- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Saccco
nagyúr
Ha közeledben van ilyen 55X93J, akkor érdemes erre menni.
-
csƵ
addikt
-
szjoci
őstag
-
Coradiel
csendes tag
-
Coradiel
csendes tag
-
-
mikrofon
veterán
-
-
Brandynew
őstag
-
gyűrű
addikt
A doboz meglétét már nem lehet kérni tavaly óta..
Legalábbis a 14 nap után...
Szép is lenne ha évekig őrizgetnék egy szekrény méretű dobozt...
Nálam pár éve egy 65 colos samsung tv-nél volt felhősödés, 1,5 év után, kijött a szerelő, hozott egy új panelt, kb fél óra alatt kicserélte, falról le és felszereléssel együtt.. -
H-Mano
tag
Nálam kb. hasonló pixel probléma van (de állandóan sötét szürke)...Csak akkor vettem észre, mikor egy tisztítás után ALAPOSABBAN átnéztem...
Más:
Ma TV nézés közben felugrott egy "szürke" ablakban valami kérdés(nem emlékszem a szövegre),LEOKÉZTAM, erre a TV-t átváltotta valami üzleti f...ságra, a bal oldalon valami androidos baromsággal....A Rendszer-Környezet lett "üzlet", ezt visszaállítottam "kezdő-re"
Valaki megírná, hogy ezzel a képbeállítások mindenhol visszaálltak? -
tobias40
veterán
Szerintem túlzások ezek a "ocsmány" jelzők,teljesen vállalhatóak a hd adások JÓ tv-n!
Még a régi stb-m van,a droidosról nem tudok nyilatkozni..
Nekem van egy Pana 65vt50 plazmám és egy TCL65 725 tv-m és mindkettőn vállalható a telekom hd adása!(van 1-2 ami nem szép de az épp nem érdekel.szerencsére a sport adók jók,nálam is az megy 70-80%-ban!)
Tudom hogy jobb a Digi vezetékes minősége de az nálunk nincs sajnos!
Csak hd-t nézek a többi nem érdekel!A 4K-ra nem fizettem elő mert csak egy műsor érdekelne,a sport de azért meg túlzás a 2000 ft havi díj!
Ha mind a 4 sport vagy számomra "jó" csati lenne akkor előfizetném gondolkodás nélkül! -
redati
tag
Elárulom, egyetlen egy csatornát sem sugároznak 100hz-en😁. A 100 - 120 hz-es tv-k előnye abból adódik, hogy sokkal jobb mozgás megjelenítést tudnak produkálni. Ez nem egy új technika, már annó a képcsöves tv-knél is volt 100hz-es képmegjelenítés, sport üzemmód. Szerintem erre még páran emlékeznek itt. Az első 32" ( ÚÚÚ AZTAAAA MEKKKORAAA) full hd LCD tv-k nagy újdonsága volt még a 24p bevezetése is 😁 Az utóbbi jó pár évben egy kicsit vissza kellett fejlődni, hogy ezeket újra el lehessen adni 😂.
-
balkoger
tag
Szia, nekem a PH-s beállítás nem teljesen jött be, 2 nap volt mire mindent be tudtam állítani, most már tökéletes.
Pl. tegnap a Ninja warrior stroboszkóp villódzása olyan képet eredményezett, hogy azonnal meg kellett változtatnom a beállításokat, megsúgom nem az mpeg beáll. volt a baj.
Ha megfelelő Én szívesen megosztom a sajátomat, aztán testreszabod.
A szín is még 50-es beállításnál is sok volt, majd találtam egy "dinamikus színbeállítást" amit kikapcsolva már szinte fakó volt minden.
Nem vagyok otthon így a pontos opciók megnevezéseit nem vágom most.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kuponkunyeráló
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BestBuy topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged