Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tigipuf
senior tag
válasz
Vhiktor #29434 üzenetére
Nem érdekel mivel nem hiszed el. Maradjunk annyiban,hogy engedélyeztem a bluetooth kapcsolatot ,és működik.A tcl távon kétszer megnyomva a vissza gombot a telekomos box főmenűjébe lépek és azt állítok amit akarok.A home gombbal meg a tcl főmenűben vagyok és ennyi.A szürke tárcsával meg lépkedek a telekomos csatornák közt.Mint írtam is a tkom távirányítót nem használom mert minek,egyedül szoftverfissítésnél kellett egyszer igénybe vennem .
-
tigipuf
senior tag
Azért erre illene reagálni mester,
#29409mert szerintem nem kevés felhasználót érint,de nagy a csend úgy látom.Mert de.
-
tigipuf
senior tag
Miért van az az érzésem,hogy ez a firmware pakolászás ,mókolgatás már kezd emlékeztetni egyes telefonok fórumára ahol mindíg szar volt minden.Érdekes módon amikor a gyártó megunta és megszüntette a lehetőséget azóta sokkal kevesebb a panasz.
-
tigipuf
senior tag
Sziasztok, 55 c805 tulaj lettem én is,most barátkozom a tv-vel.Háttérvilágítású táv nem volna esetleg beszerezhető?Lg-m volt és a mutogatós táv nagyon hiányzik ,este sötét szobában nem egyszerű a tv kezelése.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 7
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Synology NAS
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- IFA 2025: Csúcskategóriás funkciókat kínál az EarFun új fül- és fejhallgatója
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest