Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- RAID
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Erősítő, hangfalak
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
boborján2
senior tag
válasz
agent11 #23597 üzenetére
Bár nem nekem írtad, de szeretnék erre egy reakciót írni.
Szerintem itt nem is az a kérdés , hogy hogyan oldható meg.
Aki akarja megtalálja az utat a frissítéshez szakmai fórumok segítségével.
Inkább az ,hogy ezt miért nem házon belül oldják meg.Őszintén szólva , nagyot néznék pl. ha egy Intel vagy AMD drivert egyszer csak telegram csatornán kellene keresnem, de úgy, hogy erről a VGA gyártó egy árva szót nem szól.
Joli néninek pedig nyilván nem kell tudnia frissíteni, DE Joli néninek is jár a tv-vel az a funkció ,hogy pl. netflixről egy DV tartalmat mikro laggok nélkül tudjon megnézni.
Így viszont ő beragadt a bugos firmware-ben, lehet hogy örökre.Csak azért ezt a példát hoztam , mert az enyém a vásárláskori 4xx firmware-el épp ilyen hibát produkált. Ezt a (számomra soronkövetkező) 5xx firm javította.
Szomorú az a tény, hogy aki nem tud frissíteni , az szép magyarosan mondva, besz..ta."Amúgy is mindig az van, ha jól működik akkor ne frissítsünk..."
Ebben teljesen egyetértek.
Viszont alapesetben a frissítés nem azért készül , hogy elrontsa , hanem hogy javítsa.
És itt nem feltétlen a látható dolgokra kell gondolni, hanem pl. a rendszer stabilitására, sebességére a motorháztető alatt. Ha pedig még ezt is elengedjük , még akkor ott van a droid biztonsági frissítése, amit így szintén nem fog megkapni.ezek leaked (azaz kiszivárogtatott) verziók.
Esetemben a 65C835 (2022 modell) a gyártásától számítva egyetlen verziót sem kapott volna meg hivatalosan?
Csak mert a TG csatornán szerintem legalább 10 féle FW van, nővekvő verzió számokkal.
Ez mind csak leaked lenne és soha nem kerül publikus státuszba egy sem?Itt valami sántít....
-
Stealth
senior tag
válasz
agent11 #23597 üzenetére
Azért ennek nem így kellene működnie a világ egyik legnagyobb gyártójánál.
TCL oldalon legyen letöltési lehetőség, ami biztosítja, hogy hivatalos forrásból teszed fel a szoftvert. Igen is lennie kellene kiadási megjegyzésnek, hogy mit javítanak az új verzióval.Én a c735-öt azért frissítettem usb-ről, mert már 500 felett járt a verzió a telegrammon, a tv-n meg a 438 volt és sosem talált frissítést, ez engem zavart.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (QE75LS03D ) FRAME ! 190CM 4K SMART CSÚCS TV ! 2024 MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG QE65Q800T 165CM 8K SMART PRÉMIUM % AKCIÓ!!
- LG 65QNED87T 165 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- ÁRZUHANÁS! LG 55QNED87T 139 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- SAMSUNG (QE65QN900DT) 165CM 8K NEO Q-LED 2025 CSUCS TV ! AKCIÓ
- Dell G15 5520 Gamer FHD IPS 120Hz i7-12700H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3060 6GB 140W Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- Apple Watch Ultra 2 GPS, LTE, 49mm // Számla+Garancia //
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest