- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Socket AM4
- OLED TV topic
- Elstartolt az AMD munkaállomásokhoz szánt platformja
- 3D nyomtatás
- Milyen egeret válasszak?
Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
Adrian Mole #6423 üzenetére
Utánakérdeztem más fórumon, azt a tanácsot kaptam, hogy T30-nál a dokkolócsatlakozó melletti fedelet kell leszedni, akkor láthatod, hogy van-e benne antenna.
-
fotel
aktív tag
válasz
Adrian Mole #6423 üzenetére
Nem kell ott lennie.
ftp://ftp.software.ibm.com/pc/pccbbs/mobiles_pdf/92p1840.pdf
Ezt töltsd le és nézd meg 75. oldalt (71. oldalszám) ott van, hogy hol tudod megnézni, a miniPCI slotot, ha az 5a és 5b jelű antennák ott vannak, akkor szabad a terep.
-
Hunter2
addikt
válasz
Adrian Mole #6382 üzenetére
lecsavarozod alulról a takaró lemezt és ha lóg belőle két kábel akkor van benne előkészítés.
Ha kell van hozzá kártyám egy T40-ből, tudok adni típusszámot. -
fotel
aktív tag
válasz
Adrian Mole #6372 üzenetére
egyébként ha küldenél egy tipusazonosítót, akkor ki tudnánk neked deríteni talán, van-e benne wifi előkészítés
-
fotel
aktív tag
válasz
Adrian Mole #6375 üzenetére
Egy Intel BG2200 kártya kb 3000e Ft, találsz szinte minden bokorban, vagy ezen vagy a hwsw bolhapiacon, ehhez antenna kb 2000Ft (két darab).
Laspos USB-ből nekem Apricorn márkájú van, merem ajánlani.
http://www.apricorn.com/pdf_product_manuals/EZUSB2UserGuide.pdf
-
fotel
aktív tag
válasz
Én pont ezért (igaz nem WiFi, hanem Audigy 2 ZS) miatt kerestem olyan USB2-PCMCIA adaptert, aminek a vége nem bumszli, hanem egy dongle vezeti ki a két portot. Egyébként én rendeltem antennát és magam helyeztem el a készülékházban őket a wifihez, ezt még egy T23-ban cisnáltam (ami most eladó) nem túl nagy dolog, de ha nem bontanád meg, akkor a PCMCIA-t ajánlanám az USB-vel szemben, vna belőle kihajtható antennás is
-
Gondwana
addikt
válasz
A 4-essel jelölt drótdarab, ha benne van, tehetsz bele mini-pci wifi-t
ha nincs, akkor persze nem. (vannak valamilyen moddok, hogy T30-ba antennát a csuklótámasz alá, guggli...) -
Adrian Mole
senior tag
válasz
Adrian Mole #5809 üzenetére
A battery reset megvolt, nem volt hibaüzenet. Mindazonáltal nem használom mostanában 220 (230) nélkül, szóval még nem tudom, hogy volt-e haszna.
Más. Gondolkozom azon, hogy lehet, hogy cserélnék vinycsesztert (sok oka van annak, hogy miért gondoltam erre). Szerintetek:
- milyet lehet vennem, hol deríthető ki a használható vinyók listája? (TP T60 1952-EB4)
- hogyan tudom átmenteni a rejtett partíció tartalmát az új vinyóra? Elég, ha a kiírt CD-kről feltelepítem, megcsinálja magának? (nyílván új vinyónál friss telepítésben gondolkodnék)
- szerintetek érdemes esetleg processzorcserében is gondolkodnom? Kapható még egyáltalán upgrade proci (T7000 széria) ehhez? -
Gondwana
addikt
válasz
Adrian Mole #5742 üzenetére
Power Manager, Batterz Information, Battery Maintenance, Battery Gauge Reset, Perform Reset
Kicsit hosszadalmas, érdemes éjszakára betervezni: lemerít, feltölt, közben kiméri, hogy ténylegesen mennyi is az annyi.Amúgy SANYO cellák? (azokról találtam több helyen panaszt, hogy 1x csak nagyon leromlik a kapacitásuk - ellentétben a Panákkal, amiknek már startban sem az igazi)
-
Gondwana
addikt
válasz
Adrian Mole #4391 üzenetére
GYURCSÓK MODE: ON
Asztal felett AC: a profilban, wireless settings, 4.: security, itt, a propertiesben alul kipipáltad neki, hogy logonkor kapcsolódjon alapértelmezettül ezekkel a beállításokkal. Szerintem ezt kapcsold ki. (Active Directoryn kívül nem tudok elképzelni olyan szitut, aminél ez kötelező lenne - de attól még létezhet)
Lassúság: a futó processek között olyan, hogy TVTSCHED.EXE (vagy valami hasonló) van-e? Régen, amikor nekem problémázott, ezt kilőttem, megtáltosodott. Amióta ki is irtottam teljesen, többek között a sem a R&R, sem a System Update sem hajlandó futni. (Tanulság: csak a taskot kell kilőni, nem a programot törölni)
Lassú Recovery in progress: rég csináltam, de úgy dereng, hogy először összehord 4GB adatot rakásra, amit csak utána kezd el kiírni (abban biztos vagyok, hogy nettó több, mint 1h volt CD-re R&R-ni)
GYURCSÓK MODE: OFF
-
Adrian Mole
senior tag
válasz
Adrian Mole #4372 üzenetére
Kábellel megy (fix ip, gateway, DNS beállítva). Nem értem.
-
9CS
senior tag
válasz
Adrian Mole #4353 üzenetére
Az Acces IBM súgó része, az valami flash lehet, szóval ott biztos nem a Java a baj, kipróbáltam letöröltem őket, és a flash leszedése után nem is jelent meg (vagyis még annyi sem mint azelőtt), egyenlőre az IBM java törlését nem látom hol okoz gondot.
Próbálkozom, ez az IP nem kapás eléggé idegesítő.
-
Otisz
őstag
válasz
Adrian Mole #4352 üzenetére
Maga a net jól van konfigurálva, mert más gépekkel tökéletesen működik bármiféle állítás nélkül, ellenben már régebben volt hasonló problémám egy N200-assal, és ott is driver gond volt. Ezért tippelek arra.
Azért kösz. -
csokolade
tag
válasz
Adrian Mole #4353 üzenetére
én már fél éve szívok a TVAC-vel, ha átmegyek más AP-re, csak akkor hajlandó működni, ha nyomok egy windows vezetéknélküli ikon-jobb gomb-javítás -t. utána a TVAC is helyreáll. komolyan elgondolkozom hogy újra szűz recovery rendszert telepítek.
-
Gondwana
addikt
válasz
Adrian Mole #4246 üzenetére
WiFi: Gigabyte routerrel addig volt ilyen gondom, amíg a fix IP cím a DHCP tartományba tartozott. (Amióta a DHCP csak 100 fölött adhat címeket, nincs ilyen gondom WiFi-n, de drótoson szokott lenni, ha DHCP profilról váltok teljesen más tartományú fix IP-re. Mivel már működik a kapcsolódás alatt is a háló, csak leküldöm az AC ablakát, 1-2 perc múlva panaszkodik, hogy nem sikerült, de nem zavartatom magam)
Kifli: ha lenyomod, hajlik? Ha nem valami be lehet gyűrődve alatta. Nem nagy wasistdas szétkapni és megnézni. (Nekem a display kábelnél púpos, de nem zavaró) -
fishmong3r
csendes tag
válasz
Adrian Mole #4246 üzenetére
Szerintem ez tér-idő koontinum hatása, persze, csak ha az élet értelme 42.
-
Atlantis
veterán
válasz
Adrian Mole #3132 üzenetére
Még az enyém se ér sokat.
shadowfax: ne szerénykedj, sajnos a kínaiak egyre több pácienst is biztosítanak.
-
Shadowfax
addikt
válasz
Adrian Mole #3122 üzenetére
Most próbáld meg úgy a reinstallt, hogy kitörlöd az összes eddig létrehozott profilt is.
-
Adrian Mole
senior tag
válasz
Adrian Mole #3125 üzenetére
Nincs updatelhető komponens.
Nem tudja esetleg valaki, hogy a fent említett Access Connections naplózza-e valahol a viselt dolgait? Hátha bele tudnék nézni, mi a répa ez. -
Atlantis
veterán
válasz
Adrian Mole #3123 üzenetére
No, ez engem is érdekel, mert nekem a tvtshed.exe csinálta ugyanezt. Csak a Windows reinstall segített.
-
Adrian Mole
senior tag
válasz
Adrian Mole #3122 üzenetére
Sőt, tettem fel a Lenovo supportjának is kérdést, de nem jött (eddig) válasz.
-
Adrian Mole
senior tag
válasz
Adrian Mole #3121 üzenetére
Még annyit a dologhoz, hogy újratelepítettem a Think Vantage Access Conections progit, de a gond ugyanaz maradt. Help!
-
adnoctum18
senior tag
válasz
Adrian Mole #2492 üzenetére
Milyen verziójú open officet használsz?Nálam szintén t60 on az oo 2.3mas verziója gond nélkül megy.Én a frissítéseket a system updattel csináltam és csak a javasoltakat szedtem le,nem tudom,hogy az ibm java benne volt e a csomagban amit leszedett...
-
Tim82
félisten
válasz
Adrian Mole #2477 üzenetére
Vagy dokkoló helyett külső, USB-s DVD-író.
-
tototos
addikt
válasz
Adrian Mole #2477 üzenetére
Hát a szempontok azok a t61 melett hogy újabb platform.
-
karesz501
senior tag
válasz
Adrian Mole #2422 üzenetére
Itt a Ph4-n is hirdetnek egy X30-ashoz valót pl. Nem lesz nehéz megtalálnod.
-
Sipi
addikt
válasz
Adrian Mole #2422 üzenetére
Igen, lehet.
Sipi
Aktív témák
Hirdetés
- HP 635 laptop eladó
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Dell G3 Gamer laptop (2TB SSD, 32GB Ram, 4GB Videókártya, FullHD kijelző, szép állapotban)
- Thinkpad T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 5 135H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ACER Aspire 3 15,6" FHD IPS // 11 GEN // MX350 2GB VGA // 8GB DDR4 // WIN11 // 256GB Nvme SSD
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest