- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Fujifilm X
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- 3DMark Vantage eredmények
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hisense LCD és LED TV-k
- Raspberry Pi
- Melyik tápegységet vegyem?
Aktív témák
-
FerNandor
őstag
Nem látok ilyet everestnél, fizikai memória: összes, használt, szabad, kihasználtság,
ugyanez van a virtuálisnál, lapozó területnél és a végén PAE op rendsz. támogatás, proc. tám. és aktív és mind3 "igen" ennyi van az alaplap memória résznél.de memóriáknak egyezniük kell a MHz-ben, nem?
-
Warp
csendes tag
Mivel szoftvertől független a dolog (Ja, az említett R51e-n is kipróbáltam Xp,Vista melett egy LiveCD-s linuxal is, nem csinálta) nem lehet, hogy ez a szenzornak valami defektje? Bizonyos modellekbe ilyen kerül, másikba olyan?
Az a baj, hogy eddig én is csak a hiba leírását találtam neten, de megoldást sehol -
Mészike
aktív tag
-
TOZ
addikt
Tulajdonkeppen a te hozzaallasod a helyes. Hasznalni kell, aztan ha elhasznalodik venni masikat. Az quartzorabol sem veszuk ki ejszakara az elemet, hogy "tovabb birja". (Hanem inkabb felhuzos, vagy automata orat hasznalunk, mert az ora, a tobbi idomero eszkoz csupan 8-) )
-
Integra
titán
ez viszont sokat nyom a latban..
akkor viszont ha led-hez ragaszkodom, akkor kisebb felbontású notesz lehet csakwizard: nagy a káosz, lehet, hogy megkéne várni a pontos új t sorozatot ami az új platfrommal jön ki, akkor lehet agyalni hogy érdemes e akkor venni egy új, jó gépet és most egy alapabbat átmenetileg, vagy a mostani szériából..
majd csak összeáll a képlenovo oldalán ilyenek vannak p8600-as cpu-val:
t500, 1680x1050 wsxga+, tft, ati3650
t400, 1440x900 wxga+, led, ati3470
t400, 1280x800 wxga, led, ati3470 -
-
TOZ
addikt
Azert volt itt tema nem olyan reg, hogy attol, hogy a warranty lookupban in warranty a status meg lehet lopott. Csak egyszeruen nincs bejelentve. Aztan az is lehet, hogy emberek nincsenek tisztaban azzal, hogy mit is arulnak... vagy mi szeretnenk azt hinni, hogy gepeink tobbet ernek...
-
Napfénysüti
nagyúr
-
Napfénysüti
nagyúr
Igen kb ezt jelenti az én olvasatomban is. Magyarán nekem felesleges rendelgetni recovery lemezeket.
Amúgy a többieknek akik nem tudják: vinyó lett cserélve a gépben így azon természetesen nnem található recovery partíció. Nincs valaki olyan rendes Székesfehérvár környékén aki rendelkezne Vista recovery lemezekkel? -
Scalpel
senior tag
Igen, a csatlakozóra gondoltam, mert arról nem találtam semmit. Vajon kompatibilsek egymással?
Mert arra gondoltam, hogy [ennek] a fő klaviatúra részét kicserélem egy T6x billentyűzetre, a felső kék gombos sávot meg némi fusival átszerkesztem.
Feltételezem egy az egyben vették át a notebook alkatrészeket az asztali billentyűzetbe. -
Scalpel
senior tag
Nem tudod véletlenül, hogy a t4x széria windows gomb mentes billentyűzeteinek és a T6x=< sorozat win gombos billentyűzeteinek a csatlakozója mennyiben tér el egymástól?
Csak mert arra gondoltam, hogy megveszem olcsóért a problémásnak vélt teljes méretű ultranavos billentyűzetet, és a fő rész kinézetét tekintve a T4x szériáé amin nincs win gomb és kicserélném egy T6x billre, amin van win gomb.
-
Aktív témák
Hirdetés
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Trollok komolyan
- Google Pixel topik
- Fűnyíró topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- X13 Yoga Gen2 13.3" FHD+ IPS érintő i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam aktív toll gar
- HP Elitebook Folio 9470M laptop (14/i7-G3/6GB/256SSD)
- Dell Latitude 5490 14" HD i5-8250U 16GB DDR4 256GB SSD gar
- HP Zbook 15 laptop (15,6FHD/I7-G4MQ/16GB/128SSD/Nvidia2GB)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged