Hirdetés
- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Philips LCD és LED TV-k
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Steam Deck
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kompakt vízhűtés
Aktív témák
-
S.Feri
őstag
Cseréltem vinyót a T60-amban én is, az eredeti 60Gb helyett egy 120gb-os Wd-t tettem bele, szépen fel is ment a Vista is a notira, de amikor állt pár percet a noti akkor megfagyott, először az új memokra gyanakodtam ezért azokkal kezdtem variálni de azzal nem jutottam eredményre.
Ezután jött az eredeti vinyó vissza azóta semmi gondom.. szóval érdemes nem elkövetni azt a hibát, amit én elkövettem, mielőtt cserélsz érdemes a supporton utánaolvasgatni, hogy milyen mehet bele... Nem kevés bosszuságot előzhetsz meg ezzel.
A vinyónak egyébként semmi baja így nem nagyon értem a dolgot. -
Tim82
félisten
1. igen, bármilyen mostanában kapható szabvány 2.5" IDE/PATA/ATA HDD belemegy.
2. nagyon egyszerű szinte bármelyik Thinkpad-ben (így az X31-ben is) a HDD kivétele, berakása.
3. több lehetőséged van: a) recovery kiírás (jól sejted, ott kell keresni az opciót az Access IBM menüjében), b) az egész merevlemez ghost-olása.a 3. ponttal kapcsolatban majd jönnek okosabbak és részletesen megmondják, hogy s mint.
(én vinyócserénél általában újrahúzom a rendszert - felhasználom a lehetőséget egy kis takarításra, hulljon a forgács.
)
Aktív témák
- HP Pavilion Plus 14-ey0155ng Ryzen 5-7540 / 16GB / 512GB FHD+
- Szuper áron eladó 2az1-ben HP Pavilion x360 /14" i5-1335U, 16GB ram, 512 GB SSD, FHD, IPS,
- Lenovo IdeaPad Slim 5 16IAH8 16 col 12.gen i5 / 16GB / 1TB új 1 napot ment eddig összesen.
- Acer Aspire 5 A517-58GM-78AT i7 / 32GB RAM / 1TB SSD / RTX 2050 17,3
- Remek áron eladó dobozos új ACER NITRO V15 /R7-7735HS/16GB 1000 GB SSD NVIDIA RTX 4060 8 GB 144Hz
- Honor Magic6 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3389, 94% Akkumulátor
- ASUS TUF F15 FX506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 32GB - 1TB - RTX 3050 Ti - Win11 - MAGYAR
- 20.000 - tól RÉSZLETFIZETÉS. BANKMENTES. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - KÉK . 2 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest