Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
Shadowfax
üzenetére

Köszönöm, bár valószínűleg nem én fogom sajátkezűleg végezni, hanem boltban rakatom be, amelyiknek a kínálatában láttam az M 745-öst (bár csak az van ott, hogy 1.8 GHz Centrino processzor). De nagyon-nagyon hasznos infó, lehet, hogy komoly jövőbeli
-tól kíméltél meg az "A"-s változatról szóló figyelmeztetéssel - erre figyelnem kell. 
(a "képregényt" meg elmentem, biztos ami ziher
) -
Shadowfax
addikt
Ez a képregény Neked íródott.

A Pentium M 745 jó lesz, csak arra vigyázz, ebből van "A" végű változat (745A) is, na az nem jó... (Tehát kerülendő a 7**A.)
-
Tim82
félisten
válasz
wienattwo
üzenetére
a memória a vevő által cserélhető alkatrészek közé tartozik, akár a merevlemez és az optikai meghajtó. hivatalosan nem érinti a garanciát a cseréje, esetleg akkor lenne ebből probléma, ha bizonyíthatóan az új alkatrész okozna zavart a gép működésében.
tudtommal a gyárilag benne lévő 512 Mb-os modult is ki tudod cserélni (nincsen az odaforrasztva
), talán valamivel nehezebben hozzáférhető, de nem hiszem, hogy különösebb problémát okozna.ha nagyon biztosra akarsz menni, akkor esetleg vidd be az IBM/Lenovo-szervízbe a gépet és a beszerelendő memóriamodulokat és kérd meg őket, hogy ők rakják bele.

a T40-emben egyébként gond nélkül működik dual-ban a gyári, IBM-matricás Infineon modul (266 MHz) egy 333 MHz-es Kingmax-szal. nyár végén, amikor bővítettem, én is itt kérdeztem meg, hogy lehet-e gond a dologgal, de szerencsére nem volt.
egyébként pl. itt volt róla szó, kb. egy hónapja.
-
wienattwo
tag
T42-be (512 ddr333) ramot szeretnék bővíteni 1 gigára. Úgy lenne a legjobb, ha eladnám az eredetit, és vennék bele 2x512 400mhz-eset. Ekkor IBM-éknél a noti garija elvész? (tudom, volt már róla szó, csak nem emlékszem,hol)
Ha ez nem járható út, akkor csak vennék mellé egy 512-es Kingmaxot, de abból lehet kapni 333 ill 400mhz-eset is azonos áron. Ha dualban szeretném hajtani, akkor inkább a 333-ast érdemes venni?
Vagy pedig -mivel az eredeti ram Hynix (csak ibm matricával)- érdemesebb Hynix-szal párosítani a dual miatt? -
Tim82
félisten
Jól tudom, hogy ha T40-ben processzort akarok cseréltetni (jelenleg egy 1,5 GHz-es Banias van benne), akkor a Dothan-ok közül bármelyik 400 FSB-st belerakhatom? Természetesen ha a BIOS támogatja... de elvileg lehetséges, gondolom. (Everest szerint a BIOS-om 2006. február 6-án volt utoljára frissítve, gondolom, nem okozna problémát a bővítés.)
Azt hiszem, távlati terv, hogy egy Pentium M 745 processzor kerüljön bele...
Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Bundle topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Milyen videókártyát?
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- ASUS routerek
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Filmvilág
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7390 / i7 8650U / 16GB DDR4 / 256GB Nvme / Vill. Eu bill / Jó akku
- Dell Latitude 5440 / i5 1345U / 16GB DDR4 / 512GB SSD / Excelent akku / Magyar bill
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Acer KG241QSbiip 24 165Hz TN FHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 Kérlek olvasd végig a hirdetést
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

-tól kíméltél meg az "A"-s változatról szóló figyelmeztetéssel - erre figyelnem kell. 
)