Hirdetés
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tobias40
veterán
Újra én kérek segítséget...
Van a belső flash-ben CE 19.4-en egy harmony távval jól működő rendszerem.
Ezt szeretném a az sd kártyán levő 20.3-as CE-re "átmásolni de nem találom az ezért felelős file-t a Flash-ben.
A gyökér könyvtárban nem látom a flash-ben a winscp-vel ahol a dtb-img is van!
Vmikor 2 éve már beállítottam itteni segítséggel de sajnos nem találom a pontos megoldást hogy milyen file-t és hova másoljak.
Van elmentve 3-4 remote.conf file-m a Nas-omra ezzel kapcsolatban de azokkal nem indul az SD gyökérbe bemásolva.Ebben kérek segítséget hogy vki megmondja nekem hogy milyen file-t és hol keressek a meglévő belső rendszeren winspc-vel, mert nem szeretném most újra felprogramozni a távot mert a belsőn ott van a tökéletesen megszokott táv.(minden gombon jól beállított funciókkal és ezt szoktam meg évek alatt)
Vagy létezik hogy a 19.4-en működő távhoz tartozó file nem jó a 20.3-as CE alá?Köszi előre is és bocs ha kissé értelmetlenül írtam le!
-
fer
őstag
válasz
hunaqua #100578 üzenetére
Miért is? Tökéletesen működik, meg amennyit használom..., az android annyira be van lakva, hogy ha újra kellene rakni az egészet, egy fél napom rámenne. Ott rohadjon meg a wifi a ce-n. Ha meg majd netalán tud valaki érdemben is segíteni a dtb csere ügyben akkor esetleg majd megcsinálom. Régebben próbálgattam újabbakat, de mindegyikkel volt valami probléma, így maradt a jól bevált 9.2.8., de annyira átszoktam az android stn-re, (ami fényévekkel jobb) hogy ha újra is raknám, azon már nem lenne ce.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
Beni2360 #100575 üzenetére
ezért is lennék kíváncsi, hogy blakey-nek milyen boxai vannak. Nekem az X96Max-al semmi gondom sincs, de az X96Max+ melegedett, fagyott is, ezért kellett rá házat nyomtatni, ventit, hűtőbordát tenni. Jó lenne tudni, hogy milyen készülékekkel, nem kell babrálni. YouTube mégis megakad időnként. Nem tudok rájönni, hogy miért. Gondonltam a DIGI-s Gigabites nettel van gond, de a tévén soha nem akad meg a YT. Telefonon sem.
-
tobias40
veterán
válasz
nfsu17 #100592 üzenetére
Köszönöm,ma is tanultam újat.
Sajnos ez van ha az ember csak 3 évente telepít és nem követi a dolgokat,megkopnak az emlékek...Akkor leszedem a CoreELEC-Amlogic-ng.arm-20.3-Nexus-Generic.img.gz filét és feliírom sd-re vagy Pen-re,a megfelelő .dtb-t kiteszem a gyökérbe átnevezve ,és mehet a bootolás az sd-ről.
Ha nem jó vmi meg marad a belsőre rakott CE mintha mi sem történt volna? -
tobias40
veterán
válasz
nfsu17 #100586 üzenetére
Ha a belsőn van most és kiírom sd-re a CE-t amit linkeltél akkor csak az fog indulni és nem lehet választani a belső vagy külső induljon,igaz?
Sd-re fogom kiírni ha odajutok csak most még nem alkalmas,majd estefelé,ezért akartam tudni előre hogy mit hogyan csináljak.
Köszi a helpet!
-
tobias40
veterán
-
nfsu17
veterán
válasz
tobias40 #100583 üzenetére
Még annyit, hogy ha sd-re/pendrive-ra kiírod a CE-t, akkor tök mindegy már, hogy belsőn van-e CE (vagy nincs), mivel sd/pendrive-ról fog indulni.
Az meg nem fogja zavarni a belsőn lévőt.
Ha meg nincs bent semmi, akkor is elindul kártyáról.
Úgy olvastam, hogy kártyáról akarod használni, ergo mindegy, hogy sikerül-e kinyomoznod, hogy van-e a belsőn valami, kár vele foglalkozni (de ahogy előbb írtam, ki tudod nyomozni)https://discourse.coreelec.org/t/how-to-use-the-team-coreelec-ceemmc-tool/7630
The boot device priority is:
SD
USB
eMMC -
nfsu17
veterán
válasz
tobias40 #100581 üzenetére
Nem teljesen értem mit akarsz.
Ha pendrive-on van a CE és kiveszed a boxból, és nem indul el a CE, akkor pendrive-on van.
De sztem erre magad is rájöttél már.
Ha nincs bent pen, de elindul a CE, akkor belsőn van.
Vagy én nem látok a szememtől?Amennyiben tudsz rá képet kötni (a boxra), akkor már meg lehet nézni a beállítások, rendszerinfó fülön, ha mindenképp ezt akarod.
Ha belső van, akkor ezt fogja írni:/dev/CE_FLASH
/dev/CE_STORAGE
Ha memóriakártya, akkor mást ír, akkor ezt:/dev/mmcblk1p1
Ha pendrive, akkor passz, de valami mást, mint a "belsős" esetén.Ezeket puttyal is el tudod érni, mármint rá tudsz nézni, ha nem akarsz/tudsz képet adni a box-nak.
putty > belépsz a boxba (CE-be)
fel.név: root
jelszó: coreelecmajd ezt a parancsot adod ki:
df -h
Ott látni fogod, amit fentebb írtam, de lefotózod és megmondjuk.
"Nekem stabil-ajánlott verzió kellene...
"
Ez a legújabb stabil.
20.3 nexus
Minden más vagy már nem friss rendszer (pl Matrix), vagy még nem stabil* rendszer (pl Omega)
https://coreelec.org/#download*ettől még lehet telepíteni, lehet használni, csak még lehetnek vele gondok
* [link] innen töltsd le az IMG.GZ-t, ha ki akarod írni pendrive-ra az omegát próbaképp -
tobias40
veterán
-
Beni2360
félisten
válasz
tobias40 #100579 üzenetére
Most írtam tegnap, ugyan ez van fent az X96 max+ s905x3-n. Omega 21.0 v2 Már van v3 verzió is. A dtb-t megtalalod az SD kártyán felírás után a mappában. A box tulajdonság szerinti kivalasztas és át nevezve, de ezt már illellene ennyi idő után tudnod.
A winsp-vel meg ugyan úgy mint egy Tk-l látod az első, második partíciót és az SD kártyát is. -
tobias40
veterán
Ha nincs kép a lejátszón,honnan látom hogy belsőre lett téve a droid mellé a CE vagy a pendrive-n van?
Winscp-vel megvan a kapcsolat de itt nem tudom mit kellene látnom ebben az esetben...
Se droid se CE alatt nincs kép,azt most hadjuk hogy miért nincs kép! -
tobias40
veterán
Az X96 Max+ S905X3 -omhoz most melyik a legújabb-legstabilabb CE?
Linket is kaphatok hozzá és dtb.-t,vagy ti hogyan kerestek a gépetekhez megfelelő szoftvert és dtb-t?SD kártyára tenném,sosem tudni mikor kellhet a droid,eddig is az sd-ről ment a CE...
-
fer
őstag
Eddig fel sem tűnt nekem az x96 Air-on, hogy nincs wifi a 9.2.8.-on. Ne mintha használnám, csak tettem egy próbát.
Közben meg is lett a probléma, csak a másik dtb kellett, de a belső tárhelyen lévőn, hogy lehetne lecserélni a dtb-t?
-
Beni2360
félisten
válasz
pinnacle #100574 üzenetére
Na ahogyan figyelem a melegedés posztokat érdekes esetre lettem figyelmes. Nem csak a hűtési megoldások játszanak szerepet hanem maga a rendszer is. Most cseréltem a régi A95X max boxomban kártyát és új CE rendszert, A régebbi Matrixal igen csak fel ment 65-70 c fokra egy 4K HDR10+ videónál a hőfok. Most telepítettem az Omega 21.0 v2 és a gyűrű forumtárs által készített Estuary mód v5-t. És bizony ugyan azzal a videóval most csak 53-55 c fokig melegszik. Volt fent Omega 20-s és ott is melegedett szépen.
-
mikrofon
veterán
Pár nap alatt annyi új HSz lett, hogy azt hittem már kijött az új FW a Homatics boxhoz...
De nem.,... -
A Bing képernyővédőt használja valaki? Régebben szépen megjelenítette a bal alsó sarokban hogy mit látunk a képen, egy ideje viszont már csak "Info" felirat fogad, talált valaki erre megoldást?
-
-
paolinho
őstag
válasz
csubyy #100553 üzenetére
Tudnál ahhoz egy kicsit közelebbi útmutatót adni, hogy hol tudom engedélyezni LE alatt a relytett fájlok elérését? Illetve hol, és hogy tudom engedélyezni a Samba-t a Windows alatt? Fokozom a hülye kérdések sorát, de hol is tudom megadni a win-es fájlkezelő gyors elérés részében a box ip címet? Bocsánat, de sok mindent értek, és sok mindent meg csak próbálok megérteni!
-
gyűrű
addikt
válasz
aldebaran #100564 üzenetére
Több hiba jön egyszerre..
A libreelec-ből a corelelec is átvette a változtatást.
Ha jól értem akkor változtak pillow constansok
Ami az embuary helper, vagy a tmdb helper-ben hibát okoz, illetve ami felszínek ezeket használják,
pl. estuary mod-ok, vagy a skin.arctic.fuse , skin.arctic.horizon.2 , stb. azoknál problémaNálam is előjön ez a hiba, az embuary helpert letiltva viszont egyes funkciók egyes felszíneken nem lesznek jók.
A 13-i nightlyn még jó.Addig ne frissíts 13 utánira míg megoldják..
-
Üdv Mindenki!
Lett egy fasza microsoft media center edition keyboard 1044 billentyűzetem, gondoltam munkára fogom, sajnos XP-re készült, de láttam hogy valaki libreelec 9.0.2. alatt be tudta üzemelni [link]
Netezés filmezés youtube menne.Kérdés: ha bárhol készítek telefonnal képet el tudom küldeni rá? (valami samba szerver van benne -hozza)
Ami itthon van abból főznèk. Kíváncsi vagyok mit javasoltok (tudom vegyek másik billentyűzetet xD).Ryzen 2200g
1*8gb RAM
ASRock x370 PRO4
A HTpc házam veszi az infrát)Láttam neten volt probléma a 2xxxg ryzen igp videó jellel ? Bár ott win 10 is futott. Nálam csak ez a libreElek menne.
Előre köszönöm ha rendet tesztek a fejemben...
-
aldebaran
addikt
Feltettem pendrive-ra a Amlogic-ng.arm-21.0-Omega_nightly_20240119
A 19.5-ről áthoztam a mentésem. Feltettem az Estuary v5 -öt.
Sajnos, már a korábbi mentés importálásánál is elkezdődött az Estuary Helper Hiba üzenet jönni, amikor csináltam valamit. Próbáltam újratelepíteni, de nem segített. Mit telepítsek, vagy mit állítsak be?T:4017 error <general>: EXCEPTION Thrown (PythonToCppException) : -->Python callback/script returned the following error<--
- NOTE: IGNORING THIS CAN LEAD TO MEMORY LEAKS!
Error Type: <class 'ImportError'>
Error Contents: cannot import name 'ImageFilter' from 'PIL' (unknown location)
Traceback (most recent call last):
File "/storage/.kodi/addons/script.embuary.helper/service.py", line 6, in <module>
from resources.lib.service_monitor import *
File "/storage/.kodi/addons/script.embuary.helper/resources/lib/service_monitor.py", line 12, in <module>
from resources.lib.utils import split
File "/storage/.kodi/addons/script.embuary.helper/resources/lib/utils.py", line 20, in <module>
from resources.lib.image import *
File "/storage/.kodi/addons/script.embuary.helper/resources/lib/image.py", line 12, in <module>
from PIL import ImageFilter,Image,ImageOps,ImageEnhance
ImportError: cannot import name 'ImageFilter' from 'PIL' (unknown location)
-->End of Python script error report<-- -
Szabi_82
tag
Sziasztok!
Kis segítséget kérnék, rendszer át költöztetésnél lemaradt a remote.conf file. Nincs meg valaki ek véletlenül?
Táv képe csatolva, köszönöm.
-
csubyy
tag
válasz
paolinho #100552 üzenetére
Az, hogy legyártottad a kártyát, még nem elég. Indítsd el a boxot a kártyáról a LE rendszerrel. Utána engedélyezd a LE alatt a rejtett fájlok elérését. Majd Windows alól is eléred, ha a Samba engedélyezve van. A win-es fájlkezelő gyors elérés részébe beírod a box ip címét. Persze egy tartományba kell legyenek.
-
paolinho
őstag
válasz
mexel #100541 üzenetére
A balenaEtcher-rel lett létrehozva a LE-et tartalmazó boot-microSD, amely kialakított egy LIBREELEC meghajtót, meg egy plusz meghajtót, amit állandóan formázni szeretne a Windows, amikor beadom neki usb adapterrel. Az Ubuntu szerint ez a meghajtó a Storage mappa, de a WinSCP-vel hiába választom ki a legördülő menüből, mindig leáll a program tőle. Ergo hiába szeretném a Ctrl+Alt+H billentyűkkel a rejtett mappákat (vagy fájlokat) megnézni, nem jutok el odáig a prograleállás okán. De Ubuntu alól rendesen látni lehet az összes ott helyetfoglaló anyagot.
Sajnos azt nem tudom, hogy miként kell ssh-val támogatnom a progit.
Viszont, ahogy cof is írta, nincs a Storage alatt .config fájl, így azzal nem is tudnék mókolni sajnos.Szóval valami más okosság kellene, hogy a gyári távkapcsoló életre kellhessen, de ennek megoldása még számomra titok, pedig próbálok róla olvasgatni eleget.
-
aldebaran
addikt
Egyébként ha valakit érdekel
A Vontar X3 on a CE-t lehet a philips tv távirányítójával is irányítani. Most vettem észre. Nem kell plusz távirányító.
Az IR nek NEC en kell lennie. -
Csabi1984
addikt
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy Dune Homatics esetén a CE-ben
a Rendszer / képernyő résznél"A megjelenítő színmélység kényszerítés" Autó, 8bits,10bits, 12bits, 16bits
itt jó az automatikus vagy jobb saját kezűleg megadni?
illetve
"Szín mintavétel kényszerítés" Autó, RGB, 4:2:0 4:2:2, 4:4:4 itt is az autó maradjon vagy jobb egyénit megadni? -
mexel
veterán
válasz
szeva000 #100529 üzenetére
Nem vettem észre hogy az X4 anyira melegedne. Semmivel sem jobban mint bármelyik. Én minden boxot gyári hűtéssel használok és soha nem volt gond. Ha valaki filmnezésre vesz boxok biztos megéri 10-15 dollárt spórolni hogy eg lassabb, butítottabbat vegyen az ember? Ezt kb minden nap használjuk, és pár ücsi az árkülönbség ha úgy nézzük. ( jobbaknak pár sör
)
Anno én is kipróbáltam minden ilyet de aztán letettem róla, hacsajk egyszer káétszer nem azt adja amit kell már nem éri meg sztem. -
cof
veterán
válasz
hunaqua #100528 üzenetére
Aha, nézem, hogy ez már tudja az USB 3.0-t is. A sima W az ugye elég fapados volt még. Így már valóban nem rossz, ha van otthon egy USB-Gbit LAN adapter, mert gondolom akkor a 4K is röccenésmentes a NAS-ról CE alatt. Bár tényleg, 42$ volt a múltkori akcióban Aliról a Vontar X4 S905X4, szóval megérte azt a + 15$-t, és benne van az 1000M LAN.
-
cof
veterán
válasz
mexel #100509 üzenetére
Ez csak kényszer a régebbi szériára mivel arra a 9.2.8 CE a legutolsó. És hát sok kiegészítő nem megy már Leia alatt. Amúgy én nem voltam megelégedve x86-on az LE-vel mert voltak anomáliák. Ha választható akkor inkább CE, abban több a beállítási lehetőség, és stabilabb is.
-
tomp
félisten
Mivel a csúcs TV-s SoC-ben sincs dedikált LAN így az alap 100Mbites vezérlőt veszik meg a tv gyártók.
Bekötik az SoC PCI-E buszra aztán csók.
Amúgy is ott van már a minimum AC-s wifi.
Nagyobb érvágás lenne a gyártónak a lassabb wifi mint amit most a lassú LAN okoz. Utóbbit nem érzik meg. -
tobias40
veterán
válasz
szeva000 #100531 üzenetére
Nincs rá vmi kupon vagy más olcsósító?
Ha stabil és jó a CE rajta akkor mégis megrendelem,csak bizonytalan voltam emiatt.
Nekem is olyan átalakítóm van,még a wifi sem annyira kell nekem mert ott az utp kábel és ritkán nézek olyan filmeket amihez nem elég a 100-as net. -
szeva000
addikt
válasz
tobias40 #100530 üzenetére
nekem usb3.0-rj45-ös gigabites lan átalakító van itthon, az megy rendesen droid és CE alatt is. Ezért kellett felcserélnem az x96 max-ot a H96-al, mert a lány szobájába már lusta voltam behúzni 2db utp-t így az az egy ami van, kell a digi beltérinek. Oda kell a wifi, de nálam kevés olyan van ami nem akad meg a 100mbit-es lan port miatt. A köcsög hisense is azt rakott a tv-be. Agyhalott banda, semmit nem ér az egész, nézhetetlen
Ezért is használok az alatt is boxot.
Amúgy utánanéztem a CE hibáknak és pl belső tárhelyre felrakták a CE-t és símán megy. Memkari sebesség gondokról írnak, kell nekik a gyors kártya, amiatt is hibáznak. -
szeva000
addikt
válasz
hunaqua #100528 üzenetére
Én is meglepődtem, hogy nem bírtam megakasztani a procit igazából. Persze én nem játszok, csak filmek,de azok jó minőségben. Ezért is kicsi nekem a 100mbit lan meg főleg wifi sebessége. Amúgy teljesen rendben van szerintem ez a W2-es, nem beszélve az X4-ek melegedéséről.
De ezt is át fogom alakítani, ha már a vontar megjön, mindkettőn cserélem a bordákat. Bár ezen szerintem felesleges. nyúzva se ment 75fok fölé. -
cof
veterán
válasz
hunaqua #100504 üzenetére
Mondjuk az nem csoda, mert a teljesítménye is gatya ahhoz képest. Nem véletlenül nem volt ajánlott sose a sima W sem. Lehet átlagos felhasználásra elég lehet, bár ha 10-15$-al többért van normális box, mert olykor van pláne kuponnal S905X3, akkor nem kérdés melyik a jobb befektetés hosszabb távon.
-
-
hunaqua
addikt
A Tanix w2 -n CE alatt is működik a wifi (NE). A hétvégén megmérem a teljesítményét.
-
szeva000
addikt
válasz
tobias40 #100523 üzenetére
Á, annyira nem izgat a dolog, megoldottam én is USB porton. Meg majd visszakapnék kb 2$-t, mert amúgy minden jó
A CE-t mondom, feltettem egy kártyán, de az kellett utána. írtam egy másikra, azzal meg nem akart indulni. de nem is kínlódtam vele, ez már majd a harmadik tv-n lesz, oda nem is kell a CE. Vagyis..majd ha lesz időm, kiderül. ( az a baj, nem lehet az asszonynak túlbonyolítani, jó lesz az neki droidon is nézve)
10nap alatt itt volt.
Jaaa...CE alatt nekem nem volt wifi,nem látta....
Melyik gigabites dongle megy CE alatt? -
szeva000
addikt
válasz
tobias40 #100518 üzenetére
Én [itt] vettem, most ahogy látom a 4/64-es ( slimbox erre van bizta) , 28$, MX3-al együtt 32$.
Kínomban maradtam egy USB 3.0 gigabites LAN kártyánál, és marad ez is a lánynál. Az x96 max meg megy wifin majd, az még távolról is 250mbitet tud. A vontar x4 meg marad nálam. -
gyűrű
addikt
válasz
Gatho87 #100460 üzenetére
Ha a streaming nem kell akkor bármilyen újabb coreelec képes box jó, mivel a samuk nem tudnak dolby visiont.
Ha kell a 4K streamming is, meg frekvenciaváltás is akkor a firestick 4k max 2023-at ajánlom, de ott nincs pendrive lehetőség, csak hálozatról, pl. nas,pc, laptop.. tudsz lejátszani mindent.
Ha 4k streaming, frekvenciaváltás, és pendrive-os lejátszás akkor az nvidia shield tv pro 2019. (ott nincs hdr10+ , nem tudom lényeges-e) -
szeva000
addikt
Na szétkaptam gyorsan a H96 max w2-t. Amúgy szépen meg van csinálva, nem összegányolt darab. Ez a wifi van benne. már nincs időm utánanézni, de hogy nem wifi 6, az nagyon gyanús, hiába írja annak. ez a 90-100mbit nagyon karcsú.
Egy kimondottan jó box lenne, ha.... lenne nagyobb sávszél, így nekem sz*rt nem ér, akadnak a 4k hdr 60-80mbps filmek.
Az meg már számomra teljesen hihetetlen, hogy 2024-ben még 100-as lan porttal kell kínlódni, ami ugyanúgy semmit nem ér.
Akinek nem ilyen minőségű filmekre van igénye, annak teljesen tökéletes és olcsón beszerezhető.
CE elindult alatta, bár érdekes, mer csak egy sd-vel, írtam egy másikat, az már nem ment -
vargalex
Topikgazda
válasz
paolinho #100508 üzenetére
A kolléga által hivatkozott file a microSD második partícióján található, ami ext4 filerendszerű, így alapból pl. Windows-on nem fogod látni. A legegyszerűbb, ha futó rendszer alatt csatlakozol pl. winSCP-vel (vagy Samba-n, ha engedélyezve van) és ott megnézed a file-t. És persze ott az SSH is, mint lehetőség.
-
mexel
veterán
Miben más, jobb rosszabb ez a Libreelec a CoreElectől?
-
-
cof
veterán
válasz
paolinho #100506 üzenetére
Nézd meg, hogy van-e
/storage/.config/rc_maps.cfg
fájlod. Ha igen akkor töröld ki és indítsd újra a box-ot. Ekkor remélhetőleg visszaáll amremote módba.Valószínűleg ez a .dtb meson-ir módban van, mert sok Beelinknél működött a távirányító alapból, MXIII-nál is ha jól rémlik. És ez ugye egy dedikált .dtb.
Nálam jó volt a Tanix TX9S-en általános .dtb-vel, szóval a remote.conf biztosan támogatott.
-
paolinho
őstag
válasz
paolinho #100488 üzenetére
Sajnos még mindig távirányító problémával küzködök a LibreELEC 11.0.5 működtetése kapcsán. A Beelink M18 gyári távirányítóját lehetetlen életrekelteni ezen felület alatt, és sajna a LibreELEC.wiki oldalon írtak nekem hottentotta. Van régről egy MX3 Air Mouse-om, azzal valahogy sikerült irányítanom a felületet, de nem a praktikusabb nyomógombos felülettel, hanem a hátoldali billentyűzet Le, Fel, Jobbra, Balra (nyilak), Enter (OK), és Backspace (vissza) gombjaival, ami nem a legkényelmesebb, valljuk meg. [kép]
Ha esetleg volna valakinek valami praktikus megoldása erre a problémára, megköszönném, ha megosztaná velem!
-
szeva000
addikt
-
szeva000
addikt
Hi!
Megjött ma az olcsó H96 max w2-es. Azonnal rátoltam egy slimbox módosítást. Figyelni kell, mert elvileg csak a 4/64-re megy fel.
Első benyomások teljesen jók, 70 fok fölé éppen csak felkúszott a főmérséklet.
A wifi6-nak csúfolt, hazudott valami nem az tutira. Itthon 600mbit símán lejön a wifinezzel meg 120 lett
( ha lesz időm, szétszedem és megnézem mi van benne )
Amúgy teljesen korrekt kis kütyü, főleg ezért a 27$-ért. Azért rendeltem még egy vontar x4-et is kíváncsiságból, de nekem kell a gigabites lan.
Ezt kipróbáltam egy usb-s gigabites lan átalakítóval, kb 260mbit lett a vége.
Aki főleg filmre, YT-ra használja, kár költeni drágábbra.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RTX 3060Ti/3080/3090/4060/4070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Ryzen7 2700X/ RTX2060/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bezámítás! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Szolid de eros esport/fullhd gamer pc 6mag 24gb ram
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest