- LG LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Home server / házi szerver építése
- Egyelőre táblázattal segíti a Borderlands 4 futtatását a Gearbox
- Nagyon bízik az Instinct MI450-ben az AMD alelnöke
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
st6969
őstag
Sziasztok!
3 hónapja van meg a tv (65C805 3,3m-ről nézzük), tetszik a feketéje, meg úgy összességében minden, egy dolgot kivéve.
Követem a topic-ot, de ilyet nem igazán olvastam még senkinél: elsősorban tv adásoknál (HD is), illetve telefonról tükrözött videónál vehető észre, hogy olajfestmény szerűek egyes elemek (főleg az emberek arcánál látszik nagyon, főleg akkor, ha kicsit távolabb van, de közelinél is észrevehető, hogy próbálja mosni a képet az algoritmus.
Élesség 0-án áll, a beállítások Vhiktor videójában lévőek szerint beállítva. Fw még a gyári, nem merek frissíteni, de valahogy az az érzésem, hogy ez a tv sajátossága, fw-vel nem orvosolható probléma. Nem akarom elhinni, hogy csak én látom. Előző tévénken (Samsung 46F6400) nem tapasztaltam ilyet, persze nyilván az kisebb volt, de rengeteget vetítettünk ki telefonról, és soha nem volt ilyen probléma. A TCL mintha ilyen furán dolgozná fel a képet, összemossa a pixeleket
Tapasztalt valaki hasonlót?
Új hozzászólás Aktív témák
- PHILIPS 50PUS8909/12 Amlibight 4K HDR Smart 144 HZ GAMING TV
- LG 65QNED87T 165 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- TCL 55C745X2 FALD, 144Hz, 2029.07-ig gyári garanciás, dobozában, fóliás, karcmentes TV.
- Samsung QE55QN85D 55" Neo QLED, Mini LED, 4K, 120 Hz, HDR10+
- PHILIPS 43PUS8909/12 Amlibight 4K HDR Smart 144 HZ GAMING TV
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 96GB (2x48GB) DDR5 6000MHz
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest