-
PROHARDVER!
The Crew
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darko_addict
őstag
válasz
Reaper #10597 üzenetére
Köszi, hogy kifejtetted!
Crew 1-gyel nagyon sokat játszottam, de akkor adekvát időm is volt hozzá. Crew 2 csak néha bekapcsolós lett, de szinte sehova nem haladok vele. Ilyen szempontból a Forza sorozat - aminek szintén minden tagjával játszottam eddig - sokkal jutalmazóbb. Motorfest sajnos nem az én játékom lesz, egyszerűen kevés időm lenne, hogy igazán élvezzem a fejlődést (mint progress) benne.
-
Darko_addict
őstag
Nagyon csendes a topik, de hátha valaki felfedezi a kérdésemet.
A Motorfest is ugyanolyan grindolós, mint a Crew 1 és 2 vagy enyhítettek rajta?
Köszi.
-
Darko_addict
őstag
Csak nekem csalódás ez a Summit Finale?
Ugyanaz, mint bármelyik más unalmas Summit, csak van egy DLC autó főnyeremény. Nem tudom, én voltam-e a naív, hogy mást vártam, de igazán előrukkolhattak volna valami újdonsággal.Sok az olyan meccs, amit könnyebb párosan csinálni. Lesz valaki fent sűrűbben/többet a napokban? Mondjuk főképp a holnap estére gondolok.
-
Darko_addict
őstag
Aha,... nagy francok ezek az Ubisok! Sajnos nem olvastad végig az ajándék melletti üzenetet. Tied a GTR ingyen, de előbb meg kell venned a CAU-t, hogy tudd is használni. Bármilyen új járművet csak úgy tudsz megvenni, ha van CAU-d. Mindezt akkor írja ki, mikor bemész a garázsba, rámész arra, hogy beszerzés, átirányít a dealerhez, rámész konkrétan, hogy vásárlás és kiírja, hogy előbb vedd meg a CAU-t, te kis mohó.
-
Darko_addict
őstag
válasz
COLBrattShaw #8686 üzenetére
Hogy jön össze az a +100-as vehicle lvl? Minden alkatrésznél lesz egy plusz szint?
Szóval el kellene költsek P esetében 18'900 * 11 pénzt a +100-as lvl-ért?Szerk: WR megléte feltétele a motornak!
-
Darko_addict
őstag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #8674 üzenetére
[link] - Pedig a Faction-tól is függ. Plusz minél kisebb egy Faction, annál könnyebb feljutni a létrán. Nekem ált. a harmadik belépés után megvan a 77k napi bónusz úgy, hogy elküldöm Mission-ökre az ismerőseimet.
-
Darko_addict
őstag
válasz
ashiaor666 #8655 üzenetére
Melyik Faction-ben és milyen szinten vagy, hogy 134e összejön?
Rémlik valahonnan homályosan valami év végi nagy SUMMIT, amihez X hóvégi Summitot kellett megcsinálni, hogy részt tudj venni rajta. Játékon belül valahol számolta is, hogy idén hány summitot teljesítettem, de se játékban, se online nem találok róla infót. Valaki tud segíteni?
-
Darko_addict
őstag
válasz
hakydakillah #7224 üzenetére
Mivel nVidiát van, ott a GeForce Experiencebe is be lehet kapcsolni.
-
Darko_addict
őstag
válasz
Avicularia #7193 üzenetére
Mondjuk 1 mp az sok, nekem csak pillanatokra szokott.
-
Darko_addict
őstag
válasz
Avicularia #7191 üzenetére
Bugos, nincs rá megoldás.
-
Darko_addict
őstag
válasz
hakydakillah #7136 üzenetére
Milyen forrásból vetted? Haverom régóta keresi ilyen ár környékén.
Köszi! -
Darko_addict
őstag
Pofás autó egyébként!
A fényképező módjával nem tudjátok, mi a baj? 2160p-ben csináltam (utolsó beállítási pont alatt állítható). -
-
Darko_addict
őstag
Igen így, hiszen a Faction-ök rangbeli felépítése olyan, mint egy piramis. Alul, a legalsó rangban vannak a legtöbben és felfele szűkül. Ha a te Faction-ödben sok a jó, akkor nehéz Underbossnak lenni, mert a többi játékoshoz van mérve a szinted. Minél gyengébb a Faction, annál könnyebb jó rangot szerezni azon belül. Ez az oka.
U.i.: Kompetitív Faction-ben ki is tudnak túrni a rangodból, ha valaki jobban/többet játszik, s ekkor a napi bónuszod és visszaesik. Utóbbi időben a saját F-emben nem is tapasztaltam ilyet.
-
Darko_addict
őstag
válasz
hakydakillah #7075 üzenetére
Pontosan, ahogy Haky mondja. Sokáig azt hittem én is, hogy ha elküldök valakit, akkor az meg kell csinálja. Szerencsére NEM. Minden virtuálisan történik, és a másik fél nem is tud róla, senkinek nem kell csinálnia semmit.
A 160 ezres küldetéseken 16 ezret kapsz. Nekem olyan ~110e szokott összejönni naponta (mikor aktív vagyok/voltam és foglalkoztam vele napi szinten).
-
Darko_addict
őstag
Nekem alig pár belépés után megvan a 70e+ napi bónuszom. Elküldöm a lehető legtöbb ismerősömet Faction Mission-öket csinálni, illetve nyomok pár PvP-t. Plusz érdemes abban a Faction-ben lenni, ahol a legkevesebben vannak, mert sokkal könnyebb előre jutni. Azt hiszem a krokik a leguccsók ált., de nem vagyok benne biztos. Szerintem a küldetésre küldözgetés és PvP összesen nincs két óra, míg összehozza ezt a pénzt.
-
Darko_addict
őstag
válasz
Domaaaa #7029 üzenetére
1. Nőtt vagy nem nőtt, de a legtöbb (160.000-es) futam 24 órás, szóval az kerek egy nap után játszható újra.
2. Csak, ha szerencséd van. Épp múltkor játszottam egy lvl 800+-os MT-vel és random dobálta be, de nem 50-esek voltak.Más: Kár, hogy manapság már nincsenek pénzfa teremtő glitchek. Én az egyik bugnál kerestem 6M-t pár óra alatt, de többször se volt szerencsém.
-
Darko_addict
őstag
válasz
Darko_addict #7020 üzenetére
Nekem a Crew in-game 148 órát ír. Én azt kicsit keveslem.
Ami viszont érdekes volt, hogy $34,8M-t költöttem (így is az összes kocsi és összes spec. 70%-a van meg eddig) és 26.353 km-t jártam be. -
Darko_addict
őstag
válasz
hakydakillah #7013 üzenetére
Vissza kell menni a pálya előtti domb tetejére. Míg el nem éred az ugrató aszfaltját, óvatosan nyomd a gázt, ne pörgesd ki, hogy ne melegedjen túl a gumi. Mire odaérsz, már kb. 150+-szal mész, így ez az előnye neki. Az sem mindegy, hogy a nitrót mikor nyomod el, illetve, ha valaki előtted van és tud húzni, az is pozitív. Ahogy nézem, itt több olyan esemény is van, ahol lehet húzni egymást, szóval jó lenne Crew-ban nyomni. Szerintem este 8 körül fent leszek játszani, de nem biztos - ez szól bárkinek, akivel barátok vagyunk a Crew-ban.
-
Darko_addict
őstag
Hel-lóóó!
Technikai kérdés. StormSim-mel már kitárgyaltuk a témát, amiben szó volt róla, hogy a játék hajlamos akadni, laggolni, stutterelni játék közben úgy, hogy az FPS sziklaszilárd 60-on van. Néztünk ezt, néztünk azt és arra jutottunk, hogy se a CPU, se a VGA monitorozása közben nincs lagspike, mikor egy-egy ilyen szaggatás beüt, viszont a HDD-m használata mindig felugrott 100%-ra, a korábbi 30-35%-ról. Gondoltam(tuk), hogy a HDD nem tudja tartani a tempót a játék által okozott terheléssel és kicsit félre tettük a témát. Most játszottam megint a játékkal (pár hónap kihagyás után) és több skillemet is elrontottam, mikor ez beütött. Fogtam magam, kerestem egy tutorialt és átimportáltam a játékot az SSD-re. Viszont ugyanaz áll fent, mint korábban, néha-néha belaggol, totál spontán alkalmakkor FPS drop nélkül.
Erre tudjátok mi lehet a megoldás? Esetleg vmelyik beállítást kellett lejjebb venni? Maximumon van majdnem minden 1080p-ben. A konfigom az adatlapomon megtalálható.
-
Darko_addict
őstag
válasz
hakydakillah #6663 üzenetére
Nincs véletlen Pad helyett Wheel-re állítva?
-
Darko_addict
őstag
válasz
Darko_addict #6622 üzenetére
nVidia driver-problémám volt.
-
Darko_addict
őstag
Nekem sem indul a játék! Nem játszottam vele vagy 2 hónapja, most próbálnám indítani, frissít a UPlay és nem indul a játék. Dokumentumokat áthelyezni nem szükséges, mert a Steamcommunity-s leírás szerint van elhelyezve alapból. UPlay reinstall megvolt, Dokumentumokból pedig ideiglenesen töröltem (eltettem) a The Crew mappát. Egyéb ötlet, srácok?
U.i.: InstHelper-t nem találtam sehol.
-
Darko_addict
őstag
válasz
Balcsix #6191 üzenetére
Mindet!
Nem érdemes venni amúgy. Néhány tízóra játék után már lesznek "felesleges" kuponjaid is, mert egyszerűen már megvan minden Monstered. Azt kapunk a leggyakrabban szerintem.
Na jó, amúgy lehet kell hozzá 80 óra is, de tényleg gyorsan összejön.
Skyline, Cherokee, Challenger elég jók.U.i.: A rekordért gratulálok, szép!
-
Darko_addict
őstag
Én most olvastam egy érdekességet nem rég, és az jött le, hogy nem érdemes a legnépszerűbb Farkasokkal lenni. "Elhanyagoltabb" klán választása praktikusabb, mert az egyes rangokat csak a playerek %-a birtokolhatja. Szóval egy nagyobb Faction-ben nagyobb verseny van az egyes rangokért (indirekt), míg másiknál sokkal könnyebb szintet lépni. Most már tudom, miért nem lett azóta se 76k bónuszom megint!
-
Darko_addict
őstag
Nekem is nagyon bejön az új M4! Képet nem készítettem, de a karbon - krómfehér kombinációt választottam.
Értetek már fejjel lefelé a célba?
Akadt már be az autótok a betonfalba?
(csak resettel tudtam megoldani)
Itt sem akart se jobbra, se balra mozdulni. Pár perccel korábban történt, mint az első kép.
Tudtátok, hogy le lehet menni a Hoover Dam aljába?
Én általában csak bakikat fényképezek.
-
Darko_addict
őstag
Drift autókat nem olyan fontos kimaxolni, én majdnem ugyanolyan meneteket mentem 750-es Aventadorral (kedvenc), mint a mostani 1000 felettivel. A szintek majd úgy jönnek maguktól... ahogy esik, úgy puffan. 200 óra után sincs kimaxolva a Street, Dirt, Drift kategória nálam.
Nem tudom pontosan ki játszik itt Xenon010101 vagy hasonló néven, de hatalmas küzdöttem az egyik Skill ghostja ellen a múltkori Summit-on. Nem tudom, aztán visszahozta-e, de 40 perc alatt tudtam menni egy tökéletes menetet, amivel előtte végeztem.
Amúgy nekem pont ez a bajom a elő-Summittal. Küszködik az ember, hogy jó ideje legyen, versenyez, időt tölt vele - ha be nem éri egy laza eredménnyel 2-3. próbálkozás után -, aztán zsupsz, "másnap" már vége és kezdheti előröl, mintha az előző 30 Summit sejeltező semmit sem ért volna. Tehetnének bele több eseményt, tarthatna inkább kicsit tovább, mert nekem már alig-alig van kedvem egyáltalán elkezdeni, MERT ha elkezdem, nem tudom beérni sokkal kevesebbel, mint a max. amit nyújtani tudok.
-
Darko_addict
őstag
Most láttam ezt a videót elsőre.
Eddig kicsit furcsán néztem rád, hogy beszélsz itt napi 300.000 Bucks-os bevételről, de ugyan ki csinálna az én kedvemért 3 órás köröket minden nap, ellenben a videón az látszik, hogy a barát-küldés "virtuális"??? Ő fizikálisan nem kell csináljon semmit, minden pörög magától, te pedig kapod a lét?U.i.: Volt itt egy link, amin keresztül egy kérdőívbe be lehetett írni a neved, de nem találom. Adnád mégegyszer kérlek?
-
Darko_addict
őstag
Crown és a pontra szaladgálós módok teljesen jók. Kell kis chill is a sok verseny között!
Nincs mostanában valami pénz glitch, bug? Kéne pár millijó!
-
Darko_addict
őstag
válasz
StormLine #5766 üzenetére
Nekem alapvetően nagyon bejön a BMW! Motorozom a való életben és a legközelebbi kiszemeltek között van az R1200GS is, szóval nagyon örültem, hogy ezt adták. Hogy hasznos-e? Azt nem tudom, csak szaladgálok vele össze-vissza.
A 20k CC ajándék nekem azért tetszene (ha fixen ezt kapjuk), mert tudnék belőle venni 10 perket. Szerintem az a leghasznosabb elköltési lehetősége.
Köszi mindenkinek a hozzászólást!
-
Darko_addict
őstag
Ha ezek a lusták megint a BMW-t sorsolják ki, az mit kap, akinek egyszer már meg van?
Lehet érdemesebb csak aranyat összeversenyezni, hogy legyen esély a motoron kívül másra is? -
Darko_addict
őstag
Láttam már ide írni, de nem tudom mi a srác nickje PH-n.
Új világrekordot állított fel. Meglepő volt a kis felugró ablakocska. -
Darko_addict
őstag
válasz
StormLine #5615 üzenetére
HDS-t ismerem, napi használatban van, tölt a Windows indításával együtt.
Minimális lemezkihasználtság mellett fut a játék (a GPU és CPU-val ellentétben, ahol leesnek az értékek), de mikor a játék laggol, ez a szint jelentősen felugrik.Vélhetően nem elég gyorsan követi a HDD a terhelés intenzitását és akkor be-be akad.
-
Darko_addict
őstag
-
Darko_addict
őstag
-
Darko_addict
őstag
Új kedvenc autóm:
[kép] - brutál jól néz ki.
(kár, hogy tömörítés nélkül sem adja vissza a rendes játékbeli grafit a kép)
-
Darko_addict
őstag
válasz
Darko_addict #5510 üzenetére
Ferrari 458 és a Saleen (melléfogás) mellé kellene még kiváló C autó, mit javasoltok? Nissan Skyline, McLaren 12C vagy valami más?
-
Darko_addict
őstag
4 millió után meguntam az életemet is! 2M-t azonnal elköltöttem új kocsikra, 2-t meg tartalékra szánok. Elégedett vagyok a mai napi bevételekkel.
Kereken 1 perc 51 másodperc telt el 2 pénznyeremény között, szóval alapvetően kiba**** gyorsan jön a pénz, de fárasztó. -
Darko_addict
őstag
válasz
Darko_addict #5506 üzenetére
U.i.: megcsináltam egy PvP-t és már nekem is 73k-t ad.
-
-
Darko_addict
őstag
válasz
RichieTri #5498 üzenetére
Írom ezt úgy, hogy szar vagyok driftben:
Az újonnan betett RX7 Drift verziója naggyon jó. Kezdtem M5-tel (FR), Aventadorral (4WD), utána BRZ-t vettem (japcsiiiii, "tuti jó kell legyen drift-re, nem?"), majd láttam, hogy egy ázsiai srác 590k-t csinál egy Porsche-val, szóval az lett a következő tesztalany. Aventadorral vagyok a legjobb - saját szintemen -, de az RX7 meglepően jó, és szerintem azért, mert a játékos közösségi könyörgött érte. Mi lett volna, ha kiadják úgy, hogy kaka a driftelés vele? Mindenki lázadt volna, Ubi meg azt mondta volna, "ha ennyire akartátok, itt van, nesztek", elég szarul jött volna ki, ugye? Szóval megcsinálták úgy, hogy a TOP autók között legyen. Ez a személyes véleményem. -
Darko_addict
őstag
válasz
Interceptor #5430 üzenetére
Nagyon remélem, hogy nem!
Frissítések előtt a szerver adatait, a játékosok eredményeit elmentik, ha valami baj van, vissza tudják állítani az elveszett állást.
U.i.: Summitból nekem csak az első lesz.
-
Darko_addict
őstag
válasz
Interceptor #5428 üzenetére
Igen, újra elkezdte. Szerintem részleges backup visszaállítás van, mert elvesztettem minden Summit előselejtező érmet.
-
Darko_addict
őstag
válasz
Darko_addict #5418 üzenetére
Patch volt a ludas! Azóta nem megy.
-
Darko_addict
őstag
Kössz pajtik, nálam még csak most jön el az autóvásárolgatós része a játéknak.
HA, beengedne:
[link] - #0_1 kóddal kidob, pedig hát van internetem.
-
Darko_addict
őstag
Alig vártam, hogy meglegyen az első 1299-es autóm, hogy tudjak többet is tuningolni, de hát nem 11x45.000 kredit egy C autót kimaxolni? Azt írták, a Saleen-nak a Top Speedje C-ben 9500+. Azonnal felkaptam a fejem és elkezdtem tuningolni, hát nem annyi lett, még gyengébb, mint az alap maxolt autóm. Csalódtam.
Nekem 500+k-t összeszedni egy fél élet volt.
-
Darko_addict
őstag
Én az utóbbi időben azon puffogok, hogy sok (90%) Platinum "smart loot" kisebb értékű alkatrészt ad, mint a Gold nyeremény. Miért törekednék így a legjobbra?
Ma meg játszottam három kört a híres TOP játékos NOS.Rzzz-vel, ebből kettőn spectate-elt, a harmadikon meg folyamatosan kilökött!
-
Darko_addict
őstag
Régi/megunt/elavult autókat nem lehet kidobni, eladni, felrobbantani? Sok régről megmaradt gagyi autó van, amik csak foglalják a helyet a listában és nehezebb megtalálni azt, ami tényleg kellene.
-
-
Darko_addict
őstag
Itt egyen-autókkal megy (szinte) mindenki:
-
Darko_addict
őstag
Kezdek rájönni, hogy a Dirt autókkal nyugodtan le lehet térni az útról, azért vannak.
Találtam egy jó lehetőséget a pálya levágásához, egy kanyarban át lehet ugratni egy kisebb hegyen és levágni 3 kanyart. Kockázatos, mert vannak fák, és ebben a nevezetes kanyarban 5-ből 4x jött autó, ami pont kitakarta a korlát szabad részét, de egyszer sikerült és benne lettem a TOP600-ban. Tekintve, hogy a másik 599 csalt, egész boldog lettem!
A summit-előkészítő PvP meccsen durva pénzeket lehet kaszálni. 3-an voltunk, második lettem és 18e ütötte a markom... Lehet ma még visszanézek párszor.
-
-
Darko_addict
őstag
Ebben az új Summit előselejtezőben a new yorki drag futamban HOGY lehet az úton maradni? 9/9-szer egy ugratónál földet érve kisodródott az autóm. Sok mindent próbáltam...
-
Darko_addict
őstag
8 óra játék után már sok mindent tudnék kritizálni és dicsérni is rajta, de kicsit más szempontból közelíteném meg a mai poszttal az átlagos véleményeket:
Volt szerencsém Amerikában kalandozni, voltam a Keleti és Nyugati parton is és a Crew felépített világa meglepően autentikus. Nem mondom, hogy "tök ugyanaz", de a nagyvárosok karakterisztikáját többségében jól le tudták utánozni! Tuti át kellett alakítsanak minden szakaszt olyanra, hogy egy ilyen játékban "játszható" legyen, illetve kellett tömöríteniük, de ha valaki el akarja képzelni Amerikát kicsit többől, mint néhány filmrészletből, ahhoz ez a játék nem nyújt rossz kiindulási alapot.
Az a gondolatom, ami pedig nem bugokhoz kapcsolódik, hanem a játékélményhez, az lenne, hogy a sebesség-érzet gyatra. Nem szerettem azokat a NFS-eket, ahol már 130-nál szétszakadt a kijelző, remegett a kamera és epilepsziát kaptam, 300-nál meg puszta szerencse kellett, hogy az úton tudjak maradni, de itt kínlódásnak élem meg még a 300-at is. Mielőtt megkérdeznétek, nem, nem mentem még soha 300-zal vagy felette, viszont 250 körül többször is, de sokkal dinamikusabban haladt el a környezet mellettem, mint ebben a játékban. Nem tudom, rosszalkodtatok-e már városban, de házak között menni 80-90-nel kész fénysebességnek érződik, mintha kezdene összeolvadni a tér-idő, ebben a játékban a 150-es városi tempó pikniknek tűnik. És totál világos, hogy a játékot nem lehet összehasonlítani a valósággal, de egy autóversenyes játékban ez a faktor szerintem kulcsfontosságú. Ennyi, kösz, hogy végigolvastátok.
-
Darko_addict
őstag
Kis érdekesség: fél óra nyálcsorgatás után rájöttem, hogy a Complete Edition-ben alapból egy rakás király autó a birtokomba került!
Ferrari, Mustang, Corvette, Dodge stb. Mindjárt jobban érzem magam a vásárlás után.
-
Darko_addict
őstag
Esetleg engem is felvehettek:
Darko_UnitedK -
Darko_addict
őstag
Nagy levegőt vettem és megvásároltam a 35 Eurós csomagot Steam-en.
- Az eső tényleg érdekes, mintha csak a kocsi előtt esne...
- A grafika szerintem is nagymértékben a színekkel való játszással van "még szebbé" téve.
- Frissítés (trial-lal játszottam) utána a grafika továbbra is Ultra + FXAA -> fix 60 FPS (élsimítást már nem bírta...).Mivel lehet sok pénz keresni? Mintha olvastam volna, hogy WR-ben megváltoztak a dolgok. Játszottam kb. egy órát, de alig jött össze tizen-párezer tallér, én meg milliókat akarok!
Egy-egy random challenge után a képernyőt hogy kell eltüntetni (az Enter megnyomása után ne állítson meg, hanem hagyjon tovább menni)?
-
Darko_addict
őstag
Milyen grafikán játszol? A belső merevítők kicsit műanyagosnak hatnak.
Sőt, ugyanolyan a textúrája, mint az A oszlopnak.Husky úr leírása is megerősített abban, hogy tegyem el az erre szánt pézt' az új NFS-re.
-
Darko_addict
őstag
Azok a fehér csíkok karcok lennének?
-
Darko_addict
őstag
Nem tudok már mit gondolni... érdemes megvenni a Crew: Wild Run editiont végülis, vagy nem?
-
Darko_addict
őstag
Kár, hogy a Crew Trial-t nem lehet frissíteni.
-
Darko_addict
őstag
Maximális grafikai beállítások mellett (1080p, Ultra, FXAA) eszi az erőforrásokat rendesen.
[screenshot]
60 FPS alá még nem esett 2 óra alatt, remélem az új grafikát rábiggyesztve sem kell lejjebb vegyem a szintet, mert ez így elég jó.
Hiába i5 @4.2GHz meg 960 4GB, nem sok játékot lehet kimaxolni vele. -
Darko_addict
őstag
Pedig, ha online játszik az ember, elvileg (jobb játékoknál) csak akkor mehet fel a netre a user, ha azonos a játék verziószáma, mint mindenki másé, ezzel is biztosítva a gördülékenységet.
-
Darko_addict
őstag
válasz
HartgeH3-2.8 #4894 üzenetére
Én teljes mellszélességben veled vagyok, utálom az olyan csalókat, akik tönkreteszik másik játékát is.
Van olyan, hogy unok valamit és csalok, de senki másnak nem ártok vele, csak magamat szórakoztatom.Amúgy az új NFS is ütős lesz, pláne tuningolhatóság szintjén. Lehet majd benne nyomtávot szélesíteni, az milyen alapos már, nem?
Voltak itthon rövid ideig egy nívós német autón, olyan széles felnik (275-ös gumival hátul), amik kilógtak a kaszni alól, látványra naggyon szexi volt, legalább is nekem brutál tetszett, de nem volt jól vezethető, plusz három főnél már beleért a kasztiba egy-egy úthibánál, szóval le lett cserélve egy kicsit kisebbre a felni, de egy játékba nagyon ötletes beletenni! (széles felni + mély agy olyan hatást kelt, mintha kisebb felnihez veszel nyomtávszélesítőt) -
Darko_addict
őstag
Ez a Crew kimondottan fertőzöttnek tűnik. Ha akarnának tenni ellene, tehetnének. Példának okául ott van a nagyon szigorú BF4. Ők tettek azért, hogy a játékban ne csaljanak.
Külső/belső programokat nagyon régóta nem lehet használni, azonnal kidobott és megpecsételte az accodat. Aztán maradtak azok, akik makrót használtak (recoil csökkentés stb.), de fél éve őket is szűrik egy nagyon egyszerű módszerrel: ha egyik napról a másikra hatalmasat ugrasz teljesítményben (K/D ratio, accuracy stb.) az eddigi átlagodhoz képest, megfigyel, és ha tovább folytatódik ez a tendencia, egyszerűen nem játszhatsz tovább hivatalos, ranked szervereken. És nem kell félni, ha egy-egyszer jó szériád van (de öntehetségből). Nekem is van néha 1 alatti K/D-m, néha meg 3 feletti, de sosem tartottam tőle, hogy oktalanul "elkaphatnak".
Viszont mikor játszok, szinte 2 percenként kiírja, ha egy adott usernek megtiltotta a szerverre történő kapcsolódását a "FairFight ban" miatt.GTA-ban is sok a csaló, de lehet jelenteni őket 2 gombnyomással és mikor ban-hullám van, ezrek kapnak büntit (ott is van auto-szűrés emellett).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
PH-s játékoslista amire itt tudsz jelentkezni.
- Xiaomi Redmi 14 PRO 5 G 8/256 DUAL garanciával
- Dell Precision 7670 FHD+ i9-12950HX 16C / 64G D5 / 1T G4 / Quadro RTX A4500 16GB / HU vb Pro tervező
- LG OLED55G42LW LG Gyári garancia 3 év
- HP EliteBook 840G6 ! AKCIÓ!!! a készlet erejéig!
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Erő és sebesség? Most az Öné lehet! Ráadásul kamatmentes rèszletre is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest