Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• MasTer

tag

válasz COLBrattShaw #6994 üzenetére

A GT500 csak autókázásra kellene. A linkelt videóidon azt látom, hogy a Perf autó motorháztetejét "átlyukasztja" a kompresszor levegőbeömlője, kitakarva ezzel a fél képernyőt. Engem ez nagyon zavar, kicsit el is bizonytalanodtam a kocsit illetően. Pillanatnyilag egy (ha jól emlékszem) 69-es Corvette C3-at használok Perf kategóriában, azon pl. nincsen ilyen külső légbeömlő.
    Én is belső nézetből vezetek, egyáltalán nem zavar a fejbólintás, meg a "tekeremakormánytésbenézekakanyarba" (talán look-to-append?) effekt. Van lehetőség az üléspozíció állítására, ala TDU, GT Legends, Fia GTR stb?
    Igen, megvan a Wild Run is, ha jól rémlik még jó pár kocsit is megkaptam alapból a játékhoz, többek között egy rakás Corvette-t, Dodge Vipert, talán egy Ferrari 458-ast, Mini Morrist, Aston Martint stb., de van 50-es évekbeli Cadillac is. Ez utóbbit imádom vezetni, abszolute billegős-csúszkálós, nehezen vezethető-könnyen keresztbeálló kocsi. Versenyezni nem jó, de a vezetési élmény kiváló. Nagyon tetszett a vezetése az F40-esnek is, de arra még kuporgatni kell jó sokat, az nincsen benne a kapott kocsikban.
    Köszi a tippet a pénzszerzéshez, szépen lassan haladok, egyelőre 36-os szintű vagyok. Kicsit elakadtam annál a küldinél, ahol meg kell semmisíteni a szállítmányt, mielőtt a helikopter leszáll. Lehet, hogy itt (szentségtörés!) a külső nézetet használom majd.
    Ha végigjátszottam a küldetéseket, szívesen benne lennék én is egy ilyen nyugis "kontinensátszelő" krúzolásban.

MasTer of puppets I'm pulling your strings...

Új hozzászólás Aktív témák