- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- Vezetékes FEJhallgatók
- ASUS notebook topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen széket vegyek?
- Androidos tablet topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
st6969
őstag
Kezdem azt hinni, hogy megbolondultam
Használja valaki UPC/Vodafone kábel + mediakártyával? TV nézéskor itt-ott feltűnt, hogy csúszik a hang a képhez képest. Médialejátszásnál korábbról ismerem ezt a jelenséget, de tv-nél?
Helyi városi tv csatorna másodpercekben mérhető csúszásban működött valamiért a régi tv-men is, de csak az. A helyi csatorna hangja továbbra is csúszik, de pl. RTL Klub-on is látható hang csúszás...Lehet ennek bármi köze a tv-hez, vagy így jön az adás és kész?! -
McBJani
tag
Sziasztok!
Van egy C728-as tv-m és segítséget szeretnék kérni három dologban, hátha már valakinél volt rá megoldás.
1. A tv a nappaliban van, ahol sok a fény, így a fényerő 100%-ra van állítva, de valamelyik éjszaka levettem 50-re és bizonyos időközönként villant egyet. Max fényerőt visszavéve nincs ilyen jelenség.
2. A "guide" nagyon lassú és, ha rajtamaradok pár másodpercig egy csatornán, akkor át is vált rá.
3. Két bluetooth fülesem van és mind a kettővel akad a hang.
Frissítés automatikus, így mindig a legújabb ment fel.
Ha tudtok légyszi segítsetek.
Köszi szépen! -
tigipuf
senior tag
Sziasztok, 55 c805 tulaj lettem én is,most barátkozom a tv-vel.Háttérvilágítású táv nem volna esetleg beszerezhető?Lg-m volt és a mutogatós táv nagyon hiányzik ,este sötét szobában nem egyszerű a tv kezelése.
-
classic B
senior tag
válasz
Celtis #25591 üzenetére
Az előbb írtam valamit de nem akartam balhét inkább töröltem. Nagyjából egyetértek veled de én úgy vagyok most hogy inkább vettem volna Samsungot vagy LG-t. Újra nem venném ezen gyártó egyik termékét sem. Elfogadom azt is hogy inkább elégedettek a felhasználók mint nem.
-
Celtis
veterán
válasz
classic B #25590 üzenetére
A termék, maga a tv, egyébként nagyon jó. Az árához mérten meg bomba vétel. Legalábbis én úgy érzem 420-ért a 75-ös miniled az volt. Képminőség, különösen a fekete, ami tök sötét szobában is matt fekete, kiváló.
A hiányosságokkal vagy együtt élsz, vagy hülyét kapsz tőle, lévén a támogatás kb. nullával egyenértékű.Nekem volt samsung tv-m. Az is egyfajta support. Ahhoz képest a nulla is hatalmas előrelépés.
-
Geree
senior tag
Sziasztok, beszálltam a TCL-es klubba egy 65C805-el.
Próbáltam keresni, de egyértelmű választ nem találtam: Ezekkel tényleg nem lehet rögzíteni USBre DVB-t adást? (Régi sony-val minden gond nélkül ment) Valakinek van esetleg hivatalos információja?Köszi!
-
Celtis
veterán
válasz
Stealth #25585 üzenetére
Írta, hogy nem a promóciós regisztrációval van gondja.
A normál regisztráció pl. ahhoz kell, hogy hibát jelents be vagy fel tudjad venni a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal. Mondjuk én regisztrálni tudtam, de kérdést küldeni már nem. Nekem ott nem működött az oldal.
A szokásos aliexpress support szint. Megkapod a terméket, aztán nem is hallottunk egymásról.
-
-
LLKobe
veterán
Három hete vettem magamnak egy C745-öt, frankó darab. Ma beüzemeltem apámnak a C805-öt.
Hát a feketék között zongorázni lehet a különbséget. Aki a kettő közt vacillál, mindenképp a C805-öt válassza.
-
dm1970
aktív tag
Sziasztok!
A https://www.tcl.com/hu/hu oldalon regisztráltam egy fiókot. Próbáltam a TV-t is regisztrálni, de arról, hogy ez sikeres volt-e nem kaptam még semmi visszajelzést.
Valahol meg lehet nézni a regisztrált készülékeidet?
Nem a +2 év promócióról beszélek, az ment simán.Köszi!
-
violino
csendes tag
Üdv!
TCL tv-n nézhető a SKY SHOW TIME streaming? -
Susanin
csendes tag
Jól értem hogy kézzel kell kapcsolgatni és nincs auto váltás mint a HDR-nél és a DV-nél? Miért világosabb a HDR, dinamikus?
Van IMAX Bluray lemezem, lejátszáskor az AVR jelzi hogy IMAX hangot érzékel képnél meg sima HDR jelenik meg. Disney+ semmit nem jelez, gondolom csak aranyban más és semmi különleges hozzáadott érték nincs benne.
-
dm1970
aktív tag
Sziasztok!
Ebben esetleg egy kis segítség:
[link]
Köszi dm -
Susanin
csendes tag
Esetleg tudna valaki válaszolni, hogy az IMAX képmód mi akar lenni a c805 -nél?
-
st6969
őstag
válasz
pictigjis #25552 üzenetére
A digitális zajszűrés milyen fajta hibát javít egyébként? Mert van egy másik probléma is, bár ahhoz kezdek hozzászokni: homogén háttérnél hangyás/zajos a kép. Ezt streamingnél is látom, az újabb, jobb minőségűeknél kevésbé, a régebbieknél elég erősen.
HD TV adásoknál is látszik, még stúdió felvételeknél (Szerencsekerék pl.) is zizis...
Az adás amúgy Vodafone kábeltv (koaxon) mediakártyával. -
Stealth
senior tag
-
pictigjis
őstag
válasz
Imi1981 #25553 üzenetére
nekem nem tűnik annyira kenődősnek, de lehet, nem is vagyok annyira érzékeny az ilyesmire. hihetetlenül, durván zavarnak viszont a tömörítés miatt jelentkező kockák. vízilabdát például még high állásban is nehéz nézni néha, de kikapcsolva... kvázi lehetetlen. ha az iptv nem lenne agyontömörítve, szívesen kikapcsolnám, de jelenleg nem lehetséges (számomra)
-
Imi1981
veterán
válasz
st6969 #25551 üzenetére
Gondoltam hátha ez kimaradt de akkor mégsem. Akkor gondolom a gyengébb minőségű anyagokat nem jól kezeli. 55C745 -öt és kb 4 méterről nézem úgyhogy ilyeneket nem látok. Azt látom hogy nem olyan jó a kép ha gyengébb minőségű a videó de nem látom festményszerűnek.
pictigjis
Kikapcsolom mert iszonyat a fejmozgás ( kenődik a kép) ha be van kapcsolva. Mondjuk én csak forma 1 -et nézek tévé műsort. -
st6969
őstag
válasz
Imi1981 #25550 üzenetére
Köszi, de írtam is, hogy Vhiktor videója alapján van beállítva, tehát ezek kikapcsolva.
-
st6969
őstag
Sziasztok!
3 hónapja van meg a tv (65C805 3,3m-ről nézzük), tetszik a feketéje, meg úgy összességében minden, egy dolgot kivéve.
Követem a topic-ot, de ilyet nem igazán olvastam még senkinél: elsősorban tv adásoknál (HD is), illetve telefonról tükrözött videónál vehető észre, hogy olajfestmény szerűek egyes elemek (főleg az emberek arcánál látszik nagyon, főleg akkor, ha kicsit távolabb van, de közelinél is észrevehető, hogy próbálja mosni a képet az algoritmus.
Élesség 0-án áll, a beállítások Vhiktor videójában lévőek szerint beállítva. Fw még a gyári, nem merek frissíteni, de valahogy az az érzésem, hogy ez a tv sajátossága, fw-vel nem orvosolható probléma. Nem akarom elhinni, hogy csak én látom. Előző tévénken (Samsung 46F6400) nem tapasztaltam ilyet, persze nyilván az kisebb volt, de rengeteget vetítettünk ki telefonról, és soha nem volt ilyen probléma. A TCL mintha ilyen furán dolgozná fel a képet, összemossa a pixeleket
Tapasztalt valaki hasonlót? -
vidaila
senior tag
válasz
tomisanzero #25546 üzenetére
Mindenesetre nálam a c735 tv-n még mindig nem oldotta meg a v603-as a streaming appok dv fényerő ingadozását. Kb egy éve nem sikerül nekik helyre rakni.
-
tomisanzero
tag
válasz
tomisanzero #25359 üzenetére
Hátha hasznos lehet még valakinek. A V605 OTA frissítés megoldotta, legalább is úgy néz ki, a netflix DV akadozast. C728.
-
Susanin
csendes tag
[link] Optikai, bevizsgált, HDMI tanúsítvánnyal.
-
lasse001
senior tag
Szerintem ez kell nektek. Évek óta használom. google play ikon
-
-
TSD001
újonc
Köszi, ezeket kipróbálom.
-
TSD001
újonc
Sziasztok,
C805 olyat produkált a 144hz-es hdmi porton laptopon filmezés közben, mintha időnként mintha ki-be kapcsolt volna 1 pillanatra. Próbáltam 60 és 120hz-en is, ugyanaz volt. Vlc-vel ment a film, mással mèg nem próbáltam. Movie és PC módban ugyanez a szitu, kábel high speed, anno series x-hez adták gyárilag. TV adásnál, appokból lejátszásnál, xboxon, nincs ilyen, csak a notinál. gyári 24-es fw van rajta. volt valakinek ilyen és sikerült megoldani valahogy?
-
Imi1981
veterán
válasz
rumkola #25522 üzenetére
Van play áruház hisz a rendszeralkalmazások között ott van és meg tudom nyitni de ott a szerkeszthető sávban nincs és nem lehet berakni oda mert nincs a választható alkalmazások között. Nem értem miért nincs kint alapból az alkalmazások között mint android tv -n.
Láttam elsőre is melyik menüpont az és a benenetválasztóval lehet elhozni de nincs ott play áruház! Ezek vannak [kép] [kép] [kép] [kép] [kép]
-
rumkola
nagyúr
válasz
Imi1981 #25521 üzenetére
Az érdekes, nekem az TV-n lévő összes APP ott van sorban.... Mi értelme lenne nem mutatni valamit? Szerintem azt nem mutatja, ami nincs is telepítve.
Ez a gomb (bemenet választó) hozza elő, de csak kis távirányítóról talátam képet. A nagyon is ugyanez az ikon van a gombon, csak a bal oldalán, a nulla mellett. -
flash-
veterán
eurosporton szoktatok kerékpárt nezni?
milyen beallitasokat használtok ami segit?nem is a mozgasmegjelenitessel van bajom az mimdenfele beallitas nelkul is jo, hanem a szin neha fakó, sokszor majdnem kiégett reszletek, blokkos a kep, neha zajos
mert ilyen ez a helikopteres kozvetites.ezekre ti mit hasznaltok?
pl helyi kontraszt ill keptisztasagi beallitasok? -
Imi1981
veterán
A play áruház ikonját nem lehet valahogy kirakni főoldalra?
-
ρσгτσ
addikt
válasz
s:zozo #25514 üzenetére
"Mióta telegramos firmware-t használok nem ad találatot az online frissítés keresésre."
Pont azért szoktak onnan frissíteni az emberek, mert amúgy sem nagyon ad. Általában az elején van egy frissítés és annyi. Így ha valami nem jól működik, bugos, akkor vagy megszokod, vagy töltesz le másikat a Telegram -ról.
Ha szerencsés vagy, akkor olyan FW van a TV -n, amin minden normálisan működik, és nem kell töltögetni.
A szoftveres támogatásra nagy ívben sz@rik a TCL. Legalábbis a legtöbb TV -nél. Ez az ára annak, hogy a konkurenciához képest olcsón adja az eszközeit.
-
s:zozo
aktív tag
válasz
masystem #25505 üzenetére
Szia!
Saját tapasztalatom miatt nem javaslom.
Mióta telegramos firmware-t használok nem ad találatot az online frissítés keresésre.
Elég nagy a homály sok tekintetben a firmware-kel kapcsolatban, Gondolok itt arra, hogy nincs a TCL hivatalos oldalain elérhető, letölthető firmware. Jobb híjján a telegramost rakjuk fel, ha valamiért nem tetszik a gyári. Telegramos firmware-ket fel lehet rakni, de a TCL-től nincs semmi észrevétel, hogy ez most mennyire hivatalos. Olvass vissza pár lapot, pont kialakult egy párbeszéd erről a témáról. Garancia szintén homály ebben az esetben. -
ricsik
őstag
C835 - 605-ös fent. Eddig rendben van, változást nem vettem észre. Viszont kikerült az audió kimenetek közül az optikai, amit használok. 599-ben menne volt, tudtam váltani a belső hangszóró és optikai között. Most nem, optikaira mindig kiküldi a jelet.
-
Zole95
csendes tag
Sziasztok!
TCL C805 tv esetén a kép beállításoknál nem jelenik meg a haladó beállítások. Tudnátok segíteni, hogyan lehet elő varázsolni? 😁 -
Bogyi007
veterán
No megvolt a vizsgáztatása az 55C645 tévének a konzolos használaton kívűl. Lement az F1 időmérő. Vhiktor setupja nagyon jól muzsikált itt is.
-
kenicsab
tag
Egy mai infó a tv-mmel kapcsolatban:
Idézet a szervíztől,"Kedves Ügyfelünk!
Értesítünk, hogy az általad javításra küldött, #******* RMA számmal ellátott termék beérkezett és #******* számmal regisztráltuk a szervizben. Technikus kollégáink hamarosan megkezdik a termék vizsgálatát és javítását. Szeretnénk tájékoztatni, hogy a szervizfolyamat várható időtartama 30 napra is kitolódhat. Amennyiben termékedet a szerviz megjavította és úton van Feléd, további üzenetben értesítünk.
Termékek:
1 x TCL 65C805 Smart LED Televízió, 165 cm, 4K, MiniLED, HDR, Google TV 65C805További kellemes napot kívánunk!
Depanero csapata - eMAG szervizpartner"
Ebből 2 dologra következetetek:
1. nagyon sok a munkájuk, ezért hosszadalmas a javítás
vagy
2. Egy nagyobb szervízbázisra küldik el a főpanelt (pl, külföldre)! -
masystem
csendes újonc
Sziasztok. Szerintetek, ha feltelepitettem a C735-re a legfrissebb Telegramos firmware-t (azt hiszem V599) attol még lehetséges, hogy fog kapni később gyári frissítést? Azt hiszem már a V603 a hivatalos legújabb, legalábbis lengyel oldalon olvastam. Csak a garancia elvesztése miatt kérdezem... Köszönöm
-
zodo
nagyúr
válasz
Vhiktor #25501 üzenetére
Nekem jelenleg a 43C645 ezt mutatja.
(múlthét pénteken érkezett és beüzemelés alatt nem frissített)
V8-R51MT05-LF1V576
Gondolom a V576 lenne az érdemi rész ami a firmware számát jelöli.Ha jól olvasom a topikot akkor hiába is várok online frissítést a tv-n.
Tehát ha (eddig) még nem találtam problémát, érdemes kikapcsolnom a frissítési lehetőséget mert akár mégis érkezhet ami viszont ront(hat) a jelenlegi állapoton?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- MSI CYBORG 15 A13V
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged