Aktív témák
-
ejj, úgy látom egyezik az izlésünk. én is valami hasonlóval szemezgetek, csak én nem fogok ennyit adni érte.
illetve még a t400 is nagyon csábitó a mérete miatt főleg..remélem lányok nem sértődtetek meg a beszólásomra, csak hülyéskedni próbáltam. azért van ott a vigyor a mondat végén
-
Dottore
addikt
na megnéztem én is(nekem is t61 van). annyit tudok mondani, hogy a space billentyűnek kifejezetten más hangja van ha leütöm. a nyomáspont is más, mondhatni ez természetes, hiszen nagyobb felület, ergo más hang, más mechanikai tulajdonságok. a széleinél viszont nekem is működik. nincs különbség, hogy hol nyomom meg.
-
Scraffy
csendes tag
-
evone
őstag
http://www.youtube.com/watch?v=MX0WYq6uMMQ&fmt=18
t61
szerintetek?
komolyan fura mostanaban ez az egesz billzet, semmi hasonloval nem talalkozott innen senki?
-
Dottore
addikt
thinkpad háttérképek (1280x800 és 1440x900 px) letöltés itt. preview itt.
a fényképeket nem én készítettem, azokat Shadowfax fórumtárs linkjei alapján bogarásztam és alakítottam át. a többi saját, használjátok egészséggel. -
Dottore
addikt
egy olyan kérdésem lenne, hogy a t61 kényes a merevlemez típusára, avagy sem. a t43 az volt, gyakorlatilag persze mindegy mit raktál bele, de indításkor a bios figyelmeztetett.
nos szeretnék venni egy nagyobbat (történt egy kis baleset), csak nem tudom figyelembe kell vennem a típust, és ha igen akkor mit kell vennem, hogy optimális legyen. -
SG3rg0
őstag
És a turbo memory?
Érdemes bele rakni? -
i400
senior tag
mik ki nem derülnek itt
hamár megalakult a társkereső akkor keresek én is egy thinkpadszerető hölgyeményt
-
NasH187
csendes tag
Sziasztok!
Kérlek Benneteket, aki tud segítsen. Egy T40-es géppel küzdök, takarítása közben kiugrott a bal kurzor billentyűje, és sehogy sem tudom visszatenni, akárhogy próbálkozom. Van erre valami ötletetek, esetleg mással is előfordult már?
Előre is köszönöm!
-
SG3rg0
őstag
A T61p notimban a ramot 2gb-ról 3gb szeretném növelni!
Kérdésem az lenne hogy ebben az esetben elveszlik a garancia?
És most hozzá tudok jutni jutányosan egy turbo memory-hoz,
Szerintetek érdemes bele tenni? -
pink75
aktív tag
No, az A30p-m megörült, hogy kapott RAM-ot, most már 1GB-ja van, hamarosan jön egy x23, annak is itt van már a rövidtávú 1GB memóriája, meg hamarosan jön egy A31p, nem tudom, milyen állapotban...elkapott a gépszíj...megtarthattam volna az A30-at, talán...ja, meg van még itt 512/133 SD RAM, ha kell másnak is (TP-be valamivel olcsóbban
)
-
Otisz
őstag
Nálunk én, meg a párom is TP rajongók vagyunk.
Ez 1 ördögi kör. Nem lehet belöle kilépni (mondjuk nem is akarunk). -
gecsoz
aktív tag
Úristen!
Nő akinek tetszik egy TP??
NEKEM IS KELL EGY ILYENN!!!!! (Mármint nő)
-
Dottore
addikt
hát ebben nem biztos, hogy tudok segíteni, mert én a Hiren's BootCD egyik programjával (Partition Magic Pro) szoktam de még mielőtt telepítenék. a Partition Magic Pro tud windows alól is, tehát ezzel meg lehet csinálni. a rejtett partíciód nem fog sérülni ha a biosban nem állítottad átláthatóvá, ill. olvashatóvá.
azért megjegyzem soha nem tartottam biztonságosnak win alatt utólagosan módosítani, bár ha bele gondolok, csak a beállításokat végzed el, maga a művelet nem az oprendszer alatt történik.
-
SNor
tag
Túlléptem a recovery problémán. Most tanácsot kérnék, mivel tudom a partíciókat utólag módosítani. Egy nagy 300Gb-s partíció kicsit zavar. A lényeg, hogy a recovery partíciót ne bántsa a program. Tapasztalatokat köszönöm.
S! -
jtrompi
csendes tag
válasz
Dottore #5942 üzenetére
Alátámaszthatom: van ízlése,a TP szerinte nem nőies de utálja a csilli-villi xarokat és ez legalább gépnek néz ki.Egyébként ha elmondhatom,eddig három fővel szaporítottam a genetikai állományt de a véleményük még megkérdőjelezhető mert kettő közülük három éves egyikük pedig másfél. A negyedik nem saját ,tehát az ő véleménye nem mérvadó. Hú ezért s*ggbe rúgna,ha olvasná!
-
Dottore
addikt
válasz
jtrompi #5941 üzenetére
különben érdekes, hogy tetszik egy nőnek. ha az izlés genetikailag örökíthető (a babaruha boltok nézegetése miatt, felteszem ezen túl vagytok), akkor tessék azzonnal szaporodni.
spec. én a munkatársnőimet terelgettem finoman, hogy mit is kellene venniük, de aztán csak a zongoralakk, ezüst betétes laptopok szaporodnak mint a gomba. -
jtrompi
csendes tag
Képzeljétek,az asszony megkérdezte,hogy nem cseréljük-e el a gépeinket.
Egy Toshiba Satellite L30-at (a régi gépemet)nyüstöli otthon de a múlt hétvégére elkérte a TP-met mert a Toshibát kölcsönadta a nagylánynak. Azt mondja,hogy sokkal jobb rajta írni meg szebb! is. Mondtam neki,hogy sajna nincs csere,erre azt mondta,hogy akkor,jó adjuk el a Toshit és vegyünk még egy TP-t helyette és egyébként egy irigy dög vagyok.
Naná!
-
gecsoz
aktív tag
Teljesen véletlenül lett az első gépem IBM, aztán jött a szerelem, és mostmár más szóba sem jöhet. Egyetértek, mert én is így vagyok, inkább vártam egy évvel tovább, de most olyan gépre cserélem le a kicsikémet, amire megint számíthatok vagy 4-5 éven keresztül gond nélkül
Naja, EEE az jóóó.. mert ócsóóóóó (annyiba kerül, mint egy gagyi laptop) ... és semmiresenem jó
-
evone
őstag
szerencsere minden komponenset a gepeknek kilehet cserelni viszonylag olcson.
-
SNor
tag
válasz
Dottore #5932 üzenetére
Helló, és köszi. Másik CD író progi (PC doctor) se volt hajlandó írni. Holnap rákötök USB-n egy írót. Meglátom azzal mit kezd. Addigis nem tudja valaki, hogy mit telepítsek újra, ami a vezérlést felülírja? Hátha megoldja...
A visszaállítást még elvetem... elég ritkán írok CD-t, és ~2 hónapig van backupom. Azóta meg annyiminden történt!
-
i400
senior tag
én amikor megvettem (pontosabban meghozta haverom) akkor nem akartam elhinni hogy ez használva is volt ~3 éven keresztül mert a billzet újnak nézett ki... egyedül a fedlapon látszik kicsit a használat
erre mondják talán hogy patinás???
én meg úgy vagyok hogy ratyit nem veszek... inkább áldozok rá többet de jó legyen[irónia on]lehet a 400 gurigából adózás után csak kevés marad abból már nem telik w500ra
majd eljön az idő hogy asus eee701-et fog venni meraz ócccsóó [irónia off]
-
Dottore
addikt
próbáld meg egy másik szoftverrel az írást pl. az infrarecorder.
az is lehet, hogy talán újraírható lemezzel kisérletezel (ezt nem írtad), és maga a lemez rossz. minden esetre, ha az infrarecorder sem működik akkor ha van mentésed és továbbra sem hardveres problémára gyanakszol, állíts vissza egy korábbi állapotot.
-
SNor
tag
válasz
Dottore #5924 üzenetére
Nos, lehiggadási fázis 1. Megvolt. Gép újra bekapcs, nero elindít, CD írás... kész! Sikerült... eddig hibát jelzett. OK! Intéző, mappa megnéz, a felírt fájl sehol... Hmmm. Na újra... és ismét lelkesen közli velem hogy elvégzett egy olyan feladatot, amit el se végzett. Nem szép, nem szép.
Szerintem amúgy a hardver jó, szoftveresen tehet valami keresztbe... Ötlet?
-
gecsoz
aktív tag
Mondjuk ezek bruttó árak, és számlás cuccok..
-
gecsoz
aktív tag
Na ez az... egyetlen más gyártónak sincs ennyire szép, letisztult design -nal rendelkező gépe.. kívülről vannak jó gépek, de kinyitod, és elborzaszt a látvány..
Billentyűzet.. hmm.. több mint 5 éves gépem.. napi átlag 4-5 óra használat.. programozok, szóval nyomkodom közben a billentyűzetet rendesen..
eredmény? sehol egy kopás, olyan a bill, mint az új.. munkatársam 2 éves fujisimens -ének már törtek ki gombjai, és lekoptak a betűk..
jah, és az egész burkolat is ilyen.. jó pár karc már látszik a tetején, de sehol máshol, és a tetején is csak az látja meg akinek volt már a kezében új thinkpad és tudja hogy kellene kinéznie
én most próbálom fertőzni a főnököm, hogy vegyen egy W500 -at az ezer éves Compal -ja helyett, de azt mondja hogy "drága".. na mondom nesze neked.. 400 milliós éves árbevétel és olyan smucig, hogy inkább acer -t vesz a tecso -ban
no komment.. utána meg ki van bukva hogy az én gépemnek semmi baja, az övével meg mindíg valami gáz van
-
evone
őstag
ez a thinkpad billentyuzet nagyon durva cucc am, nem tudom nekem meg soha semmien mas billzeten nem volt ilyen, deha egy kicsit 2-3mmel megno a kormom levagas utan, mar kurvara kenyelmetlen rajta irni... szoval felreertes ne essek vagtam ezelott is rendesen a kormom, csak most kb 2x gyakrabban kell.
nektek ez hogy van?
-
Bögre
aktív tag
Nem igazán ide tartozik, de a segítségetekre volna szükségem.
Mennyit érhet a következő noti:
Thinkpad T41 2373 TG5
Pentium M 735 1.7GHz
2GB Corsair RAM
160GB Samsung HDD
14" 1024x768 LCD
Intel PRO/Wireless LAN 2100 3B Mini PCI Adapter (rev 04)
Bluetooth
Mobility FireGL 9000 (RV250)
9 cellás gyári akksi IBM-92P1069
Kapacitás: 87% (Elfogadható)
Utolsó teljes töltés: 68,4 Wh
Tervezett töltés: 77,8 Wh
Német bill
Szép külső
Annyi szépséghiba van, hogy valamikor kijelzőcsere lehetett és egy T42 lcd keretet kapott.
Remélem modik nem haragszanak meg, nektek pedig előre is köszönöm -
i400
senior tag
válasz
Dottore #5917 üzenetére
én nem vagyok grafikus csak a minimál stílusú csicsamentes dolgokat szeretem... a kékledektől meg a kályhaezüsttől hányok meg az ibm-eknek legalább rendese billzete van nem össze-vissza elszórt ins-del és társai bill-ekkel (a'la msi katasztrófa) ja meg hát melyik másik gépen van pöcökegér.. a lééényeg
(#5919) gecsoz: sikerült is megfertőznöm vele 1-2 embert eddig
-
SNor
tag
A hiba:
Error writing data to disk.
Data was not successfully stored on the disc currently in your drive. The disc may no longer be usabele.
Click OK; then insert a new disk when prompted.Megj: a lemez amúgy ezután is használhatónak tűnik...
Mod:
Elvileg megy CD-vel is!
Hmmm... nem szereti a TDK lemezt? -
SNor
tag
Segítség, hátha valaki már tapasztaltabb. Winchester csere lesz a gépen, és át akarom rakni a a gyári IBM partíciót. Telepítettem a R&R legfrissebb kiadását (megyj: csak úgy települt ha minden virtuális meghajtót leválasztottam). Majd restart, Create R&R Media elindít. Ott kiválasztottam a Recovery Discs-et, majd tovább. Dolgozott egy keveset, majd kérdezte, mire mentse. Itt a gyárilag hozzá adott CDRW/DVD Combomint egyszem lehetőséget látva OKézatm. CD-be felpörög, majd hiba! Nem elég a terület cseréljek lemezt...
És itt tartok most.Kérdés: Lehetséges hogy csak DVD-re lehet ilyen R&R lemezt készíteni? CD-re nem? Én úgy tudtam 5-6 CD is alternatív megoldás!
Válaszokat köszönöm:
S! -
gecsoz
aktív tag
Akinek egyszer volt egy Thinkpad -je, az soha többé nem akar majd mást..
Ma megrendeltem az új T400 -omat, amire lescerélem az 5 éves T41 -emetAkinek még nem volt Thinkpad -je, az ezt nem réti, de ha valaki egyszer már használta, akkor örök szerelem lesz belőle..
-
Dottore
addikt
nem is tudom, hiszen azért egy HP Compaq 6910p sem rossz. azt hiszem, hogy a thinkpad az egy stílus, van karaktere, olyan mint egy orosz tank ami nem szép hanem funkcionális és pont ez a funkcionalitás adja az igazi szépséget. na ez úgy hangzik mintha fizetnének érte.
nézegettem én más laptopokat is, de az egyiken ezüst berakás volt, a másikon piros power gomb, a harmadik áramvonalas volt, ez pedig egy fekete tégla. azért lihegem túl ezt a design kérdést kicsit mert grafikus vagyok és nem nagyon tudok másként gondolkodni. a szolgáltatások, garancia, megbízhatósák már csak hab a tortán. -
-
Grafiqs
őstag
Sziasztok tudorok!
Segítséget kérek, mert komoly problémán van a hőn szeretett X31-emmel. Szegényem nem veszi fel a töltést. Ugyan rá van dugva, de nem tölti az akksit. A gép hálózati áramot használja, a gép nem tölti az akksit.
Ötletek?
Graf
-
Dottore
addikt
na akkor egyben harmadszor, és utoljára (képtelen voltam mást venni, pedig erősen gondolkodtam), ismét beléptem a thinkpad (t61) tulajdonosok táborába.
-
dekoninck
aktív tag
Helló,
Nem tudom, volt-e már ez a kérdés, nem találtam rá választ itt és máshol se nagyon: az x61-emből egy fura, magas, ficirkelő zaj jön, főként ha lemezműveletek mennek, de nem "igazi" winyó hang. Ez normális dolog, vagy nem annyira, hanem csak marhára idegesítő? Köszi a választ előre is. -
gecsoz
aktív tag
válasz
Reverting #5903 üzenetére
Ez ok, de az egyik típushoz az van írva, hogy Vista Business és XP recovery DVD ez ok, hogy Vista van hozzá, és XP downgrade jog..
De a másik géphez az van írva, hogy Windows Xp, és mellette Vista Recovery CD... tehát ott XP van a gépen alapból, és külön adják hozzá a vista telepítési lehetőséget?
Ezt nem értenm, hogy létezik, hogy ilyet csinálnának?
-
evone
őstag
akinek t61e van,az nem tapasztalt olyat hogy a space gomb a legeslegszelein nem erzekeli a lenyomast? szinte csak akkor erzi hogy lenyomtam hogyha kozepen nyomom meg, najo az N betunel mar jo.
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 3D nyomtatás
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Spórolós topik
- Elektromos autók - motorok
- Synology NAS
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Dell G3 Gamer laptop (2TB SSD, 32GB Ram, 4GB Videókártya, FullHD kijelző, szép állapotban)
- Thinkpad T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 5 135H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ACER Aspire 3 15,6" FHD IPS // 11 GEN // MX350 2GB VGA // 8GB DDR4 // WIN11 // 256GB Nvme SSD
- HP Elitebook 840 G6, 14" FULL HD IPS, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11, 1 év garancia
- HP Elitebook 840 G6, 14" FULL HD IPS, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11, 1 év garancia
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged