-
PROHARDVER!
The Crew
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reaper
őstag
válasz
Darko_addict #10598 üzenetére
Ha nem akarsz nagyon kompetitív lenni, akkor azért azt is meg lehet csinálni, a gépi ellenfeleket jól lehet skálázni, a táj szép, lehet jókat autókázni. Ha szereted az ilyesmit, akkor akciósan megéri azért.
Én is nyomtam a sok Forzát, mégis jó ideje, csak ez van fent, ha autózni támad kedvem, bár általában csak a heti cuccokat csinálom meg, valamint heti 1-2 alkalommal egy kis Grand Race egy jó podcast mellett -
Reaper
őstag
válasz
Darko_addict #10596 üzenetére
Nagyon rég volt már a kezdet, így az anyagi részét nem nagyon tudnám megmondani, kellenek alap autók, hogy jöjjenek az eredmények summiton és grand raceken is.
Igazából, az autók nagy részét át tudod hozni Crew 2-ből, amit ott megveszel, jó eséllyel meglesz itt is. Szóval ha ott tele vagy, akkor eleinte érdemes ott megvenni, vagy letolni 1-2 NY-ot, full szettel.
Ami viszont durva, az az alkatrész grind. Ez ugyanaz (a szar), mint a régiek, sok jó grind lehetőséget kiszedtek, amivel kicsit gyorsabb volt régebben, de akkor is fájdalmas volt már. Egy alap arany szett, különböző bónuszokkal talán meg van pár óra alatt, de újra pörgetni, hogy azt adja, amit kérsz, stb. Szóval bele lehet rakni nagyon sok időt.
Azóta csináltak mondjuk valamit, hogy nem arany cuccokat össze lehet kombinálni arannyá, de azt én nem próbáltam, szerencsére nekem már megvannak a szettjeim.
Türelem kell hozzá, pláne az elején, csinálni a "questeket", összegyűjteni a collection itemeket, stb, az már jó kezdet. -
CJ4567
nagyúr
válasz
Darko_addict #9203 üzenetére
Valószínűleg megvehető lesz mindenkinek az autó, másképp aki jövőre veszi meg a játékot (vagy aki úgy vette meg hogy már nem kerülhet bele a finaleba) az nem kaphatja meg az AMG GT-t.
(#9208) tooolz Külön van, ha le van akciózva(pl októberben amikor 3k volt) úgy megéri, de többet nem adnék érte.
-
Lathronos
őstag
válasz
Hát arra várhatsz, hogy a CAU-t adják nyeremények.
(#9204) }{3@Đ$}{0ot
Hogy szerezted meg a GT-R-t?
Vagy talán megvetted a CAU-t? Az a korláton átmászunk kocsival elég tréfás jelenet volt.
szerk: ja, most látom, hogy te RX-7-tel toltad és más volt a GT-R-rel.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz
Talán lesz este gurulás. (kruz) Tegnap este is volt. [link]
-
StormLine
senior tag
válasz
Darko_addict #8684 üzenetére
Az Xek és a pipák ott vannak amikor belépsz a summitba, de csak az adott haviak. A finalehoz a 20 érem összegyűjtése a monthly summit ikonjára kattintva látható a második oldalon, de csak akkor ha éppen nem tart a monthly summit. Szóval jövő hétfőn lehet megnézni újra. Elég szar ez így, simán odatehetnék most is a második oldalt, de valamiért nem tették.
-
csab991
senior tag
válasz
Darko_addict #8688 üzenetére
Én úgy láttam, hogy +18 pontot adnak a 60-as alkatrészek, tehát elvileg 1497 lenne a max szint, gondolom ki kerekítik 1499-re, de ebben ugye perkek is benne vannak.
-
StormLine
senior tag
válasz
Darko_addict #8673 üzenetére
Darko_addict: Summit
CAU:
09:30: elkezdődik a karbantartás
10:00: elkezdődik a CAU patch letöltése (2 GB a friss verzióval rendelkezőknek)
14:00: végeznek a karbantartással, elindul a CAU (azért figyeljetek, hamarabb szoktak végezni)A patcheket és a CAU prológot mindenki megkapja.
Megváltozik a motorok viselkedése, a forgalom AI és persze a rendőr AI is.
A GT-Rt és a Huracant pár órával indulás után kapják meg az érintettek, csak ki és be kell jelentkezni.
A gépigény nem változik a WRhez képest. -
csab991
senior tag
válasz
Darko_addict #8679 üzenetére
De amúgy valami nem stimmel a képpel, mert ha 134k lenne az alap fizuja, és arra jön rá a 34% akkor csak 179k körül kéne lennie, míg a képen lévő 201k faction spoils-ból visszaszámolható a 150k-s alap fizu.
-
csab991
senior tag
válasz
Darko_addict #8676 üzenetére
Érdekes, én a medvéknél voltam under boss, és akkor kaptam ennyit mint te. Boss rankon nem 150k+ %-os bónusznak kéne járnia minden frakciónál?
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz
Darko_addict #8673 üzenetére
Az nem a faction,a 134.000 amit kap,az a napi amit mindenki kap,minél nagyobb rangban vagy annál több a zseton. (gondolom akkor Under Boss rangban van) ott 100.000 + az Award pontokból való %.
-
Avicularia
veterán
válasz
Darko_addict #7192 üzenetére
Köszi, akkor ez elég játszhatatlan. Mikor pont kanyarodás közben akad be, az nem olyan mókás
-
válasz
Darko_addict #7165 üzenetére
Ja, igaz, ennek nagyobb az esélye. 0-nál olcsóbban nme tudják adni
Hacsak nem ők fizetnek, hogy elvigyék a kulcsot -
válasz
Darko_addict #7162 üzenetére
Leglalább akkor a WR-t promotálnák, szinte mindenki tudja, hogy szept. 14-től ingyenes lesz az alap egy darabig.
-
regener
veterán
válasz
Darko_addict #7162 üzenetére
Gondolom egy "raktársöprést" próbálnak végrehajtani.
-
sisu2
aktív tag
válasz
Darko_addict #7106 üzenetére
Bronzban igen e ahogy mész előre kevesebbet ad és többet von le ha vesztesz.
-
regener
veterán
válasz
Darko_addict #7109 üzenetére
Jaa tényleg, az élek és a teteje, játék restart után is ilyen?
-
hakydakillah
senior tag
válasz
Darko_addict #7107 üzenetére
Az szép
Van egy tippem, ami mostanság nagyon igaz rájuk – szerintem karbantartás volt, ami elrontotta a photo módot, majd a holnapi karbantartás javítja a mai karbantartást, viszont cserébe elront valami mást
-
regener
veterán
válasz
Darko_addict #7107 üzenetére
Lapozz vissza balra és keresd a Motion Blur-t, azt vedd lejjebb és nem mosódik el úgy a kép amit csináltatsz vele.
-
Elims
veterán
válasz
Darko_addict #7085 üzenetére
Ha vàltaniszeretnék hol/mikor tudnàm megtenni?
Levàltanàm a jelenlegit a legalacsonyabbra.Egyébként minden nap jàtszom a summit-on belüli pvp-ben és a legelső verseny utàn amikor jòvà írja a pontokat akkor underboss---------boss csík tele van.Vhogyan jò lenne azt megtartani,de a következő verseny utàn màr az igazi gangsta---- thug -ot ír.
Pccar: Köszi!!
"- Éremtáblát nem befolyásolja"
Sajnos valòszínűleg igazatok van. :-(
Most is mentem pàr kört ebben a pvp-ben (summit-on belül és csak egyetlen helyezettel lettem jobb a summit-ban. 1683. helyezettől jobb,platina.
Amikor beléptem pont ott àlltam.A pvp-k utàn 1682. lettem.Most anyagilag nem àllok nagyon vészesen,kb.800e van.
Majdnem megvettem a lamborghini aventador lp-700-at,de gondoltam előbb megkérdezlek titeket.
Drift autònak jò kocsinak szàmít az? Most egy àrban van a lp-570-nel.Gondolom a 700-as jobb.
Van drift kocsim,a nissan 370 (monster is az).
1000. szint körül àll a drift és a monster is.Szerintetek melyik a legjobb drift ill. monster kocsi a jàtékban? Ezt màr pàr napja meg akartam kérdezni csak nem akarok szòfosàst...
Van egy ingyes drift lehetőségem,akàr a mùltkori tanàcsotokra is rà tudnàm tenni (porsche ctr-3).
Oh,mégvmi..tényleg igaz,hogy a legjobb raid autò az összegyűjthető buggy??
-
sisu2
aktív tag
válasz
Darko_addict #7073 üzenetére
Tényleg hogy lehet Factiont váltani.?
-
hakydakillah
senior tag
válasz
Darko_addict #7076 üzenetére
Milyen jó lenne ez a való életben – a barátaimtól kapnám úgy a pénzt naponta, hogy nem is tudnak róla
-
sunny84
senior tag
válasz
Darko_addict #7024 üzenetére
nekem van a legtöbb lóvém
pedig már mindenem megvan -
tipuka
addikt
válasz
Darko_addict #7024 üzenetére
xenon2 brutál
-
StormLine
senior tag
válasz
Darko_addict #7021 üzenetére
Az ingame infók nem jók, de a Ubisoft Club oldalon látszik hogy mennyit játszottunk. [link]
-
tipuka
addikt
válasz
Darko_addict #7021 üzenetére
de jó, ezt már kerestem. 164 óra és 14735km
látszik, hogy sokszor csak egy lassabb tempóban körbekocsikázom a városokat meg rombolok/karambolozok a többi játékossal.
-
Darko_addict
őstag
válasz
Darko_addict #7020 üzenetére
Nekem a Crew in-game 148 órát ír. Én azt kicsit keveslem.
Ami viszont érdekes volt, hogy $34,8M-t költöttem (így is az összes kocsi és összes spec. 70%-a van meg eddig) és 26.353 km-t jártam be. -
válasz
Darko_addict #7017 üzenetére
Hol tudod megnézni mennyit játszottál???
-
hakydakillah
senior tag
válasz
Darko_addict #7017 üzenetére
Az nem semmi.
Én úgy 70körül járhatok. Tegnapi közös Summitunk után – kipótolva a hiányzó 3versenyt – rögtön platina lettem. Lehet nem tart ki végig, de giga különbség van, ha az ember egyedül, vagy valakivel vág neki.
Megvettem azt a BMW mocit is, kapásból fényévekkel jobb lett a végeredmény -
sunny84
senior tag
válasz
Darko_addict #7009 üzenetére
állítólag nv karikban van jobban ez a jelenség , az új nfs ben is arra fogják a pályáról való kiesést ....
-
Darko_addict
őstag
válasz
Darko_addict #6622 üzenetére
nVidia driver-problémám volt.
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
Darko_addict #6179 üzenetére
Yaya én is a sasoknál vagyok és szépen jön a della, ha megyek már fract küldit.
Gyertek át sasba
-
Emunem
őstag
válasz
Darko_addict #6156 üzenetére
Akkor azért nincs már meg a napi zsebpénz bónusz... bakker...
-
válasz
Darko_addict #6163 üzenetére
Én ahol lehet, az Rx-7-el megyek. Kicsi, jól kanyarodik és egyenesben is lehet vele csúszkálni jókat
Aventador az kicsit lomhának, nehéznek érződik, nekem nem megy vele a drift. Ezt is csoda, hogy összehoztam. -
Vityaa
tag
válasz
Darko_addict #6156 üzenetére
Hát ez elég szomorú, és hogyan tudom újra feltornászni?
-
StormLine
senior tag
válasz
Darko_addict #6145 üzenetére
"Értetek már fejjel lefelé a célba?"
Igen, azon a versenyen 2ből 2szer. A story mission amiről mintázták az rendben van."Akadt már be az autótok a betonfalba?"
Párszor már előfordult, talán a WR óta gyakoribb."Itt sem akart se jobbra, se balra mozdulni."
Erre most nem jut eszembe példa, jó kapás."Tudtátok, hogy le lehet menni a Hoover Dam aljába?"
Régebben többször is lementünk oda szórakozni. Azóta már vagy 2szer is módosították a kerítéseket, de szerencsére még mindig be lehet jutni. Jó lenne ha nem próbálnák meg elrontani a rejtett helyek felfedezését. -
válasz
Darko_addict #5963 üzenetére
Üdv! Én vagyok. Hidd el,nekem is kell,legalább ennyi idő,hogy tiszta menetet menjek. Van 1-2 ismerősöm,akik olyan időket mennek,hogy csak lesek. Gondolom szélárnyékozva. Nekem sajnos soha nem jön össze kimaxolt autóval rendelkező crew,max én nyújtok szélárnyékot másoknak. Igy nehéz igazán jó időket menni. Most is a drag és az R-es megmérettetés esélytelen,mert nem tudok menni senkivel.
Tipukával mentem jókat,de nem ugyanabban a napszakban játszunk,elkerüljük egymást. Jó játékot mindenkinek!!!
-
UFO1
senior tag
válasz
Darko_addict #5924 üzenetére
Nem olyan nehéz megtalálni azt ott van fent jobb oldalon egy talán ismerős fotó alatt, ha ezt olvasod Home gomb!
Más:
Estefelé jön az én autólistám rövid jellemzéssel S és D spec. (időeredmények alapján erősorrenddel) 1-1 pályán tesztelve a többi csak tapasztalat után. -
sunny84
senior tag
válasz
Darko_addict #5924 üzenetére
nm
... tehát ugyebár kiküldöd virtuálisan ö nem megy sehova nem kell küldibe mennie semmi ... nem kap lóvét érte , ellenben te meg kapod meg reputation pontot a frakció háborúhoz
-
sunny84
senior tag
válasz
Darko_addict #5922 üzenetére
-
tixem
addikt
válasz
Darko_addict #5780 üzenetére
Semmi baj nincs velük, csak motoros ne legyen egyikben se.
-
StormLine
senior tag
válasz
Darko_addict #5763 üzenetére
Amikor az Evora volt másodszorra akkor én CC-t kaptam, elég szar volt.
-
RichieTri
senior tag
válasz
ráadásul ez a motor semmire sem használható!
egyik specben sem állja meg a helyét.. sajnos -
tipuka
addikt
válasz
ezen agyaltam ma én is... kíváncsiságból rámegyek a platinumra, hátha jön valami meglepi.
2 egyforma motort úgy se kapok gondolom, meg minek?!
-
SRII
őstag
válasz
Darko_addict #5653 üzenetére
gonosz vagy!
a többi ubis játék működik rendesen, csak ez a játék nem!
mit kell csinálni?
-
Lathronos
őstag
válasz
Darko_addict #5627 üzenetére
Dehogyis nem, így a legjobb. Ha majd láttok egy kerge marhát aki mindenhol megy, csak az úton nem, na az vagyok én.
Feltéve, hogy normális teljesítményt tudok kisajtolni a kis GTX 460-amból, mediumon is elég szánalmas teljesítményt nyújt.
Valószínűleg holnap vehetek egy 750-est, és valami erősebb i5-öst, mert az i3-asomat már kicsavarta mint a citromot.
-
StormLine
senior tag
válasz
Darko_addict #5617 üzenetére
-
StormLine
senior tag
válasz
Darko_addict #5614 üzenetére
Én meg nem értem rá részletesen foglalkozni vele mert summitoztam.
Szóval amikor jön az akadozás akkor leesik a CPU és GPU használat, akkor lehet hogy mégis a HDD fogja vissza. Közismert hogy a WR megjelenése óta szarul tölt be a játék egy csomó mindent.Van egy jó program, a HDSentinel (Hard Disk Sentinel): [link]
Magyar szoftver és topikja is van: [link]
Megmutatja a HDD terhelését egy grafikonon időben visszamenőleg. Még talán ezzel érdemes megnézni hogy amikor az akadozás tart akkor magas-e a HDD használat.Ha FPS és frametime méréshez van kedved akkor pedig Fraps: [link]
Én ezt használom screenshotolásra is. -
válasz
Darko_addict #5572 üzenetére
Nem akarok 2-3 másodperces időt. Jó nekem az amit meg tudok futni rendesen.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Darko_addict #5525 üzenetére
Nekem csak azt írja a rewardsnál (B betű a summit főmenüjében).
-
Vityaa
tag
válasz
Darko_addict #5518 üzenetére
Farkasokhoz, 7-es rank. Hogyan tudok feljebb kerülni, hogy több pénzt adjon, Faction missionoket kellene csinálnom vagy PVP-t?
-
orc88
őstag
válasz
Darko_addict #5511 üzenetére
Ford GT, 370z, Hot Rod, McLaren 12c
-
tyielow
aktív tag
válasz
Darko_addict #5511 üzenetére
hát nekem 17 ezret ad loginonként. és rohadt lassan tölt be a crew. 4x beléptem ma azt hello.
Jól manőverezhetőnek ajánlanám a 2012 Dodge Challenger-t
-
Darko_addict
őstag
válasz
Darko_addict #5510 üzenetére
Ferrari 458 és a Saleen (melléfogás) mellé kellene még kiváló C autó, mit javasoltok? Nissan Skyline, McLaren 12C vagy valami más?
-
Darko_addict
őstag
válasz
Darko_addict #5506 üzenetére
U.i.: megcsináltam egy PvP-t és már nekem is 73k-t ad.
-
válasz
Darko_addict #5504 üzenetére
Csak nálam hülyült meg a játék? Ötször léptem be ma és minden alkalommal megkaptam a napi küldetés pénzt. 5*76000.
-
tyielow
aktív tag
válasz
Darko_addict #5502 üzenetére
Köszi rápróbálok!
A tuning műhelyben csak a már megszerzett cuccokat rakhatom fel nem? Nem lehet csak úgy kivásárolni egy fullos 1199-es autót tudtommal
-
Interceptor
addikt
válasz
Darko_addict #5429 üzenetére
Az szívás, ezek szerint azokat el is buktad végérvényesen? Ezzel a summittal miket lehet nyerni? Nekem csak az alap játék van meg, nem tudom megéri e a kieg.
-
válasz
Darko_addict #5421 üzenetére
Én is játék közben olvastam,sokszor beszúrták,túl sokszor,versenyt is rontottam miatta.
-
válasz
Darko_addict #5418 üzenetére
Leállás van ha jól tudom.
-
Darko_addict
őstag
válasz
Darko_addict #5418 üzenetére
Patch volt a ludas! Azóta nem megy.
-
RichieTri
senior tag
válasz
Darko_addict #5411 üzenetére
sajnos a Saleen C-ben elég karéj... nem is megy jól és szarul kanyarodik.
sztem P.ben sokkal jobb. leginkább városban ahol nincsenek hosszú gyors kanyarok. mert könnyen kicsúszik.P.ben nekem nagy kedvencem a RUF CT3
C.ben pedig az örök a Challenger -
orc88
őstag
válasz
Darko_addict #5413 üzenetére
A statokat felesleges nézni általában. Én sose figyeltem, általában becsapás.
Ezeket az AUTÓkat érdemes kimaxolni *személyes tapasztalatok, 2-3 kocsi kivételével minden megvan*:Street: Skyline, Abarth 500 esetleg Subaru, 2011 Ford Mustang, 370z
Dirt: RUF RT 35, Skyline, Focus, F-150
Perf: (Itt most sok változás történt, van egy ún. "top tier". Nagyjából ugyan az a teljesítmény.) Aventador, Gallardo, McLaren F1, LaFerrari, Ferrari 458, Koenigsegg, Pagani Huayra, Nissan FairladyZ, Lotus Exige S
Raid: Itt szeinte bármi működhet, de hogy írjak valamit: RUF 3400k, Buggy, Focus, Camaro SS
Circuit: Ferrari 458, Ford GT, 370z, Alfa 8cViszont ma vagy holnap lesz patch, abban is lesz sok auto-balance. Kiváncsi leszek milyenek lesznek.
-
UFO1
senior tag
válasz
Darko_addict #5411 üzenetére
-
válasz
Darko_addict #5354 üzenetére
Üdv! A garázsban a táblán megtalálhatod a saját autóid mellett a megvásárolható autókat is,csak görgesd tovább. Ha ott ráegerezel,elrepít abba az autószalonba,ahol meg tudod venni.
-
válasz
Darko_addict #5332 üzenetére
Ha olyan autóval vagy,amire már nem tud alkatrészt adni mert fullos,akkor megduplázódik ez a nyeremény...
-
orc88
őstag
válasz
Darko_addict #5332 üzenetére
"másik 599 csalt" Wat?
-
válasz
Darko_addict #5330 üzenetére
Szerintem ugyaz,aki nemrég kanyart rakott bele.
Megint csalnak sokan. Az első helyeken irreális pontszámokkal találkoztam. -
CJ4567
nagyúr
válasz
Darko_addict #5328 üzenetére
Használd a féket
-
krisz901
csendes tag
válasz
Darko_addict #5250 üzenetére
👍👌
-
tipuka
addikt
válasz
Darko_addict #5167 üzenetére
Akkor jó.
Sok más kocsikás játékot végig toltam ki vele, azért néztem mi a helyzet, mert ezt meg nem akarta. -
Omis
senior tag
válasz
Darko_addict #5170 üzenetére
na új játékos
mi a neved a játékban? -
Omis
senior tag
válasz
Darko_addict #5137 üzenetére
igen
nagyon sokba van a kieg.bár nem értem mért.akkora tartalma van? -
Omis
senior tag
válasz
Darko_addict #5123 üzenetére
Most jelen pillanatban 15.88eu
de még az is jó ár
http://www.instant-gaming.com/en/875-buy-key-uplay-the-crew-wild-run/ -
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
Darko_addict #5063 üzenetére
Én teljesen jónak látom játékban, vagy úgy esett rá a fény vagy nem egyezik az ízlésünk grafikában
Szerk: 1680 x 1050 , High, ami meg nem kellett kikapcsoltam. 99% a teljesítményre megyek nem a grafikai szintre. Hirtelen fejből nem tudom hogy van de majd megnézem.
Lehet kések a crúzolásról.
-
Omis
senior tag
válasz
Darko_addict #5060 üzenetére
Igen azok karcok
sajnos a törés egyenesen undorító inkább ne törne az autó.(én is akadtam már fent ezen a szaron)
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
Darko_addict #4915 üzenetére
Pedig az egy nagyon ütős kombó amit alul írtál
Játékban 60 fps beállít, nvidia profilban vsync on és perfomance set = Örül
Lehetséges WR esetében más lesz majd a felállás azt várd még meg. Ugye tudjuk nagy graf update és én optim. jeleit is felfedeztem gazdagon. Esetleg próba SSD-re ha a tökéletes élmeny kell
Szvsz nem dob "annyit" a maxed out felesleges.
(Mobilon merre vannak az ikonok?
)
Szerk: Ja bocsi félre olvastalak azt hittem nem voltal teljesen elégedett. Azért várom a kieget nahh.. nagyon kell az ide..
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
Darko_addict #4891 üzenetére
Most haverokkal csapatjuk egész jó most így kizárva a külső tényezőket
sikerült felvilágosodnom, hogy nem elég a platinum hanem azon belül még illene nagyobb szintű alkatrészeket feltenni
Ja ez épp az előbb készült
Nem is értem miért nem sikerült követni [link] -
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
Darko_addict #4878 üzenetére
Na ja
Most abba is hagytam a gamet, de majd küldök neki pár skill mission képet úgy mutatóba. Mert ezek hát biztosan tiszta körülmények között futottak főleg az első a kedvencem:Hihető lesz, hogy dátumozok neki, folyamatos online twitch "csak neki" meg részletes név, esemény, dokumentáció.
Megveszem a kieget, nem akarom megvenni a kieget, meg kéne venni a kieget, utálom a kieget -
orc88
őstag
válasz
Darko_addict #4861 üzenetére
Folytathatod
(legalábbis azt írták, de szerintem nem hazudnak
)
-
válasz
Darko_addict #4844 üzenetére
4 magos proci + 7790 + 8GB RAM, tehát elfog menni kétségtelenül.
-
UFO1
senior tag
válasz
Darko_addict #4783 üzenetére
Billentyűre nincs beállítás nyomod megy/fékez/fordul nem nyomod nem megy/fékez/fordul. Gémpadra kormányra már van igaz tök feleslegesen, mert nagyon nem tudtam tökéletesre beállítani a kormányom (késik). Elvileg kontrollerre van optimalizálva a játék.
(#4785) ricshard444
Egy Xeon E5450-et (kb. 10+ pénz itt az aprón) bele tudsz faragni abba a lapba és tökéletesen fogja vinni a játékot, 2 maggal akadni fog különösen MP-ben (tapasztalat!). A WR-hez is elég lesz!(#4797) HartgeH3-2.8
Teljesen felesleges bármilyen DLC-t megvenni (hacsak nem vagy autógyűjtő), mert van 2-3 típus minden spec-ben ami mindent elver és ezeket meg tudod venni IGC-ért is! SP-s autót nem is nagyon látok PvP-ben.
A WR az más tészta az egy másik játék szinte, ki kell várni lesz az 4-5E-ért is. Jön a NFS 2015! -
Csapoati
nagyúr
válasz
Darko_addict #4803 üzenetére
A Wild Run kiegészítő, nem dlc, így nincs benne a Season Passben.
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
Darko_addict #4796 üzenetére
Az biztos
Én szerencsére nem iszom, nem dohányzom nem kávézom, most már energia italt sem iszom orvos megtiltotta azt mondta legeljek
(OFF)Szerk: Erre mondták haverok akkor te , hogy élsz?!
(/OFF) Talán ezért marad némi keret esetleg Crew-ra
Igaz ez a tipikus mikrótranzakciós megoldás eléggé unalmas már. Most egy kocsit vegyek meg 1200-ért, meg ilyen csomagot 2000-ért amibe van 3 autó, hagyjuk már. Minden francot DLC-be tenni ocsmány. Lényegében a Wild Run egy szép hatalmas PATCH kicsit tuningolva, hogy el lehessen adni megint 9 ezerért. Szerencsére a legtöbb autó nem mozgat ahogy te fogalmaztál nem áll rá a cerka
Ami meg kell az vihető játékban. Kíváncsi leszek a run esetében mennyi lesz a DLC kocsik aránya. Azt a Lambot viszont meg kéne majd vennem mert az bejövős eléggé CC pontra.
Ja most dobták ki a facebook oldalukon ezt az új hype videót, tehát jön az kieg szerintem
[link]Szerk2:
It’s Monster Madness time in The Crew Wild Run! Thanks to Asamur for his video from the closed BETA.
Ja semmi extra csak valami streamernek gondolom megköszönték a marketing értékű live-ot. -
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
Darko_addict #4783 üzenetére
Én is gondolkoztam a gamepad bekötésén, de valahogy annyira bejött a bill is, hogy nem láttam külön értelmét. A Reakció ideje sokkal jobb billen mindennél. Azonnal el lehet rántani egyből. Minden más 100% hogy késik, bár fene tudja
Szépen haladok már Perfomance és 500 felett a gép
A turbo hangja elsőre nem feküdt igazán, de majd C-be biztos változik, remélem. Beteszem majd ide vagy privátba
A Bentley meg a Stingray az egy állat
Utóbbin erősen gondolkozom. Lambók hangja olyan "mű" vagy nem tudom, pedig nagyon bejöttAz Agera R hát az......
Kell, nem érdekel mennyibe kerül
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
Darko_addict #4778 üzenetére
Nekem azóta egyre jobban fejlődik a Dodge Challanger SRT-m tetszik
Picit nitro alatt ha nem jó időben adom rá akkor vissza "dadog" a motor vagy nem elég a
nyomatéklóerő, de szépen fejlődik most már bőven 200 pont felett vagyok. Azért lassan de szépen keresztbe csúszkál hardcore módban ahogy erősödikHa kell majd küldök beállításokat, ami nekem most elég jól bevált. (Bill)
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Darko_addict #4767 üzenetére
0% az esély rá, mert ez egy kiegészítő, nem dlc.
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
Darko_addict #4764 üzenetére
Én ma meg is vettem. Elégedett vagyok az alapjátékkal is így a wild run után.
A Wild Run nekem teljesen alapon volt valamiért fel sem tűnt, hogy a steering érzékenység max volt alapjáraton. Kicsit állítgattam és (nekem) érzésre egész élethű kezd lenni. A Steering dead zone amit ha visszaveszel és esetleg növeled a steering speed factort plussz sport fokozatba mész akkor teljesen élethűen reagál a csúszásokra és kapkodja keresztbe a kormányt. Minimális nyúlás lesz benne hisz ha vezetsz autót ott is a fizika törvényét nem lehet kikerülni azaz a súrlódást tehát valamit érzel, hogy egyik oldalról átforgattad a másik oldalra és a gumikon érezni ezt. Még tesztelem, de nagyon jó hogy kicsit belenyúltam.
Élmény menni így. Tudom még mindig egy arcade játékról van szó, de lehet kicsit faragni ezt azt.
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
Darko_addict #4761 üzenetére
Akkor marad ez: [link] itt sima ügy.
Én szerintem rámegyek előbb. Egyrészt ha a support saját játékáról fogalma sincs hogy lesz e akkor várjon a franc, kettő meg addig legalább kicsit értem majd a story részt meg el tudom kezdeni az autóm.
-
orc88
őstag
válasz
Darko_addict #4760 üzenetére
Hamarosan lesz PC-re is, azt mondták a stream-ben.
-
Darko_addict
őstag
válasz
Darko_addict #4760 üzenetére
Mellesleg engem kizárt a G2A az előbb...
Registration has been blocked due to suspicious activity.
Nem sikerült 7.-jére SE beírni a capchát... 4x képről próbáltam, 3x hangról (tökéletesen értettem, mit mondanak, jól tudok angolul), és nem ment. Hogy kicsit kiengedjem a gőzt, kb. 12x rámentem a REGISTER-re és ekkora küldtek el picit lenyugodni. Cool.
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
Darko_addict #4757 üzenetére
Köszi akkor kb Kinquin árak vannak ott is kb.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Darko_addict #4754 üzenetére
Maradtak benne bugok (na meg a nem szélesvásznú monitorokat nem támogatja, fájlból kellett meghaxolnom egy értelmes felbontást az 1280x1024-es monitoromra), de messze nem játszhatatlan. Én nagyon jól szórakoztam vele kb 70 óra erejéig és még később is elő fogom venni. A Wild Runon még gondolkozom.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Darko_addict #4752 üzenetére
Test Drive Unlimited 2 mondjuk. Ez még a Shift 1-től is odébb van árkádság terén. Azt mondanám rá, hogy árkád egy pici realizmussal, nagyjából Grid 2 szint.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
PH-s játékoslista amire itt tudsz jelentkezni.
- Filmvilág
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- (nem csak) AMD FX / Ryzen tulajok OFF topikja
- Óvodások homokozója
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Renault, Dacia topik
- MIUI / HyperOS topik
- Bestbuy játékok
- Futás, futópályák
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 14 PRO 5 G 8/256 DUAL garanciával
- Dell Precision 7670 FHD+ i9-12950HX 16C / 64G D5 / 1T G4 / Quadro RTX A4500 16GB / HU vb Pro tervező
- LG OLED55G42LW LG Gyári garancia 3 év
- HP EliteBook 840G6 ! AKCIÓ!!! a készlet erejéig!
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest