- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen házat vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Apple MacBook
- Azonnali fotós kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pinnacle
nagyúr
válasz
nfsu17 #100647 üzenetére
Köszi! Ezt a programot ajánlották stabilitás mérésre. Elméletileg nincs gond. Illetve nem tudom, mert az mondták packet loss értékei 0 közeliek legyenek. Rx jó a Tx viszont magas. Viszont Google, Cloudfare (ennél az ipv6-ot is beállítottam) DND-el is akad a lejátszás pár perc után. Ezt akartam megnézni. Megáll, majd begyorsulva utoléri magát. "Skippel."
Szerintem nálam valami beállítás hiba vagy készülék hiba lesz. Mondjuk fura, hogy se az 96Max se a Max+ nem jó.hunaqua ezt a házat linkelnéd? Lehet veszek egy Vontar X4-et, hátha azzal jó lesz.
Ez a Youtube akadás másnál is előfordul, vagy csak egyedi problémám? Nem tudom mi lehet a gond, hogy kettő készülékkel is ugyanúgy megvan, DNS szerver csere sem segített, próbálok másik boxot szerezni, ha azzal is gond van, akkor router hiba lesz talán.
Új hozzászólás Aktív témák
- Wise (ex-TransferWise)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- OLED TV topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nintendo Switch 2
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- További aktív témák...
- Bontatlan, régi, legális, szoftverek: Autodesk Maya, Lightwave 3D, Windows, Office, Norton, stb.
- Apple Mac mini M4 PRO 24GB / 512GB! BeszámtOK
- ÚJ! GAMER PC - RTX 5060 - Ryzen 5500 - 16GB DDR4 - 500GB Nvme SSD - DLSS4!
- Asztali PC , R7 8700F , RTX 3070 Ti , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1.5TB HDD
- HP Prodesk 600 G6 mini PC gyári WIFI - Core i5 10500T- 16GB - 256GB NVMe SSD - több db!
- HP Victus 16 - 16,1"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 - Win11 - 1,5 év gari
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged