- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Nyomtató topik
- Csendben jelent meg, pedig egész érdekes ez az 5K-s ROG monitor
- LED / LCD TV topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Hobby elektronika
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
Aktív témák
-
9CS
senior tag
Két problémám adódott az egyik, hogy ha nyílt hálózathoz akarok kapcsolódni (Elvileg csak MAC szűrés van a hálón, de ott regisztráltam.), akkor a gép ugyan megtalálja a hálót, de csatlakozás végén, amikor az IP-re vár, akkor csak vár, vár, aztán kiírja, hogy nem sikerült a csatlakozás. Az Access Connections-t használom. Itthon a már beállított hálózathoz tud csatlakozni. Ehhez lehet kapcsolódik az a fura dolog, hogy a Windows alatt nem tudom lekérni az IP beállításokat, ipconfig eredménye: „Belső hiba történt: egy rendszerhez csatlakoztatott eszköz nem működik. További segítségért....” viszont az Access Conn-ban látom ezeket az adatokat.
A másik, ezek után gondoltam megnézem az Acces IBM-ben miket találok, erre az meg csak annyit csinál, hogy az induló animáció után csak a menü van az ablakban, meg a keresés sor. Kattintani semmire sem lehet.
Mi lehet ez? Telepítsem újra a ThinkVantage programokat? Lehet, hogy a Java kavart be? Mert eddig fent volt az alap IBM java, most meg fel lett téve a SUN-os Java.
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus 2026. 09.25
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3881
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest