Aktív témák
-
Otisz
őstag
fanatikus
Erről jut eszembe.
Még a 90-es évek elején bejött egy új rágógumi. Trident volt a neve.
Kiírtak egy pályázatot, hogy csináljanak hozzá a fiatalok reklámgrafikákat a márka bevezetéséhez.
Adott volt a márkanév, és a szlogen: "Kirobbanó érzés"
Csupa poénos munkákat küldtem be, mivel úgy is tudtam, hogy ott nem fogok nyerni.
Egyiken két ellentétes nemű orrszarvú esett egymásnak félreérthetetlen pózan (a'la doggy style), és alatta szerepelt a "kirobbanó érzés"... -
Otisz
őstag
Na szóval. Egy igen buta memóriacímzési határérték miatt lát csak a 32bites oprendszer pl. 4giga helyett 3giga ramot. Pedig 64gigáig simán látnia kellene...
A PAE-t, vagyis a Physical Address Extensiont kell bekapcsolni, és rögtön látni fogja a 4gigát a 32bites Vista is.Start menü--->futtatás--->beírni hogy CMD, majd pedig BCDEdit /set pae ForceEnable
újraindítás, aztán voilá!Integra: itthon még nem láttam előre telepített 64bites oprendszert, de külhonban igen.
-
Otisz
őstag
válasz
Integra #10172 üzenetére
bratyóm Asus notija 3 éves, minden hónapban lemeríttetem vele 1x, és ennyi amit tesz vele. 99%-ban ráadásul asztalinak használja.
TOZ: jó hogy említetted az órát! mindig elsiklok az elemcsere felett.
Egyébként megértem azokat, akik a maximumot akarják élettartamban kihozni egy notiból, és annak akku élettartamából, mert egyik sem olcsó mulatság...
-
Otisz
őstag
válasz
Integra #10167 üzenetére
Én soha nem vettem ki az akkut egy gépemből sem. Kivéve ha szét kellett kapnom.
Ráadásul azzal sem foglalkoztam, hogy csak 80%-ig töltsön, mert akkor 20%-ot kapásból soha nem használok. Az ugye meg 1/5-e a teljes kapacitásnak. Egy 6 cellás akkunál ez közel 1 órát jelentene (alkalmazás/noti függő)
Ha nem használom az akkut, akkor is veszít az élettartamból. Ráadásul szünetmentest is helyettesíti, ha esetleg gubanc lenne az elektromos hálózatban.A fentebb leírtak tekintetében, kérem ne kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét, mert mindez csak a saját elgondolásomat tükrözi. Szentírásnak nem tekinthető.
-
Otisz
őstag
válasz
Napfénysüti #10120 üzenetére
Én a legutóbb egy Samu 2gigás DDR3 modult vettem 9ezerért.
-
Otisz
őstag
válasz
Napfénysüti #10113 üzenetére
Kingston, Kingmax, ill. Samsung ramokat használtam eddig hiba nélkül.
-
Otisz
őstag
válasz
Scalpel #10008 üzenetére
Igazából nagy gond nincs vele, de x301 után nem tűnt akkora nagy számnak. Hardveresen elég lassú az alap 2giga DDR3 rammal, plusz a 2 giga turbo memóval. 2x2 giga kell ahhoz, hogy elfogadható sebességet érjen el. Bár sokat lendítene rajta egy SSD.
(kijelzőt sajnos nem tudok - pedig én is akartam).evone: hétvégére lenne egy W700-as, de az már túl specifikus.
Napfénysüti:
lásd feljebb
Lpat01: csak Lenovo megy bele, ráadásul az egyel előtti T6x szériás nem jó bele. Szoktam ilyesmiket beszerezni, de az utóbbi hetekben nagyon nehéz bármit is normális idő alatt meghozatni
-
Otisz
őstag
válasz
Napfénysüti #9954 üzenetére
Van nálam egy x200 tablet, de nem dobogtatta meg a szívem
-
Otisz
őstag
Hidd el, tudom mit beszélek.
Te is közel egy évig árultad, mire valaki belebotlott. Az enyém ugyanolyan volt mint a tied, csak nagyobb HDD és dupla RAM, új 6 cellás akku, és fél évvel több gari.
Most mindenki T400-at akar/vesz.
Most nekem is T400-asom lenne, ha be nem ugrik egy X301.TOZ: nem panaszkodom. De vannak akik annyiért adják - méghozzá haszonnal - most a notikat, amin én keményen buknék...
-
Otisz
őstag
válasz
Napfénysüti #9863 üzenetére
De sokan azt sem tudják, hol kell...tapasztalat.
Viktor X: T400-ról én nem túl sok rosszat hallottam, sőt!
-
Otisz
őstag
válasz
Napfénysüti #9854 üzenetére
T61-em 2és fél év garival 130-ért vitték el
-
Otisz
őstag
Valaki esetleg tud segíteni abban, hogy egy 1.8" SSD-hez honnan lehetne beépítő keretet szerezni?
Mert ugye ami az X301-ben van SSD, az alapból keretes. Eddig egy helyen láttam róla képen, de ennyi... -
Otisz
őstag
válasz
BobChemistry #9798 üzenetére
Az X301-emen 38 process fut.
-
Otisz
őstag
válasz
BobChemistry #9752 üzenetére
Csak 1-et.
-
Otisz
őstag
Találkozott már valaki olyan TP modellel amihez 64bites oprendszert adnak
-
Otisz
őstag
válasz
Napfénysüti #9697 üzenetére
Jól tudod
-
Otisz
őstag
válasz
BobChemistry #9692 üzenetére
kb. 2 hete vette tőlem.
-
Otisz
őstag
válasz
BobChemistry #9676 üzenetére
Én 13.3" használok 1440x900-as felbontást, és tökéletes.
Akinek jó a szeme, annak nem gond. Egyéb esetben nem biztos hogy az a megfelelő.Keress vissza a fórumon, mert tettem fel a GPU-ról eredményt.
-
Otisz
őstag
Maradtak T6x-es alkatrészek - akit érdekel küldjön PÜ-t, még nem hírdettem meg őket.
-
Otisz
őstag
válasz
Napfénysüti #9664 üzenetére
Legegyszerűbb a beépített partícionálót használni.
-
Otisz
őstag
válasz
Napfénysüti #9622 üzenetére
-
Otisz
őstag
válasz
Napfénysüti #9602 üzenetére
Tehát akkor lényegében: telepíts magadnak egy Vistát, és ennyi? Hm.
Így akkor egyszerűbb lenne valaki olyantól kérni egy recovery szettet, akinek már van. -
Otisz
őstag
válasz
BobChemistry #9573 üzenetére
Amiket ilyen hírdetéseknél közölnek, nem fedi a valóságot. Max úgy mehet el annyit, hogy mindent kikapcsolsz rajta, fényerőt minimumra veszed, és esetleg csak egy szövegszerkesztőt használsz. Így talán meg lehet közelíteni.
-
Otisz
őstag
válasz
Napfénysüti #9564 üzenetére
Az
SNor: köszönöm. A fényereje kíváló. Mint amilyen a MacBookomé volt.
-
Otisz
őstag
válasz
BobChemistry #9560 üzenetére
9cellással bír ki a T400-as 6órát, 6 cellással ennyi a max.
A gari pedig alapból 3 év, ami hosszabbítható, így nem értelek.Amit belinkeltél, az is 6cellás akkuval van. Nehogy elhidd az ott kiírt akkuidőt...
Napfénysüti: 128GB SSD, 3GB DD3, C2D SU9400, stb...
-
Otisz
őstag
Egy álom ez az X301
-
Otisz
őstag
válasz
BobChemistry #9531 üzenetére
Az én új T400-am esetleg érdekelne?
-
Otisz
őstag
válasz
Napfénysüti #9490 üzenetére
szép kis ajándékkal lepted meg magad
-
Otisz
őstag
válasz
Scalpel #9387 üzenetére
A csatlakozó tudomásom szerint ugyanaz. Amivel gondod lesz, hogy nem fognak megegyezni a felfogatási pontok, ergó nem tudod beletuszkolni a T6x-es bill-t. Ilyenre szoktak ügyelni - ne legyen mindig minden fenékig tejföl. Példa: a T4x-es bill-t nem tudtam az R52-vel kicserélni, pont a fentebb is említett csavarhelyek miatt.
-
-
Otisz
őstag
Nekem az X41-ben ment tönkre az 1.8-as HDD. Kicserélték garancában, és 1 hét után már az új vinyón is volt 2 bad sector
-
Otisz
őstag
válasz
Napfénysüti #9280 üzenetére
Remélem elégedett leszel vele
Sajna routerem nincs, így én csak annyit tudtam kipróbálni, hogy látja a hálózatokat.
Akku cserét kipróbáltad? -
Otisz
őstag
válasz
fordfairlane #9263 üzenetére
Szerintem is gyorsabb, plusz a színkezelése is jobb.
Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo LOQ 15APH8 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- 9430 2-in-1 14" QHD+ IPS érintő i7-1265U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ASUS TUF F15FX506 Gaming laptop Rtx 3060 i511400 alaplappal bontás
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest