- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Aktív témák
-
pBandi
tag
T61 Recovery megkreálva DVD-kre. HDD csere, majd telepítési próbálkozás, de amikor felszólít arra, hogy tegyen be a Disk1-et. Hiába teszem be, ezt írja: "This is not the correct disc...." Bármelyik lemezt teszem be a 3-ból ugyanezt írja...
-
az acces connectionst szerintetek ki lehetne váltani valami értelmesebb wifi manager proframmal??
kaptam egy kávézóban egy jelszót, de a pincér a titkositás tipusát nem tudta megmondani.
namármost az acces connections nme automata, és kokrétan minden egyes kicsi biszbasz beállitást meg kéne neki adni. ez szerintem reggelig tartana ha nme tovább.
itthon oké, mert ismerem a beállitásokat de idegen helyen ahol jelszó van nme tudok netezni.
az beépitett windowsos varázsló meg nem nagoyn akar működni, pedig az lenne a jó. az csak kéri a jelszót, és beállit mindent magának. -
Gondwana
addikt
válasz
Adrian Mole #4391 üzenetére
GYURCSÓK MODE: ON
Asztal felett AC: a profilban, wireless settings, 4.: security, itt, a propertiesben alul kipipáltad neki, hogy logonkor kapcsolódjon alapértelmezettül ezekkel a beállításokkal. Szerintem ezt kapcsold ki. (Active Directoryn kívül nem tudok elképzelni olyan szitut, aminél ez kötelező lenne - de attól még létezhet)
Lassúság: a futó processek között olyan, hogy TVTSCHED.EXE (vagy valami hasonló) van-e? Régen, amikor nekem problémázott, ezt kilőttem, megtáltosodott. Amióta ki is irtottam teljesen, többek között a sem a R&R, sem a System Update sem hajlandó futni. (Tanulság: csak a taskot kell kilőni, nem a programot törölni)
Lassú Recovery in progress: rég csináltam, de úgy dereng, hogy először összehord 4GB adatot rakásra, amit csak utána kezd el kiírni (abban biztos vagyok, hogy nettó több, mint 1h volt CD-re R&R-ni)
GYURCSÓK MODE: OFF
-
Adrian Mole
senior tag
ÁÁÁ, agyhugykövet kapok.
A következő történik a T60-asommal:
Bekapcsoláskor boot windóz, bejelentkezés, elindul az Access Connections (még a bejelentkező ablak felett, asztal nélkül), befonom a szakállam, mire eljutok az asztalig, de nincsenek ThinkVantage programok ha TV gombot nyomok (ha várok egy pár percet, az is megy). Program Filesből megjönnek "rögtön", de pl a AC csak annyit csinál, hogy berakja magát a memóriába és nem indul. Nna, gondoltam, ideje megcsinálni a RescueandRecovery lemezeket (még nem írtam ki őket), de nem tudom futtatni, mert amint CD írás következne, kifagy a gép, ráadásul valami C++ hibaüzenettel??? Ha újra elindítom a RR-t, azt írja, hogy recovery in progress, de anélkül, hogy hozzányúlna a CD-hez, baromi lassan növekszik a %. Wirelessel nem tudok felcsatlakozni netre, csak kábellel, igaz, az AC-ból nem látok semmit.
Mi a franc lehet ezzel a géppel? -
Gondwana
addikt
Egy újszülöttnek minden vicc új.
Ezt most találtam, hátha van más is, aki még nem olvasta. -
sowi
őstag
jo dontes volt a 3x szeria, nekem is volt, most egy x40esen dolgozok, de ez az 1.8as vinyo katasztrofa, meg szerencse, hogy megvettem hozza a cf-ide atalakitot, majd pattintok bele egy cf kartyat ha lesz idom, arrol nagyon szepen mennek, haverom x20asa is ragyogoan muzsikal egy 1(?) gigas kartyaval
-
leewi
aktív tag
sikerült már valakinek t42p-hez recovery-t szerezni? nem utasítanék el egy copy-t..
üdV
-
macikos
addikt
Sziasztok!
Nincs valakinek elfekvőben régről T2x-be való 256MB-os 144 tűs PC100-as SDRAM? Sehol nem találni. 1 vagy 2 darab érdekelne.
-
Tim82
félisten
1. igen, bármilyen mostanában kapható szabvány 2.5" IDE/PATA/ATA HDD belemegy.
2. nagyon egyszerű szinte bármelyik Thinkpad-ben (így az X31-ben is) a HDD kivétele, berakása.
3. több lehetőséged van: a) recovery kiírás (jól sejted, ott kell keresni az opciót az Access IBM menüjében), b) az egész merevlemez ghost-olása.a 3. ponttal kapcsolatban majd jönnek okosabbak és részletesen megmondják, hogy s mint.
(én vinyócserénél általában újrahúzom a rendszert - felhasználom a lehetőséget egy kis takarításra, hulljon a forgács.
)
-
Norwen
csendes tag
Sziasztok!
Köszi
Viszont lenne pár kérdésem:
Vinyór szeretnék cserélni, valami nagyobbat. 80as elég lenne. Viszont ebbe bármilyen 2.5" belemegy? A srác mondta, hogy igen, de azért vásárlás előtt biztos akarok lenni benbe. Pontosabban azt mondta, hogy van benne egy szalagkábel, amivel lehet csatlakozni az ibm csatlakozóhoz (átalakító?). A következőkben azt szeretném, hogy ha az új hdd bent van, akkor arra feltakni ugyan így a recovery partíciót. Lényegében fullra szeretném másolni a merevlemezt. És itt jön még egy kérdés, hogy a recoveryt azt az indulásnál az Acess IBM feliratú gomb lenyomása után megjelenő menüben tudom kírni cd-re? Mert windows alatt nem igazán találtam meg a lehetőséget...
Előre is kössz!
-
eszizoli
csendes tag
Sziasztok!
Van egy T43-as gépem MATSHITA DVD-RAM UJ-822S DVD íróval. Múlt héten írni akartam vele egy CD-t, de az írás után üres-nek látta!
Másik meghajtóban pedig nem hajlandó olvasni. Írás közben nem ír ki hibát, és szemmel megnézve csak egy rövid írás nyoma látszik a CD-n. Viszont többször már semmi sem hajlandó írni erre a CD-re.
Ezek után újra telepítettem az egész gépet már 2x, teszteltem különböző márkájú CD-kel és író programokkal (Nero 6, Nero 7, CDBurnerXP), először ugyanezt csinálta mindegyik, most már hibával le is állnak az írás megkezdésekor, de ugyanúgy írnak rá valamit, és ezután már használhatatlaná válik a CD!
Olvasni mindent tudok vele és a DVD írással semmi gond nincsen!Tapasztalt már valaki hasonlót?!
-
Norwen
csendes tag
Sziasztok!
Huh, megvettem X31et dokkolóval, meg mindennel. 100e volt. Sajna nem engedtek az árból.... de szerintem megérte mindenképp. Ja, és DVD írós az ultrabase
Végre én is beléptem a táborba -
Adrian Mole
senior tag
válasz
Adrian Mole #4372 üzenetére
Kábellel megy (fix ip, gateway, DNS beállítva). Nem értem.
-
Adrian Mole
senior tag
Hali!
T61-es Vista Business-szel sem Access Connections sem Windows saját beállításaival nem hajlandó felmászni a netre. A net egyébként működik más géppel (még az én Thinkpademmel is, igaz, az T60 és XP-s és az is igaz, hogy azzal is van nyögvenyelés, de legalább működik), mi a fenét lehet csinálni?
Maga a hálózat úgy néz ki, hogy a routeren nincs DHCP, fix IP-ket lehet választani, a titkosítás WPA2, AES+TKIP. -
Grafiqs
őstag
Eladó X3 Ultrabase
-
Norwen
csendes tag
Hu, koszonom a gyors valaszoka!
Everestre gondoltam, a tobbire nem. De persze mindent felpakolok akkor a pendrive-ra es akkor holnap meglatom. Ha minden ok, es az x40-es nem nyugoz le, akkor este remelem mar arrol fogok potyogni
Egyebkent ez is DVD-RW-s, ugyhogy viszek egy ujrairhatot ebbol is...
Koszi a segitseget! -
Tim82
félisten
programok: Everest Ultimate - rendszerstabilitás tesztet futtass; Memtest - dokkoló optikai meghajtójába bele CD-n, majd újraindítás, boot-oljon arról és ha tudod, amilyen sokáig csak futtasd (8-10 pass minimum). a vinyót nézd meg HD Sentinel-lel - állapot, működőképesség. (mindegyik programnak van külön topikja a PH!-n, használd a keresőt és a topikokban rá is akadsz a letöltési helyükre, vagy gugli.)
figyelj a TFT-re (pixelhibák), a billentyűzetre/egérgombokra (minden működik-e lenyomásra), a zsanérokra (stabilak-e)... vannak-e csúnya kopások, stb.
vigyél DVD-t, írható CD-t a dokkoló optikai meghajtójának tesztjéhez, pendrive-ot, hogy működnek-e az USB-portok/milyen sebességgel másolnak, ha van rá lehetőséged, PS/2-es egérrel és legalább VGA-csatlakozós monitorral is próbáld ki.
így kutyafuttában ennyi jutott eszembe.
a PH!-s X31-et pedig úgy tűnik, elvitték - tegnap reggel még megvolt.
-
Norwen
csendes tag
Neem, apronetes, itt nem talaltam. Ebay en volt csomo, nemet, angol, amcsi, de azokban nem bizom. Holnap megyek megnezni, kezbevenni megforgatni. Az lenne a kerdesem, hogy mit nezzek meg rajta, mire kell figyelnem? Estleg valami portable progit megjaratni rajta?
-
Tim82
félisten
X31 szerintem, mert 1. olcsóbb (főleg, ha a PH!-s hirdetés a 100k-s - dokkoló dual layer-es dvd-íróval, csak fájdítja a szívem
), 2. mert 2.5'' notivinyó való bele, tehát könnyebben és olcsóbban bővítheted a merevlemezt.
egyiket sem kapsz olcsóbban. esetleg apronet, de ha onnan veszel, nagyon észnél kell lenned...
-
Norwen
csendes tag
Ja, es persze ha tudtok ajanlani valami olcsobb megoldast ebbol a ketto tipusbol, azt orommel vennem.
Koszi
-
Norwen
csendes tag
Sziasztok!
IBM X31-et vagy IBMx40 valasszam? Ebben kerem a segitsegeteket, a tanacsotokat.
X31: 1,4MHz - 512 Ram - 30GB vinyo - Dokkolojaval - XP pro 100.000e
X40: 1,2MHz - 1GB Ram - 40GB vinyo - UltraBase x4 dokkoloval - XP pro 150.000e
Elsosorban a hordozhatosag es a soros-parhuzamos portok meglete a lenyeges, ezert valasztottam e ketto tipust. De ezen belul donteni nem tudok.
Vinyo bovites eseten mire kell szamitanom? Gondolok itt ar illetve kompatibilitasi kerdesekre (1.8 HDD....).Elore is kosz a valaszokat!
-
KilgoreTrout
senior tag
Sziasztok,
T60-on hogy lehet megváltoztatni az IRQ-kat?
Csak mert vettem egy cardbus hangkártyát, és összevissza kattog, az a gondja szerintem h jóformán minden a 16-os IRQ.n van (sata controller, network, chipset controller)...
Szóval mi módon lehetne átállítani, hogy a cardbus vezérlőtől más IRQ-t kapjon? -
Kiss67
senior tag
Sziasztok. Valaki mondja meg nekem legyen szives hogy ogyan mehet a T42 notimban egy Celeron M 390 es proci? És van e értelme ezt lecseréni másra? Menne e benne egy 533 MHz s?
Várom a válaszokat. -
9CS
senior tag
válasz
Adrian Mole #4353 üzenetére
Az Acces IBM súgó része, az valami flash lehet, szóval ott biztos nem a Java a baj, kipróbáltam letöröltem őket, és a flash leszedése után nem is jelent meg (vagyis még annyi sem mint azelőtt), egyenlőre az IBM java törlését nem látom hol okoz gondot.
Próbálkozom, ez az IP nem kapás eléggé idegesítő.
-
Otisz
őstag
válasz
Adrian Mole #4352 üzenetére
Maga a net jól van konfigurálva, mert más gépekkel tökéletesen működik bármiféle állítás nélkül, ellenben már régebben volt hasonló problémám egy N200-assal, és ott is driver gond volt. Ezért tippelek arra.
Azért kösz. -
csokolade
tag
válasz
Adrian Mole #4353 üzenetére
én már fél éve szívok a TVAC-vel, ha átmegyek más AP-re, csak akkor hajlandó működni, ha nyomok egy windows vezetéknélküli ikon-jobb gomb-javítás -t. utána a TVAC is helyreáll. komolyan elgondolkozom hogy újra szűz recovery rendszert telepítek.
-
Adrian Mole
senior tag
Nem, tudom a megoldást, sőt, az Access Connections progival én is szívok. Ez a Java ötlet elgondolkoztató. Ami azt illeti, nekem 3 Java verzió lehet már fent (IBM, Sun - OOo, meg lehet, hogy a MS Office is belegányolt - utóbbi óta szívok tulajdonképpen én is a csatlakozással itthon, bár eddig nem jutott eszembe, hogy lehet ilyen összefüggés).
-
9CS
senior tag
Két problémám adódott az egyik, hogy ha nyílt hálózathoz akarok kapcsolódni (Elvileg csak MAC szűrés van a hálón, de ott regisztráltam.), akkor a gép ugyan megtalálja a hálót, de csatlakozás végén, amikor az IP-re vár, akkor csak vár, vár, aztán kiírja, hogy nem sikerült a csatlakozás. Az Access Connections-t használom. Itthon a már beállított hálózathoz tud csatlakozni. Ehhez lehet kapcsolódik az a fura dolog, hogy a Windows alatt nem tudom lekérni az IP beállításokat, ipconfig eredménye: „Belső hiba történt: egy rendszerhez csatlakoztatott eszköz nem működik. További segítségért....” viszont az Access Conn-ban látom ezeket az adatokat.
A másik, ezek után gondoltam megnézem az Acces IBM-ben miket találok, erre az meg csak annyit csinál, hogy az induló animáció után csak a menü van az ablakban, meg a keresés sor. Kattintani semmire sem lehet.
Mi lehet ez? Telepítsem újra a ThinkVantage programokat? Lehet, hogy a Java kavart be? Mert eddig fent volt az alap IBM java, most meg fel lett téve a SUN-os Java.
-
Otisz
őstag
X20-ashoz kellene egy kis segítség.
Intel Pro/100+ miniPCI hálókártya van a gépben, de nem sikerül 'szóra' bírnom.
Több drivert is kipróbáltam, de hiába.
Folyamatosan az "Egy hálózati kébel nincs bedugva" üzenet jelenik meg (naná, hogy csatlakoztatva van).
Van itt olyan akinek X20-as gépe van, és működik is a nete a beépített ethernet vezérlővel?Egyébként USB-s hálókártyával minden frankó, csak a sebesség a nem 2.0-ás USB miatt csak a negyede a lehetséges maximumomnak.
Köszönöm.
-
Adrian Mole
senior tag
válasz
Gondwana #4348 üzenetére
Köszi a választ!
WiFi: itthon csak fix ip címek vannak, a routerem nem is oszt DHCP-vel. Egyébként egy SMC. Volt időszak, amikor gond nélkül működött (tehát gyorsan felcsatlakozott), de ez elmúlt. Nem tudom, hogy a gép vagy a router a hibás, de nem is igazán tudom, hogy hol kezdjem vakarni a fejem. Végülis működik, csak lassú a felcsatlakozás és az Access Connections hülyeségeket ír ki. Ezért gondoltam, hogy hátha a kis T60-as a hunyó.
Kifli: igen, kicsit erősebb nyomásra benyomódik a trackpoint körüli rész, és attól balra és felette. Az Enter körül is tapasztalható, de sokkal kevésbé. Hm, megnézem majd szétkapásilag, ha rá tudom venni magam. -
Gondwana
addikt
válasz
Adrian Mole #4246 üzenetére
WiFi: Gigabyte routerrel addig volt ilyen gondom, amíg a fix IP cím a DHCP tartományba tartozott. (Amióta a DHCP csak 100 fölött adhat címeket, nincs ilyen gondom WiFi-n, de drótoson szokott lenni, ha DHCP profilról váltok teljesen más tartományú fix IP-re. Mivel már működik a kapcsolódás alatt is a háló, csak leküldöm az AC ablakát, 1-2 perc múlva panaszkodik, hogy nem sikerült, de nem zavartatom magam)
Kifli: ha lenyomod, hajlik? Ha nem valami be lehet gyűrődve alatta. Nem nagy wasistdas szétkapni és megnézni. (Nekem a display kábelnél púpos, de nem zavaró) -
Adrian Mole
senior tag
Plíz, erre vki reagáljon értelmeset: [link]! Köszi!
-
Innox
tag
Üdv!
T61 tulajoktól kérdezem főleg, de minden ötletet szívesen fogadok.
A gép: T7500 proci, 2 GB ram, NV140 quadro video kártya. XP alatt elég lassúcska a rendszer full performance profil alatt is. Értem ezt általános felhsználás melett és amikor MathCAD és AutoCAD et használok. A régi T43-am jobban szaladt mint most ez.Kérdésem a következő: lehet-e a problémát arra visszavezetni, hogy nem én installáltam az XP-t, második tulaj vagyok. Vagy máshol kéne keresnem a problémát... IBM-es progikból csak kevés van fent (energia kezelő, maintenace manager és az újjlenyomat olvasó) a driverek mindenhez fent vannak.
Más: Tapasztalt valaki olyat, hogy amikor hibernálásból ébred a gép kétszer kéri az újjlenyomatot, mindenféle hibaüzenet nélkül. Újraindítás vagy rendes indítás során még soha nem fordult elő.
További szép napot mindenkinek.
-
pBandi
tag
válasz
Shadowfax #4331 üzenetére
Megkérdeztem máshol is ők is azt mondták hogy vissza lehet állítani, és még hihetetlenül kedvesek is voltak... Viszont már azt tudom, hogy melyik bolba nem fogom többé betenni a lábamat.
Mert gyakorlatilag felsorolták, hogy ők milyen indokokkal fognak egy esetleges garanciális ügyből kifarolni...
-
Gondwana
addikt
Nahát, előléptettek! Lábtörlőből lábzsámollyá
kvázi újoncból lelkes taggá.
-
Gondwana
addikt
Gondolom, nem a köszönés volt a kérdés
A HSZ-ed végén a zárójelben ott a megfejtés: a High Performance mindenből maximumot jelen, csak azt jegyzi meg. Csinálj olyan power profilt, ahol az akkus/tápos üzemmódhoz megadod a kedvenc fényerőd, és azt fogja mindig visszaállítani.
-
4d
aktív tag
Hello mindenkinek? A kérdésem az lenne, cserélt már valamelyikőtök kijelzőt? Most cseréltem a T61-esembem, és minden működik, de azt vettem észre, h a fényerősség mindig maximumon van bekapcsolás után, hiába állítottam középre előtte. Én kötöttem el valamit az inverternél vagy csak valami beállítás gond lehet? (High performance-on használom).
köszi
-
csokolade
tag
Sziasztok!
Egy ismerősöm T40-esén elfüstölt a táp résznél az alaplap (iszonyú büdös még így 3 nap után is) Segítséget kérnék, tudtok-e jó beszerzési forrást, vagy bontott alaplapot, vagy esetleg egy olcsóbb szervízest, mert ugye az anyacégnél 60-70k körüli összeget jelöltek meg, ami kb az egész gép ára .
Előre is köszönöm.
(a T61-esem TVAC wifi konnektálása a mai napig nem jó (kb 3-4 hete kaptam már itt ötleteket), ha átviszem más AP-ra, csak a windows-jobbgomb-javítás után hajlandó működni, de már megszoktam)
-
Shadowfax
addikt
válasz
adnoctum18 #4328 üzenetére
A svéd teszt.
pBandi: Hülyeséget beszélnek a boltban. Csináld meg a Recovery CD készletet, aztán azt teszel rá, amit akarsz, utólag vissza lehet állítani a szűz vinyóra az eredeti OS-t.
-
pBandi
tag
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne hozzátok mégpedig:
Kinéztem magamnak egy T61-et de azt win Vista-val szállítják. Nekem jobban tetszene, ha a saját (eredeti) win XP-m futna rajta. Olvastan régebbi hozzászólások között, hogy lehet recovery CD-ket készíteni. Ha ezeket elkészítem akkor elvileg bármikor vissza tudom tenni a Vista-t is akár egy szűz vinyóra?
A kérdés apropója, hogy egy bizonyos üzletben állítják - nevét fedje jótékony homály - hogy nem kötelesek gariban javítani a gépet, ha nem az a szoftver fut rajta amit kaptam hozzá... Mondjuk ha teszem fel kipukkan a ram ahhoz mi köze lehet egy szoftvernekNekem az volna a logikus ha egy tök új HDD-re visszaállítható lenne az egész előtelepített csomag, mert a HDD halála esetén nem veszhetnek el az eredeti szoftverek.
-
Kovács84
aktív tag
válasz
adnoctum18 #4325 üzenetére
Én csak a második videót láttam.
-
tototos
addikt
válasz
adnoctum18 #4325 üzenetére
A másodikra gondoltam én
-
adnoctum18
senior tag
-
Atlantis
veterán
Használ valaki sztereo BT headsetet T60-assal? Az istennek se akarják megtalálni egymást, van valami ötlet?
-
tototos
addikt
Helo mindenkinek!
Régebben találtam egy videó linket itt a topikban amikor a lenovo bemutaja hogy mit bír ki a top roll cage egy x61-ben. Ráálltak motorral ha jól emlékszem. Valaki be tudná linkelni megint mert nem találom
-
Otisz
őstag
X20 recovery partíciója van itt valakinek kiírva lemezre?
-
Gondwana
addikt
Nálatok is szélesképernyos?
(Az ügyeletes resetnyomkodó bemehetne má' dógozni - még mindig halott a supportjuk, én meg türelmetlen lettem) -
Zsiguli
tag
Szisztok!
Hogy tudom kikapcsolni T60-nál a Powe-On Passwordöt?
Amikor rámegyek a megváltoztatására a Biosban, és üres jelszót akarok megadni, akkor azt írja, hogy nem tudom eltávolítani, mert supervisor password van beállítva.
A supervisor password-öt meg meg se lehet változtatni, ki van szürkítve, nem tudok fölé menni.
-
Gondwana
addikt
Wazz... Lenovoék Vistát tettek a szervereikre? (Vagy csak nekem nem működik a supportjuk?)
-
SNor
tag
-
amol
addikt
Srácok, nem találom az adatlapját a lenovo.com-on ennek, tudtok segíteni?
thx -
HXY
addikt
Lenne egy olyan kérdésem, hogy egy 15"-os T60-as billentyűzete jó-e egy 15,4"-es T61-hez?
-
Csedit
aktív tag
Nézzétek meg ezt a két gépet. Ha lenne rá pénzem nem sokat gondolkoznék......[link]
-
Gondwana
addikt
Asztali gépeknél optikai drive-okkal szokott ilyent játszani, ha rossz lemezt teszel bele.
WinXP alatt úgy szoktam gyógyítani, hogy az ATA-ATAPI kontrollereket leszedem (uninstall) mindet (no restart) meg a disk drives-ből a lemezt is. Újraindítás csak a végén. Következő bootkor mindent megtalál. Jól. -
sziasztok!
szerintetek az miért lehet, hogy a winyo csere után az uj merevlemez nem megy udma modban?? csak pioban hajlandó működni, és nem is lehet a másik modot választani.
a gépem egy t42.
igy rettentő lassú, még zenét sem nagyon tudok hallgatni, mert mihelyst van egy kis lemez művelet a winamp beszaggat.
a gépa bootolásnál nme ir ki hibát egyébként.
valami drivert kihagytam volna? az ibm oldalán hdd driver cimszó alatt csak az active protection progit találtam, amit persze fel is tettem.
valakinek valami jó ötlete??
üdv! -
Ringman
félisten
hello!
T61-em van [link], megnéztem everestben a cpu, winchester, illetve a gpu hőmérsékletét:
gpu 55-60 fok - quadro nvs 140
cpu 45-55 fok - T7500
winyó 30-40 fok - 160GB/5400Ezek nem túl magas értékek; asztalon, töltőről, max fényerővel, de terhelés nélkül?
Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Probook 640 G2 (14FHD/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- Update 06.12. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, szép állapot
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest