- Kína-exkluzív Arrow Lake-S processzorral gyarapodott az Intel portfóliója
- Félkörpanorámás mikrotorony érkezett, ezúttal a SilverStone berkeiből
- Igen nagy külső adattárolókat is kezelni fognak az Xboxok
- A GDDR7 memóriák okozzák az új GeForce-ok magas árazását
- Bemutatkoztak az ASUS ráncfelvarrott, CR szériás Chromebookjai
-
PROHARDVER!
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pinnacle
nagyúr
válasz nfsu17 #100653 üzenetére
Köszi! Kipróbáltam a lehető leglassabb DIGI mobilnettel néztem meg. 1 óra alatt semmi akadás nem volt 0,6-1,4Mb/s-nél. Akkor ezek szerint a DIGI vagy az ASUS 65P miatt van. Én az utóbbira tippelnék. Azért kíváncsi lennék bárki tapasztalt DIGI-nél olyan problémát, hogy megáll a Youtube, majd egy idő után begyorsulva utoléri magát?
Korábban linkelt internet stabilitás program lehet mégsem jó, igaz tegnap semmit semmi gond nem volt 4 óra alatt, de ma pár perc után 2x is jelzett a Bitdefender.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Linux kezdőknek
- Politika
- Tőzsde és gazdaság
- Darth Vader, a Lázadó
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i7 9700E 16GB DDR4 480GB SSD RTX 2060 6GB GDDR6 Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 8400 16GB DDR4 250GB SSD 2TB HDD RTX 3050 6GB GDDR6 ZALMAN S3 TG ZALMAN500W
- Bezámítás! Apple Mac Mini M2 2023 8GB 256GB SSD számítógép garanciával hibátlan működéssel
- !! Garanciális Gamer Számítógép, PC !! (RX 6600XT, Ryzen 5 5600, 32GB RAM, SSD)
- BESZÁMÍTÁS! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest