Aktív témák
-
4d
aktív tag
Sziasztok!
A T61-esemen Vista Business van és ezt szeretném módosítani xp-re. A rescue/recovery cd+dvd készítése folyamatban.
A kérdésem az lenne, h hogyan lehetne felpakolni az xp-t úgy hogy a rejtett partíció megmaradjon? (Állítólag a Partition magic látja a rejtett partíciót, de nem tudom h hogyan lehetne meghagyni, nem igazán ismerem ezt a progit).
Csinált már valaki hasonlót?
Sikerült már valakinek a telefonos downgrade?
Előre is köszi! -
4d
aktív tag
Hello mindenkinek? A kérdésem az lenne, cserélt már valamelyikőtök kijelzőt? Most cseréltem a T61-esembem, és minden működik, de azt vettem észre, h a fényerősség mindig maximumon van bekapcsolás után, hiába állítottam középre előtte. Én kötöttem el valamit az inverternél vagy csak valami beállítás gond lehet? (High performance-on használom).
köszi
-
4d
aktív tag
Hello mindenkinek!
A T61-be csak az IBM/Lenovo ultrabay slim cd/dvd meghajtó passzol? A HP ultrabay cuccai esetleg jók bele?
Köszi! -
4d
aktív tag
válasz
Shadowfax #2022 üzenetére
Köszi a segítséget!
Amint írtam, ezzel a Vista ultimate trial-al adták, a gép aljáról azt olvasom h az eredeti op r. egy Vista Buisness verzió (most lehet h jó nagy hülyeséget írtam, nézzétek el, nem használok vistat.)
A terv az lenne, h egyelőre a régi Xp-met tenném fel a gépre hely és teljesítmény takarékossági okokból, aztán később jöhetne a pista.
Aki csinált már ilyet, tehát nem az eredeti os-t használta, lécci segítsen a telepítés lépéseinél. Mit érdemes a szűz winxp-re felrakni? Menjen fel a lan utána meg letölt a softver update, utána meg automatikusan feldobálja a drivereket? -
4d
aktív tag
#2012-re valaki? Igazából azt sem tudom h hogyan kezdjek neki az installálásnak. A Lenovo elképesztő mennyiségű driver/softver káosz arzenálja még jobban összezavar.
-
4d
aktív tag
Sziasztok. Vettem egy T60-ast használtan. [link]
Egyszerűen fantasztikus ez a gép. Teljesen beleszerettem. Egy Asus után nem kell részleteznem h milyen előrelépés..
A linkelt spec abban különbözik, hogy 60gb 7200rpm-es vinyó van benne. Az lenne a kérdés, hogy garanciálisan származhat-e valamilyen károm ebből.
A gépet úgy vásároltam, hogy vélhetően nem a gyári op rendszer van rajta, hanem egy Vista Ultimate trial verzió. Nekem erre nincs szükségem. Ha a régi xp-met teszem fel, akkor a ThinkVantage funkciókról teljesen le kell mondanom? Van erre valamilyen megoldás?
Előre is köszi. -
4d
aktív tag
Sziasztok. Abban szeretném a segítségeteket kérni, hogy hogyan lehet leinformálni egy ibm-et garancia idő, származás végett.
Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 8Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / Excellent akku
- Asus Rog Strix Scar 17
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 68 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga Gen 4 -i 7 1370P/16GB/256GB SSD
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 i7 1185G7 / 32GB RAM / 512GB SSD - új gyári alkatrészekkel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest