- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fujifilm X
- Házi hangfal építés
- Teljesen az AI-ra fókuszál az új AMD Instinct sorozat
Aktív témák
-
Bandikut
tag
válasz
Kovács84 #3798 üzenetére
3 féle akksi van hozzá:
1. Slim (4 cellás, 2000 mAh) - csak az x60s/61s-be jó
2. Enhanced (4 cellás, 2600 mAh) - jó az x60/x61/x60s/x61s-be
3. High Capacity (8 cellás, 5200 mAh) - szintén jó mindegyikbeAz üzemidő (és persze a súly és méret is) a kapacitással arányosan nő.
Létezik még egy ún. Extended Life akku is, ami az Ultrabay csatlakozón keresztül megy rá a gépre, ez a normál akkuval együtt használható (de értelemszerűen Ultrabay ilyenkor nem használható). A gyári akkuk Sony vagy Sanyo gyártmányúak.
-
Kovács84
aktív tag
válasz
Shadowfax #3796 üzenetére
Köszönöm a válaszokat
akkor majd lerendelem a raktárból, eredetileg 4 cellás van benne. A Dicotába a 8 cellással is belefér, ugyanis (eredetileg 12/13-as táskának árulják) simán van még 5 cm hely a táskában (mélységében), + még 3 cm széles. Korábban volt egy F3TC-s Asusom 15,4-es kijelzővel, viszont a 9 cellás akksija derekasan kilógott, gyakorlatilag az elején csak akku nélkül lehetett belerakni, azután rájöttem, hogy az anyag enged, végül felvette a noti alakját.
Egyébként melyiket érdemes választani sima akksit vagy direkt s-be valót, van valami + az üzemidő terén (a márka panasonic lesz az tuti). Az FRU-t meg kikerestem. Most ő (92P1163) van benne... -
sssent
senior tag
válasz
Kovács84 #3793 üzenetére
Az ügymenet és az elérhetőségek korábbról.
Akkuknál előfordulhat, hogy a neten található FRU számok (a part no. a raktárnak nem elég) már nem élnek. Én X60-nal is jártam már így, lehet, hogy azóta javították, nem tudom. Ez esetben a szerviz tud segíteni (szerviz@hu.ibm.com), a raktár ilyesmivel nem foglalkozik. A helyszínen nem tudsz fizetni, se KP-val, se máshogy, és tudtommal postázni sem fognak. Az természetesen senkit nem érdekel, hogy ki veszi át a cuccot.
A Bandikut által említett kis toldalék az X60/61-ek gyári akkuihoz alapból jár. Az s-be való slim akkuk egy nem s-be viszont sehogy nem mennek bele.
-
Shadowfax
addikt
Tényleg hülye kérdések.
Az elsőre senki sem tudja a választ, csak aki naponta elad 10 ilyen gépet. Tehát írj inkább privit d900t-nek.
A másodikra: függ a képernyő méretétől is, meg attól is, mit jelent nálad az alap akku. Van amelyiknél az alap a 4 cellás, van, amelyiknél a 6 cellás.
Ha mondasz konkrét modellt típusszámmal, akkor jobban tudunk erre a kérdésre válaszolni. -
Bandikut
tag
válasz
Kovács84 #3791 üzenetére
8 cellás létezik utángyártottban is, de nem hiszem, hogy annyival olcsóbb lenne, hogy megérje. Én pont fordítva jártam, a gépem gyárilag 8 cellás akksival jött és így nem fér bele a Tucano 12"-es tokba. Az IBM alkatrészraktárából rendeltem 4 cellás akksit, egy korábbi hsz-ban megtalálod az elérhetőségüket, biztosan postázzák is az árut. Rendeléshez az FRU számot kell megadni (a lenovo.com weblapon ki tudod keresni), de ha kell megnézhetem a gépemen. Fizetés előre utalással vagy postai csekken.
Arra vigyázz a rendelésnél, hogy legyen az akkuhoz az a kis felcsavarozható műanyag elem, hogy kitöltse a teljes helyet (ez az x60/61-hez nem kell, de az x60s/61s-hez igen!). Utángyártotthoz nem mindig adják!
-
amol
addikt
Két hülye kérdés:
- mennyire sűrűn lehet t61-nél pixelhibával találkozni (persze ahol olcsóbbak ott nem lehet megnézni) ill.
- kb. mennyi időt bír alap akksival és quadroval?
thx -
Kovács84
aktív tag
Pedig én már egy szép kis dokkolóról álmodozom, egy takaros kis külső monitorról és egy vezetéknélküli bill-egér kombóról
De ilyen árak mellett...
Bár most a 8 cellás akksi élvezi az előnyt (ha valaki tudja, hogy hol lehet jó áron beszerezni az jelezze
), ugyanis vettem egy 12"-es Perfectskin táskát, de lötyög a gépezet a 8 cellással pont beleszorulna.
-
Teemu
tag
válasz
Shadowfax #3785 üzenetére
Huuu köszi!!!!!!
Észre sem vettem, ezeket a dolgokat! Amúgy amit kinéztem magamnak az rendelhető. Sajna most nem fog összejönni a vásárlás, pedig minden adott volt hozzá. Szóval majd talán nyáron ha tartósan ilyen alacsonyan marad a dollár,és a forintunk se fog gyengülni.
Amúgy szokott lenni a lenovo us-nél sokszor ilyen akció,hogy 25%al olcsóbbak a thinkpad-ek? -
Kovács84
aktív tag
Lehet, hogy érdekelhet valakit tegnap keresgettem X6-os dokkolót és találtam is 18 000FT nettóra van leértékelve valamelyik cégnél. Azt hiszem az árúkeresőben bukkantam rá.
Bár azért nem bánnám, ha lenne saját tápja.
-
Shadowfax
addikt
Nem minden CTO-s gépre van nemzetközi garancia. (CTO - Configure To Order, azaz egyéni konfigurálású gép.) Nagyon erősen tanácsolom (már másodszor) hogy előtte kérdezz rá az IBM Mo.-nál, hogy az ADOTT gépre érvényes lesz-e itthon a (bővített) gari. Mocsáry György: 382-5500 - azt hiszem még ő a Country Warranty Owner itthon.
-
Teemu
tag
Jah,és igen lenne még egy kérdésem. A Lenovo amerikai honlapján összeraktam magamnak egy gépet,és ki akarom rá bővíteni a garanciát. Ki lehet bővíteni 5 évig. Engem az érdekel,h miért van olyan sok lehetőség,h pl 1 évre kibővíteni? Az nem jár alapból? Jah,és igen az a garancia világgarancia?
-
Teemu
tag
Sziasztok! Lenne egy kérdésem amire nagyon jó lenne ha válaszolnátok. Nos a T61-eseket lehet kapni 4,6,és 7 cellás aksival. Nah az lenne a kérdésem,h ezek hány mAh-esek? Előre is köszi!
-
Blaise
veterán
270k-ért jó kis gép ez a t61
-
2007ath
aktív tag
Sziasztok! Megosztom veletek a T42-essel kapcsolatos legújabb tapasztalatom, illetve majd lenne egy kérdésem.
A #3757-ben írtam le kálváriámat a használtan vett notebook-kal kapcsolatban. (Kijelző mozgatásakor fagyás, majd boot-oláskor nem töltődik a Windows, helyette sötét képernyő, gyakran 1 hosszú 2 rövid sipolás ...)
Gondoltam egyet és kivettem a gépből a 2. memóriamodult (a gép aljáról) és a hibák nagy része egy csapásra megoldódott. Most is előfordul, hogy a boot-olás nem indul el vagy nem fut végig - sötét képernyővel leáll - de jóval ritkábban (kb. 15-ből egyszer), és az is általában akkor, ha hosszabb ideig (több óra hosszat) használaton kívül volt a gép. Működés közben (ha betöltődött az operációs rendszer) már fagyást nem tapasztalok.
A kérdésem: mit tegyek (tehetek), hogy ez a bizonytalan bootolási probléma megoldódjon?
-
tototos
addikt
Nézzétek a laptopinfónál milyen laptop érkezik
-
hazaigab
csendes tag
na egyenlőre elővettem (a még egyenlőre szerény,de javuló) angol tudásomat és gógliztem egyet-kettőt.Találtam valakit Trice207 álnéven, aki ugyanezt kérdezte. De jó, hogy nem csak én vagyok béndzsa. Neki Palmvim azt tanácsolta. hogy a telepítő CD-n levő számot vésse be és működni fog. 20 perc múlva Trice207 visszaírt, hogy minden OK. Most melóhelyen vagyok, ha hazaértem egyből kipróbálom, majd írok.
-
hazaigab
csendes tag
Üdv mindenkinek,
az én kérdésem nem annyira ThinkPad T61-es drágaságomhoz kapcsolódik, de Ő is érintett benne
problémám a Lenovo USB Webcamerám. Kinéztem, megvettem, hazavittem. Otthon Vista op. rendszer. Telepítő lemez Xp-hez,Win2000-hez. Sebaj: irány www.lenovo.com
Kiválasztom a márka, tíus(Cameras Lenovo USB Webcam 40Y8519) op.rendszer Vista Bi.
Letölt:
driverlenovousbwebcam.exe
mediaonegallery.exe
Futtat:
1,driverlenovousbwebcam.exe (arról nem is beszélek, hogy installálás közben Kaspersky ordít, hogy valami trójait talált és törli)
Na mindegy megjelenik a Webcam ikon a tálcán.
2, mediaonegallery.exe elindul a webkamera software telepítése,kéri név, vállalat és kapaszkodjatok meg: Serialnumber
Há ku... életbe leveszem kamerát (MERT MÁR HASZNÁLNI AKAROM ÉS FELTETTEM A MONITORRA!!!) és beírom a S/N ....... számot(ami állítóla a sorozatszáma) és azt írja ki, hogy nem jó sorozatszámot adott meg, én má' minden számot beírtam ami azon a kamerán van(2 este ezt bűvölöm).De semmi.
Pontosabban: rossz sorozatszámot adott meg.
Leszedtem mindent, újra... ugyanez.
Most mit csináljak. Én má' nagyon használni akarom!
((((Egyszer még az asztalra is rávágtam)))) Ötlet?[/P]Már feltettem a kérdést a Webcamera fórumban is
-
amol
addikt
Úgy néz ki sikerült majdnem mindent feltennem a gépre, viszont a mikrofon nem működik
Ötlet? -
Shadowfax
addikt
válasz
2007ath #3758 üzenetére
Beep codes One long and two short beeps, and a blank or unreadable LCD > System board
or LCD assembly or DIMM.Vagy alaplap vagy LCD vagy memória.
Ha fagyás is jelentkezik, akkor sajnos az alaplap lesz.Ha külső monitorra kötöd, s megmozgatod óvatosan a notit, mi történik?
-
2007ath
aktív tag
válasz
2007ath #3757 üzenetére
"További érdekesség, hogy a külső monitoros használat után általában elindul a notebook kijelzője is"
Később kiderült, hogy ez csak a véletlen műve volt. Ma már egyátalán nem kapcsol be a saját kijelzője, külső monitorral viszont hibátlanul működik a gép.
Ha saját kijelzővel indítom, egy hosszú és két rövid hanggal indul, a kijelző pedig sötét marad. Külső monitorral rendesen működik. Mi lehet a hiba oka? Az alaplap hibája kizárható-e?
-
2007ath
aktív tag
Sziasztok! Egy tegnap már jelzett - T42 (kijelző?) - hibával kapcsolatban kérdeznék, mivel vannak újabb tapasztalatok.
A jelenség - ahogy már tegnap is írtam -, hogy egy idő után bevibrál a képernyő, majd lefagy a gép. Csak a kikapcsoló gombra reagál. Úgy tűnik, hogy a kijelző mozgatása vagy bizonyos helyzete esetén jelentkezik a hiba. Ha ezután újra be akarom kapcsolni a gépet, nem tölti be a Windowst, csak a sötét képernyő marad, és a ventillátor működik. Többször, kisebb-nagyobb szünet (van, hogy fél napos) után megpróbálom újraindítani, de szinte mindig úgyanez a helyzet. Nagyon ritkán viszont hajlandó betölteni a Windowst is, de hamarosan újra fagyás lesz a vége.
Ma megpróbáltam külső monitorral használni, azzal úgy tűnik hibátlanul működik.
A fenti leírás alapján milyen hibára tippeltek? Én a kijelző szalagkábelének kontakthibájára. Viszont ma telefonon megkérdeztem egy notebook szervizeléssel foglalkozó céget, ahol a szervízes azt mondta, hogy szalagkábel hiba esetén nem fagy le a gép, Ő inkább az alaplap hibájára gyanakszik. További érdekesség, hogy a külső monitoros használat után általában elindul a notebook kijelzője is, bár azzal hamarosan ismét fagyás következik.
Help!
-
tabrev
aktív tag
Sziasztok!
Látom most nagy az elfoglaltság, azért én kérdeznék párat:
- vki fentebb írt vmi olyasmit, hogy a Vista Businessel megáldott IBM Thinkpad degradálható Xp Pro-ra, ehhez használható a gép alján terpeszkedő matricán szereplő kód - ez igaz? Hányszor aktiválhatom a kóddal a vistám ill. xp-m?
- próbált már vki ultrabay-en keresztül meghajtani második vinyót? Tud raid-ot így a chipset? (i945 ICHR7)Előre is köszi a válaszokat!
-
Shadowfax
addikt
válasz
tototos #3745 üzenetére
Akkor itt a megoldás:[link] Ha nincs floppy-d, akkor itt az .iso fájl:Rescue and Recovery - Recovery repair (Vista) . Írd ki egy CD-re, bootolj be róla, s kövesd az utasításokat.
Amikor feltetted az XP-t, akkor az átírta az MBR-t, ez a progi helyreállítja majd, s ismét tudod használni bootnál a ThinkVantage gombot. (Egyébként az F11-re is a Recovery partíciónak kell bejönnie bootnál.)
Win alatt más progik kellenek a gomb működtetéséhez. Ha van kedved használni (nincs sok értelme szerintem), visszakeresel a topikban.
-
amol
addikt
Ja igen, és kell keressek sata drivert xpsp2-höz?
Érdekes, ha kikapcsolom a wlant és visszakapcsolom sehogy sem csatlakozik. Csak újraindítás után.
-
tototos
addikt
Haveromnak is 3 lemezre fért rá. Nekem az angol ráfért 2-re, 1 cd és egy dvd.
Amúgy én ezeklet raktam fel [de lehet pár driver különbözik videókártya meg ilyenek]
-
amol
addikt
Lehet hogy én csinálok valamit rosszul, de megírta a cd-t és a dvd-t majd kért egy harmadik lemezt is. Biztos hogy nem a jelenlegi rendszert mentem (az rá is fért volna).
-
amol
addikt
válasz
Shadowfax #3731 üzenetére
Na azóta most sikeredett megvásárolnia az illetőnek. Szeret tökölni. Akkor csak előzetesben tettem fel a kérdést mert úgy volt hogy megveszi. A cikkszám más lett
Csináltam egy újraindítást, két perc volt. Most meg indulásnál lassú. Netkapcsolat nélkül mintha frissítene. Még szerencse hogy nincs rajta a vírusirtón semmi csak a gyári cuccok, mert gondolkodhatnék mi van.
Igen esélyes az XP. Mit kell feltennem rá ahhoz hogy lehúzzon minden drivert stb? Gondolom a system update-et, feltételezem lenovo.comFelteszi a thinkvantage-t is?
-
amol
addikt
Na egyre több dolgot akar frissíteni. Szerintem leállítom és kiírom. Illetve a windows update-et most már megvárom míg végez.
-
amol
addikt
válasz
Shadowfax #3728 üzenetére
Ne hozd rám a frászt
Nem használtam még se thinkpadet se vistát, így együtt vannak kérdőjeleim rendesen de tanulékony vagyok. Most elindult a windows update is, nem tudtam leállítani. Mindegy. Közben a thinkvantage is frissítette magát. Ezt az előbb nem akarta, érdekes.Mingyá karcolom.
-
Shadowfax
addikt
Most ott tartok hogy vírusirtó fent, system update, windows update és utána gondoltam a lemezek írását.
Mindegy mikor csinálod a Recovery cd-k kiírását, szűz, vagy "belőtt" rendszeren, hiszen úgyis a Recovery partíciót írja ki, azon meg nem változtatsz azzal, hogy programokat/frissítéseket telepítesz a C:\-re.
Viszont addig ne nyúlj semmilyen particionáló eszközhöz, míg nincsenek meg a lemezek!Itt is 3rd party particionáló progi kell, mint az XP-nél.
#3725: Azt még NE telepítsd!!!
-
amol
addikt
Jópofa, system update-ben kijön egy csomó dolog, és van egy "thinkvantage rescue and recovery 4.0 critical patch #1" ami 572 mega. Gondolom ezt muszáj, a többi közül mit érdemes (recommended 9, optional 10)?
-
amol
addikt
válasz
Gondwana #3723 üzenetére
Nem tudom melyikre gondolsz, ezt ma vettük az iPonnál
Egyelőre úgy néz ki marad a Vista amíg fel nem bosszant valamivel.Most ott tartok hogy vírusirtó fent, system update, windows update és utána gondoltam a lemezek írását.
A teljes eredeti rendszert nem tárolja a recovery partíción?Partícionálás?
-
Gondwana
addikt
Ez pont AZ a T61, amelyikre gondolok?
Én előbb felpakolnám a recovery partícióról, amit adtak vele, kötelezően kiírnám a recovery lemezeit (4-5 CD vagy 1 CD + 1 DVD), utána gyalu, Win XP
A Vista Business állítólag downgrade-jogos, tehát legálisan feltehetsz 2K-t, XP Home-t, XP Pro-t is helyette (állítólag 2k3 servert nem, de minek is). A cimkén lévő kóddal aktiválhatod (ezt 1ébként jó lenne, ha valaki megerősítené, hogy most akkor a Vista szériaszámával, vagy a warez XP szériaszámával kell-e installálni) -
amol
addikt
Még egy kérdés, a tulaj igazából XP-t szeretne, milyen megoldások vannak a downgrade-re ill. hogy érdemes feltenni ha a recovery Vistás?
Köszi. -
amol
addikt
Sziasztok!
Ma be kell üzemelnem egy teljesen új Pistás T61-et. Biztos elhangzott már itt párszor, de nézzétek el nekem ha nem olvasok vissza. Csak hogy mire készüljek.
- hogy szoktak ezek partícionálva lenni? Ideális esetben 1+1+recovery (itt van a thinkvantage?) lenne jó. Vistával lehet partícionálni élő rendszert vagy csak egyéb programmal (pm)?
- mik azok a dolgok amiket egyből érdemes leszedni (a próbaverziós vírusirtón kívül)?
- a szűz rendszerről vagy a belőttről érdemes inkább recovery dvd-t készíteni?
- működik a system update normálisan? Hallottam 1-2 problémáról.
- mit érdemes kikapcsolni a Vistában hogy tökéletesen hozzáférjek a géphez? Eddig elzárkóztam tőle de most kénytelen leszek megismerni.
- amit még gondoltok hogy jól jöhet.Előre is köszi a segítséget!
-
Atlantis
veterán
Igazatok volt az Ati CC volt a hibás, amiatt nem volt "&" jel.
Egyre kevésbé szeretem ezt az Ati-t.
-
Shadowfax
addikt
válasz
2007ath #3717 üzenetére
HMM- 160. oldaltól: 14.1" modellek, 175. oldaltól: 15" modellek: LCD panel, LCD cable assembly stb.
Alaposan szét kell szedni, de elég a kábelt kicserélni, ha az a rossz. Vaterán nézz körül, szokott lenni alkatrész, illetve a laptopinfo-n is akad T4x-hez kijelző szalagkábel (itt be is szerelik, ha kéred).
-
Gondwana
addikt
válasz
2007ath #3715 üzenetére
Shadowfax adott egy hasznos linket pár napja.
System disassembly/reassembly - a gép ripityára szétszedése - ez azt hiszem, közelebb visz a válaszhoz.
(esetleg FRU removals/LCD) -
2007ath
aktív tag
válasz
Gondwana #3711 üzenetére
Nem a háttérvilágítás a hibás. A kijelző elsötétülése előtti bevibrálást úgy kell érteni, hogy a rendes fényerő mellett a képenyő 1 -2 vizszintes csíkban beremeg. Pl. ha egy szöveg van a képenyőn, annak egy vagy két sorában az alsó és a felső része egy pillanatra gyorsan elmozog egymás felett. Bocs, de ennél plasztikusabban nem tudom leírni a jelenséget.
-
Shadowfax
addikt
Azt tudja-e valaki, rá lehet-e venni a T60-at, hogy ne úgy működjön az ultrabay akksi, hogy először az merül le csontra, majd csak utá na kezdi el használni a fő akkumulátort
Sajnos nem változtatható meg a sorrend. Bár Linux alatt néhány modell esetében műxik a dolog: [link]
-
sghu
csendes tag
Azt tudja-e valaki, rá lehet-e venni a T60-at, hogy ne úgy működjön az ultrabay akksi, hogy először az merül le csontra, majd csak utá na kezdi el használni a fő akkumulátort, töltésnél meg fordítva. Mert így az ultrabay akku gyakorlatilag mindig a teljes kisütöttség, a normál meg a teljes feltöltöttség környékén van. Ez pedig egyiknek se ideális.
Nem mellesleg az ultrabay akksim vagy 2-3 ciklus után közölte, hogy már csak 75%-os. Igaz a kényszerű alaplapcsere ideje alatt teljesen feltöltve várakozott, de ez még bőven nem "teheti tönkre".
-
2007ath
aktív tag
Sziasztok! Előre is elnézést az amatőr kérdésért. A ThinkPad-eknél az LCD összekötő kábel egybe van építve a kijelzővel, vagyis csak azzal együtt lehet cserélni? (T42-esről van szó)
A hibajelenség a következő: A gép egészen addig normálisan működik, amíg meg nem mozdítom a kijelzőt. Utána a kijelző bevibrál (néha többször is), majd elsötétül. Ezután egy ideig (talán fél óra) bekapcsolni sem lehet, pontosabban a gép elindul, de a kijelző sötét marad. (Jól sejtem-e, hogy az elektronikus védelem a zárlat miatt egy időre lekapcsol?)
Cáfoljatok vagy erősítsetek meg, én arra tippelek, hogy az LCD összekötő kábele a bűnös (kontakthibás). Gondolom, a javítás költsége (ha egyátalán érdemes javítani) horrorisztikus lehet.
-
Poni
csendes tag
Sziasztok!
Lenovo x300 megjelent.
Cikk az index-en!
http://index.hu/tech/hardver/pcln080226/
-
parandroid
félisten
Lehet vegzálni a malacperselyt: [link].
p
-
Atlantis
veterán
Igazad lehet, a hétvégén ráeresztettem az Ati frissítést és felrakott valami ilyesmit. Előtte nem volt fent CC és volt "&" jel. Meg is nézem, ha hazaértem.
Gondwana: ez még bonyolultabb. inkább kerestem egy "&" jelet és vágólapra tettem, majd beillesztettem, ahová kellet.
-
sghu
csendes tag
válasz
KilgoreTrout #3704 üzenetére
Nekem 14-es T60-am van, de utálom az oldaltáskákat. Ezért is (meg a fotóapparát miatt) van a cucc egy Lowepro Compudaypack hátizsákban. Igaz beleférne egy kisebb 17 collos is, de hátizsáknál ez majdnem mindegy és így legalább más is belefér még mellé.
-
KilgoreTrout
senior tag
válasz
Gondwana #3702 üzenetére
Hát az a topic nem pörög igazán, meg mint írtam, volt egy csomó 14es tok/táska, amibe nem fért bele a noti, szóval hiába nézek ki valami jót neten, ami elvileg jó lenne, ha aztán élőben mégsem.
Itt meg azért gondolom vannak egy páran akikek szintén t60-juk van, azért bátorkodtam itt feltenni a kérdést. -
Gondwana
addikt
válasz
Atlantis #3700 üzenetére
Ciki, ha valaki a saját hülyeségével dicsexik, de én most ezt teszem:
Az AltGr+?? kombinációkról nem is tudtam eddig. Az viszont még ciril billentyűzetkiosztásnál se hagyott még cserben, hogy
Numerikus billentyűzet aktivál, bal alt lenyom, ascii kód beüt, alt elenged, numlock off.
Az AND a 38, az AT a 64, az í pedig a 161, a QBasic ASCII táblája meg a Charmap.exe sokat tud segíteni.
(Hej, régi BBS idők... Amikor még Szabadkán 4 BBS működött, 2-nek még Fido gatewayja is volt... Persze ciki volt magzarul ékezetek nélkül írni) -
Gondwana
addikt
válasz
KilgoreTrout #3699 üzenetére
Aktív témák
Hirdetés
- LEGO klub
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- PlayStation 5
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- X13 Yoga Gen2 13.3" FHD+ IPS érintő i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam aktív toll gar
- HP Elitebook Folio 9470M laptop (14/i7-G3/6GB/256SSD)
- Dell Latitude 5490 14" HD i5-8250U 16GB DDR4 256GB SSD gar
- HP Zbook 15 laptop (15,6FHD/I7-G4MQ/16GB/128SSD/Nvidia2GB)
- Latitude 7450 14" FHD+ IPS Ultra 7 165H 32GB 1TB NVMe IR kam gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged