- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- TCL LCD és LED TV-k
- Kompakt vízhűtés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Aktív témák
-
Ste
addikt
erről már sokat hallottam (igaz a mostani kis demó üzem alatt ez nem jött elő - igaz nem voltak másolás hegyek) de ezt most hurcibálásra lesz, nem dvd írásra
akku terén mennyire lehet számítani a nagyobb akkuval? esetleg valami olyan buktató, amire oda kell figyelni vásárlás előtt? (pl mire jó az ibm gomb rajta?)
ramból milyet szeret (ezt tervezem bővíteni rajta)
esetleg 1.8as vinyóhoz van már Cf-to-ide adapter?Blaise: reménykedtem, hogy a Dell-re fogsz szavazni
-
Ste
addikt
ezeket a dumákat
az lenne a kérdésem a nagyérdeműtől, hogy X40 vagy Dell D410? mind2 nagy akkuval lenne, ramban utóbbi Bt-ben előbbi a jobb
most tapiztam először x40-et és hát nagyon szuper minden téren
a legfontosabb nekem a hosszú üzemidő lenne
árban ua lenne mind2 (igaz x40 mellé van dokkoló, d410 mellé nem biztos, hogy jön optika)köszönöm a segítséget
-
joco77
csendes tag
Sziasztok! Van egy külső floppy meghajtom, nem usb-s. T40-eshez, port replikatorra rádugtam de nem érzékeli, kell leszedni valami drivert hozzá?
Köszi előre is. Jocó
-
polip
addikt
gyerekek holnap veszem át a X300-at
drukkoljatok !
-
Bandikut
tag
Sziasztok!
Meg lehet azt oldani, hogy a wifi-t kikapcsoljam, de a bluetooth működjön? A gép egy x61s.
-
amol
addikt
-
amol
addikt
válasz
parandroid #4081 üzenetére
Na igen, akár még úgy is. Annyit meg biztos nem ér.
-
Overtaker
csendes tag
-
tabrev
aktív tag
válasz
Gondwana #4072 üzenetére
Köszi! Ez akkor használatos amikoron akkuról használom. (de gondolom ezen beállítást megtartja akkor is ha hálózatból veszi fel az energiát - váltogatnom kell tehát alkalmanként?)
Más: ha nem a gyári recovery partíciót és az automata driver felrakót szeretném alkalmazni, akkor mely drivereket ajánljátok feltenni - Vista 64bit-hez? Amik kellenek, hogy ThinkPad maradjon, de nem terhelik feleslegesen...
Köszi a választ!
-
amol
addikt
Mókás lehet. Olyasmi feeling mint amit akkor érezhettünk, amikor a ZX Spectrumot (48k töményen!) hónaljba kapva ellátogattunk az úttörőházba hogy ott legálisan játékokat másoljunk magnóval, rivalizáljunk a C64-tulajokkal és röhögjünk azon hogy a Primo jelét a TV kábel nélkül is veszi?
Mondjuk ez nem ma volt.
-
Gondwana
addikt
nekem a 6 cellás akku max 2 órát bír - fentebb meg 3-4 órákat olvasok... ennyire kehes lenne az akku?
Ha az akku kapacitása nagyon aláment a gyári 56Wh-nak (ami nálam 90 ciklus után 53Wh) akkor azért - de ezt kétlem. Talán inkább a power management van valami Maximum Performance szerű értéken - ezt változtatva meglepően sokat tud javulni a helyzet! (Fn+F3) -
tabrev
aktív tag
válasz
Shadowfax #4066 üzenetére
THX!
Akkor mint betanuló mást is kérdeznék: a BIOS ver jelenleg 1.12 az ECP 1.07 (T60-ról van szó) ami számomra fura, hogy már 1.08-as BIOS-tól az ECP is 1.08-ra vált - akkor nekem az 1.12-vel miért csak 1.07
Más:
nekem a 6 cellás akku max 2 órát bír - fentebb meg 3-4 órákat olvasok... ennyire kehes lenne az akku?
-
tabrev
aktív tag
Sziasztok!
A Bios-ból elég a legújabbat feltenni? Mint asztali konfignál és tudja régebbiekben található okosságokat?
Köszi a választ!
-
Shadowfax
addikt
Fog menni.
A "huncutság"-ra már nézted az 1.22-es BIOS verziót? A new option to allow the system to boot without pressing the Esc key in the BIOS Setup when the 2010 error (An unsupported hard drive is used or the firmware of IBM/Lenovo hard drive is old) is displayed. To change the setting, go to the BIOS Setup menu, select Startup, and click 'Boot after message for Hard drive. [link]
Szóval nem kell minden egyes bootnál a 2010-re ESC-et nyomni, ez a nagyszerű hibaüzenet kikapcsolható a BIOS-ban.Az utolsó 5 percre?
-
amargo
addikt
Sziasztok!
Egy kis fejlesztésre adtam a fejem
WD Scorpio 250GB PATA
És 2db 1G CorsAir memória társaságába kényeztetném gépecskémet.
A kérdésem java része, hogy a 250GB winyót gondolom huncutul fogja csak látni, de mint azt a T43tól megszokhattuk, de azért látja?Upgrade oka: Vista is felkerülne a gépre és 3-4 rendszer csak összehúzót farokkal férne csak el, azt meg nem szeressem..
Igaz 160GB is bőven elég lenne már, de 5e a különbség, annyit meg megér. (gondolom)köszönöm a segítséget!
Szerdán edzés, de ha addig maradtok mint szoktunk, oda érek! -
Otisz
őstag
...meg hogy picimaci kártyákból csak 16biteset, vagy a 32 biteset is lekezeli?
-
Otisz
őstag
Tudja esetleg valaki, hogy az IBM ThinkPad 380XD milyen és mekkora vinyót bír el maximálisan?
-
tbs
addikt
Megfogdostam egy X300at a hétvégén...
Vesszen minden más..! Uralkodik. 1 mind felett...
-
amol
addikt
válasz
karesz501 #4045 üzenetére
Az a vicc, hogy a Lifebookhoz egy magyar billentyűzet + a bluetooth modul ha itthon rendeltem volna meg 30k körül lett volna bruttó és van "némi" különbség. Végül €40 volt összesen, ami kb. reális. Az más kérdés hogy a Bt modulhoz rövid szalagkábelt kaptam ezért még nem üzemel, a szervízben azt mondták rá hogy 300Ft, mire megrendeltem ebből 2000+áfa lett.
-
Otisz
őstag
Valakinek van esetleg IBM 380XD-hez recovery lemeze?
-
HXY
addikt
Ilyen kütyüje van már valakinek? Egyáltalán lehet kapni valahol?
ThinkPad Bluetooth Laser Mouse -
Ringman
félisten
válasz
Shadowfax #4038 üzenetére
lefuttattam a pc doctort, az nem jelzett hibát.
Mikor a kijelzőt teszteltem, akkor a vörös szín helyett fakó piros/narancssárga színe volt. Onnan derült ki a dolog egyébként, hogy mikor dvd-filmet akartam nézni, az embereknek kékeszöld színe volt.Az "azonnali notebookos kérdések" topikba is beírtam a problémám, ott vga chip hibára gondoltak.
-
tabrev
aktív tag
válasz
parandroid #4033 üzenetére
THX! Megnyugtattál
-
Tim82
félisten
válasz
"[FLAME ON]
Amúgy mondtam már, hogy ez az nc6000 simán van olyan jó, mint egy T40?
[FLAME OFF]"nem mondtad, de úgyse hiszek Neked.
különben is, áttértem T41p-re.
Shadowfax: én csak annyit mondtam, hogy szerintem nem rossz. tetszik maga a "Keselyüstök" szó.
-
Shadowfax
addikt
válasz
parandroid #4035 üzenetére
Ha még egyetemre menne, megérteném...
Látom itt meg volt egy kis Tolkien-tanulmány német nyelvórával egybekötve.
Tim: Ne rosszalkodj!
A Keselyüstök fordítás mellesleg nem annyira klassz.
-
Tim82
félisten
válasz
parandroid #4035 üzenetére
kocka egy család.
(bocs, nem bántásnak szántam, de ilyen korban én még Dörmögő Dömötört olvastam és számítógépnek hírét se hallottam. igaz, nálam kimaradt a C64/Amiga stb. korszak.
)
de azért most egy kicsit tényleg le kellett ülnöm és a szívemhez kellett kapnom - a hat éveseknek már saját lapost kell vinniük az első osztályba?
Fräulein: az igazi az lesz, amikor arról fogunk itt értekezni, hogy Tolkien a quenyát a finnből és az óizlandiból rakta főleg össze.
-
Tim82
félisten
válasz
azért írtam, mert ma én is lusta voltam megkeresni. rémlett, hogy altgr + A.
az nc6000 kinek lett végül is a családban?
-
parandroid
félisten
Nem kell keresni, dolgoztam németekkel, tudom, hogy alt gr+ a lenne az ä, sőt, azt is tudom, hogy alt gr + á a ß.
Csak nem akartalak zavarba hozni benneteket.
Mindezt frissen megcserélt billentyűs francia billentyűzeten.
[FLAME ON]
Amúgy mondtam már, hogy ez az nc6000 simán van olyan jó, mint egy T40?
[FLAME OFF]Tabrev: Ha ugyanaz a modell, csak más képítés, akkor tutira igen. De erős a gyanúm, hogy amúgy is. Szvsz nincs nagy különbség a két proci gyakorlati hőtermelése között.
p
-
tabrev
aktív tag
Sziasztok!
Egy kérdés: IBM ugyanazon hűtést használja T60-ban a pl: T5500-höz mint pl T7400-hez?
Köszi a választ!
-
Tim82
félisten
válasz
parandroid #4029 üzenetére
amint látom, ma Te is lusta vagy megkeresni a spec. ékezetes karaktereket.
na de csúnya modi szétoffolja a szakmai topikot.
-
amol
addikt
válasz
parandroid #4029 üzenetére
-
amol
addikt
válasz
Shadowfax #4022 üzenetére
Shadowfax=Schattenfell
Ezt mi alapján sikerült? Én szabad fordítást alkalmaztam. Ezek közül van szó valamelyikről?
S még mindig nem vagyok "Herr".
Entschuldigen Sie bitte Frau ShadowfaxMire gondoltad a rákérdezést? Arra hogy nem-e elírás a dolog vagy a német modellekre?
-
Ringman
félisten
Hello!
Egy problémám van a múlt héten vett T61-esemmel (videokártya quadro 140): nem jeleníti meg a vörös színeket, pl az "on the screen display" esetén, ha vörös színt állítok be, üres téglalapokat jelenít meg, de ha a rgb skálán r255, g1,b0 -t adok meg akkor már színes téglalapok vannak.
A színbeállítások módosításával se tudok változást elérni. Ha külső monitort kötök rá, azon sincs vörös szín.
A lenovo honlapján fent levő drivert felraktam.Elvileg minden update-et letöltöttem és felraktam, a bios frissítés kivételével. Az oprendszer vista, a sp1-et nem raktam fel.
Remélem tudtok segíteni, előre is köszi.
-
amol
addikt
válasz
Shadowfax #4016 üzenetére
Ez jó hír, ugyanis a gondom az volt, hogy itthon nem kapható hagyományos kijelzős modell quadroval, ezért nézegettem az USA honlapot. A magyar billentyűzet árát persze hozzászámoltam, de még így is viccesen olcsó volt a kiépítését nézve. Ezek szerint lesz itthon is, tehát nem kell kapkodnom (szarakodhatok még egy ideig
)
Viszont hirtelen ötlettől vezérelve megnéztem a németet, és találtam egyet amire az általad linkelt oldal szerint van itthon garancia. Viszont találtam kettőt (1,2) amire aszerint Németországban sincs, ahol árulják! Most akkor hogy van ez? -
amol
addikt
válasz
Shadowfax #4011 üzenetére
Köszönöm, éreztem hogy Rád számíthatok
Azért érdekes ez a világgarancia. Kis hazánkban ha valaki ilyen gépet szeretne, akkor vagy nem vesz vagy bevállalja gari nélkül...És mit gondolsz erről? Elírás a kijelzője vagy sem?
Illetve a Dunaeletronikánál lehet rendelni egyénileg összeállított Dell gépeket és foglalkoznak Lenovoval is, vajon ez járható út?
-
Shadowfax
addikt
-
kerjani
aktív tag
válasz
karesz501 #3992 üzenetére
kb csütörtökön megyek érte, ~300km-t utazok majd, de megéri
Még a hét közepén szóltam, hogy szóljanak, ha megjön a gép, csak nem voltam netközelben mikor írtak, ezért rakták ki a honlapra, de sikerült lefoglalniMiket érdemes leszedni első körben? (azonkívül hogy a Vistát
)
-
csokolade
tag
nna tessék milyen láma-e vagyok
úgy átléptem, mint a sicc, dőltbetű, gondoltam vmi érdekes aláírás
e teljesen ferde jelenetet cseppet sem emésztettem meg.De ezt már megcsináltam, amikor újratelepítettem az intel drivereket és akkor egyből ezt is leállítottam, erre gondolsz ugye:
A számítógép kikapcsolhatja az eszközt, hogy energiát takarítson meg
vagy az intel saját beállításai között? -
amol
addikt
válasz
karesz501 #4002 üzenetére
Nézd csak! Ha ez nem elírás akkor megoldódott a problémám. Quadro + SXGA+.
Tim82: köszönöm, majd nézegetem
-
amol
addikt
válasz
karesz501 #4002 üzenetére
Felhívom, az nem kerül semmibe (még a telefon is ingyen van).
Mi lesz? Először is megvárom hogy döntesz
Az a 15-ös T60 nem nyerő, viszont közbenjárásodra kiírta a srác az adataihoz hogy "IBM Logo: régi"Mi/ki ez a hurkagyurka? Sima USB-s billentyűzetet bárhol kapok fityingekért, de engem pont ez a Thinkpados érdekelne.
-
karesz501
senior tag
Ez van, engem is elszomorított a dolog anno, de nem érdemes kinntről rendelni ha nincs rá gari. Felhívod az IBM Magyarországot? Mert így ez a worldwide lószar nem ér semmit... Viszont ezek az árak
Jó kis gép, én is ilyet néztem volna, de nincs itthon, csak fél milláért...
A T60-nál halkabb lett a gép, pedig jóval erősebb processzor dolgozik benne, mondjuk nem egy X1400 Ati hanem egy Quadro, ami azért nagyságrendekkel kultúráltabb. Szvsz.Most akkor mi lesz? Van egy 15-ös XGA T60 a Laptopinfonál, nem néz ki rosszul az sem.
"Ibm logó: régi"
Ott problémáztam, hogy mi ez az új szar T series logo, nem is értette a srác a dolgot. Elmagyaráztam neki. Már vágjaUSB bill: Ph turkagyurka
Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Háztartási gépek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen TV-t vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Diablo IV
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- BOMBA ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 640 G9 Laptop! / i5-1235U 16GB 256GB 14"col garancia/
- Akciós áron eladó HP Elitebook 850 G7 / I7 10610U/16 GB/512 SSD/15"/FHD/IPS/MX 250
- Szuper áron eladó új ACER SWIFT EDGE 16 /R7-7735U/16GB/512SSD/ 4K OLED
- DELL G15 5515 Gamer Laptop /Ryzen 7- 5800H/16GB 512 SSD/ Nvidia RTX 3060 6GB/120Hz/
- Szuper áron dobozos új Asus Vivobook Pro /i5-11300H/16 GB/512SSD/3K OLED
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- AKCIÓ! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest