Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Elims

veterán

Mindenkinek Nagyon Köszönöm!!! :-)

"Minden virtuálisan történik, és a másik fél nem is tud róla, senkinek nem kell csinálnia semmit."

Így màr minden vilàgos. :-)

Ufo: Több ok miatt nem lenne jò szàmítògépen jàtszanom.Kb.20 évvel ezelőtt jàtszottam egy kicsit gépen utoljàra,ahogy olvasom tőletek több bug van a jàtékban mint ps4-en (viszont a grafika nektek szebb lehet..),a gépem nagyon sovàny lenne ehhez a jàtékhoz (egyszerű dual core 3db. 80gb-os winchester-rel),vmint elleneteket egy szemernyi kis esélyem sem lenne. :-) Itt ps4-en legalàbb össze tudom szedni a platina díjat (aztàn majd kiderül,hogy megéri e a mx5-ért...).
    Jàtékosszàm szempontjàbòl pontosat nem tudok.Azt tudom,hogy a monster kocsival a legelső versenyem utàn (a jelenlegi summit-ban) 7e körüli helyezésem volt.Azaz ennyien biztos jàtszàk.

De így mostmàr nem gond,profi tàrsasàgot talàltam. :-)

Sisu: Egy baràtom azt monda,hogy minden hònap elején -vagy végén?- lehet vàlasztani,de érdemes àllítòlag a legjobb csapatban lenni,mert lehetőség lesz olyan küldetésekben részt venni amiben sokat lehet kaszàlni.
    Most a farkasok nyertek,én is abban vagyok,de nem talàltam meg azokat a különleges lehetőségeket.
    Darko addict pedig ezt írta:

"Plusz érdemes abban a Faction-ben lenni, ahol a legkevesebben vannak, mert sokkal könnyebb előre jutni."

Új hozzászólás Aktív témák