Hirdetés
-
PROHARDVER!
The Crew
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike Farrel
tag
Hamarosan 2 éve, hogy megjelent a The Crew! Ennek örömére mindenki aki 2014 decemberében, vagy 2015 januárjában már legalább egyszer bejelentkezett a játékba, a Calling All Units megjelenésekor, azaz november 29-én ajándékba kap egy vadiúj Lamborghini Huracán-t, mellé egy exkluzív születésnapi matricával!
Az ajándék nem kötött sem a Wild Run, sem a Calling All Units kiegészítők megvételéhez, de az adott The Crew profilhoz igen, így a bétában való részvétel nem jogosít fel a jutalomra. Az ajándék nem elérhető Xbox 360 konzolokon. -
Mike Farrel
tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot
üzenetére
Ebben benne van minden, bár így is picit sok az a 15K
Most legolcsóbb helyen 5900 a DLC magában. -
Mike Farrel
tag
válasz
szami777
üzenetére
Az R35 az majd az új DLC-vel fog jönni. A porsche pedig azért ruf, mert a porsche jogait egyedüliként az EA birtokolja a játékpiacon és olyan kurva drágán adják, másoknak, hogy senki nem vesz tőlük licenszet. Ezért használják kb minden játékban a rufokat ami a porsche tuning cége mint a mercinek a brabus vagy a bmw-nek az alpina.
-
Mike Farrel
tag
válasz
hakydakillah
üzenetére
Indítsd újra a játékot meg a Uplayt és problem solved.

-
Mike Farrel
tag
válasz
SyMbioTe
üzenetére
Kuplungos trükkön kívül van egy másik trükk is amihez csak nagy fps különbség kell a két crewban lévő fél között, és a kevesebb fps-el rendelkező tud olyan időt futni, hogy ihajj. Storm tud erről mesélni, egyszer csináltuk így neki kb 1,5 másodperccel jobb időt a többiekhez képest.

-
Mike Farrel
tag
Újdonságok a Calling All Units kiegészítőben:
-A rendőrök bőrébe bújva üldözéseket kezdhetünk a világban, más játékosok ellen.
-Mindkért oldalon lehetőség lesz fegyverek bevetésére, mint például a végtelen nitró, vagy az EMP.
-60-as szinthatár
-Új 60-as szintű gyémánt alkatrészek, melyekkel a maximum autószint is növekszik 1499-re.
-Új nehézségi szint a Skilleknél: Gyémánt medál.
-Új jutalomrendszer; üldözések után a nyertes ládákat kap, különböző jutalmakkal.
-A rendőrautókat és motorokat a Spec rendszer helyett üldözési tapasztalattal lehet megszerezni.
-10 új Single Player küldetés, mely bevezeti a játékosokat a rendőrök világába.Új járművek:
-Ferrari F12berlinetta
-Lamborghini Huracán LP610-4
-Jeep Wrangler
-Nissan GT-R R35
-Mercedes CLG
-KTM RC8Apróbb módosítások:
-Új HUD rendőrmódban
-Új fül a térképen: "kihágások" néven.
-Új Nitró effektVégre jön a játékba a GT-R

-
Mike Farrel
tag
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
Hát ez érdekesnek tűnik, kíváncsi leszek mit fog ez tartalmazni. Vicces lesz ha lehet majd egymást kergetni
Azt hiszem csütörtök este meg kell majd nézni ezt a gamescomos bemutatót.Horizon 3 engem is izgat a sok verdájával meg a multiplatformmal. Remélem a fizikája hasonló lesz, mint a Horizon 2-é volt, mert a többi forza fizikája egy kalap sz*r. Egy dolog van amitől félek, ismerve a microsoftot, hogy rohadt drága lesz pc-re is, 20K-ért meg kell a francnak.
Szerk: Na közben megjött az első gameplay is. Ami feltűnt, a két új autó, egy raid és a ferrari, plusz ami szemet szúrt nekem az a LVL 60-as alkatrész.
-
Mike Farrel
tag
Az IGN csapata közzétette a hivatalos gamescom terveit, melyben magyar idő szerint csütörtökön, 19:20-tól egy új The Crew kiegészítőről is szó lesz! Időterv
-
Mike Farrel
tag
válasz
hakydakillah
üzenetére
Hát én szoktam pvp-ben menni motorral is, volt mikor fel akartak lökni, de nem jött össze, mert a motor ott is elfér ahol az autó nem.
Egy bajom van vele, kanyarban jobban be kell velük lassítani, mint a kocsikkal, viszont a KTM az szépen csúsztatható, meg az annyival gyorsabb, hogy igazából ez nem számít, mikor már a rajt után a második kanyarban 5 másodperccel vezetsz.A summitos skillek jobb cuccokat dobálnak, mint a sima skillek. Mikor megjelent a WR akkor a summitos skillek csak alkatrészt adtak, ott lehetett gyorsan az új speceket felhúzni, viszont ezen is változtattak utána pár héttel így már az is dobhat festést meg egyebeket, csak talán kisebb az esély rá.
-
Mike Farrel
tag
válasz
hakydakillah
üzenetére
Nekem ezek a beváltak:
Street: KTM 450 (ennél gyorsabb nincs), F-150
Dirt: Subaru Brz
Raid: Hummer, Buggy, Skyline
Perf: Lotus Exige (ezzel mindent el lehet verni)
Circuit: Ha sprint akkor BMW M4, ha körverseny Ford GT
Drift: Subaru Brz, RX-7
Drag: CTR-3
Monster: Trükközni a Abarth 500 (legjobb mert nagyon pici, régen az F-150-et használtam de szaltónál gond volt a hossza
) Skillre F-150 (nagyon gyors) -
Mike Farrel
tag
válasz
hakydakillah
üzenetére
Hát igen, az új rendszerben nem egyszerű. Kitéped kétszer az összes hajadat mire megcsinálod az összes specet.

-
Mike Farrel
tag
válasz
Fehdavee
üzenetére
Na közben nézem a kérdésre nem is válaszoltam, pedig terveztem.

A CC-t nem érdemes semmire költeni csak perkekre, azok meg igen hasznosak tudnak lenni. A kocsik megvehetőek bucks-ért is. Nomeg ha tervezed megvenni/megvan a WR akkor a summit selejtezők végén eshet még CC, ha azért szeretnél kocsit venni a későbbiekben. -
Mike Farrel
tag
válasz
Fehdavee
üzenetére
A térképet mikor megnyitod a faction fülön találod a faction missionokat. Itt ha mondjuk az egyikre rémász, akkor találsz egy olyan opciót, hogy "send friend", erre rámész, és akkor barátokat tudsz kiküldeni, akik virtuálisan játszanak helyetted, a végén pedig megkapod az érte járó pénzt. Neked pedig semmi más dolgod nincs, mint megvárni amíg a számláló le nem jár. Azt hiszem 12 órás periódusban pörög.
(#6845) SyMbioTe: Igazából fogalmam sincs, hogyan osztja a pénzeket, a sima vagy summit pvp. Én úgy vettem észre summit pvp-nél, hogy minél hosszabb (sok checkpointos sprint, körverseny) vagy extrémebb (raid, dirt) egy pálya annál több pénzt ad.
De lehet tényleg megsajnált téged a játék aztán osztja a lóvét, hogy ne szomorkodj.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Mike Farrel
tag
válasz
hakydakillah
üzenetére
Igen, a napi bevételed attól függ mennyire mész előre a faction csoportban. Ezt az előmenetelt segíti elő az, hogy barátokat elküldöd factionre, meg pvp-zel és így lesz a 15K-ból 32K.
(#6842) SyMbioTe: Hát ha 10, akkor 10. Én emlékeztem rosszul.

-
Mike Farrel
tag
válasz
hakydakillah
üzenetére
Így van, csak a 100% succes a lényeg és ahhoz elég 2 ember, így ha van elég barátod mindre ki tudod őket küldeni. Igen a Jumppal a leggyorsabb a dolog.
Közben eszembe jutott, hogy van még egy dolog ami tud dobni a napi pénzen amikor belépsz. Az awardoknál van egy úgynevezett "award spoil bonus".[link] Ez egy adott százalékon áll, és ha megcsinálod az awardokat és lépkedsz felfelé az award pontokkal egyre növekszik. Ez annyiban számít, hogy a faction fülön megtalálod, hogy mennyi pénz jár neked belépéskor és még pluszba annak a hány százaléka adódik hozzá ez miatt a bónusz miatt. [link] Ajánlom erre is nézz rá, mert ez is sokat dob a napi bevételen.
-
Mike Farrel
tag
válasz
hakydakillah
üzenetére
Igen, ha a barátokat küldöd azért is kapsz xp-t, de elég kettőt küldeni, már akkor is garantáltan sikeres lesz a faction, tehát a 4 barát fölösleges és akkor még a perk pontjaid is megmaradnak más okosságra.
Igen, az a lista a WR előtt volt hasznos, most már egy autót fel tudsz húzni egy skillnél, csak azért pöcsölős, mert elkezdi a bronz alkatrészektől osztani a dolgokat úgy, hogy először minden fajta alkatrészből ad egy bronzt, utána egy ezüstöt, utána egy aranyat, és utána az 50-es platinát és ugye azt hiszem 11 fajta alkatrész van. Plusz ezek mellé még jön az is, hogy néha nem ad csak matricát, festést, bodykitet vagy pénzt. Úgyhogy jól megnehezítették az életét azoknak, akik most kezdenek el a játékkal játszani.
-
Mike Farrel
tag
válasz
hakydakillah
üzenetére
1. Én is a farkasokkal vagyok, a felfelé menetel valóban nehezebb egy fokkal szerintem is. Én úgy szoktam felnyomni a szintemet, hogy elküldöm a barátokat factionre, mert ez is ad xp-t, plusz lenyomom a New Yorkban található raides factiont (nem tudom a nevét fejből) kb kétszer egymás után. Persze ehhez nekem aktiválva van az a perk, hogy egy factionre két barátot tudjak küldeni és asszem 8 factionre tudok egyszerre embert küldeni. A kettesével küldés pedig azért lényeges, hogy ne legyen olyan faction amiért nem kapok pénzt.
2. Igazából a menüben még soha nem néztem ezeket a pontokat. Én úgy vettem észre, akkor kapsz pontokat, ha nálad nagyobb leaugeben lévőket nyomsz le, és az első háromban végzel. Tehát például ha bronzban a 4 csoportban vagy, akkor olyanokat kell lenyomni, akik ez felett vannak, de úgy, hogy az első háromban végzel, és ugye közben figyelj arra is, hogy hányan vagytok a lobbyban, mert ez is befolyásolja, ahogy linkelted is. Amikor vége a versenynek ott van a neved mellett a kis zöld felfele nyíl? Ha nincs akkor nem kapsz semmit, csak egy adott pontszámot, amit nem számol bele a league pontokba, csak simán azt befolyásolja, hogy hányadikként indulsz az adott futamon. A pvp meg sajnos nincs rangsorolva, így mindenkit összerak mindenkivel függetlenül attól, hogy hányas szintű az autó.
Ezért érdemes megnézni melyik kategóriában melyik kocsi a legjobb pvp-ben, azt beszerezni és felhúzni max szintre megfelelő bónuszokkal, csak sajnos a WR óta ez nem olyan egyszerű, mint régen amikor 1 autó max 1 óra volt, vagy még annyi se, mert megvolt, hogy melyik jump melyik alkatrészt dobálja fixen.
-
Mike Farrel
tag
A mazdához bekerült a két új spec. A bodykitek igen jók lettek, mind street, mind perf vonalon.

-
Mike Farrel
tag
válasz
noblem1983
üzenetére
A héten jönnek hozzá a specek, csak valamiért azokat elfelejtették valamiért berakni elsőre, hivatalos fórumon már írták. Street és Perf spec lesz hozzá.
-
Mike Farrel
tag
válasz
noblem1983
üzenetére
Ez természetes jelenség (én is jártam így), relog megoldja.

-
Mike Farrel
tag
válasz
noblem1983
üzenetére
Ha a summitos raceline skill végére adta a kitet, akkor elérted az extreme pontokkal (vagy mi a neve) az adott kithez a pontszámot. Minden summitos verseny végén jelzi ezt egy narancssárga csík. Az idő előrehaladtával többet is fogsz belőle majd kapni, és mindig rotálódik, a Drag, Drift, Monster kit.
-
Mike Farrel
tag
Ezek várhatóak az elkövetkező hónapokban a játékba (következő patch július 20.), a fő hangsúlyt viszont még mindig a következő nagy DLC-re helyezik a fejlesztők.
Upcoming vehicles
- Mazda MX5 [2016] (FS, Street, Perf) – July & August Summit Reward
- Kawasaki Z1000 ABS (FS, Perf, Circuit): Future release
- Ducati Panigale R (FS, Perf, Circuit): Future releaseNew Specs
- Here are some upcoming new specs inbound over the next few months:
- KTM SuperDuke 1290 Circuit: August
- Ruf RT 35 Raid: Future release
- Ducati Monster S Dirt: Future release
- Ducati Monster S Circuit: Future releaseNew community Challenges
- Community Challenge - Fake Out
- Community Challenge - Chin MusicThese slightly modified story missions, cut scenes removed to avoid spoilers, will be available with a specific vehicle as part of upcoming community challenges.
Bug fixes and improvements
- Fixed a bug that was occurring when installing the game on Windows 8.1 64
- Fixed a bug that was occurring when driving with Monster cars in tunnels
- Several bug fixes and improvements related to Summit events
- Fixed a bug that was displaying a 3 minute timer at the end of a Freedrive challenge
-These bug fixes will be applied in our upcoming patch on July 20." -
Mike Farrel
tag
válasz
satee76
üzenetére
Azt hiszem a PVP az egy szint után fog feloldódni, és nem látszik egyből (de lehet hülyeséget mondok, mert még megjelenéskor vittem ki). A sima küldetésekhez is tudsz behívni embereket, csak nagyon kevesen vannak akik el is fogadják a meghívásokat. Első körben szerintem mindenképpen érd el az 50-es szintet, addigra biztosan látszani fognak a PVP ikonok is. Utána pedig minden specből a neked legmegfelelőbb autókat húzd fel a maximum szintre, aztán utána mehetsz is PVP-re. Amíg az autóid nem lesznek fullosak addig sajnos szerintem sok sikerélményed nem lesz a PVP részen, mert állva hagynak majd a többiek.
-
Mike Farrel
tag
-
Mike Farrel
tag
Biztos, hogy az alapot vetted meg? Szerintem nem engedne aktiválni még egy már meglévő játékot. Nézz szét a játékban, hogy monsteres, driftes kereskedőt tudod-e használni, esetleg a Hq-ban az autós táblán ha nyomsz egy F1-et akkor megjelennek-e a speciális specek és meg tudod-e venni. Esetleg magában a kliensben nézd meg, hogy mit is aktiváltál, valahol a crew fülén meg lehet nézni, hogy mi van meg és mi nincs hozzá, és mit mikor aktiváltál. Esetleg írj majd supportnak, ők tuti tudnak megoldást.
Más: Ma este lesz E3-on az Ubinak a bemutatója és elvileg kiderül milyen új DLC-t szánnak a játékhoz.
-
Mike Farrel
tag
válasz
Micsurin
üzenetére
Elvileg jönni fog, volt róla egy "hivatalos" bejelentés, hogy az elkövetkező hónapokban nem fognak a játékhoz patchek megjelenni, vagy ha meg is jelenik maximum kis foltozgatások lesznek, valószínűleg egy nagyobb kiegészítő miatt.
Facebookon a magyar crew közösségbe ennyit írnak (ez az eredeti angol szövegből van), sajnos a hivatalos linket nem találom, ahol ezt közötlék.
"Friss hírek következnek!
Kezdjük talán a legfontosabbal: A The Crew néhány hónapig nem fog kapni nagyobb frissítést. Első hallásra talán szomorúnak tűnhet a hír, de mindez azt is jelenti hogy a csapatnál már készülőben van egy újabb nagyobb kiegészítő csomag, amelyről talán már az idei E3-on, esetleg a gamescom alatt hallhatunk. Tulajdonképpen ugyanez történt tavaly is a Wild Run kapcsán.
Ettől függetlenül a Summit továbbra is folytatódik, és minden második hónapban új autóval gyarapodik az autólista. Ti milyen jellegű DLC-t/kiegészítőt látnátok szívesen a The Crew-ban?" -
Mike Farrel
tag
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
Most megy az utolsó kvalifikáció.
-
Mike Farrel
tag

-
Mike Farrel
tag
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
A kocsid healthje ha mész vele akkor megy vissza 100-ra, mert akkor javítja önmagát.
A mercis challengel meg ne foglalkozz, mert csak pár ország playerei vehetnek részt a sorsoláson.
Infó az országokról -
Mike Farrel
tag
válasz
SyMbioTe
üzenetére
Viszont most változtattak picit, mikor megjelent a WR, akkor az épp aktuális summit skill challengejei csak alkatrészt dobtak. Így simán ki lehetett maxolni az új speceket, jelenleg viszont az is mindenféle festést, alkatrészt, meg egyebeket is dobál, Így picit hosszadalmasabb a dolog.
-
Mike Farrel
tag
válasz
Milo629
üzenetére
Feljebb megtalálod a problémát, annyit tudsz tenni, hogy mikor beakadsz, akkor megnyomod az "r"-t és akkor visszarak az útra, onnantól tudsz tovább menni. Elvileg a winyó terheltsége okozza, torrentet, steamet, mindent kapcsolj le mielőtt elindítod a játékot. Talán akkor nem jön elő, de semmi nem garantált.
-
Mike Farrel
tag
Uplayből bőven elég, úgy megkapja mindenki. Én már vissza is igazoltam.

-
Mike Farrel
tag
válasz
Zozzz2000
üzenetére
Oké, csak ugye alapjáték is megkapta a grafikai patchet, azóta vannak ilyen szép problémák. Nekem is versenyek közben jött elő, plusz voltak olyan gondok is, hogy megnyitottam a térképet fogtam rá zoomoltam egy adott pontra a térkép másik felén és semmit nem láttam a rendes textúrákból, hanem csak egy elmosódott maszlag volt, mert nem töltötte be a térképet a drága. Volt, hogy beragadtam egy adott pontra, mert bárhova el akartam teleportálni, csak loading és loading volt ez miatt.
-
Mike Farrel
tag
válasz
Zozzz2000
üzenetére
Ilyen problémám nekem is volt, plusz térkép betöltési gondok, amíg laptopon játszottam. Talán WR-hez gyenge volt a gép vagy a cf-et nem szerette fogalmam sincs, de most összeraktam magamnak egy "játszós" gépet amit az adatlapomon látsz, kivéve a videó kártyát, az egy HD 7870 és ezzel megszűntek teljesen ezek a problémák. Próbáld meg esetleg azt, hogy rakd SSD-re a játékot, vagy esetleg próbálj ki egy másik vga-t ha van rá lehetőséged.
-
Mike Farrel
tag
A következő frissítésben megérkezik a gyakorló mód:
-Lehetőség, hogy a felkészüljetek a következő Summitra, vagy csak hogy kipróbáljátok azon kívül is az Extrém Spec-eket. (Dr, Dg, Mr)
-Wild Run tulajdonosok: Folyamatosan következő 3 Summit/kvalifikáció extrém eseményeit (Drift Trial, Drag Trial, Monster Arena) előre kipróbálhatjátok, és gyakorolhattok, hogy élesben a maximumot hozzátok ki magatokból.
-Azok pedig akiknek nincs még meg a Wild Run, ők is kipróbálhatják ezeket egy kölcsönautóval, viszont kizárólag csak a soron következő Summit extrém eseményeit.
-Extreme pontot nem kaptok ezek után, de Buckot, Repet, és jutalomkártyát igen. -
Mike Farrel
tag
Szia,
Streetre a Cross KTM specje a legjobb, megy mint a golyó. P-be én a BMW S1000RR-t és a KTM Superdukeot használom, C-be pedig a Kawasakit, de ebben a kategóriában se olyan rossz a BMW, viszont irányításilag nekem ezek fekszenek a legjobban.
Autók közül pedig
Street: Mini, F-150, Skyline
Perf: M5, RX7, X6
Dirt: Skyline, Challenger SRT-8, 370Z
Raid: Buggy, Hummer H1
Circuit: Mclaren 12C, Ford GTÉn kb ezeket használom rendszeresen, de ugye mindenkinek más vált be, pár autó használatában van átfedés itt a fórumtársak között, de azért van 1-2 kocsi amit más még ajánlani szokott, majd meglátod.

-
Mike Farrel
tag
Lehet venni. VPN-el csináld, amit brazilhonba állítasz be, így a paypal se fog sírni és szigorúan a brazil oldalon vásárold ne az angolon. Én 15 db-ról tudok ami innen van és semmi probléma nincs velük a mai napig(megjelenéskor lett vásárolva mind, plusz alapjátékom is innen van).
-
Mike Farrel
tag
válasz
drmazsi
üzenetére
Szerintem Street/Dirt/Raid kategóriában a gyorsulás és a végsebesség az amire ki kell hegyezni az autókat.
Streetben a F150 és a KTM az, amit ha így kihegyezel szinte verhetetlen. De a Mini és a Skyline se rossz.
Raidben a Skyline, Buggy az ami rohadt gyors, ha végsebességre és gyorsulásra vannak kihegyezve, esetleg a Hummer.
Dirtben pedig a 370Z, Skyline, Charger SRT8 amik rohadtul jók ezekre a dolgokra kihegyezve. -
Mike Farrel
tag
válasz
ricshard444
üzenetére
Értem én, hogy min vagy kiakadva nagyon is jogosan, mert azért én is fel tudnék sorolni még kapásból 10 autót meg 10 motort amit nem ártatott volna belerakni még pluszba a játékba, de hát sajnos ebbe kell beletörődnünk, hogy ennyire méltatják a dolgot. Pedig tényleg ha jobban foglalkoznának vele akkor ebben a műfajban amit a játék képvisel tarolhatnának, csak sajnos úgy látszik ez őket nem érdekli, vagy nem akarnak vele foglalkozni.
-
Mike Farrel
tag
válasz
ricshard444
üzenetére
Ezt nem gondolhatod komolyan, elvégre az Ubisoftról beszélünk.
Amúgy én azt hittem egy új motor lesz a reward, mert láttam róla a képeket mikor a patchet promózták, de akkor az majd 6 hónap múlva várható, hogy megfelelően legyen elosztva az idő a két jármű között. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
U.I.: Kellemes Ünnepeket minden topik lakónak!

-
Mike Farrel
tag
válasz
regener
üzenetére
Nem, ha bemegyek Car Dealerben és az olyan helyen van, amit nem töltött be akkor szintén loading feliratot kapok csak.
orc88: Igen erről hallottam régebben, csak most nem gondoltam rá, de valószínűleg ez okozta a problémát. Futott az origin, steam, torrent stb.. Lekapcsoltam mindent most fut rendesen már több órája.
Köszi az emlékeztetést.

-
Mike Farrel
tag
Valaki tapasztalt olyat, hogy a játék nem tölti be a térképet?
Egy hete szenvedek ezzel a jelenséggel, egyszerűen beragadtam a játékba egy pontra, és hiába szeretnék elteleportálni nem tudok, mert azon a ponton kívül nem tölti be a térképet. Ha rá zoomolok egy adott helyre akkor sem látom rendesen a dolgokat kidolgozva, csak egy nagy elmosódott pacát,ha pedig kijelölöm hogy oda rakjon le a teleport akkor meg kapok egy loading feliratot aztán úgy marad örökre. Komolyan az idegbaj kerülget ettől, és legszívesebben gépestül kidobnám az ablakon. Esküszöm mióta módosítgatják a fejlesztők a játékot és fejlődik úgy épül egyre lejjebb ez a hulladék (eddig imádtam, sok órát beleraktam, de most eljött a pillanat, hogy nálam is kiérdemelte ezt a jelzőt a játék).
-
Mike Farrel
tag
Hát igen kreatívak a fejlesztők, hogy már megint az Evora lesz a platunim reward a hó végi Summiton. Vajon ha megnyerem megint akkor már kettő lesz belőle?

-
Mike Farrel
tag
válasz
ricshard444
üzenetére
Ez egy bug a crew telepítőjében (több embert is ismerek aki szív ezzel), nekem amd gépem van ATI kártyával és win10-el gond nélkül megy, havernak intel+nvidia kombó szintén win10el neki nem indult. A titka az, hogy friss telepítés után mikor indítod még pár dolgot fel szeretne rakni, de elakad egy ponton. Ilyenkor feladatkezelőbe be kell lépni, meg kell keresni a crew-t és befejezni a feladatot (elvileg kettő fut abból ami jobban eszi a procit meg a ramot azt kell bezárni) amint megvan, kb 1 vagy 2 percre rá elindul a játék simán. Viszont havernak ezt minden indításnál el kell játszania, különben csak tölt és tölt. Ez azóta van jelen mióta kijött a WR a játékhoz. Sima nem grafika moddolt régi alapjáték gond nélkül ment.
-
Mike Farrel
tag
Az mitől lehet, hogy előző qualifier summitot teljesítettem, záráskor be is rakta a medált a summithoz, viszont most nézem hogy már nem szerepel a Summitnál, hogy teljesítettem volna. Viszont ha belépek a mostani qualifier summitba, akkor látom, hogy az előzőt teljesítettem és ott figyel a medál, de a summitnál szintén nem látni. Ez valami bug lehet (esetleg valakinek ilyen jelenség?), vagy csak gondolt egyet és elvette a medálom a játék (bronzra teljesítettem az előző qualifiert)?
-
Mike Farrel
tag
válasz
ricshard444
üzenetére
Szerintem mehetsz, mivel oda csak x számú medál kell. De nézz utána azért megbízhatóbb forrásból is.

-
Mike Farrel
tag
Srácok egy gyors kérdés, dragban van valami szerepe a dashboard bal oldalán lévő turbós vagy milyen sávnak? Folyamatosan bezöldül, meg pittyeg mikor elér egy szintet. Ennek van valami jelentősége, vagy azt is lehet aktiválni valahogy amiről nem tudok?
-
Mike Farrel
tag
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
Hát lehet, de ezt neked kell kitapasztalni (amcsit még nem használtam driftre), hogy melyik az a kocsi ami jól muzsikál a kezeid között.
Én eddig azt hittem a BMW az, de tévedtem. -
Mike Farrel
tag
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
Egyáltalán nem gyenge, az én drift kocsim amivel most ezt a 184.xxx pontot csináltam 730-as szintű. A drift nem a kocsin, hanem az ügyességeden múlik, hogyan tudod folyamatosan mozgásban tartani a kocsit, meg persze sport vagy HC módban kell driftelni, és az se mindegy milyen kocsi. Például én először az M5-el drifteltem, most kipróbáltam a Subarut és sokkal jobb és kezesebb.

-
Mike Farrel
tag
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
Nem kell ahhoz vérpistinek lenni, hogy platinumba kerülj. Két dolog van amivel garantált a platina, az egyik a drift (nagyon sok playernek nem fekszik, így ha jó helyre kvalifikálod magad tuti nem csúszol hátrébb) a másik pedig a pvp. A többit meg csak megcsinálod úgy, ahogy tudod aztán kész. Én az előző kettő Summiton is az első 300-ba drifteltem magam, most kicsit hátrébb vagyok, mert nem sok időm van a héten szórakozni vele. Utána meg irány pvp-re. PVP-n meg ugye csak az összegyűjtött pénz számít, amit akkor is megkapsz ha be se érsz. Én azt szoktam csinálni, hogy elindul a pvp kicsit megmozgatom a kocsit (nehogy kidobjon a lobby) aztán otthagyom az egészet, mellette kockulok a másik gépen, vagy nézem a tv-t. Így mivel jön a pénz, mész felfelé a ranglétrán ezzel is előrefelé tolva magad a rangsorban. A többi versenyen meg valahova kvalifikálod magad, aztán ha van hozzá türelmed meg erőd akkor javítasz rajtuk és kész. Természetesen a Summit napi törődést igényel, mivel nagyon sokan nyomják és igen hamar hátrébb lehet csúszni összetettben.
-
Mike Farrel
tag
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
Ja igen, azt elfelejtettem mondani, hogy a perk pontokat pakold a factionökre vonatkozó perkekre és akkor azokat a pénzeket fogod kapni amikről itt beszéltem korábban. Amíg a perkeket nem rakod fel addig kevesebb lesz a pénz.
Perkeket pedig a garázsodban találod. -
Mike Farrel
tag
válasz
ricshard444
üzenetére
Rakd fel valami képmegosztóra és úgy oszd meg velünk a szép képeket.

-
Mike Farrel
tag
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
A frakció küldikre ha rámész ott van olyan, hogy "Send friend" ott frakciónként küldj el 2 embert (ha csak 1-et küldesz nem mindig lesz sikeres a frakció), és elkezd visszaszámolni az idő. Így anélkül, hogy végigcsinálnád a haverokkal a frakciót csak úgymond a "barátaid" csinálják helyetted virtuálisan, közben pedig tudsz mást csinálni a játékban. Amint lejár az idő már gyűjtheted is be a pénzeket. Ezt a 8K/2 óra dolgot néztem én is, mert eddig nem így voltak a 30K-s frakciók, hanem ha jól emlékszem azokra is 12 órát kellett várni.
Más:
Érdekes ez a Summit selejtezőért járó jutalom rendszer. Azt hittem ha platinum leszek megkapok mindent ami a Summit rewardoknál volt, erre belépéskor elém rakta a játék a cuccokat, aztán kisorsolt egyet közülük. Mondjuk így se jártam rosszul, mert 5000 CC-vel lettem gazdagabb.
-
Mike Farrel
tag
válasz
misiizsai
üzenetére
A Summit selejtezők végig vannak a hónapban és a hónap végén a "nagy" Summit. Tehát ha megnézed a mostani Summit nov 19-ig tart, és a követekező pedig nov 19-től egészen nov 22-ig. 23-től meg a "nagy" Summit lesz elérhető. Ha jól értelmeztem akkor ennek, hogy benne vagy a platinumba azért van jelentősége, mert mikor belépsz a Summithoz és nyomsz egy b-t, akkor látni fogod, hogy az esemény zárásakor milyen extra dolgokat fogsz kapni. Például a bronzosok csak performance pakkot meg még valamit kapnak, az ezüst az performance pakkot, egy ingyenes Monster Truck kittet, meg CC-t, és így tovább. A Skill rendszer meg tényleg nevetséges lett, mert elvétve néha dob tuning partot is, de az ritka. Inkább a Summit küldikért dob 50-es partot. Tehát adott Summitot kell jó sokszor megcsinálni, míg az összes partsból ki nem adja az 50-est.
-
Mike Farrel
tag
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
Köszi, tehát akkor nem kell aggódnom. Az árat én is néztem G2play-en tegnap olyan 6500 Ft-ért tudtam volna előrendelni kedvezményekkel, viszont kb 2 perccel ezelőtt mikor néztem az összes fajta crewt leszedték az oldalról. Kíváncsi leszek az okára.
-
Mike Farrel
tag
Ez a teljes Wild Run kipróbálás most hogy is van? A letöltéstől számított 2 órán át lehet használni, vagy az első játékindítástól, mert pont el kell itthonról mennem majd amikor befejezi a letöltést.

-
Mike Farrel
tag
A játék azért drágább felénk, mert kereset szerint a játékok árazása más és más kontinensenként, plusz ha jól emlékszem régiónkénti beosztás is van. Ezt úgy kell elképzelni, hogy a világtérkép fel van szeletelve függőleges egyenes vonalakkal és kategóriákra van osztva. Sajnos kicsiny országunk pont abba a kategóriába esik, ahol a német fizetési viszonyokat veszik figyelembe és ezért ilyen rohadt drágák a játékok nálunk is, mert azt hiszik ugyanolyan jól élünk, mint a németek, mármint kereset/megélhetés szempontból vizsgálva.
Sajnos azt a cikket amiben erről a konkrét régiós felosztásról volt szó nem találom, de van helyette másik érdekes olvasnivaló ami segít egy képet alkotni az árazásról és választ ad az árazással kapcsolatos kérdésedre. LINK -
Mike Farrel
tag
válasz
OceanStorm
üzenetére
Hát az mondjuk jó lenne, bár a nuuvem lehet alárak megint mindennek, mint anno a crew megjelenésekor. Csak onnan meg trükk nélkül nehéz lesz megvenni, mióta megmakacsolták magukat.

-
Mike Farrel
tag
válasz
OceanStorm
üzenetére
Fentebb én már linkeltem a WR-t ami külön előrendelhető 28 EUR-ért.
-
Mike Farrel
tag
válasz
regener
üzenetére
Ez egy jó kérdés, mondjuk steames WR-t még nem láttam, csak uplayest. Amit használok webshop összehasonlító oldalt, az is csak uplayes dlc-ket listáz semmi mást. Viszont ha a steames játékod úgy indul, hogy elindítja magának előtte a uplay-t akkor valószínűleg működik úgy, hogy a dlc uplayes. De lehet a support tudna erre rendes választ adni
vagy nem. -
Mike Farrel
tag
válasz
ricshard444
üzenetére
Itt a válasz a kérdésre, itt előrendelhető csak a DLC alapjáték nélkül. Tehát árulják majd különálló DLC-ként, plusz akinek nincs meg a crew se az megveheti majd úgy, hogy alapjáték+Wild Run.
-
Mike Farrel
tag
Az X6-ról a játék megjelenésekor is volt szó, de aztán abból semmi nem lett.
Itt a lista hogy miket találtak akkor, mikor megjelent a játék és abból mi valósult meg. Lista
Új hozzászólás Aktív témák
PH-s játékoslista amire itt tudsz jelentkezni.
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Emlékeztet egy másik ilyen szuper tapadásos játékra ami nemsokára megjelenik.