Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargalex
Topikgazda
válasz
maestro87 #99598 üzenetére
Maga a CE az stabil, inkább pont az extra alkalmazások akaszthatják meg. Érdemes esetleg írni egy scriptet, ami a HDD-re (ha már úgyis van rajta) írja a top 5 alkalmazást (és egyebeket) akár percenkénti gyakorisággal. Akkor egy fagyás esetén újraindulás után meg tudnád találni a bűnöst.
Natív streaming kiegészítő nem lesz CE alá, mert a streaming szolgáltatók nem írnak Kodi addont, a CE-nek pedig az a GUI-ja. -
divan
őstag
válasz
maestro87 #99598 üzenetére
Pedig könnyen lehet, hogy csak a torrent kliensed van rosszul beállítva. Gyanús, hogy már a korábbi médialejátszóddal is voltak fagyási problémáid. Ha ez mindenkinél fennállna, hogy naponta lefagy akkor már senki nem használná, tehát nálad van valami gond.
Egy Android sokkal stabilabb mint ez az összetákolt rendszer.
Erre meg inkább semmit sem mondok... -
maestro87
őstag
Nem a hardvert szidom, hanem a CE-t. Egy Android sokkal stabilabb mint ez az összetákolt rendszer. Ha meg nem a CE a hibás, akkor meg a különböző kiegészítők ilyen sz@rok.
Azért egy torrent szervernek nem kellene egy erőforrás igényes dolognak lenni ha csak a háttérben fut letöltés nélkül. Anno még a Raspberry Pi 3-am is elbírt 100 torrenttel is. Szóval ha nem lenne elég a hardver ezekre a feladatokra, akkor egy percig se futnának rajta normálisan ezek a szolgáltatások. De futnak, csak hát a fejlesztők nem gondolnak arra az eshetőségre, hogy valaki használni is akarja ezeket és csak úgy összecsapják.
Egyébként médialejátszónak is csak offline lejátszásra jó a CE, mert semmilyen natív streaming kiegészítő nincs hozzá, így lutri hogy mikor hajlandó lejátszani akár egy Youtube videót is... -
Joshi
titán
válasz
maestro87 #99594 üzenetére
Alapvetően az a legnagyobb baj, hogy sokan egy sz@ros asztali médialejátszót asztali PC-nek, szervernek és még mit tudom én mire akarnak használni. Egyébként meg csak filmlejátszásra hibátlan. Amúgy ezzel a részével sincs semmi gond, de akkor ne szidja senki azt a nyomorék hardvert, hogy miért nem megy ez+az vagy miért lassú.
-
maestro87
őstag
válasz
zazenke #99583 üzenetére
Pár hónapos telepítés, a box sincs egy éves. Biztos, hogy nem hardveres, CE-vel mindig szívok. Előtte S912-es boxot használtam, az is lefagyott néha de legalább a power gombot hosszan nyomva újraindult, Ugoos meg még arra se reagál. Valami megakasztja nagyon, én a qBittorrentre vagy az Estuary Mod V2 skinre tippelek. A felszínt most visszaraktam a gyárira, meglátjuk meddig bírja fagyás nélkül. De lehet a torrent lesz a hibás, mert olyan is volt már, hogy a box nem fagyott le, viszont a torrent meg elérhetetlen volt újraindításig.
De az röhej, hogy nem indul újra magától a box fagyás esetén...
#99586 Joshi: Mert itt mindenki azt mondja, hogy CoreElec a legjobb.
Egyébként meg kell a qbittorrent- és Jellyfin szerver és még nem jöttem rá, hogy kell ezeket megoldani android alatt. Illetve olyan alkalmazást se találtam még amivel az androidot tudom irányítani a Yatse app-hoz hasonlóan.
-
zazenke
őstag
válasz
sunavlys #99584 üzenetére
nekem CE re tökéletes vagy inkább úgy fogalmazok a legkevesebb kompromisszumot kell vele kötni . de android alatt a kodi viszont nem volt tökéletes de vimu plex emby stb azok nagyon jól mentek droid alatt is. ha csak CE -t használnék nem adnám oda semmiért .(appletv-t is használok)
-
-
sunavlys
senior tag
válasz
maestro87 #99582 üzenetére
Akkor ezek az Ugoos-ok sem megbízhatóak?
Pedig már gondolkodtam egynek a vételén.
Nekem olyan gondom van egy X96Q Pro-val, ha megszakad a a wifi, akkor nem kapcsolódik vissza, hanem újra kell indítani a boxot. (Kábeles összeköttetés nem megoldás)
Lottójáték ez a box-vásárlás.
-
-
maestro87
őstag
Meg lehet valahogy nézni, hogy egy tv box miért fagy le majdnem naponta CoreElec alatt? Ráadásul újra se indul magától, hanem addig pörög maxon a processzor míg a tápot ki nem húzom.
(Ugoos Am6) -
DoItYourself
Topikgazda
válasz
rostiron #95634 üzenetére
Köszi a tippet, Beelink M18-on (S905) a LibreELEC 11.0.3 beindul ezzel a dtb-vel is: meson-gxbb-beelink-mini-mxiii.dtb.
Sőt, még működik a vezetékes háló is vele, a standard gxbb_p200-al, csak a wifi ment, az ethernet nem.Még a távirányítóval küzdök, mert úgy néz ki az amremote-ot nem ismeri, akárhova is másoltam a remote.conf fájlt.
A megfejtés valahol itt lesz, ha jól látom ez a meson-ir. -
Fastfact
csendes tag
Sziasztok!
Odroidos felhasználók, ti milyen usb-s wifi adaptert használtok? -
ClydeMasterHard
csendes tag
válasz
ClydeMasterHard #99543 üzenetére
Újra jelentkezem X96 X4 - 4/32 - 1 Giga + CoreELEC témában, mert vannak fejlemények:
- A kép 1-1,5 óra utáni ugrálását sikerült megoldanom: az MP4 hardveres kitömörítés ki volt default kapcsolva (minden más be volt, ez nagyon fura). Pont kb 1-1,5 óra után akartam ilyen codec-es filmet nézni úgy tűnik
- Vészes melegedés is megoldva (részben): a CPU governort átraktam az akadozás miatt performance-ba és az csúcson pörgette a procit, on-demandba visszarakva most simán ment 8 órát a gép 4K HDR film lejátszással. Plusz még annyit "csaltam", hogy fejre fordítottam a gépet (így a meleg tud távozni a "talpon" levő lyukakon), nálam úgysem látszik és még az asszonyt sem zavarta.
A Wifi továbbra sem működik CoreElec-kel és a táp is ugye elhalálozott, szóval ezek miatt én továbbra sem ajánlanám, mi együtt tudunk élni.
-
hunaqua
addikt
válasz
SunMount3r #99569 üzenetére
...legalább megy!
-
-szabi-
addikt
-
hunaqua
addikt
Esetleg másnál is jó lehet.Találtam a Slimbox cuccra is jól működő Netflix alkalmazást.
Netflix-kodi
https://www.mediafire.com/file/63l7i61dfc94tat/
Részben Magyar nyelvet is tartalmaz. Aki le tudná fordítani jó kis cucc lehetne androidra.
-
hunaqua
addikt
válasz
SunMount3r #99566 üzenetére
Itt a másik alternatíva a 3D ház nyomtatás! Az egyszerűbb?
Nekem fent sincs a venti. Egy lényegesen nagyobb szellős ház,ami jól is néz ki. Az egyik legjobb "olcsó" kínai jelenleg a Vontar X4,csak eszméletlen ronda. Ebben a házban még jól is néz ki. Amennyiben meg forrasztani kell, akkor szerintem az ismeretségi körödben biztosan meg tudják oldani.Kb 3 perc.
-
hunaqua
addikt
válasz
SunMount3r #99564 üzenetére
Ez egy nagyobb,lényegesen jobban szellőző ház.
-
hunaqua
addikt
Akik használnak régebbi dobozokon Slimbox 9.11-et,mondja már el,hogy sikerül rá Netflix-et csinálni? Leginkább Kodi alá.
-
mexel
veterán
válasz
ClydeMasterHard #99549 üzenetére
Épp egy vontar x4 et tesztelek, 4k felskálázásra állítva és csak 60 fokos.Szerintem nem mindegy honnan veszi valaki, nem mindig a legolcsóbb kell. Vontartól kell venni, még ha kicsit drágább is
-
Beni2360
félisten
Jogos pedig huztam lefelé de nem eléggé. 13$ szállítással. Akkor az én megoldásom még mindig csak barkácsolási díj leszámitva a hőpadot meg a hővezető ragasztó pasztát ami lefelé is mindent megtart. Van még egy szép réz ventim amit szintén lehet ragasztani és még munkára is fogható. Videó kártyáról mentettem.
-
-
cof
veterán
válasz
SunMount3r #99554 üzenetére
Szerintem kissé túlárazottak a box-hoz képest ezek a kit-ek. Itt is csak a ventilátor dobja meg egyébként lefele a hőfokot igen, aztán még a bekötést így is neked kell megoldani házilag.
Akkor már olcsóbb alá egy ventilátor, és nem kell szerelgetni sem.
-
Celtis
veterán
válasz
ClydeMasterHard #99542 üzenetére
Köszi.
Most egy öreg Mecool M8S(?) S905X rev b boxot használok CE 9.2.8-cal. Tulajdonképpen amir kell megfelel (SAT receiver) csak stabilitási problémák vannak. Nyilván nem vészes, ha évek óta napi használatban van, csak gondoltam nyugdíjazom. Olyanba nem akarok beleugrani, amelyiket eleve barkácsolni kell, hogy talán stabil legyen.Lehet amúgy ezekre az öreg boxokra új CE-t rakni?
-
hunaqua
addikt
Elnézést,hogy így . Nekem az átlátszó van.
https://www.aliexpress.com/item/1005004242254798.html?spm=a2g0o.store_pc_allProduct.0.0.6024498ez3GfWO&pdp_ext_f=%7B%22sku_id%22:%2212000030501747588%22,%22ship_from%22:%22%22%7D&gps-id=pcStoreJustForYou&scm=1007.23125.137358.0&scm_id=1007.23125.137358.0&scm-url=1007.23125.137358.0&pvid=859ef833-552f-4032-b374-5a25ffb46392
-
hunaqua
addikt
válasz
SunMount3r #99547 üzenetére
Lehet az Alin nagyon jó házakat venni kb.10-13usd áron pl. a Vontar X4-hez is akár ventilátorral. Ráadásul egy átlátszó házban jól is néz ki.
-
cof
veterán
válasz
Hát ha jó lenne a hűtés ezeken az olcsó vackokon, akkor lehúzhatná a rolót a Vontar hűtőventilátoros biznisze.
Mondjuk én most tettem nemrég a Tanix TX3-ra egy 50x50x20 mm-es bordát, ez már ugye nem megy rá alapból mivel nem fér el az alkatrészektől, ezért van egy 20x20x1.5 mm-es rézlemez magasító is a SOC-on.
Ugye volt az a terv, hogy majd egy érzékelő kapcsolgassa a ventilátort rajta, de azt elengedtem inkább mert télen és nyáron is más lesz a házban a hőmérséklet. Viszont egy 12V-os ventilátort szépen meghajt az alaplapi debug kimenet 3.3V-ja és zéró zajjal még éjjel is.
Nekem inkább az a bajom, hogy nem voltak képesek 2 lyukat fúrni a bordának gyárilag keresztbe, hogy az ember tehessen rá egyet normálisan, mert a rögzítéssel most megint bajban vagyok ezzel a batár nagy bordával. A befőttes gumi hosszútávon nem nyert, mert nem bírta a hőt és megkeményedett.
Bár most már ha újrakezdhetném akkor másképp is csinálnám a nyomtatott ház tervezést, mert inkább használnám gyári állapotában, hogy lefele néz a SOC, viszont akkor mehetne alá egy jó kis Intel rézmagos CPU borda, és a ház alja is ki lenne vágva neki. De majd legközelebb, egy új SOC-nál megjátszom.
-
ClydeMasterHard
csendes tag
válasz
Igen, most látom, hogy tele a YT is videókkal, hogyan kell lecserélni a bordát nagyobbra... Akkor mégsem ajánlott a Vontar
-
ClydeMasterHard
csendes tag
válasz
Tarokk79 #99545 üzenetére
Az X96 X4 valóban nem ajánlott és tudtommal sosem volt az, azért vettem, mert nekem a korábbi két lejátszóm is X96 volt és akkor éppen nagyon kellett valami, az X96 Max pedig nem volt kapható - így maradt ez
Én visszaolvastam 400 hozzászólást és sokan ajánlották a Vontar X4-et, az Ali-n most $35 körül már lehet kapni a 4/32-es verziót, az jó ajánlatnak tűnik nekem.
Esetleg még abból ki tudsz indulni, hogy a CoreELEC letöltési listájában milyen kütyük vannak név szerint megemlítve, azok biztosan támogatva lesznek és ha másnak is jó a véleménye róluk a neten, lehet remény.
Hamarosan jönnek a nagy 11-11-es akciók kínában, érdemes lehet azt is megvárni. -
SunMount3r
nagyúr
válasz
Tarokk79 #99545 üzenetére
Csak, hogy félre ne értsük: ez nem az X4-es proci hibája, hanem az adott Box-é, amiben benn van. Bár ha jól látom az ajánlottak között pl. a Vontar X4 is melegedési problémával küzd, de ez megint csak a Box hűtésének a hibája. Jó lenne egy olcsó X4-es végre, aminek rendes hűtése is van.
-
válasz
Na az ilyenek miatt nem veszek noname boxot.
-
Tarokk79
aktív tag
válasz
Köszi a beszámolót, és tényleg nagyon hálás vagyok a fórumot és összefoglalót kezelő embereknek, de az X4-ről semmi szó nincs az összefoglalóban.
Mi számít egy polccal feljebbi procinak?
Khadasból és Odroidból mi az ajánlott? -
DoItYourself
Topikgazda
válasz
Köszi, hogy megosztottad a tapasztalataidat.
-
ClydeMasterHard
csendes tag
Sziasztok! Leírnám a két napi szenvedésem eredményét, hátha segít valakinek időt spórolni, aki X96 X4-et vett 4/32-es variációban 1 gigabites LAN-nal:
A legfrissebb stabil CoreElec 20.2 Nexus-t szerettem volna telepíteni, de a megfelelőnek tűnő dtb file-lal nem tudtam bootolni sem SD kártyáról, sem USB-ről (első telepítés).
Az lett a megoldás, hogy a 100 megabites LAN dtb file-t kellett az SD gyökerébe tenni és azzal már elindult a rendszer és települt (ekkor a CoreElec használhatatlanul lassú volt és természetesen nem kapott IP címet sem). Ezután a gigabites dtb file-t tettem az SD kártyára és így már elindult a rendszer és lett LAN (vele együtt pedig IP címem) is.
Egyebek:
- A Wifi nem működik még mindig, szerintem később lesz megolva a támogatása (ha egyáltalán)
- remote.conf legyen a gyökérben, különben iszonyúan lelassul a rendszer (másodpercekre megáll, mintha lefagyott volna)
- sajnos a CPU hűtése nem megfelelő, mert kb 1-1.5 óra filmnézés után elkezd ugrálni a kép (kikapcsolás-lehűlés után rendben megy) - ebben is fejjel lefelé van a panel, a CPU lefelé néz, így a meleg megreked a CPU hűtő bordái között
- bónusz: a gyári tápja vásárlás után két hónappal _elfüstölt, majd felrobbant_ egy szombati mesenézés közben (5V 2A), volt ijedtség.Ez a harmadik Amlogic-os boxom (s912 és s905x után), de ennyi bajom még egyikkel sem volt, szerintem ennél találtok jobbat is a piacon.
Egyébként ezekkel az Amlogic chipekkel elégedett vagyok, ha újat kellene vennem akkor egy polccal feljebb kutatnék.Köszönöm a rengeteg munkát, az összefoglaló és a fórum rengeteget segített!
-
csubyy
tag
válasz
DoItYourself #99540 üzenetére
Attól függ, hogy mire akarod használni. A közelmúltban egy ismerősnek vettem egy A95X F4 boxot. Ő meg van elégedve vele. A gyári Android Slimboxra cserélve, Kártyáról fut a CE.
-
Celtis
veterán
Sziasztok,
Az összefoglaló nagyon régen frissült. Van valami népszerű vagy bestbuy box mostanában?
-
Beni2360
félisten
válasz
nfsu17 #99537 üzenetére
Ha magát a szöveget üres fájlba bemásoltam működött. Ha a meglévő után írtam el sem indult az app. A lényeget az utolsó utasítás után bemásoltam és így már működik.
><key id="61497">restartapp</key><key id="61491">ActivateWindow(subtitlesearch)</key></keyboard></global></keymap>
Köszönöm szépen a segítséget. -
nfsu17
veterán
válasz
Beni2360 #99526 üzenetére
Leírtam mit kell beírni.
/storage/.kodi/userdata/keymaps/
Itt kellene lennie annak a fájlnak, amit a keymap editor létrehoz, ha állítasz benne valamit.
Ha nincs itt semmi, akkor létrehozol egy fájlt és gen.xml—re átnevezed.
És belemásolod a szöveget a fájlba, amit írtam korábban.Viszont a távod gombjának kódját (öt számjegyű) én nem fogom tudni. De próbáld azzal, amit írtam ott
-
rento
őstag
Sziasztok!
Adott egy X96 Max 4/64gb-s s905x3 készülék. Újrahúztam az sd kártyán lévő kodit, viszont nem boot az eszköz sd kártyáról. Hogyan tudok sd kártyáról bootolni? A reboot to libreelec alkalmazás nem működik sajnos.
-
Joshi
titán
Ahogy zsiga68 fórumtárs is írja, valószínű hogy túlmelegszik a cucc. Én így oldottam meg. Egyébként elég ha csak ráraktok egy hűtőbordát, ami elfér a gyári házban.
-
neo81
senior tag
Sziasztok!
Használ itt valaki Vontar X4-es TV Boxot külső HDD-vel?Ha egy külön táppal működő külső HDD rá van dugva akkor a TV Boxon ki és visszakapcsoláskor vagy újraindításkor nagyon sokszor csak az Android töltődik be.
Ha a CoreELEC pendrive-ját és a külső HDD csatlakozóját felcserélem a TV Boxon, akkor is ugyanez a helyzet.
Járt már valaki így?
-
AtHoS
nagyúr
Sziasztok!
Mi okozhatja azt X96 Max Plus eszközzel VLC lejátszóval, hogy egyes 4k-s cucc lejátszása közben random újraindul a komplett lejátszó?
Barátom (aki használja az eszközt) arra gyanakszik/úgy gondolja, hogy .HDR.-es jelzésű tartalmak lejátszásakor jön elő ez a jelenség
-
Tarokk79
aktív tag
válasz
DoItYourself #99529 üzenetére
Igen, jól érted. Az egyik nem nekem lesz, hanem a családban máshol. Szóval nem lecserélni szeretném, mert azt nem érné meg.
-
nagyfejü
őstag
válasz
®abstract® #99515 üzenetére
-
-
Tarokk79
aktív tag
Sziasztok!
Szeretném a TV-met okosítani, úgy hogy elérjem a plex szerveremet. Ami nekem prior az a stabilitás. A felbontás a TV-nek FullHD szóval a 4k nem fontos.
Van már tapasztalatom a Vontar X3-mal és CE-vel (19.5 megy rajta) is. De legalább egy éve nem nyúltam hozzá és akkor volt valami gondom a 20.0-ra való ugrással.Milyen eszközt ajánlanátok? Én kettőt néztem eddig. Tanix X4 és a Vontar X4.
- Kell nekem egyáltalán erre a felhasználásra a CE vagy elég az android?
- Működik a CE az androiddal dual módban?
- Van az újabb CE-kre működő stabil plex addon?Előre is kösz!
-
Tartarus
tag
válasz
blakey #99507 üzenetére
S905X3-on tuti megy az NE már? Ez a lista már nem aktuális?
Kipróbálnám Vontar X3-asomon a 21.0-Omega_beta1-et. -
mayday00
őstag
Sziasztok. X96 MAX+ 4/64 telepíthető a legújabb CE?
-
-
castiels
addikt
X96 Max+ Ultra mennyire ajánlott? S905X4? Ce alá ajánlott?
-
hunaqua
addikt
A dual-t nem néztem. Az NE-t feltettem a
ceemmc -x
paranccsal ami felment simán,csak így használhatatlan. Viszont simán kártyáról felül írta aceemmc -x
paranccsal az NG verziót. Nem kellett előtte vissza tenni az androidot sem. Az NG viszont tökéletes szólóban is amiket néztem. Egy dolog viszont nem megy az a DirectOne cucc. Az jelenleg android kodi alatt jó. -
hunaqua
addikt
válasz
blakey #99509 üzenetére
"csak android mellé telepíthető az NE önállóan nem - mert nem támogatott, szándékosan"
Ezért is írtam,hogy az NG telepíthető ,az NE meg nem. Akkor ezek szerint az NO is csak android mellé fog menni.
Az LE sokkal gyengébb szerintem is mint a CE, de az öreg boxokra nincs CE ,akkor az marad.
-
blakey
titán
válasz
hunaqua #99508 üzenetére
A Vontar X4-en csak android mellé telepíthető az NE önállóan nem - mert nem támogatott, szándékosan, de miért nem jó USB-ről vagy kártyáról? Hibátlanul fut és ezek az új kártyák vagy pendrive-ok nagyon gyorsak, felesleges belső tárhelyre telepíteni. PCB-t kell venni, ha önálló támogatást szeretne valaki, egy Khadas, Odroid, hibátlan erre a célra, de az nem Vontar kategória. Az igények változtak, minden HDR-t "szeretnénk", legyen licenc, ezek mind olyan igények, amit önállóan a CE nem tud megoldani és egyelőre nincs szándékában jogosultságokat vásárolni, ha lenne, akkor a mostani állapot sem lenne tartható, mivel magas árakon lennének az adott boxok, szóval egyelőre így lesz támogatott néhány box, a belső tárhelyre való telepítés elsődlegesen a PCB-t kiváltsága lesz.
Itt nem várható a régi boxok felélesztése ahogy az LE-n? - olyan formában nem, és nem az a kernel lesz használatban, mint az LE-nél. Nem kell kidobni pl. az S905X2-t, az új kernel támogatni fog néhány olyan SoC-t, amit az NE alatt nem volt támogatott, de egy s905-t már nem bírna. LE-t meg hagyjuk, akinek jó használja, de az messze van a CE-től, a DV-t sem tudják megoldani. Nagyon kis csapat, a támogatottságot is egyszerűsíteni és "központosítani" kell. -
hunaqua
addikt
-
ginola
addikt
Sziasztok
Feltettem a Kodi 21 beta 1 verziót.
Érdekes anomáliba bukkantam.
A jelenség: amennyiben be van kapcsolva a laptop, amiről filmek játszok le általában, a médialejátszó pillanatok alatt csatlakozik a nethez. Amennyiben ez a laptop ki van kapcsolva, közel másfél perc mire csatlakozik az internethez. Erre van valami megoldás?
Teljesen véletlenül vettem észre, mert szerettem volna netflixet nézni, így be sem kapcsoltam a laptopot és ez fogadott, semmilyen média tartalmat a filmek közé illetve a zenék közé nem tölt be csak másfél két perc után.
Kipróbáltam azt is box indításkor, hogy gyorsan bekapcsolom a laptopot és amint beírtam a jelszót már minden be is töltődött, médiatár és net is lett a boxon egyből. Július 16. nightly esetén nem volt ilyen, direkt visszatettem....teszte..... -
hunaqua
addikt
válasz
SunMount3r #99498 üzenetére
Az NG-s verzió tökéletes ,ott mehet akár önállóan a belsőre is. Az NE verzió még gyengébb.
-
kulup
tag
Ennyiért ez a Tanix nagyon jó vétel szerintem, a 100M kb. mindenre elég lesz még egy darabig. Pl. a netflix 4k stream ha jól tudom max. 15M. Van pár teszt video ahol akadozik de én esténként nem teszt videokat nézegetek és biztos van olyan extrém magas bitrátás BD rip ahol a peak több mint 100 de én eleve le se töltök 120 gigás fájlokat.
-
kutga
félisten
válasz
SunMount3r #99502 üzenetére
Akkor csak nézek talán gigabitest. A jövőre gondolva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- iPhone topik
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GAMER PC: Intel Core Ultra 5 225F/245KF +RTX 3060Ti/3080/4060/4070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Eladó Gamer Pc!!! RYZEN 7 5800X, RX6700XT, 32 DDR4 3600MHZ, 512Gb SSD 1TBHDD
- GAMER PC: Intel Core Ultra 5 225F/245K +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070/XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070/XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: RYZEN 9 7900/9900X +RTX 5050/5060/5060Ti/5070/Ti +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 512GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest