Aktív témák
-
Otisz
őstag
Az angol T60-amhoz lehet valahonnan magyar Vista esetleg XP recovery-t szerezni?
Mert nekem csak angol nyelvű van, és mivel a családban néha más is ránéz, jól jönne a magyar változat. -
tototos
addikt
válasz
Kovács84 #3491 üzenetére
Hát haverom pl pont ilyet vadászott, és vett egy R61-t, neki pl csak 15 col jöhetett szóba. Nekem 1,4-1 wide van nvdia kártyával, hát pöpec a kicsike, de az összerakás minősége szerintem siralmas. A kijelző nem csukódik rendese, a csuklótartó nyikorog(nem tudom miért nem lehetett előlre is csavarral lefogatni, ez a bepattintós módszer nem annyira nyerő), akkor a bővítőkártyák felett levő muanyaghoz nem merek hozzáérni mert papírvékony.
-
fokukac
nagyúr
megint jött két t61-es a laptopinfo-hoz,
270-ért vesztegetik őket. -
sghu
csendes tag
Bizalmam egyelőre töretlen. Már csak azért is, mert a cégben van már másik 3 T60-as és semmi bajuk.
Igazából nagyon örültem, hogy egyáltalán még kapni lehetett. Mivel nekem a munkám miatt kell a legalább 1024-es függőleges felbontás, ráadásul sokat utazom, fontos, hogy könnyű legyen a cucc. Szóval ez a gép tkp. tökéletes nekem. Kicsi, könnyű, gyors és remélem tartós is lesz.
-
kerjani
aktív tag
Egyébként mennyi időn belül lehet garancia-kiterjesztést venni T-s Thinkpadekhez?
-
Otisz
őstag
válasz
dabadab #3482 üzenetére
Köszi.
Időközben kiderítettem. Az első valóban helyszínire terjesztené ki a 3évet, de sajnos az én gépemre gyárilag 1év volt...
És sajnos jövő hónap 10-én lejár. Igazából én +2évben gondolkodtam, de már az 1év sem olcsó...és mindenhol csak 1évet ajánlanakAz lenne a legjobb, ha az első változatban leírt garihosszabbítás az én 1évemet 3évre váltaná. Van itt olyan, aki valamennyire benfenntes ebben, és megtudná a rögeszmém erősíteni, esetleg cáfolni?
-
Otisz
őstag
Ma kértem a T60-am garanciakiterjesztésére árajánlatot, és a következőt kaptam:
- 3év szervízgarancia kiterjesztése helyszíni javításra: 10.000Ft+ÁFA
- 3év szervízgarancia kiterjesztése 4 év helyszíni javításra 28.000Ft+ÁFANa, ezt én most nem igazán értem...gondolom az első azt jelenti, hogy 3évre terjesztik ki a garanciát, azaz +2év. Vagy tévedek? A második viszont megkavar a 4évvel...
Most vagy csak én gondolkodom bonyolultan, vagy nem tudom... -
sghu
csendes tag
Sziasztok!
Nekem is hasonló problémám van, csak a gép egy vadi új (2 napos volt a hiba jelentkezésekor, igaz tavaly augusztusban gyártották) T60-as. Először csak néha furcsán viselkedett (pl. nem ment a billentyűzet, belépni se tudtam a windows-ba, restart után ok), majd egyszer csak nem tudtam bekapcsolni. Ekkor még segített az akksi ki-be módszer, de pár perc után Machine Check Exception hibával elröppent (kék halál). Utána már se kép, se hang. Mivel nekem még szerencsére garis a gép, ezért irány a szervíz. A diagnózis "ránézésre" alaplapcsere. Persze ingyen lesz, csak most 1-1,5 hétig még a régi Gericommal kell dolgoznom.
Hát szóval nem egy kategória a kettő, hogy finom legyek és nőies. Remélem most túlestünk a bemutatkozáson a géppel és a jövőben hibátlanul fog szolgálni.
-
WinZol
aktív tag
-
Blaise
veterán
Esetleg vidd el Budapesten a laptopinfo szervízébe
-
Shadowfax
addikt
Az ötlet innen származik: [link] [link] Bár hülyeségnek tűnik ez a nyomkolósdi, de mégsem az:
That's due to charge built-up in the capacitor The idea here is to fully discharge all residual charge in the system by repeated running power cycles.
Szóval kiűzni a kondiból az ördögöt... izé, a maradék feszültséget.Egy másik nyomkodási séma:
- remove battery and disconnect AC
- press and hold power switch down for 15 secs.
- repeat the press and hold about 10 times
- on the last cycle, press and hold the power switch for 30 secsSajnos az alaplappal van valami gáz, ha ez sem használ.
-
Shadowfax
addikt
-
WinZol
aktív tag
IBM X31 nem bootol be!!
Hi!
Volt egy jól működő IBM X31-es notebookom.
Egészen a mai napig semmi bajom nem volt vele.
Általában nem kapcsoltam ki, csak az Fn + F12-vel hibernáltam.
Ma rácsatlakoztattam egy IBM dokingra és be akartam kapcsolni.
Sajnos nem jártam sikerrel!
(Azt nem tudom, hogy utoljára hibernált állapotvan vagy kikapcsolva hagytem-e a gépet!!)
Szóval most ha bekapcsolom, akkor csak a Disk jel kivételével kigyullad az összes led, majd mind kialszik az összes az akumlátor és a Power on kivételével.
A gép hűtő ventillátora megy, de nem történik semmi.
Bekapcsoláskor nincs sípolás és a képernyőn sincs látható változás.
Ha kiveszem a disk-et, vagy kiszedem az összes memóriát akkor sincs semmi változás, vagy hibaüzenet, vagy sípolás.
!
Olyan, mintha valahol megakadna a betöltési folyamat.
Fogalmam sincs mi történhetett!
Mit lehet ilyenkor tenni??
Persze a gép nem garis és vidéki vagyok (Szombathely)
Köszi a segítséget!!
WinZol -
Gondwana
addikt
válasz
fokukac #3466 üzenetére
Attól függ... Az alapján, hogy milyen kijelző, mikor készült és hány pixel a gond, itt tudod megnézni.
Mod: az én T60-am sincs benne - igaz, IPS kijelzős 15"
-
fokukac
nagyúr
segítség, segítség!
ma megjelent egy dead- vagy hot pixel a képernyőmön
kis zöld világos folt, mindig ott van. pont középen.
erre vonatkozik valami garancia?
-
Scalpel
senior tag
válasz
macskajancsi #3459 üzenetére
Nem tudom mit tapasztal az ember négy giga rammal, mert nekem csak egy giga van... egyébként persze,hogy ökörség lenne, de az ördög nem alszik...
Jó az aláírásod!
-
Scalpel
senior tag
válasz
KilgoreTrout #3456 üzenetére
Bocs, kétszer ment el... fórum motor update rulez...
-
Scalpel
senior tag
válasz
KilgoreTrout #3456 üzenetére
Az okés, csak azt visszatöltésnél végig scanneli mind a négy gigát? Ergó a teljes lefoglalt területet beolvassa, vagy megvan neki, hogy mely szektorokra-szektorcsoportokra került hasznos infó és melyik üres?
-
Scalpel
senior tag
válasz
KilgoreTrout #3454 üzenetére
Én is tervezek ilyesmit. Szerintem +2GB, így utána, ha szánsz rá megint, és teszel rá 64bites oprendszert, akkor teszel mellé az egyes helyett még kettőt... és még a teljeset ki is tudod használni. 32bites op alatt nem lehet megcímezni mind a négy gigát... így felesleges. A vinyó tényleg szűk keresztmetszet, én pl. csak hibernálok, mert megöregszem, mire teljesen bebootol... persze kiírtani a sok processt, ami fut, lusta vagyok...
Sokak szerint nem igazán érezhető a DC megléte.
Egyébként meg Geil modulokat néztem, gyanúsan olcsók, legalábbis a corsair-kinston-kingmax triumvirátushoz képest, van rajtuk hőterítő, ami inkább csak jól mutat (notiban mi értelme), és elvileg elég megbízható márka. Persze lehet megcáfolnak.
Mondjuk négy gigát hibernálni... az sem normális dolog... tényleg, hibernálásnál a teljes memóriatartalmat bitről bitre kiírja? Ergó az üres területeket is? Ezt tudja valaki? Vagy csak a használatban lévő területeket?
-
KilgoreTrout
senior tag
Thinkpad T60 memóribővítést tervezek, kérdésem, hogy mi érné meg jobban, a meglébő egy giga mellé venni még egyet, így tudnának dual channelben működni, vagy venni +2 gigát, és akkor esetleg ki tudnám kapcsolni a lapozófájlt.
Mert a wincseszter a szűk keresztmetszet (legalábbis eddig nekem úgy tűnik), ráadásul nem tudom mennyit dobna a teljesítményen a dual channel, lévén intel processzorról van szó (T5600) 2 mb cache-el, és azt olvastam, hogy elsősorban az amd prociknál számít sokat.
Szóval ha valakinek van ilyesmi tapasztalata, leírhatná.
Előre is kösz. -
ByB
addikt
Idehaza lehet valahol kapni egyénileg konfigulrált T61p notebookot?
-
djDanee
csendes tag
válasz
Shadowfax #3448 üzenetére
Angolból nem vagyok fullos de azért ránéztem a linkre...
Tehát akkor nem egyezik meg ugyanaz az INTEL 2200 bg mondjuk amit DELL- gépbe raknak meg mondjuk amit IBM-be, hiába ugyanaz a neve:S
Jól beszívom ezzel... kutatom én már jó ideje az aprókat mindenfele de olyat amit IBM-be volt csak egyet találtam azt meg evlitték. Van győrbe egy elég *ar bolt, az egyetlen IBM képviselet (szégyen hogy az az) ott 2 hét fejvakarás után azt mondták hogy 22ezer+áfa és kapom a kártyát, ami enyhe vicc (még azt is eltudom képzelni hogy utánna se néztek csak mondtak egy böszme árat amiért tudják ugyse veszem meg). Lényeg hogy akkor azt javaslod inkább keresgéljek olyan után ami kimondottan IBM-ből származik... bár visszatérve a linkedre, az alapján akkor ráadásul olyat kell találnom ami T43ból származik??? (Lehet mégiscsak visszamegyek az üzletbe asztalra csapni:S) -
Shadowfax
addikt
válasz
djDanee #3446 üzenetére
[Problem_with_unauthorized_MiniPCI_network_card]
Nem biztos, hogy érdemes próbálkozni. Vaterán nézz körbe esetleg, szokott lenni IBM wlan kártya, vagy az IBM Központi Raktárat hívd fel (keress rá a topikban.)
-
djDanee
csendes tag
Szia magi20!
Én is így jártam csak kicsit régebben... megvettem a T43ast minden frankó... de wifit nem használtam, nem kerestem... aztán kellett volna és hopp sehol se találta a gép...neten a serial szám alapján megnéztem és kellene lennie benne, aztán szét szedtem és kiderült, sajnos azt eltávolították belőle! Az antenna kábelek üresen lógtak tréül' össze szigszalagozva:S
Most hajtom bele a kártyát jó ideje, mert nem jó bele akármelyik sajnos:S
Mivel fél év után vettem észre nem mentem vissza a boltba (használtan vettem) én nem vitatkozok ennyi idő után, mert csak csunya vége lenne szerintem, és nem hiszem hogy hasznom lenne belőle...azért egy privátban megírhatnád nekem hol vetted a gépet, nagyon kíváncsi vagyok! -
djDanee
csendes tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy van egy T43asom, használtan vettem és utólag derült ki hogy kivették belőle a miniPCI WLAN karit. Szeretnék venni bele, azt már tudom hogy csak az Intel 2200 bg jó bele, mert kiprobáltam egy nem Intelt és azzal nem ment. Most az a kérdés hogy viszont az Intel-ből mindegyikkel menni fog? Vagy csak kimondottan olyannal amit IBM ad el vagy IBM gépbe volt...(belogózza a cég vagy ilyesmi, nem ismerem az eljárást) Egy szimpatikus tag árul itt most ilyen kártyát phn, az ár is nagyon korrekt, de tutira kéne mennem hogy menni fog-e vele! Tud valaki valami okosat? Vagy szimplán probáljam bele aztán kiderül, végülis 110 km választ el tőle, postára gondoltam mert nem egy drága dolog a kari... akkor meg körülményes ha nem jo mégse... -
Gondwana
addikt
válasz
Shadowfax #3443 üzenetére
Az hagyján, hogy Mac! De nekem még az SXGA+ 12" is kimaradt eddig (A kép alja)! Ezexerint mégis van élet az XGA-n túl! (Megvan, mire cserélem a T60-am 2010-ben!)
-
Shadowfax
addikt
ismert probléma. Megoldás nincs igazából nagyon rá...
-
Blaise
veterán
Én próbaképp felraktam a Vistát, utána a System Update-et, szépen leszedett mindent, ámbár eléggé belassult néha
Akinek Vistája van: Tapasztalatam olyat, hogyha hibernálom a gépet hihúzom a konnektorból, másnap reggel újra bedugom akkor minden alkalommal 3%-al esik az akksi töltöttsége. Ez mi
-
Gondwana
addikt
Ez szerint nincs is benne WiFi (lehet tenni bele, de nincs, csak az antenna)
-
putu33
tag
Sziasztok!
Érdekel valakit külső usb-s ultranav?
-
magi20
senior tag
Könyörgöm valaki segítsen...........
2 hete végre megvettem hőn áhított t40-es ibm notimat.-vagy lehet van már 3 is.
eddig nem kellett a wlan,így nem is néztem,de mostmár szeretném használni,és egyszerűen fizikai képtelenség hogy segítség nélkül megcsináljam.
1:::::nemtudom milyen wlan driver van benne???
JAH a noti IBM T40 2373-8CG annyi hogy 512 1db memó van benne-meg 120-as hdd,de ez nem hiszem hogy ozst vagy szoroz.
2: nem találok rajta kinnt semmilyen vmit,amivel a wlant be kellene kapcsolni.
--------ezt a FN F5-el kellene pdf-e szerint.--de erre sem reagál semmit.[link]
ezen az oldalon.........izé ez mi?
gigabyte wlan van benne?PLS HELP!!!!!!!!!!!
Deady Dose--------»DD«`Obi1one´ź---------Fear Combat
-
joco77
csendes tag
Sziasztok! Még régebben vásároltam egy T40-est, nincs semmi baja teljesen elégedett vagyok vele, nagyon jo kis gép. A kérdésem az lenne hogy, érdekességképp egy garicsekkolásra kipróbálnám az IBM weboldalán a dolgot - tudom hogy már nincsrá gari - csak hogy mit irnak. Honnan tudom meg a seria számát? mert a tipus száma megvan a laptop hátoldalán de semmi több...
Ötletek?
Nagyon köszi előre is! Jocó
-
Bandikut
tag
Sziasztok!
Egy X61s RAM upgrade-hez kérem a segítségeteket. Az egyik bővítőhelyen egy 1 GB-os Samsung modul van, a rajta levő matrica szerint: 1GB 2Rx16 PC2-5300S-555-12-A3. A másik, szabad helyre szeretnék egy 1 GB-os modult tenni, mire kell figyelni a vásárlásnál?
Másik kérdésem: Tudtok-e megfizethető forrást gyári IBM/Lenovo akku vásárlására?
köszönettel,
Bandikut
-
CB
senior tag
Sziasztok!
Akksi kezelésben jártasabbak segítségét kérném.
Van egy majdnem kétéves T60-as gépem. Vásárláskor ebben a fórumban kérdezősködtem akksi témában, és azt a tanácsot kaptam, hogy az akksi akkor is maradhat a gépben, ha csak hálózatról üzemeltetem a notit.
Azóta néhányszor lehúztam a hálózatról, és lemerítettem az akksit, majd feltöltöttem, és visszadugtam a kábelt.
Most azonban a következőket produkálta:
Már majdnem teljesen lemerült, úgy 40% volt vissza, mikor hirtelen átváltott 3%-ra, és követelte a hálózati kábelt.
Feltöltöttem, és a szokásos 4 óra kapacitás helyett, már csak 2 óra 40 percet ír, vagyis már csak ennyit tud az akksi.
Két év alatt kb. 10-15 alkalommal merítettem le teljesen. Most vagy hibás akksit kaptam a géphez, vagy állásában is ilyen hamar tönkremegy az akksi, vagy mégsem szabadna benthagyni a notiban, vagy nem tom mit kellett volna csinálni vele.
Lehet az akksit valahogy regenerálni? Vagy törődjek bele.Köszi
-
attka
aktív tag
válasz
Scalpel #3419 üzenetére
Sziasztok!
Erről jut eszembe. A T60-omban levő Bluetooth támogatja már a stereo átvitelt? Mert a jövőben akkor úgy gondolkozom, hogy Hifi-re inkább így használnám, hátha el kerülök így mindenféle zajt. Ha valaki esetleg így használná, akkor a a tapasztalatát szívesen várom.
Hali
-
Foxi
senior tag
válasz
tototos #3417 üzenetére
Külön tettem fel az MSDNAA-s Vista Business-t. Nem igazán tettem fel a thinkpades progikat, de például az access connection-t nem fogom még egyszer. Két giga rammal nálam szépen megy, nincs vele semmi problémám. Az akkus üzemidő valamivel kisebb, ezt nem szeretem annyira. Van pár funkció ami kerregteti a vinyót (indexelés, automata defrag pl) ezeket én kikapcsoltam.
-
tototos
addikt
Van olyan aki vistát használ a gépén?
-
thorens
csendes tag
Kaptam egy új z61p notebookot a cégtől, valamennyi belépéskor elindítja a security wizardot végigcsinálom ujjlenyomat jelszó stb, elmentem. A következő bekapcsoláskor megint kezdi, hogy lehet kilőni, a rendszergazda próbálta letiltani a registryben de nem találta. Próbáltam vmi magyar helpdesket keresni az IBM-hez de nem találtam, ez a híres terméktámogatás?
-
Scalpel
senior tag
Sziasztok!
Van más is!
Ha akkuról megy a gép, ciripel a hangszóró. Furcsa, ha rádugom a tápra azonnal elhallgat.
Ötletek?Előre is köszi!
Az akkus előző problémámra valakinek ötlete?
-
Gondwana
addikt
válasz
KilgoreTrout #3407 üzenetére
Por: nálunk a cégnél most készült el az új irodám. Az asztali gépekből rengeteg vulkanikus por lett utána kifújva. Mivel a T60-am is full-time dolgozott, azt is kinyitottam, kifújtam. Akkor lepődtem meg, amikor azt láttam, h alig van mit kifújni belőle.
-
karesz501
senior tag
válasz
macskajancsi #3408 üzenetére
Nagyon OFF, talán nem fednek minket meg érte túlzottan. Ugye?
Úgy gondoltam, hogy az újonnan vett winchestert egy USB-n keresztül rákötöm a gépre és közvetlenül arra írom ki a rendszert, ergo nem kell image-ezni. Csak nem tudom, hogy ezt lehet-e?
Még rack sem kell, csak USB-SATA átalakító. Már ha megy így a dolog...
-
macskajancsi
aktív tag
válasz
karesz501 #3406 üzenetére
helo!
bar ez nemtom mennyire OFF, de azert:
ezt a "rányomom a rendszerpartíciót, aztán kicserélem" kijelentest ezt hogy ertetted?
en a norton ghostot javasolnam, szepen el lehet menteni vele egy egesz particiot mindenestul. es ezzel akar bootolhato cd-t, dvdt is lehet csinalni, nem kell jatszani a mobilrackkel.
vagy elmented az image filet egy masik vinyora, bebootolsz egy norton ghostos floppyrol, es ugy tolod az uj winyora az imaget.valoszinuleg menni fog igy a rendszer, de lehet hogy az xpnek (mar ha azt hasznalsz) gondjai lesznek hogy hirtelen mas tipusu winyon talalja magat. bar szerintem erre nagyon kicsi az esely.
-
KilgoreTrout
senior tag
válasz
Shadowfax #3401 üzenetére
Ha már por...
Volt már valaha olyan h a por miatt ment tönkre egy t60? Csak mert itt az albérletben folyton száll a parkettából vagy nemtudom honnan, szóval pl hifi tetején is van látható porréteg, meg az asztali gépem is elég koszos volt belül, amikor legutóbb vettem a fáradságot és kipucoltam, én meg nem vagyok egy házitündér, h nap mint nap portörlővel eltakarítsam mindenhonnan,
Szóval érdekelne, h törődjek-e ezzel, mivel ha minden igaz holnap boldog tulajdonosa leszek egy t60-nak. -
karesz501
senior tag
Annyit még kérdeznék, hogy miként lehet a rendszerpartíciómat "elmenteni"?
Arra gondoltam, hogy az új winchestert beteszem egy mobilrack-be, rányomom a rendszerpartíciót, aztán kicserélem.
Csak nem tudom, hogy kell-e ehhez vmi spéci progi vagy milyen megoldásaim vannak?
Ötlet?Köszönöm
-
karesz501
senior tag
Sziasztok,
A T60-amba tehetek bármilyen SATA-s mobil winchestert?
Kinéztem egy Samsung SpinPoint M5S-t, nagyotés drágát
, nem szívesen szívnék vele...
Előre is köszi,
Karesz -
Scalpel
senior tag
Sziasztok!
Tudnátok valakit mondani az elműnél, aki kártérítéssel foglalkozik? Tegnap délután heti megjáratáson, töltésen az akksi, amikor is jön egy áramingadozás, majd áramszünet. (Ekkor még sehol nem volt a még a környéken sem a szélvihar, amir igértek, is ami valamilyen szinten jött is, valahogy 2 körül lehetett még csak.) Töltés közben persze, faja. Power managerben nézem, hogy reggeli 55,97WHr-ról lesett a lehetséges maximum 52,76WHr-ra. Hát ilyen nincs. 7, azaz hét töltési cikluson van túl az akksi. Ez 6% veszteség, ha a gyártási állapotról nézem, és majdnem ennyi, ha az ominózus esetet megelőző állapotról . Pedig van APC csoda állítólag 100kA(!!!)-ig jó túláramvédőm is. Egyébként nagyrészt hálózatról használom a gépet. És elég sokat tartom kint az akksit, szigorúan 50% körüli töltöttségi szinten.
Ötleteket kérek! Csináljak rajta egy battery maintenance-t? Vagy cserélik a szervízben?
Ismerőseim között volt már ilyen, hogy egy asus akksija 17%-ról 33%-ra ugrott fel, mert a készenlétben hálózatba dugott gép túláramot kapott...Neki ezt cserélték gariban, gondolom az enyém még nem csereérett.
Ja igen, NHC továbbra is: wear level 0%, pedig felsimeri az akksit, mindent ki tud olvasni, de ez a mutató meg sem moccan.
Valami jó minőségű, de relatívan olcsó szünetmentes tápra van valakinek javaslata? Noti táphoz ugye nem kell valódi szinuszjelet generáló UPS, mint az AFC-s asztali tápokhoz?
Bocs, nem vagyok villamosmérnök, és egyhamar nem is leszek valószínűleg az, mert igen más irányban folytatom tanulmányaimat (azért nem a bölcsész karon, de néha ott érzem magam, pedig az egyetemnek nincs is ilyen szakiránya).
Lehet túlreagálom a dolgot, de nincs kedvem a tetű elmű miatt akksit vennem hamarabb, mint kéne. (A telefonjaim akksijait is mindig csak évek múltán kellett cserélnem. Az E50 akksija is köszöni szépen, remekül van, elmúlt egy éves, készenlétben ha kell, bírja az egy hetet, amit eredetileg is, és még mindig lehet rajta sok-sok órát telefonálni.) Amikor vizsgaidőszak után már cipelném is a gépet, és használnám akksiról, akkor lerövidítik az élettartamát. Ráadásul a hibabejelntő mit mond az elműnél az áramszünetre: A hiba forrását nem ismerjük, kollégáink már úton vannak.
Válaszokat előre is köszi!
Kéretik az agyfosásomat a vizsgaidőszak végi pszichés végkimerültségnek tekinteni.
Egyébként meg az X200, meg az X300 is kéne. Én sajnálom, hogy az X200-ra sem került tapipad a X6x szeriához hasonlóan, mert a T60-am tapipadja is világverő, persze, hisz TP. A bütyök meg annyira nem jön be. Persze ha csiklónak nézi az ember, akkor más...
Dehát arra meg jobb az eredeti...
Aktív témák
- Apple MacBook Pro 13" 2020 / Intel i5 / 16GB / 1TB + ajándék tok
- Lenovo Thinkpad T14 G5 - i5-125U, 16GB DDR5, 512GB, 14" IPS, MAGYAR bill. - 3 ÉV GARANCIA
- Apple MacBook Air 15,3" M2 (2023) 23 Ciklus - 100% akku , 8GB, 256GB (MQKR3MG/A) Ezüst - MAGYAR
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Lenovo Yoga C630 notebook 4K UHD 15,4" kijelző i7-8550U/16GB ram /128GB SSD
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 11 Pro 64GB Space Gray / Szép állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest