- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
- Milyen egeret válasszak?
- Elkészült a nagymama hardverbefőttje
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- SONY LCD és LED TV-k
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- ASUS notebook topic
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Aktív témák
-
Tim82
félisten
A T40-es gépembe kb. 14 ezer forintért vettem belső DVD-írót nyár végén.
Itt érdemes nézelődni (a Panasonic UJ-842 (9,5 mm Ultra-Slim) van jelölve a honlapon, de pl. én egy TP-hez gyártott LG-drive-ot vettem, meg kell érdeklődni, most milyen van neki). Ja igen, és a srác korrekt, nekem jó tapasztalatom volt vele, adásvételivel fél év garanciát vállal.
-
wienattwo
tag
Akkor úgy néz ki, hogy árban így praktikus: T60 beépített dvd-olvasóval+külső Plexi író. A külön vásárolt TP íróknál továbbra is csak 6hó ill. 1év garit láttam, ami azért elég kevés a horror árukhoz képest. Már csak az a kérdés marad, hogy ha külső az író, akkor létre lehet-e hozni vele a recovery cd+dvd-t, vagy már erre is beszól a rendszer? Néztem a választ a fórumban, de nem találtam.
-
BFeco
aktív tag
-
Dr. Akula
félisten
Hmm, ez a Lenovo Battery Program aszongya nem érintett az aksim a visszahívásban.
Ez akkor most hivatalos álláspontnak tekinthető, vagy ellenőrizzem le szám alapján is?
Volt itt régebben vmi weblap ahova be kellett irkálni a számokat, aztán kidobta hogy cserés vagy nem. Vki be tudja linkelni nekem azt megint? Csak biztosra akarok menni. -
Atlantis
veterán
Oké, a ''*'' megvan. És a visszaper, sima per és a többi? Most ez nagyon LOL, tudom, de azért írom betűvel, mert egyszerűen nem találom őket ezen a nyomorult bill.-en.
sssent: egyetértek, az is bosszantó, amúgy tényleg jó ez a bill. Bár a Ctrl lehetne a helyén, ill. a kurzorgombok fülé nem kellenének ezek a lapozógonbok.
Hogy tudom rábeszélni a XP-t, hogy ne a Microsoft Blue-ját használja, hanem az IBM-félét? -
-
Atlantis
veterán
Ez biztos jó lenne, csak hiányzik a My Bluetooth Places könyvtár.
Ezen kívül rohadtul idegesít, hogy a Num Pad karakterei nem érhetők el Fn és az aktuális karakter párosításával. pl.: egy csillag karakterhez be kell kapcsolnom a NumLock-ot, majd a ''P'' betű helyett így csillag lesz, majd újra ki kell kapcsolnom a Numlock-ot, ha a csillag helyett ''P''-t akarok írni. Dell-nél ez jobban volt megoldva. -
Atlantis
veterán
Na, a Bluetooth megoldódott, SP2-t kellett feltennem. Érdekes viszont hogy a noti látja a telefonomat, adatot is tud küldeni rá, viszont fordítva már nem igazán.
Bonyolult egyelőre ez az IBM-es világ...
A másik, amit megfigyeltem, hogy időnként villanik egyet a Wi-Fi LED-je. Kb. 2 másodpercenként. Azt nem tudom, hogy ilyenkor meg is szakad-e a jel, mert csak be van kapcsolva, de nem használom,de akkor is bosszant. -
kenwood
veterán
svideo-rca atalakitas.elore az rcaba dugtam a tvn.
a csatik ugy vannak a tvn,hogy :
av1
av2
Av2-svhs
Av3
svideo csatlakozot nem talaltam,de van 1 scrart atalakitom,amin van,mar csak svideo kabel kell hozza
masik problema :
tegnap este radugtam a pioneer fejhallgatomat.
hangero,wavehangero max,winamp eq-n meg felhuztam mindent 90%-ra es igy is alig szolt.
ilyen hitvany hangkartya jar hozza vagy en neztem be valamit ? -
zfarkas
senior tag
Hi!
Köszi az infókat. Asszem jó, hogy nem licitáltam az eBay-en, mert ha jól látom, csak két kábelem van. Ha lekérem a gépem adatait az IBM oldalán, ilyet kapok:
...Wireless upgradeable(MPCI), Modem(CDC)...
Egy szó sincs a Bluetooth-ról. Szóval valszeg hiányzik belőle a kábel. Ahhoz, hogy azt beszereljem, szét kell bontanom az LCD-t, igaz? Asszem ezzel nem fogok szórakozni...
Aktív témák
- Spórolós topik
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
- Yettel topik
- Politika
- Milyen egeret válasszak?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Formula-1
- Elkészült a nagymama hardverbefőttje
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Apple MacBook Air 15,3" M2 (2023) 23 Ciklus - 100% akku , 8GB, 256GB (MQKR3MG/A) Ezüst - MAGYAR
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Lenovo Yoga C630 notebook 4K UHD 15,4" kijelző i7-8550U/16GB ram /128GB SSD
- HP ENVY 17,3" 4k UHD IPS notebook - Core i7-1165G7, 16GB, 1TB SSD
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- Apple Watch 9 45mm LTE
- BESZÁMÍTÁS! 380GB Intel Optane 905P NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest