- Meghúzza a nadrágszíjat a gyártóüzemeiben az Intel
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- 1000 milliárd dolláros AI-központot akar az USA-ban a SoftBank
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Relatíve kompakt, "platinás" tápszörnyekkel gyarapodott az ASUS kínálata
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED monitor topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
rumkola
nagyúr
válasz
vidaila #28133 üzenetére
1. Activate Quick Start (EVEN if you have this option ON, just do TURN OFF AND TURN ON THIS OPTION once AGAIN)
2. Turn off (hold power button on remote control 5 seconds and say YES/ OK to turn off question and unplug the TV and of course after 10-15 sec, plug in powercord to TV again)
3. Turn on the TV
4. Let it load all the GTV UI
5. Turn off the TV with the remote control button (but not completly, just one short click - to quick start standby mode)
6. Turn the TV back ON with the button on the remote
7. Put the movie or series with Dolby Vision
8. Enjoy, finally, the movie or series without brightness changes in the scenes -
-
ρσгτσ
addikt
válasz
vidaila #23209 üzenetére
Valószínű én is falat fúrnék inkább. Amihez jó széles lyuk kell, de az átlagnak még mindig egyszerűbb, mint csatlakozót szerelni (normálisan) az áthúzott kábelre.
MixY:
Mondjuk ha 3 méteres kábellel át tudod vinni fúrás és minden egyéb nélkül, akkor az lenne a legjobb megoldás. -
Stealth
senior tag
válasz
vidaila #21493 üzenetére
Szia!
Local contrast ki van kapcsolva? Nekem akkor villogott a kép, pontosabban lassan váltott fényerőt a tv. -
FJC
senior tag
válasz
vidaila #17913 üzenetére
Ezt értem, de én még nem láttam ezt...
A Netflix megy nálam általában és ott szinte minden DV és OK.
Letöltött film esetén sem jelentkezett, bár csak 1-2 DV filmet néztem.
Nekem a DV üzemmód az sötét, a háttár ledek vezérlése magas, minden más kikapcsolva, csak egy kis mozgás simítás van bekapcsolva. -
mikrofon
veterán
válasz
vidaila #17363 üzenetére
Lehetőleg mindezt közelről, tényleg pár centiről és nagyítóval. Természetesen az összes pixelt ellenőrizd nehogy kimaradjon egy is ....
De az is lehet, csak keresel pár szemetgyönyörködtető bemutató videót, vagy természetfilmet aztán pedig olyan tartalmakat amiket szeretsz és élvezed a TV-t és az életet......
-
-
-
válasz
vidaila #16202 üzenetére
Nincs még TCL TV-m, de hasonló gond volt nálam a Hitachi félig buta TV-vel.
Ott előnézeti képeket próbált gyártani a TV, és pörgette a winyót órákig. Utána már jó volt, csak sokáig békén kellett hagyni.
A winyó tápellátásával minden oké? Nem áll le néha a winyó? Haver Sony TV-je (hiába usb3-as), nem hajtotta meg az én USB3-as laptop winyómat az USB portról, és ki-be kapcsolgatott terhelés alatt. -
Mystery230
csendes tag
válasz
vidaila #16059 üzenetére
Egyébként ezt nálam is csinálja, meg a kép beállítást se menti el.Ezek a foltok is zavarnak szürke meg fehér képnél, plussz fehér képernyőnél DRY screen jelenség vehető észre nálam a jobb felső sarokban és középen.Majd ha hazaérek küldök képeket róla, kíváncsi vagyok a véleményekre, hogy mit csináljak vele.
-
vidaila
senior tag
válasz
vidaila #16054 üzenetére
Van erre valami megoldás? Nagyon bosszantó. Hiába frissítettem firmware-t (v503) ez a fényerő váltakozása nem akar megszűnni vagy kikapcsolni. Mikor sötét-fényes jelenet váltakozik hamarabb vált a fényerő mint maga a jelenet, minden automatikus szabályozó ki van már kapcsolva, még sem szűnik meg. Főleg netflixen dolby vision filmeknél, meg mai nap a disney plus mandalorian epizodokon is észre vettem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Energiaital topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Goddess of Victory:Nikke
- OLED monitor topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest