- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
válasz
hunaqua #105869 üzenetére
Az NO eddig nálam is rossz volt és minden nap változik. Próbáld ki a 20250216-ot, az már jó, az eddigi legjobb. A box gyors lett, mindent szépen visz edig, nagy előrelépés.
Remélem ezzel nem lesz "Safe Mode" mint az elődjével.
A mait is kipróbálom, de elraktam egy 16-ikait mert az legalább mindent visz. AV1, HDR+, deinterlace videók és gyors is. -
horeee
tag
válasz
hunaqua #105767 üzenetére
És tényleg...
CE előtt LE volt a boxon, de úgy rémlik, hogy akkor mintha azért kellett volna váltanom, mert a LE mögül szétszaladt minden fejlesztő.
Ezek szerint visszatértek?
Eszembe sem jutott most ez az opció, ránézek, köszönöm.Azon viszont szintén elcsodálkoztam, hogy a support-listában 905X3 és 922 procik vannak, amik alaphangon 4-5 éves motyók... Ennyire nincs új cucc a nap alatt???
-
-
mexel
veterán
válasz
hunaqua #105670 üzenetére
SSD-ről megy a CE?
A passthrogh be van japcsolva? HDMI-n megy ki? Nálam ilyenkor nincs hang az első indításkor és nem jövök rá miért, és sokszor össze is omlik a rendszer. Mindig azt hiszem valami beállítás, már kb alapon van, de alapon frissen telepítve is csinálja, minden boxnál. Nem bírom az omegát használni, nexust kell feltennem. Ezért is maradok az X3-omnál, a vége mindig az hogy visszarakom azt és azt használom -
gyűrű
addikt
válasz
hunaqua #104712 üzenetére
Nem is néztem hogy dv nélkül használható-e..
Oké, kikapcsoltam a dv-t és így teszteltem, átírtam, remélem így neked is jó.
Mindenki aki letöltötte, töltse le újra, hozzáadtam a film kezdéskor, ha a vs10 engine megy, pl. hdr>dv akkor ezt más logóval jelzi mint a rawot.ui. a fájlnézet az a videók>fájlokat jelenti, ahol a listanézetet bekapcsolva jelenik meg a blade menüben..
-
gyűrű
addikt
válasz
hunaqua #104507 üzenetére
Oké visszaraktam akkor mindenkinek..
Újra le kell tölteni a skint, és ismét install zip fájlból.
Pici javítás volt a hang és felirat részen is..
Szóval filminditáskor HDR/DV ikonok az alsó sarokban,
itt kapcsolható ki, vagy beállítható mennyi ideig látszódjon. (nem 100%-ig működik minden filmindulásnál)
Amikor látszódik, és egy ok-t nyomunk akkor eltűnik amúgy időzítésől függetlenül. -
zazenke
őstag
válasz
hunaqua #102488 üzenetére
és az ali és a posta is levonta az áfát ? mert nekem az ali elengedte a vásárlás pillanatába az áfát de a posta meg bekérte. És ez le is van írva mint szabály és valóban 150 usd a határ. A következő nehézség hogy ilyenkor az ali nem ad digitális számlát de a posta meg kéri. Erre vannak a számlagenerátorok böngésző pluginbe.
-
zazenke
őstag
válasz
hunaqua #102482 üzenetére
ez nem így történt nálam. mert az ali 150usd felett automatikusan levonja az áfát a végösszegből de ezt csak a pénztár utolsó lépésénél látod . Tehát nem kell kifizetned az áfát de majd mikor bejön akkor a postának már igen tehát itt nem lesz plusz költséged . Ami viszont lesz az vagy 6000 ft ügyintézési díj a postának .tehát az alin a helyes összeget látod csak az változik ilyenkor hogy az áfát mikor fizeted meg
-
pinnacle
nagyúr
válasz
hunaqua #101475 üzenetére
Köszi! Akkor veszek egy Vontar X4-et azzal a házzal.
Érdekes, hogy még a venti sem kell. Bordát sem cseréltél? Nézd meg légy szíves, hogy ezzel a videóval 4K-ban mennyire melegszik. Illetve neked mit mutat erre? Nekem Stress teszt, 6-7 perc után 68°C-os, 10 perc után 69°C-os, ez 35 perc után sem változott. Pedig még hűtőbordát is cseréltem, + venti is van.
-
cof
veterán
válasz
hunaqua #100823 üzenetére
Vettem egyet, megnézzük. Már csak a játékok miatt is, legalább nem kell összeszednem, már régóta tervezek egy EmuELEC rendszert tele játékokkal. Csinálok is belőle egy képfájlt ha megjön mert biztos valami noname mSD fér csak bele ennyiért, az meg időzített bomba. Ha nem Gbit akkor visszakérek 10$-t, jó esetben elfogadja. De amúgy van 15 napos elállás is biztosítva leírás szerint.
-
tobias40
veterán
válasz
hunaqua #100820 üzenetére
Feltettem az az Omegát amit javasoltál,azzal megy szépen minden de nem megy a gyári távja pedig korábban működött!
CoreELEC-Amlogic-ne.aarch64-21.0-Omega_beta2-Generic.img.gz ezt tettem fel.
-
fer
őstag
válasz
hunaqua #100578 üzenetére
Miért is? Tökéletesen működik, meg amennyit használom..., az android annyira be van lakva, hogy ha újra kellene rakni az egészet, egy fél napom rámenne. Ott rohadjon meg a wifi a ce-n. Ha meg majd netalán tud valaki érdemben is segíteni a dtb csere ügyben akkor esetleg majd megcsinálom. Régebben próbálgattam újabbakat, de mindegyikkel volt valami probléma, így maradt a jól bevált 9.2.8., de annyira átszoktam az android stn-re, (ami fényévekkel jobb) hogy ha újra is raknám, azon már nem lenne ce.
-
cof
veterán
válasz
hunaqua #100528 üzenetére
Aha, nézem, hogy ez már tudja az USB 3.0-t is. A sima W az ugye elég fapados volt még. Így már valóban nem rossz, ha van otthon egy USB-Gbit LAN adapter, mert gondolom akkor a 4K is röccenésmentes a NAS-ról CE alatt. Bár tényleg, 42$ volt a múltkori akcióban Aliról a Vontar X4 S905X4, szóval megérte azt a + 15$-t, és benne van az 1000M LAN.
-
szeva000
addikt
válasz
hunaqua #100528 üzenetére
Én is meglepődtem, hogy nem bírtam megakasztani a procit igazából. Persze én nem játszok, csak filmek,de azok jó minőségben. Ezért is kicsi nekem a 100mbit lan meg főleg wifi sebessége. Amúgy teljesen rendben van szerintem ez a W2-es, nem beszélve az X4-ek melegedéséről.
De ezt is át fogom alakítani, ha már a vontar megjön, mindkettőn cserélem a bordákat. Bár ezen szerintem felesleges. nyúzva se ment 75fok fölé. -
cof
veterán
válasz
hunaqua #100504 üzenetére
Mondjuk az nem csoda, mert a teljesítménye is gatya ahhoz képest. Nem véletlenül nem volt ajánlott sose a sima W sem. Lehet átlagos felhasználásra elég lehet, bár ha 10-15$-al többért van normális box, mert olykor van pláne kuponnal S905X3, akkor nem kérdés melyik a jobb befektetés hosszabb távon.
-
szeva000
addikt
-
Beni2360
félisten
válasz
hunaqua #100358 üzenetére
Meg kerhetek priviben írnál miképpen kell egy ilyen cserét végre hajtani? Az én boxom pár éve tuningolas közben meghalt. Volt egy szerelőnél de nem tudta életre kelteni. Ment a dobozba és kb egy év után elő vettem és simán bootolt.
Több évvel ezelőtt a Lenovo M8 tabon cseréltem rendszert. De ott bekapcs-hangerő gombokkal elohivott telepített twrp vagy hasonlóval a fel másolt új rendszert telepítettem.
Ui: őszintén azt se tudom mi az a dlimbox. Hol találok róla leírást?
V81 verzióm van. -
Beni2360
félisten
-
ati888
senior tag
válasz
hunaqua #100336 üzenetére
Úgy vettem, hogy rárakták a CE-t és nem volt benne sd kártya. Végül a srác segített akitől vettem. A 21 Omega beta 2.tar-ral frissítettem, amivel próbáltam eddig azzal működik szépen, még a hálózati másolás is jó.
AiRLAC: mert nem találtam itthon sd kártyát.
Köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Gyúrósok ide!
- EAFC 25
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- E-roller topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Linux kezdőknek
- Fujifilm X
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 5 5500 - GTX 1080Ti 11Gb - MSI B450 Max
- Gamer Gép - MSI PRO H610M, Intel I7 12700KF, 32GB DDR4, RTX 4070 12GB , 4 TB M.2 SSD, 550W
- Gamer Gép - ASUS TUF B660, Intel I9 14900K, 32GB DDR4, RTX 4070 SUPER , 4 TB M.2 SSD, 550W
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer Gép - MSI Z490, Intel I7 10700, 32GB DDR4, RTX 3060 Ti 8GB , 1 TB M.2 SSD, Gigabyte 450W
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest