Hirdetés
- A kézikonzolok teljesítménytrónjára pályázik az AYANEO és a GPD
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
The Crew
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darko_addict
őstag
Hel-lóóó!
Technikai kérdés. StormSim-mel már kitárgyaltuk a témát, amiben szó volt róla, hogy a játék hajlamos akadni, laggolni, stutterelni játék közben úgy, hogy az FPS sziklaszilárd 60-on van. Néztünk ezt, néztünk azt és arra jutottunk, hogy se a CPU, se a VGA monitorozása közben nincs lagspike, mikor egy-egy ilyen szaggatás beüt, viszont a HDD-m használata mindig felugrott 100%-ra, a korábbi 30-35%-ról. Gondoltam(tuk), hogy a HDD nem tudja tartani a tempót a játék által okozott terheléssel és kicsit félre tettük a témát. Most játszottam megint a játékkal (pár hónap kihagyás után) és több skillemet is elrontottam, mikor ez beütött. Fogtam magam, kerestem egy tutorialt és átimportáltam a játékot az SSD-re. Viszont ugyanaz áll fent, mint korábban, néha-néha belaggol, totál spontán alkalmakkor FPS drop nélkül.
Erre tudjátok mi lehet a megoldás? Esetleg vmelyik beállítást kellett lejjebb venni? Maximumon van majdnem minden 1080p-ben. A konfigom az adatlapomon megtalálható.
Új hozzászólás Aktív témák
PH-s játékoslista amire itt tudsz jelentkezni.
- Milyen okostelefont vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Apple MacBook
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Gitáros topic
- Acer notebook topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Tesla topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Dell Latitude 3410 i3 / 8GB RAM / 256GB SSD több db elérhető
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB Lightgray, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Világosszürke, Garanciális
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB Lightgray, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Világosszürke, Garanciális
- Bontatlan Sunlu High-speed PETG filamentek eladóak több színben - 4.690Ft/db
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron