Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
The Crew
Új hozzászólás Aktív témák
-
szami777
addikt
válasz Szoszo94 #9739 üzenetére
Steam kizárt, mert lockos szinte az összes verzió.
(#9738) UFO1 Jaja, én is néztem, de ez nem aktiválható nálunk.Pedig direkt nézem az akció gyűjtő oldalakat, annyit még talán megér nekem is.
[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
MrDerekas
addikt
válasz Szoszo94 #9735 üzenetére
Lehet, hogy a CAU Ilyen apróságok régről ismerősek amúgy. A civil forgalom mindig is okozott meglepetést. Jó múltkor a mentésem szívatott, akkor újra lett húzva mindenestől. Lehet a 68 mega frissítés hozta...
www.derekas.webnode.hu --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- https://logout.hu/bejegyzes/mrderekas/a_szkeptikus.html
-
UFO1
senior tag
válasz Szoszo94 #9396 üzenetére
Szerintem fontos neki a fizikai 4 mag sokkal simábban fut így, 2 magost húzhattam bármeddig akadt és maxon pörgött.
(#9410) szami777
Menj az R-es H1-el az mindenhol átmegy nem lökik le, részemről örülök neki. hogy kicsit nehezebb lett az offense a peccs előtt nem volt ilyen, hogy az aszfaltos menekülés vége földúton van (mondjuk engedhetné a jármű váltást is), ja meg szerencsé(m)re sokkal agresszívabbak is lettek a sünök.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
PH-s játékoslista amire itt tudsz jelentkezni.
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest