Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Raspberry Pi
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
silboy
aktív tag
Sziasztok, ki lehet kapcsolni valahogy C805 esetében, hogy bekapcsoláskor ne ajánljon fel opciókat az USB-n folyamatosan rajta lévő adathordozóval kapcsolatban?
-
silboy
aktív tag
Sziasztok, van egy 75C805 tévém, aminek képbeállítását itt a fórumon ajánlottak szerint végeztem el.
Tudnátok ajánlani esetleg olyan film vagy bármi jelenetet ahol látszik a tévé maximális tudása képminőség terén?
Netflix FHD csomag és HBO Max áll rendelkezésemre. -
silboy
aktív tag
Sziasztok, 75C805-t szeretném falra szerelni fix, nem állíthatós tartóra. Tudnátok ajánlani konkrét, bevált típust?
Jól tudom, hogy a nézési pozíció szem magasságában kell lennie a TV közepének? -
silboy
aktív tag
Sziasztok, 75C805 tulaj vagyok kb. két hete.
Biztos én vagyok a béna, de nem találok bizonyos beállításokat.
A fogaskerékre kattintva alig találok beállítási lehetőségeket.
Hanghoz semmit, rendszer beállításhoz semmit.
Hol keresgéljek? -
silboy
aktív tag
Hát a képminőségben nem kételkedek (ami ugye a legfontosabb).
A menürendszerének az állítólagos bonyolultsága/ logikátlansága/ magyartalansága kissé visszatart a vásárlástól, bár sokat nem fogom állítgatni, ha egyszer át átrágom magam rajta.
Bár élőben nem láttam még ezt a típust, csak a 635-t, de a design-el, kidolgozással már annál sincs gond. -
silboy
aktív tag
Sziasztok,
a közeljövőben szeretnék vásárolni egy 75” képátlójú tévét, amin digitális tv adásokat, Netflix-t, Youtube-t szeretnék nézni kb. fele fele arányban világosban illetve sötétben. Képbe került a TCL 75C835 modellje.
Ti, akik használtok ilyet, megosztanátok velem mik a gyakorlati tapasztalatok vele?
Esetleg mennyire bántátok meg avagy nem a vásárlását?Előre is köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung 50" QLED 4K Q60D Smart Quantum HDR TV
- SAMSUNG (QE75LS03D ) FRAME ! 190CM 4K SMART CSÚCS TV ! 2024 MODELL! AKCIÓ!
- LG 75QNED87T 190 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- ÁRZUHANÁS! LG 55QNED87T 139 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- SAMSUNG QE65Q800T 165CM 8K SMART PRÉMIUM % AKCIÓ!!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Új Acer Predator 16 WQXGA 165Hz G-Sync i9-13900HX 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest