- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
- ASUS ROG Ally
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
Aktív témák
-
wienattwo
tag
válasz
macskajancsi #3599 üzenetére
Azért szépen el lehetett ejtve az a noti....
-
-
wienattwo
tag
válasz
macskajancsi #3595 üzenetére
Laptopinfo-nál szokott lenni hibás billentyűzet, ott sztem pótolhatod a hiányzó darabot. Amúgy fotó nélkül szerintem nehéz így besaccolni az árát. 512 ramot nem adod el nekem?
-
Gondwana
addikt
Miért spórólják le az új gépekről az infra portot?
Nekem van, de nem mindig működik. Az okát még nem sikerült megfejteni, de biztos, hogy nem függ a mellette lévő airplane mode switch állásától (volt, hogy minden letiltott állapotban az működött, de pl. Nokia 6310i-vel most nem tudom összehozni) -
Gondwana
addikt
mindegy h XP-vel vagy vista business-el veszed...
2 okból nem: akinek lesz a gép, a R&R évente 1x-2x kelleni fog (eddigi tapasztalatom), illetve Picipuháék khhhmmm... erkölcstelen szerződéseket kötnek időnként:
Amiről konkrétan tudok, az a most újraválasztott szerb elnök pártjával kötött megállapodás, hogy az adórendőrség ellenőrizze a szoftverlegalitást is (BSA hatóságot vásárol). Egy ilyennek mire sikerül megmagyarázni, hogy mi a downgrade-jog... (2.5-ik érv: ismerőstől majdnem elkobozták a laptopját a moszkvai repülőtéren, mert bekapcsoltatták vele és nem volt rajta XP matrica - végül megmagyarázta, hogy Corporate, azért nincs cimkéje) -
macskajancsi
aktív tag
ti erre a T41re milyen arat saccolnatok, ha mar elegge megviselt?
2373-3KG modell:
Pentium M 1.6GHz, 512MB, 40GB, 14.1 TFT, 32MB VRAM, DVD/CD-RW, ICMT, modem, 1GB ethernet, Bluetooth, secure chip, Active protection, Ultranav, WXP Pro+512, azaz osszesen 1G RAM, 2004 augusztusi. par helyen torott muanyag, 1 hianyzo billentyu, lotyogos, faradekony aksi.
-
suste
veterán
Sziasztok!
Valaki tudna nekem mesélni a T21 kijelző átvezetéséről?
Mostanában elkezdte azt a laptop, hogy reggeli inditásnál nincsen háttérvilágitás a kijelzőn. A win elindul, ha jó szög ből nézem, akkor éppen csak látom a hátteret.
Ha lassan mozgatom a kijelzőt, akkor van hogy megjön a világitás is, de valamikor elég sokáig tart előcsalni, és van hogy csak az fn+F3 többszöri kapcsolgatására jön elő.
Mit lehet tenni? Szervizbe nem vinném, tudjuk mennyit érnek ezek a modellek mamár....
Köszi! -
gecsoz
aktív tag
Miért spórólják le az új gépekről az infra portot??
Kit zavart az ott, miért kell egy ilyen pár száz forintos kiegészítőt levenni a gépről?
na most ezért indítsunk tüntetést.. -
Gondwana
addikt
X61s WinXP-vel tényleg nem kapható sehol, vagy csak én bénázok a megtalálásával? (Persze, nem apróhirdetés, cégnek keresek)
-
Shadowfax
addikt
Újabb infók az X300-ról. [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link]
X300 vs Portégé R500 X300 vs egyéb X300 vs Sony Vaio SZ széria X300 vs Dell XPS M1330 X300 vs Asus U3
Lehet gyönyörködni és ábrándozni.
-
sghu
csendes tag
Tegnap elkészült a szervíz a javítással, minden ok. Lekopogom, kopp, kopp.
Viszont amint kipróbáltam a járgányt, egy másik srác megszólított és kiderült, hogy neki is ugyanez a problémája, csak egy már nem garanciális R50-esen. Azért dutrva, hogy ez ennyire gyakori probléma legyen. Már a telefonba csípőből mondta a szervíz az alaplapcserét. Jó, tudom, hogy egy márkaszervíz alapból cserélni szereti a dolgokat, de akkor is...
Ettől függetlenül a gép nyilván csúcs szuper. Kicsi, könnyű, gyors, mi kell még. Ja és ahol a régi Gericommal szakadozott a vétel és a maximum 5,5Mbps volt, de általában csak 1-2, ott 36!!! Mbps-et húz a T60. Hoppá.
-
gecsoz
aktív tag
Ezt a választ kaptam a forgalmazótól:
-----------------------------
Tisztelt XY!
Ez pont egy olyan eset, amikor az újabb és nagyobb teljesítményű, jobban felszerelt modellhez olcsóbban lehet hozzá jutni. Ennek mindössze az az oka, hogy a ND218HL az egyik első ilyen széria a T61-ek között és a forgalmazó nem akarja beszerzési ár alatt eladni, a megmaradt „régebbi” raktári készletét. Egyébként még néhány hete úgy tudtuk, hogy ez a konfiguráció megszűnt. A Roll Cage és a Top Cover Roll Cage vázat természetesen, minden T és sima R (nem az i és az e) széria is megkapta. A beépített infra port tényleg kezd ritkaság számba menni az üzleti gépek között is, de ez helyettesíthető egy külső USB-s eszközzel, ha nagyon szükség van rá.Üdvözlettel:
Karászi László
USAnotebook.hu Kft.
-------------------------------- -
gecsoz
aktív tag
Szia!
Tudtommal az R50e -ben is sima DDR ram van. természetesen notebook tokozással..
A gari elvesztés elvileg lehet igaz. Gyakorlatba berakod a plussz memóriát, ha meg viszed szervízbe, akkor kiveszed belőle, és kész. Senki nem veszi észre, hogy hozzányúltál.
Saját magam bővítettem a T41 -em memóriáját, volt benne egy 512 -es modul, először 256 -osat, majd egy 512 -eset tettem bele mellé, tökéletesen ment. az én gépemben 333Mhz -es DDR ram volt, kapni már csak 400Mhz -eset lehetett, azt raktam bele, és tökéletesen megy azóta is.
Nem éri meg szervízben berakatni.
Z
-
Gondwana
addikt
Egyéb szolgáltatások: Power-on, merevlemez, supervisor jelszó, Trusted Platform Modul TCG 1.2 megfelelőség, ujjlenyomat olvasó
Tető: Super-Elastic PolyCarconate (SEPC); alsó: Carbon-Fiber Reinforced Plastic műanyag
Roll Cage és Top Cover Roll cage (magnézium váz)
A külömbség a bukócső. Az olcsóbbhoz nincs odaírva.
Nem is tudtam, hogy van T széria hardshell nélkül! Ezek az R-től csak abban a pár mm vastagságban külömböznek? -
gecsoz
aktív tag
Üdv!
Először egy kis reagálás a wide screen témához:
-----------------------------------------------------------------------
- azért van jelenleg is 14" -os IBM T41 -esem, mert kicsi, de még nem használhatatlanul kicsi, mint mondjuk az X -es széria. (mondjon bárki bármit, huzamosabb ideig nap mint nap dolgozni kicsi az X széria) a 15,4" -os most divatos gépek nekem túl nagyok a mindennapi hordozásban, esetleg egy üzemben szervizelve is nehezebb lerakni a gépre.- ugyanakkor ha lecserélem, akkor én is a 14,1" -os wide screen T61 -et fogom megvenni, mivel fizikai méretben nem sokkal nagyobb (súlyban sem), ugyanakkor programozásnál sokkal könnyebb 1024*768 -ra írt programokat az 1440*900 -as felbontáson írni, ugyani a fejlesztőrendszerekben a teljes 1024*768 -as programablak mellet kifér a fejlesztőrendszer paramétereit tartalmazó segédablak is.
Más:
-------
A programozók azért optimalizálják a legtöbb programot még most is az 1024*768 -as felbontásra (vagy legalábbis erre az oldalarányra), mert sokan használják ezt a felbontást (vagy oldalarányt). Ugyanis ez az arány egy wide monitoron használható, ugyanakkor egy wide monitorra írt programot normál monitoron használni borzalmas..Kérdés:
-----------
Szerintetek T60 vagy T61?
és miért van az, hogy a
T61 (ND21FHV)
olcsóbb mint a
T61 (ND218HL)
???
Mikor az első sokka nagyobb teljesítményű, nagyobb akkumulátoros, stb.??Segítséget köszönöm!
-
Bordoi
őstag
No nem bírtam tovább idegekkel a procim hőfokát és kiszedtem a hűtőt .
Alapos takarítás után, ( nem volt igazán poros ) átpasztáztam a procit is .
( Egy oldalon láttam, hogy AC ezüst pasztát ajánlanak hozzá )
Nekem csak Titán ezüst pasztám volt , viszont minden alkalmazásban 10 fokkal hűvösebb lett a procim .
Ennek igazán örülök, mert szerintem kicsit sokat ment a venti max fordulaton . -
Otisz
őstag
Ezt a választ kaptam ma a garanciális ügyemre az USA-ból:
We have looked at the paperwork that you sent and this is not a warranty that Lenovo would service. The service for the warranty you bought is by Best Buy.
If you would like to purchase a warranty from Lenovo, then you should visit this website: http://www-132.ibm.com/content/home/store_IBMPublicUSA/en_US/WMoptions.html or call 1 866 723 7951. You have less than 2 weeks to get this warranty taken care of.
So please call today if you can.
Thanks for using IBM Electronic Service and Support
Valamennyire értem a dolgot. Ami nem világos: 2hetet kapok, hogy meghosszabbítsam? Vagy rosszul értelmezem? Felhívni viszont nem tudom, mert annyira nem jó az angol tudásom...
-
Philippe
csendes tag
válasz
macskajancsi #3569 üzenetére
köszönöm!
-
Philippe
csendes tag
Van egy olyan probléma,egy T21 notival,hogy a U,I,O,J,K,L,M gombok nem funkcionállnak,mégpedig úgy,hogy csak a számokat hajlandó felismerni,a betűket az istennek sem tudom belőle kirimánkodni.
Nincs valami ötletetek,hogy merre keressem a probléma nyitját?
Köszi! -
sssent
senior tag
válasz
fokukac #3564 üzenetére
"amit az egyik irányba plusz-t ad, a másikban elveszi."
Ez WXGA/XGA szintjén csak abban az esetben áll, ha a képfelület méretét tekinted. Az effektív munkaterületet nézve a WXGA szélességben és magasságban is ad pár pixelt, tehát minden irányban többet látsz, csak kicsit kisebb méretben. Én ebben a méretkategóriában pont emiatt szeretem, nem annyira az oldalarányok miatt. Pl. a millió eszköztáras JDeveloper-emhez a WSXGA+-tól fölfele kezd kényelmes lenni a wide, alatta igazából tök mindegy az oldalarány, úgysem lehet elférni. Ablakok egymás mellé pakolgatásához általában szintén ez a minimum felbontás, de inkább nagyobb (ld. leginkább XGA-ra optimalizált weboldalak/alkalmazások).
-
karesz501
senior tag
válasz
fokukac #3564 üzenetére
Az excel táblákat (is) én hoztam fel, ugyanis én szeretek olyanokat készíteni amik egy képernyőre ráférnek, mert rajtam kívül mindenki hülye és különben nem érthető a dolog, viszont magyarázni utálom a munkámat. Ez van
Ezek szerint azonban azzal egyetértünk, hogy ki lehetne használni a wide kijelzőt, csak ezt software-esen is sokkal de sokkal jobban, sőt mi több natívan támogatni kéne. Na ez hiányzik nekem de nagyon
-
fokukac
nagyúr
válasz
karesz501 #3562 üzenetére
ablakok egymás mellé pakolgatására talán tényleg praktikusabb, de amíg külön méretezgetni és pakolgatni kell mindig, mert a windóz ugyanoda rakja az ablakokat, addig nem praktikus...
valaki itt mondta az excel táblákat. namost én a munkaidőm 80%-ában excel táblákat buzergálok, 10%-ában adatokat gyűjtök többnyire a neten, a maradék 10%-ban pedig word-ben megírom az eredményt.
Igazából egyikhez sem jó a wide; az excel tábláim nem csak szélesek, hanem magasak is, nem ritkán többszáz sorosak. amit az egyik irányba plusz-t ad, a másikban elveszi.csak a filmnézés, ahol egyértelmű az előny.
továbbá a tükörreflexes fényképezőm 2:3 oldalarányú képeket csinál - na, azok majdnem kitöltik a wide képernyőt, ha fekvő képek. De ha állók, akkor meg sokkal kisebbek... : )
szóval kétirányú.-----------------
amúgy én teljesen happy vagyok a T60-asommal, pont megfelel arra, amire vettem. kicsi, könnyű, masszív, hordozható, és sokáig bírja az akksija. és szép. -
sssent
senior tag
válasz
karesz501 #3562 üzenetére
A választás lehetőségét elvágni valóban nem szép, még ha nekem épp fekszik is ez az új tendencia.
Apropó, ha már ilyen messiásváró hangulatba került ez a topic - ahogy nézem inkább az X300 ragadta meg az emberek fantáziáját, de ha valaki az X200-ról hallana érdekes pletykát, akkor ne tartsa magában! Ha végre egyszer összejönne egy 11-12" WXGA kijelzős ULV CPU-s, de rendes HDD-s és ODD-mentes ThinkPad, akkor igen nagyon boldog lennék. Mostmár elegem van, hogy a majdnem tökéletes gépeimben azért mindig elk***nak valamit
-
karesz501
senior tag
No igen, ebben azért igazad lehet (mondjuk egy kövezésre előjegyeztelek, mert valami sípszót hallottam a háttérből
), hiszen mint mondtam praktikusabbnak találom használat közben a wide kijelzőt, de a szememnek meg a "szépérzékemnek" vagy érzetemnek a 4:3 ami testhezáll. Szerintem csak megszokás kérdése lenne a dolog...
Csak vhogy nehezen tudom elfogadni, hogy azért kell majd váltsak mert nincsen más, és nem pedig azért mert a software-es oldalról olyan jól támogatott és kihasználható egy wide kijelző, hogy legközelebb mindenképpen olyat szeretnék. Ennyi.szerk.: elfelejtettem mondani, hogy Jehova
-
sssent
senior tag
válasz
karesz501 #3559 üzenetére
Hűha, kövezzetek, de én anno majdnem nc2400-at választottam az X60s helyett a WXGA felbontás és az ULV-s CPU miatt. Nekem a WXGA valahogy testhezállóbb. A gépek mérete 12" körül már nem érdekel (sőt, tulajdonképpen egy kicsit szélesebb klaviatúra rájuk férne), mert úgyis kisebbek, mint a mappáim, súlyra meg ugyanott vannak. Azért a régi, jól megszokott kocka design csak megóvott a kísértéstől, még a trackpoint-gombok csíkjai nélkül is. Bár azok hiányoznak.
-
karesz501
senior tag
A baj az, hogy hiába lehet jobb a 4:3, ha a gyártósorok wide képernyőre állnak át, nem fizeted meg azt a plussz többletet amibe a 4:3 kerülne. Így sem olcsók a BC gépek, de pl. a HP már nem is gyárt 4:3-as gépet, mégse veszített a piaci részesedésből. A nagyvállalalati felfogásba nem számít, hogy egy céges user mit szeret(ne), ha megbízható és jó teljesítményű gépet kanak jó "bundle" áron akkor azt megveszik és azt kell használni. Ebből van a pénz, nem a magyar user-ekből akik a laptopinfós gépeket veszik
Nekem a fél életem az Outlook előtt telik el, nagyon sokat használom (no flame, muszály, mert ez a vállalati program). Bár a 4:3 számomra sokkal ergonómikusabbnak és használhatóbbnak tűnik, jelen esetben egy wide WSXGA(+) -on jobb dolgozni.
Filmnézéshez sokkal jobb (soha nem teszem ezt a notin...).
Dokumentumok olvasásához, kényelmesebb a 4:3, de ha már paralell kell olvasni/fordítani, min. 2 ablak esetén viszont már jóval használhatóbb a wide.
Excel-ben csak megszokás kérdése, hogy vízszintesen vagy függőlegesen terjeszted ki a munkafüzetet, szerintem mindegy.Alalpvetően abban látom a bajt, hogy a software-eket nem más elgondolás szerint fejlesztik mint régebben. Azaz nem optimalizálják őket sokkal de sokkal jobban a megváltozott trendekhez. Operációs rendszernek a minimum az lenne, hogy wide esetén függőlegesen helyezi alapból a taskbart, és úgy próbál operálni, pl.
És millió ilyen lehetőség van(lenne) még, csak nehezen kreatívkodnak vele az emberek.
Ez olyan mint a BlackBerry. Szuper jó dolog, de elsőre baromi kényelmetlen és furcsa, meg kell szokni. De utánaMondjuk én a magam részéről azt tervezem, hogy a jelenlegi T60-amat egy 14"-es T61-re fogom lecserélni, 1-2éven belül. Erős procival, SXGA+ -al és integrált videóval. Hacsak nem vet fel a pénz és nem szeretek bele egy X300-ba. Amire csak akkor van némi esély ha a cég kiküld vmi alibi továbbképzésre a US-be
Vagy az unokatesóm hazautazik megmutogatni az arab férjét és az unokaöcsémetszerk.: most olvasom, hogy volt Thinkpad tali, hívtatok és még csak nem is reagáltam rá. Ez van
A gyerek elveszi az eszemet, végre jó idő van és lehet vele bohóckodni a levegőn
-
sghu
csendes tag
válasz
Shadowfax #3555 üzenetére
Értem. Tehát az összesen kevesebb pixel miatt olcsóbb.
Csak hát pl. amire én használom (munka, web), ott a függőleges felbontás jobban számít. Pl. a weboldalak többségénél már 1400x1050-es felbontásnál is üres sáv van jobboldalt. Széles kijelzőnél ez csak még nagyobb. Szövegolvasásnál és írásnál megint csak a függőleges felbontás kell, mivel széles szöveget kellemetlen olvasni.
Aztán meg ott van, hogy mivel a cégben minden applikáció - az amúgy tényleg idióta - 1280x1024-es felbontást használja, ezért szélesben minimum 1680x1050-es kijelző kell, ami legalább 15,4 collos. A mostani T60 meg 14,1. Ami jelent pár dkg mínuszt és mivel sokat utazom, ez szempont. Illetve ez már összesen több pixel, ami meg drágább az 1400x1050-nél.
Na mindegy, a "fejlődést" megállítani úgysem lehet. Ha majd 3-4 év múlva gépcsere lesz, kénytelen leszek pl. egy 1440x900-as wide cuccal beérni. Szácsizlájf.
-
Shadowfax
addikt
Ezt az írást ajánlom figyelmedbe, Racecam mester tollából.
-
Otisz
őstag
Megoldódott a CPU hőmérsékleti problémám.
Nem gondoltam volna, hogy ennyit jelent ha mondjuk ThinkPad defaultra kapcsolok...Más:
én pl. nem tudom, hogy miben jobb a wide kijelző, pedig volt már mindkét fajta (jelenleg is egy WSXGA+ van). Előnyét nem látom (max filmezésnél). Még grafikai programoknál sem (a Wacom digitáblát is ugyanúgy használom).
Bajom mondjuk nincs, és nem is volt egyikkel sem. A 4:3-as kockább, a wide meg téglább. -
Shadowfax
addikt
válasz
fokukac #3548 üzenetére
ezért kéne pedig petíciót indítani, nem azért, hogy legyen csík a pöcökegérhez tartozó egérgobokon...
Az utóbbiban van beleszólása a Lenovonak, az előbbiben nincs...
Azért gyártanak wide-ot a panelgyártók, mert olcsóbb előállítani. A Lenovo meg azt veszi, amit gyártanak, nem tud mást tenni. Max. visszafesti a pöcökgombokra a csíkokat. -
sghu
csendes tag
válasz
tototos #3543 üzenetére
A gond számomra ott van, hogy a 15,4-es wide függőleges mérete kisebb a 14,1-es normálnál. Ha ilyenkor a függőleges felbontás ugyanakkora, akkor kisebb lesz a kép, ezért kevésbé látható, olvasható, stb.
Ráadásul emiatt nagyobb, nehezebb is lesz a gép. Számomra gyakorlatilag csak hátránya van a széles kijelzőnek.
-
sghu
csendes tag
Remek...
Akkor imádkozhatom, hogy a T60 még nagyon sokáig húzza.
Valaki magyarázza el nekem, hogy mire jó ez a widescreen mánia. Mi miatt van ennyire kis kereslet a 4:3 képarányra? A filmnézés? Vagy mi? Nem fér a fejembe, hogy miért kell ma már egy üzleti gépnek is wide-nak lennie.
-
Tim82
félisten
tegnapi PH!-s talin láttam egy wide T61-et, a wide ellenére sem rossz. csak nekem nagy. ha tényleg vége a 4:3-as modelleknek, azt tudom fájlalni.
-
sssent
senior tag
válasz
adnoctum18 #3539 üzenetére
Az eszköz párosításakor a monitoron megjelenik a párosításhoz beírandó kód, vagy mondjuk egér esetén kattintani kell a megfelelő helyre.
-
sssent
senior tag
válasz
adnoctum18 #3536 üzenetére
Access Connections > Tools > BT Device > Enable, vagy ugyanez FnF5 menüből?
-
Shadowfax
addikt
válasz
adnoctum18 #3536 üzenetére
Innen kiválasztod a gép típusát, s kiadja a hozzávaló drivereket.
-
adnoctum18
senior tag
Üdv mindenkinek!
Van egy kis problémám a bluetooth-al,konkrétan az,hogy nem indul el...
Tuti,hogy van a gépben,mert az eszközkezelőben látszik,a vezérlőpoultból viszont nem tudom elindítani.
Az eszköz gyártója a Broadcom.
A System updateben nem látok hozzá drivert.
Javaslatok? -
S.Feri
őstag
No én is boldog tulajdonosa lettem egy x60 notinak, első tapasztalataim alpján elégedett vagyok vele.
Viszont szükségem lenne még 1 akkura, hol vagy kinél érdemes venni? -
-
Shadowfax
addikt
Nem emlékszem már tisztán, de nem sok a 65-70 fokos proci, úgy hogy csak be van kapcsolva a gép, de hozzá sem nyúlok ?
Az attól függ, milyen energiagazdálkodási sémát használsz. Ha fullon fut a proci (pl. Maximum performance séma), akkor ez elfogadható hőmérséklet.
Állítsd át pl. Thinkpad default-ra, ami a terhelésnek megfelelően állítja az órajelet. Ha akkor is 70°C körüli a láza a gépnek, akkor porcicái vannak. -
Bordoi
őstag
Hali !
Visszatértem a Thinkpad rajongók táborába .
Visszakerült hozzám a tvaly eladott T43-as gépem .
Nem emlékszem már tisztán, de nem sok a 65-70 fokos proci, úgy hogy csak be van kapcsolva a gép, de hozzá sem nyúlok ?Üdv
-
sssent
senior tag
válasz
Kovács84 #3525 üzenetére
Mivel csak valami saját garanciát írnak, ezért feltételezem, hogy nincs hivatalos, tehát igen, ők. Hogy miért nincs hivatalos garancia, annak számos oka lehet, egyet említett Shadowfax. Az én szememben - az októl függetlenül - minden hivatalos support nélküli gép értéke óriásit zuhan, igazából csak erre akartam kilyukadni.
-
Kovács84
aktív tag
Urak, korrektnek tűnő T61 195-ért, lehet, hogy elcsábolnék...ne nem lenne az az aláírásom ami
-
Foxi
senior tag
-
Shadowfax
addikt
válasz
dabadab #3518 üzenetére
De X300-ad még lehet.
Már egy ideje nem tudnak lázba hozni az új fejlesztések, de ez most egy nagyon erős kivétel.karesz, dabadab: Thinkpad-talira jöttök?
-
polip
addikt
az x300-al nem árulok el nagy titkot
nem kell jósnak lenni ahhoz sem, hogy a teljes palettát le szeretné fedni a lenovo...ez nem hírértékű, ez logikus...ebből ki lehet találni a méreteket is
a méretekről annyit, hogy a TELJES palettát
egyebet nem, kérem kapcsojja ki
-
hzcs
senior tag
hali!
Adott egy IBM Thinpad T23 2647-CG7 laptop.
Az a kérdés, hogy mekkora vinyó mehet bele? Felismeri és kihasználja a 120 gigásat? -
polip
addikt
gyerekek, tegnap voltam a lenovo sajtótájékoztatóján....komolyak lesznek az új thinkpad-ek....
-
Otisz
őstag
T60-nál mekkora a CPU megengedett legnagyobb hőmérséklete? (most alapjáraton 1órával a bekapcsolás után 70fokos).
Mert nekem mostanában nagyon felforrósodik a gépem, és amióta viszaraktam a Vistát, azóta ha nagyon forró, akkor átteszi magát alvó üzemmódba. Ezt XP-nél nem tette, pedig ott is forrósodott az utóbbi időben...
Plusz amikor ilyen túlhevült helyzet van, akkor sokszor ciripelő hangféleséget is hallok a CPU felöl, mint amikor kis érintkezési hiba van (nem is tudom hogy írjam le pontosan).
Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Suzuki topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- E-roller topik
- Spórolós topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- One mobilszolgáltatások
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Apple MacBook Air 15,3" M2 (2023) 23 Ciklus - 100% akku , 8GB, 256GB (MQKR3MG/A) Ezüst - MAGYAR
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Lenovo Yoga C630 notebook 4K UHD 15,4" kijelző i7-8550U/16GB ram /128GB SSD
- HP ENVY 17,3" 4k UHD IPS notebook - Core i7-1165G7, 16GB, 1TB SSD
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest