Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED TV topic
- Apple asztali gépek
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- RAM topik
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
The Crew
Új hozzászólás Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
félisten
-
TESCO-Zsömle
félisten
Látom a Crew is hasonló pályát járt be, mint az elődei...
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
TESCO-Zsömle
félisten
-
TESCO-Zsömle
félisten
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz tomsolo #3966 üzenetére
A hack-biztos nem azt jelenti, hogy a hack útján elért fals eredményeket automatikusan törlik, hanem azt, hogy nincsenek ilyen eredmények. Ez idő és pénz, amiből közvetlenül nem származik bevétel.
Az Atari-t a részvényesek facsarták ki, ezért vált azzá a pénzéhes zsugori céggé ami a TDU-kból se volt már képes rendes játékot csinálni. Az UBI meg alapból is egy sz*rrágó cég akik idén bőven meghintették a gamerek asztalait trágyával. Ez se lett kivétel...
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
TESCO-Zsömle
félisten
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz tomsolo #3915 üzenetére
14k volt a Gold Edition, de még egyik DLC-t se láttam. Egyszerűen előbb ülök le AoE2HD-zni, mint Crew-val szórakozni. Minden kocsi szinte ugyanaz, nincs jelentősége a márkának/típusnak, csak jó nagy szám legyen előtte, nincsenek egyedi versenyek, nincsenek klubversenyek...
TDU2 is részben visszalépés volt az elődhöz képest, de sok kulcselemet megtartott és hozott annyi újat, ami elvitte a hátán. Az autóknak volt karakterisztikája, ami ki is jött. Automata váltóval szekis kocsi kellett, kézi váltóval manuális kocsi, megvolt a legtöbb pályára az adott ideális gép, de alternatív vezetési móddal azért akadt még 1-2, ami szintén esélyes volt, mert amit mondjuk a kanyarban elveszített, az visszajött az egyenesben.
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
TESCO-Zsömle
félisten
-
TESCO-Zsömle
félisten
-
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Bluerainbow #2760 üzenetére
Nem az összeset, csak az összes területen (5) az összes típusból (8), azaz összesen 40 darab kell.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz laceszgamer #2680 üzenetére
Arról beszélek.
7970-en és 4GHz-es procin városba low-on sincs meg a 60.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz laceszgamer #2678 üzenetére
Mert csak 2 VGA-val fix hatvan. Ha egy darab van, akkor GTX980 se elég, azon is be-beesik a városokban 60 alá.
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz regener #2616 üzenetére
THE CREW UPCOMING CHANGES
12/23/2014 12:00
Greetings,It has been a few weeks since the launch of The Crew and today we’d like to offer information on upcoming enhancements and content planned for the near future.
As it is for any game, and especially an online game, the launch of The Crew was a critical time. For the development team, it was the culmination of years and years of hard work to bring our dream to life. We couldn’t be more excited to see players around the world explore the driving playground we created and look forward to keeping the game alive for years to come.
The Crew is a living world that we will continue to update on a regular basis, introducing new content as well as delivering bug fixes and game balancing.
Here is a list of the key changes that will be applied in future updates.
Game Experience Enhancement
AI in Chase Missions
We are balancing the AI behavior of the cops and enemies vehicles in chase missions.
Rubber Banding & Collisions
Collision management and rubber banding will be tuned in order to offer smoother driving.
PvP Queue Time
We want to simplify lobby management to reduce the time it takes to find other players for PvP matches. We are exploring several options that should improve this aspect.New Content
Car Specs, Colors and Stickers
New specs for existing vehicles will be added in January and the complete list will be unveiled soon. Additional colors as well as new stickers will also be added to the game.
New PvP Mode
A new PvP mode and its set of new missions will be introduced early 2015. More information will be shared soon.In addition to these updates, we will continue to offer new challenges with cool rewards as well as introduce new races on a regular basis.
Finally, we’d like to thank the entire community for your support and feedback. Keep it coming, we’ll keep listening.
The Crew Team
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Mike Farrel #2504 üzenetére
A díjjak persze felejtősek, mind cheater-nél köt majd ki.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
TESCO-Zsömle
félisten
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Dj Dream #2355 üzenetére
Minimum:
CPU: Intel Core 2 Quad Q9300 @ 2.5 GHz / AMD Athlon II X4 620 @ 2.6 GHz or better
RAM: 4 GB
Video Card: NVIDIA GeForce GTX 260 or AMD Radeon HD 4870 (512MB VRAM with Shader Model 4.0 or higher)Recommended:
CPU: Intel Core i5 750 @ 2.66 GHz / AMD Phenom II X4 940 @ 3.0 GHz or better
RAM: 8 GB
Video Card: NVIDIA GeForce GTX 580 or AMD Radeon HD 6870 (1024MB VRAM with Shader Model 5.0 or higher)Lehet, hogy 2 szálon nem képes elindulni, ahogy a FC4 se.
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz regener #2235 üzenetére
Lövésem sincs, nem azért csinálom.
Tolom le sorban a "Skill"-eket, aztán ami elérhető, azt meg is fogom. De találkoztam már olyan rekorddal, ami WTF kategória...
Mondjuk én off-road-on vagyok most, az nem olyan népszerű kategória. Ott nem találkoztam még verhetetlen eredménnyel, csak olyannal, amihez más verda kellett volna.
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Sotyks94 #2035 üzenetére
Összeszámoltam.
A táblázat alapján 20 tuning-kit hiányzik a játékból. Így már nem is olyan nehéz elképzelni azt a 24 darabot, amit január és április közt szórnak majd ki ingyen...
Konkrétan ezekről van szó:
-BMW Z4 - Circuit
-Shelby GT500 - Circuit
-Mini Cooper S - Dirt, Performance, Circuit
-Dodge Ram STR10 - Dirt - Circuit
-Dodge Charger SRT8 - Circuit
-Dodge Charger R/T '69 - Circuit - Egyik küldetésben versenyzünk ellene.
-RUF 3400K - Dirt, Circuit
-Chevrolet Camaro RS '69 - Raid, Circuit
-Chevrolet Impala SS - Circuit
-Ford F150 SVT Raptor - Raid, Circuit
-Ford Focus RS - Raid, Circuit
-Nissan Skyline GT-R R34 - Raid, Circuit[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
TESCO-Zsömle
félisten
-
TESCO-Zsömle
félisten
Nem, azok a tuning pakkok azok, amik hiányoznak a játékból, köztük a 67-es Shelby GT500 Circuit pakk-ja, vagy a Minié...
Biztos jön több, csak nem ingyen. Pl van achievement Jeep-hez, csak épp a kocsi nincs még a játékban.
De van olyan achi is, hogy minden perket fullozz ki. Na ahhoz kell nem kevés Crew Credit...
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Sotyks94 #2034 üzenetére
Legalább tudjuk honnan a sok tartalom, ami érkezni fog.
A kiírás szerint 24 tuning-pakk fog jönni ingyen.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
TESCO-Zsömle
félisten
67-es Shelby GT500-al mi a helyzet? A Crew oldala szerint kéne lennie Circuit spec.-nek rá, kép is van róla, de a játékon belül a collection-nél ki van húzva, hogy nincs olyan opció.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz ForRedGlory #1985 üzenetére
Én meg abban vagyok biztos, hogy ez a játék két egyforma gépen se fut ugyanúgy, nemhogy 6 tesztelő 30 gépén...
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
TESCO-Zsömle
félisten
Na, megvolt a napi WTF.
340-el száguldok az üres autópályán, és egyszer csak csatt. A kocsi felrepült az égbe és le a szakadékba...
(#1947) Balathruin: Nem kell hozzá szerencse, lehet venni perk-et pénzért is.
Egyébként és LV-ban járok, egy híján az összes ember megvan már, és már kínomba nem tudom hova pakolni a perk-eket, annyira hasznavehetetlen mind. Toszt se ér az ember +5% gyorsulással vagy irányítással, a nitró is inkább hátrány mint előny. Amint adsz egy slukkot elkapar a kerék és olyan a kocsi, mintha jégen táncolna.
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
TESCO-Zsömle
félisten
Valaki találkozott már olyannal, hogy a stat minden indításnál nullázódik?
Az achi-kat megadja, tehát valahol számon van tartva rendesen a dolog, de pl az összes autómba 0000,0km van, és a landmark-oknál is 0/242, pedig már mindet összeszedtem.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
TESCO-Zsömle
félisten
Ha már szóba került a SP, csak szerintem szaladtak el otthonról a készítőknek?
Extreme pakkban Fiat 500-as...
RAID pakkban McLaren F1...
Vintage pakkban 2008-as Spyker...DAFUQ?
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
TESCO-Zsömle
félisten
Aki kihívást keres, az versenyezzen a hot-rod-okkal.
Én vért izzadok a Dirt-tel, mire a sima sztori-küldetéseket lenyomom. Nagyon jó.
Igaz, tuning csak annyi van rajta, amit ezek a küldik adnak, semmi más.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
TESCO-Zsömle
félisten
Engem beengedett, de az összes DLC-s verda hiányzik a garázsból.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Viper26 #1813 üzenetére
Amit írtam nem feltétlenül negatívum. Általánosságában nézve az AI "szemétkedésére" szükség van. Amit én mentem verseny az 1 óra volt, de vannak versenyek, amik több, mint 2 órásak egy ilyen versenyen muszáj trükközni. Ha az AI konstansan jó, vagy konstansan verhető lenne, akkor egy hiba után vagy nem tudnál az élre állni, vagy a rajt után 500m-rel véget is érne a verseny, és valami 10-20 perc előnnyel végeznél anélkül, hogy látnál egy ellenfelet.
Ezért is írtam, hogy az egyetlen, ami tényleg komolyan zavar, az az optimalizálatlanság. Az meg lutri, hogy hogy megy a gépeden. Van, akinek i7-el és 290X-el nincs meg a 60FPS, de ismerek embert ,akinek Phenom X6-tal és 270X-el beton stabil...
(#1815) DigitXT: TDU-ban se az AI-k elleni verseny adta a játékélményt, te is tudod... Annyi, hogy ott konzisztensen egy körön kettőt vertél rájuk, itt meg nem.
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz DigitXT #1811 üzenetére
Dehogynem, nagyon jó. Ha tudsz élni a hibáival. Engem igazából csak az optimalizálatlanság zavar, a többi nem érdekel.
Végigtoltam a TDU1-et és a TDU2-t is, nem hiányozhat a TDU3 se...
Csak megint az az ember érzése, mint az elődöknél: Ha egy normális csapat és kiadó állna mögé, lehetne ez sokkal jobb is...
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Sotyks94 #1809 üzenetére
És ezt pontosan lehetett is tudni attól a pillanattól kezdve, hogy az autók értelmezhető adatai átváltoztak egy érthetetlen 4-jegyű számmá. Nyilvánvalóan a TDU2-féle "Miért nem úgy megy ak ocsi, ahogy az adatlapja írja" problémák elkerülése volt a cél. Mit ír az adatlap? 6428! Nos, bizonyítsd be videóval, hogy nem 6428! Sok szerencsét hozzá...
De ha már témánál vagyunk, nem ez az egyetlen nonszensz a játékban. Tegnap beszéltük EMS-el, hogy miért nincs a top verdáknak pálya-változata? Szóval LaFerrari-ból nincs FXX, de Mini Cooper-re és F150-es kisteherre van Circuit...
Aztán ott van az az aprócska tény, hogy az AI szörnyen buta, amit azzal kompenzál, hogy csal. Igen, csal. Lenyomtam egy 1 órás Faction versenyt egyedül. Egy régi Shelby volt a "főellenség". 5* löktem ki az első helyről. Ez már önmagában is vicces, de mind az 5 alkalommal ugyanaz történt. A Shelby lemaradt úgy 1.01-1.08km-re mögöttem, és ezt a távolságot tartotta úgy nagyjából 5-6 percig, aztán "kilőtt". Csak annyit lehetett látni, hogy 7, 6, 5, 4, 3, 2, majd állva hagyott 280-nál. Ezt követően úgy 300m-re előttem szépen felvette a szokott 260-as tempóját és úgy is maradt míg megint meg nem előztem/ki nem löktem.
Egyik alkalommal hibázott (mert hibáznak ám az AI-k is a full-random forgalom miatt) és átkerült autópályán a szembe sávba, de visszajönni már nem tudott, mert elválasztófal jött. Így haladtunk fej-fej mellett egy percig, mikor is csatt, majd eltűnt hátra. Nagyon megörültem... Úgy 4mp-ig... Mert akkor egyszerűen odaspawn-olt 30m-re elém... 320-nál...
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
TESCO-Zsömle
félisten
Aki a CHAT-et akarja használni az állítsa a billentyűzet kiosztását NÉMET-re és kapcsolja ki a Profanity Filter-t.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz regener #1683 üzenetére
Mert könnyebb, mint normális AI-t írni nekik.
Egyébként a rendőrségi CrownVic simán utol éri a 458 italia-t is úgy, hogy én egy tökegyenes úton padlógázzal gyorsítok (0-100 - 3.3s) neki meg még meg is kell fordulnia.
Ferrari-val még sosem sikerült elmenekülnöm. Ha egyszer nekem jönnek (1250kg) akkor vége. Susnyából kijönni se tudok hogy el ne kapjon.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz batai15 #1579 üzenetére
Hozza amit kell, de azon felül nem sokat.
Hiányoznak a klubok, a 4 fős crew nevetségesen kevés egy komolyabb vonuláshoz, festés-rendszer nincs is, csak előre definiált színekből/matricákból rakhatsz össze magadnak valamit, az optimalizáció meg egy vicc.
Biztos az én gépemmel van a baj, hogy városokban még full low-on sincs meg mindenhol a 60FPS... Az irányítás jobb, mint a bétában volt, de attól ez még mindig nagyon árkád, pedig már a TDU2-t is ekéztük, amiért árkádabb lett az első résznél.
Összességében beleillik az UBI idei felhozatalába. Említettem már, hogy eddig kétszer halt meg a cucc? "The Crew Game működése leállt"
Nekem azért nem csalódás, mert én ezt vártam. Ismerem a fejlesztőket és ismerem a kiadót is. Persze reménykedtem, de reálisan nézve a Crew pont az, amit ettől a csapattól és kiadótól el lehetett várni.
És mégis sokkal nagyobb siker lesz, mint bármelyik TDU, mert akkora marketing-gel és háttérrel támogatják meg, mint a két TDU-t együttvéve.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz djculture #1575 üzenetére
Ezzel az alappal az év játéka lehetett volna ha több erőforrást szánnak rá
Én ezt lassan 10 éve mondom.
gondolom ez ilyen " ha sikerül eladni belőle eleget a következő már jobb lesz" megoldás.
Tévedsz, ez már a harmadik rész és egyik se váltotta meg a világot. Tökéletes példája annak mi történik, ha egy remek ötletet szar fejlesztőkkel és még szarabb profithajhász kiadóval kombinálsz. Éveken át reménykedtünk, hogy ha végre becsődöl az Atari, akkor majd jön valaki, aki tud is kezdeni valamit az ötlettel. Erre a készítők összefekszenek egy kiadóval, ami még az Atarinál is szarabb, ráadásul csődbe se fog menni egyhamar...
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Bluerainbow #1572 üzenetére
+ A Mystery Reward egy 10%-os Crew kupon...
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz batai15 #1555 üzenetére
Persze, már a kezdő üldözés után látni őket, mikor az adótornyot keresed.
sz: Pár apróság:
- Alt+Tab-ot nem szereti. Nehezen áll vissza.
- Akinek nincs meg a fix 60fps, az ne erőltesse, mert a motor megbosszúlja és kiütközik a trükközés. Ilyenkor nincs elég teljesítmény, és ha a kiszámolt 30 jelenetből ugrik ki 1-2, az már nagyon durva akadozás, mert azzal gyakorlatilag 4 képkocka esik ki egyszerre a 60-ból.
. A kocsik úgy néz ki elég jól le vannak animálva. A McLaren-nek nyílik a hátsó szárnya, a Ferrari-nak meg fékezéskor a diffúzor-lemezei.[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
TESCO-Zsömle
félisten
Azért vicces úgy kezdeni, hogy a kezdőn kívül +10 verdát betolt a garázsba.
Épp Los Angeles felé lovagolok. Nagyon jó ez a gép.
sz: Az optimalizálással nem vagyok kibékülve. Nem néz ki úgy ez a játék, hogy indokolja a tapasztaltakat. Városon kívül Ultra-n van 45FPS, levettem High-ra, úgy meglett a 60. Míg be nem értem a városba, mert ott 35-45...
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
TESCO-Zsömle
félisten
Pré-venda, liberação em 02/12/2014
És mivel ők 3-4 órával később vannak, így az itt olyan hajtani 3-4 óra, ha automatizálva van a rendszer. Ha nincs, akkor meg kell várni a reggeli műszakkezdést.
Megjegyzem a szombati levelemre még nem jött válasz.
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz batai15 #1485 üzenetére
Én most nem estem neki elolvasni, mert más dolgom van, de nem úgy tűnik, hogy bármelyikünknek is igaza lenne...
Valami olyasmit írnak, hogy van 5db előre definiált "faction", amikhez lehet majd csatlakozni, és ezek további kihívásokat adnak, és azok teljesítéséért rewardokat.
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz batai15 #1483 üzenetére
Én is rosszul tudtam. Keresgéltem a témában és ezt találtam:
CHOOSE YOUR FACTION!Sub-Dungeoneer lvl -57
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz batai15 #1479 üzenetére
De akkor miért nem crew-t írtál? Most a banda simán lehet akármi. Én azt hittem klub-ot akarsz alapítani.
Nem tudom mit akarsz összerakosgatni. Ez egy MMO. Fellépsz, megnézed haverjaid közül ki van fent és meghívod őket. Vagy egyszerűen meghívsz egy halom random embert...
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
PH-s játékoslista amire itt tudsz jelentkezni.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PlayStation 5
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED TV topic
- Windows 11
- Formula-1
- Apple asztali gépek
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest