Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Darko_addict

őstag

Hel-lóóó!

Technikai kérdés. StormSim-mel már kitárgyaltuk a témát, amiben szó volt róla, hogy a játék hajlamos akadni, laggolni, stutterelni játék közben úgy, hogy az FPS sziklaszilárd 60-on van. Néztünk ezt, néztünk azt és arra jutottunk, hogy se a CPU, se a VGA monitorozása közben nincs lagspike, mikor egy-egy ilyen szaggatás beüt, viszont a HDD-m használata mindig felugrott 100%-ra, a korábbi 30-35%-ról. Gondoltam(tuk), hogy a HDD nem tudja tartani a tempót a játék által okozott terheléssel és kicsit félre tettük a témát. Most játszottam megint a játékkal (pár hónap kihagyás után) és több skillemet is elrontottam, mikor ez beütött. Fogtam magam, kerestem egy tutorialt és átimportáltam a játékot az SSD-re. Viszont ugyanaz áll fent, mint korábban, néha-néha belaggol, totál spontán alkalmakkor FPS drop nélkül.

Erre tudjátok mi lehet a megoldás? Esetleg vmelyik beállítást kellett lejjebb venni? Maximumon van majdnem minden 1080p-ben. A konfigom az adatlapomon megtalálható.

Új hozzászólás Aktív témák