- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple asztali gépek
Aktív témák
-
Grafiqs
őstag
Sziasztok tudorok!
Segítséget kérek, mert komoly problémán van a hőn szeretett X31-emmel. Szegényem nem veszi fel a töltést. Ugyan rá van dugva, de nem tölti az akksit. A gép hálózati áramot használja, a gép nem tölti az akksit.
Ötletek?
Graf
-
Grafiqs
őstag
Eladó X3 Ultrabase
-
Grafiqs
őstag
Ha valaki ideiglenesen ki tudna segiteni egy X3-mas dokkolóval, állati hálás lennék. Az X31-esemen szeretnék winchester firmwaret frissiteni. De külső optikai driveról nem bootol a gépszörny.
-
Grafiqs
őstag
Mit javasoltok új akksi gyanánt. Mindkettő "gyári" ugyanannyiba kerül, de az egyiket a Panasonic gyártmány a másik pedig Sanyo?
Egy X31-be kerülne.Vagy voltaképpen tökmindegy?
-
Grafiqs
őstag
Tudom-tudom, dobáljatok meg.
De mégiscsak el akarom adni: [link] -
Grafiqs
őstag
válasz
THomas007 #909 üzenetére
Több lehetőséged is van.
1. Ha még garis akkor besétálsz vele az IBM szervízébe, és megkéred őket, hogy tegyék fel neked a rescue csomagot. Ekkor leformázzák a vinyót és egy rejtett partícióra raknak egy winfost meg minden IBM-es cuccot. Ami utána simán települ. Persze frissíteni kell.
2. Felhúzhatsz a gépre egy bármilyen XP prof-ot, ha használod a gép aljára rakott kulcsot. Majd pedig az IBM oldaláról leszeded a software installert, ami minden IBM-es cuccot letölt és telepít a gépedre. -
Grafiqs
őstag
Tudja valaki, hogy a security chip jelszavát hol tudom megváltoztatni. Mert a BIOS-ban nem találtam.
-
Grafiqs
őstag
Én néhány hónapja vettem egy T42-est a Laptopinfonál. Telefonon szóltam, hogy kell tegyék el egy napot. Másnap mentem érte. Ott várt bontatlan gyári csomagolásban. Én bontottam ki. Majd akksi bele, és lássuk. Szépen felmászott az előre telepített XP. Majd nyugodtan kitesztelgethettem.
A garanciát pedig szériaszám alapján az IBM adja. Természetesen ott helyben a neten is ellenőrizhető.
Érdemes figyelni a lapot mert, nagyon gyorsan elkapkodják ami van. -
Grafiqs
őstag
Igen elég. Semmilyen papírt nem kérnek. Beviszed lerakod az asztalra. Megkérdezi mi a panasz. Felírja a sorozatszámot, lenézi netről. Okés akkor már viszi is be javítani és pikk-pakk meg is csinálják. Csak egy nevet kérnek meg egy telszámot, hogy utol tudjanak érni ha kész.
-
Grafiqs
őstag
Ma reggel olyan 9 óra magasságában érkeztem az IBM szervizébe. Odaadtam a drágaságot, hogy tolják újra a preload szekciót. Meg nézzék meg a lan mert elég magas a ping. Fél 2kor kaptam a telefont, hogy mehetek érte mert készen van. Leesett az állam. Ez igen. Így kell egy szervíznek működnie.
-
Grafiqs
őstag
Beköszönök akkor én is ebbe a topikba. Mint boldog T42 tulaj.
Bár vannak gondok szegénnyel. Most éppen lelkierőt gyűjtök, hogy beadjam a szervízbe egy kis soft-generálra.
Meg esetleg egy kis laggmentesítésre...
G
Aktív témák
Hirdetés
- Diablo IV
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Windows 11
- Napelem
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Latitude 5430 27% 14" FHD IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Bomba áron dobozos új GIGABYTE /I7-13620H 16GB 1 TB SSD Nvidia RTX 4050 6GB 144 Hz FHD IPS/
- T14s Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024) - M3 - 68 Ciklus- 8GB/256GB (MRXN3MG/A) Asztroszürke - MAGYAR
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13700H RTX A1000 32GB 512GB NVMe gar
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest