- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Milyen notebookot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kompakt MSI alaplap érkezett Ryzenek alá
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Autós kamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Ismét a Gigabyte alaplapjaival van az Erő
Új hozzászólás Aktív témák
-
csƵ
addikt
Üdv!
C728-hoz mi az ajánlott fw? Jól látom, hogy a V599 OTA?
-
csƵ
addikt
Dilemmában vagyok. C745-nek vagy C805-nek jobb a feketéje? Látta már valaki őket egymás mellett sötétben?
-
csƵ
addikt
Üdv!
Mi a különbség a C728 és a C645 között?
Az előbbi van nappaliban, a másik menne a hálóba, így a nagyon jó fekete fontos. -
csƵ
addikt
Üdv!
C728-ra melyik fw-t érdemes most telepíteni? -
csƵ
addikt
-
csƵ
addikt
Üdv! Most olyan problémám van, hogy ARC-n keresztül csatlakoztatva van egy soundbar és ilyenkor a belső hangszóróból recsegő, csörgő alapzaj hallatszódik, ami nagyon zavaró.
Mit lehet ezzel kezdeni? Le lehet tiltani a tv hangszóróját? -
csƵ
addikt
Üdv!
A TCL felirat alatt mi az a 4 LED? Eddig nem volt ott, most narancs/zöld színben ég. -
csƵ
addikt
Üdv!
55C728-ra most mi az ajánlott fw?
Wifi kapcsolódási hibát javíthat? -
csƵ
addikt
Lehetséges, hogy a cserekészülékemen nem jó a wifi? Telefon nem látja a tv-t, a tv nem tud csatlakozni a hálózathoz, de látja.
-
csƵ
addikt
Mi állítódott el? Nézem az M4-en a kézilabda meccset, minden hang van, kivéve kommentátor.
Másik tévén minden oké. -
csƵ
addikt
Na, ez szerencsére pixelhiba mentes. Viszont a panel és LED háttérvilágítás közé egy 2-3 centis hajszál bekerült az alsó káva felett.
Másik: semmilyen hangforrást nem enged kiválasztani, csak a belső és automatikust. ARC-n van csatlakozva a bar, de nem engedi kiválasztani. -
-
csƵ
addikt
Megjött 5 hét után az 55C728 cserekészülék.
Már a doboza is más, mint amelyiket novemberben vettem. Az egy színes fényes csomag volt, ez már az újrahasznosított kartonszín, minimális szöveggel. Először azt hittem, más típust küldtek. -
csƵ
addikt
válasz
szasanyi #10307 üzenetére
Rtings az amerikai verziót tesztelte. Amúgy is egy óriási vicc, hogy egy tv típus különböző paneleket kap iszonyatos képkülönbségekkel. A DV hiánya megint érthetetlen. Ezek 1000 dolláros készülékek. Samsungból max. QN90-et vennék, de az meg iszonyat drága.
Az OLED tévék meg beégés-veszélyesek. Szóval nem lehet találni kompromisszum-mentes tévét 1 millióért sem.
Ezért nem vagyok hajlandó kiadni 250-nél többet egy tévére. Majd, ha megoldják az OLED-betegséget, akkor veszek újra tévét.
Ami nagyon tetszik a Samsungokban, az a hátulján lévő kábelvezető csatornák. -
csƵ
addikt
válasz
szasanyi #10289 üzenetére
Nekem is most jutott eszembe, hogy úgy ment vissza a szervizbe, hogy semmiből nem jelentkeztem ki (Netflix, Youtube, Gmail fiók) Ilyenkor mi a megoldás? Azt a tévét már nem kapom vissza. Mi lesz annak a sorsa? Érdemes itthonról minden eszközről kijelentkeztetni a fenti appokat? Lehet ilyet?
-
csƵ
addikt
14-én elvitte a pixelhibás C728 tv-met a szerviz.
A mai válasz tőlük:Kollégám kijelzőt rendelt a készülékéhez, ezt még sajnos nem kaptuk meg. Nagy a valószínűsége, hogy nem küldi a gyártó, ebben az esetben csereutalványt fogok kiállítani. Erről pár napon belül értesítem.
-
csƵ
addikt
Állandóan elállítódik a képmód a tévén moziról szabványra. Ennek mi az oka?
-
csƵ
addikt
Ti kábellel vagy wifin keresztül adtok netet a készüléknek? Eddig vezetnék nélkül kapta a tévé, de ott van a router mellette közvetlenül. Szóval nem gáz egyik megoldás kivitelezése sem.
Mit javasoltok? 1Gbites a netcsomagom. -
csƵ
addikt
Üdv!
55C728-as tévém van. Cseszhetem a 100Hz-et, ha a T-Home settopbox-ból 50Hz-en jön ki az adás? Pedig sportmeccseknél pont lenne értelme a 100Hz-nek. -
csƵ
addikt
Iptv-m van és remeg az adás. Ez szolgáltató probléma lesz ugye? Vagy valamit nagyon elállítgattam a beállításokban?
-
csƵ
addikt
Üdv!
Rendeltem egy 55C728-at. A PH! cikkben lévő színbeállítás megfelelő lesz hozzá, vagy van pontosabb?
Egyúttal azt is megkérdezném, hogy beüzemelésnél kell-e valamire figyelnem? Új fw telepítés, akármi?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google pixel buds pro 2 vezetéknélküli fülhallgató
- AKCIÓ! LOGITECH G PRO X 2 Lightspeed Headset 2026.04.18-ig garancia - BEÁRAZVA
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Ibasso DC Elite
- Új csak kipróbált Smartech 55 139cm Qled 4K UHD Quantum tv google assistant,Netflix, stb
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest