- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- A Microsoft átépítette a ROG Ally-t
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fujifilm X
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bluetooth hangszórók
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
Shadowfax #3114 üzenetére
Köszönöm, bár valószínűleg nem én fogom sajátkezűleg végezni, hanem boltban rakatom be, amelyiknek a kínálatában láttam az M 745-öst (bár csak az van ott, hogy 1.8 GHz Centrino processzor). De nagyon-nagyon hasznos infó, lehet, hogy komoly jövőbeli
-tól kíméltél meg az "A"-s változatról szóló figyelmeztetéssel - erre figyelnem kell.
(a "képregényt" meg elmentem, biztos ami ziher
)
-
Shadowfax
addikt
Ez a képregény Neked íródott.
A Pentium M 745 jó lesz, csak arra vigyázz, ebből van "A" végű változat (745A) is, na az nem jó... (Tehát kerülendő a 7**A.)
-
Tim82
félisten
válasz
wienattwo #3111 üzenetére
a memória a vevő által cserélhető alkatrészek közé tartozik, akár a merevlemez és az optikai meghajtó. hivatalosan nem érinti a garanciát a cseréje, esetleg akkor lenne ebből probléma, ha bizonyíthatóan az új alkatrész okozna zavart a gép működésében.
tudtommal a gyárilag benne lévő 512 Mb-os modult is ki tudod cserélni (nincsen az odaforrasztva
), talán valamivel nehezebben hozzáférhető, de nem hiszem, hogy különösebb problémát okozna.
ha nagyon biztosra akarsz menni, akkor esetleg vidd be az IBM/Lenovo-szervízbe a gépet és a beszerelendő memóriamodulokat és kérd meg őket, hogy ők rakják bele.
a T40-emben egyébként gond nélkül működik dual-ban a gyári, IBM-matricás Infineon modul (266 MHz) egy 333 MHz-es Kingmax-szal. nyár végén, amikor bővítettem, én is itt kérdeztem meg, hogy lehet-e gond a dologgal, de szerencsére nem volt.
egyébként pl. itt volt róla szó, kb. egy hónapja.
-
wienattwo
tag
T42-be (512 ddr333) ramot szeretnék bővíteni 1 gigára. Úgy lenne a legjobb, ha eladnám az eredetit, és vennék bele 2x512 400mhz-eset. Ekkor IBM-éknél a noti garija elvész? (tudom, volt már róla szó, csak nem emlékszem,hol)
Ha ez nem járható út, akkor csak vennék mellé egy 512-es Kingmaxot, de abból lehet kapni 333 ill 400mhz-eset is azonos áron. Ha dualban szeretném hajtani, akkor inkább a 333-ast érdemes venni?
Vagy pedig -mivel az eredeti ram Hynix (csak ibm matricával)- érdemesebb Hynix-szal párosítani a dual miatt? -
Tim82
félisten
Jól tudom, hogy ha T40-ben processzort akarok cseréltetni (jelenleg egy 1,5 GHz-es Banias van benne), akkor a Dothan-ok közül bármelyik 400 FSB-st belerakhatom? Természetesen ha a BIOS támogatja... de elvileg lehetséges, gondolom. (Everest szerint a BIOS-om 2006. február 6-án volt utoljára frissítve, gondolom, nem okozna problémát a bővítés.)
Azt hiszem, távlati terv, hogy egy Pentium M 745 processzor kerüljön bele...
Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Tőzsde és gazdaság
- Google Pixel topik
- Óra topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- X13 Yoga Gen2 13.3" FHD+ IPS érintő i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam aktív toll gar
- HP Elitebook Folio 9470M laptop (14/i7-G3/6GB/256SSD)
- Dell Latitude 5490 14" HD i5-8250U 16GB DDR4 256GB SSD gar
- HP Zbook 15 laptop (15,6FHD/I7-G4MQ/16GB/128SSD/Nvidia2GB)
- Latitude 7450 14" FHD+ IPS Ultra 7 165H 32GB 1TB NVMe IR kam gar
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Bontatlan SteelSeries QcK 3XL egérpad
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest