- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Dell notebook topic
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Hardverkemping június végén
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Milyen videókártyát?
- Mini-ITX
- Milyen széket vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
Aktív témák
-
pBandi
tag
válasz
Gondwana #7449 üzenetére
XI. ker. Sorpon utcára gondolsz?
A tápcsatlakozó elkezdett lötyögni a gépben belül. Nem nagy kaland, mert egy 3 forintos alkatrészről van szó. Hardware Maintenance Manual 122. old. d jelü alkatrészt kell megpiszkálni cserélni. Végre egy gyártó aki gondolkodik és nem az alaplapra forrasztja...
És ha már ott vagyok megkérdezem, miért nem tudom a DL lemezeket olvasni, hotott a meghajtón rajta van a logo. -
pBandi
tag
Sziasztok,
Garanciális problémákkal melyik szervízhez érdemes bekopogtatni egy T61-el, a garilevél hátulján lévő helyek közül?
-
pBandi
tag
Sziasztok a T61-em System update-je leáll a következő hibaüzenettel:
"An error occurred while gathering user information."
Találkozott már ezzel valaki? -
pBandi
tag
T61 Recovery megkreálva DVD-kre. HDD csere, majd telepítési próbálkozás, de amikor felszólít arra, hogy tegyen be a Disk1-et. Hiába teszem be, ezt írja: "This is not the correct disc...." Bármelyik lemezt teszem be a 3-ból ugyanezt írja...
-
pBandi
tag
válasz
Shadowfax #4331 üzenetére
Megkérdeztem máshol is ők is azt mondták hogy vissza lehet állítani, és még hihetetlenül kedvesek is voltak... Viszont már azt tudom, hogy melyik bolba nem fogom többé betenni a lábamat.
Mert gyakorlatilag felsorolták, hogy ők milyen indokokkal fognak egy esetleges garanciális ügyből kifarolni...
-
pBandi
tag
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne hozzátok mégpedig:
Kinéztem magamnak egy T61-et de azt win Vista-val szállítják. Nekem jobban tetszene, ha a saját (eredeti) win XP-m futna rajta. Olvastan régebbi hozzászólások között, hogy lehet recovery CD-ket készíteni. Ha ezeket elkészítem akkor elvileg bármikor vissza tudom tenni a Vista-t is akár egy szűz vinyóra?
A kérdés apropója, hogy egy bizonyos üzletben állítják - nevét fedje jótékony homály - hogy nem kötelesek gariban javítani a gépet, ha nem az a szoftver fut rajta amit kaptam hozzá... Mondjuk ha teszem fel kipukkan a ram ahhoz mi köze lehet egy szoftvernekNekem az volna a logikus ha egy tök új HDD-re visszaállítható lenne az egész előtelepített csomag, mert a HDD halála esetén nem veszhetnek el az eredeti szoftverek.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kutya topik
- Dell notebook topic
- Direct One (műholdas és online TV)
- Háztartási gépek
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Windows 11
- Bestbuy játékok
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Új Lenovo Ideapad - 15,6 FHD, DDR5 RAM, 4 órás akksi
- Apple Macbook Pro 14" / M4 Pro / 24GB / 512GB / Asztrofekete
- HP Probook 450 G5 - 15", i5-8250U, 8GB RAM, 128GB SSD
- Elegáns és Erős: MSI Prestige 15 Creator/Gamer Laptop makulátlan állapotban.
- GPD Win Max 2 brutális handheld gaming pc makulátlan állapotban dobozával.
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest