Legfrissebb anyagok
- Alacsony profilú, madzagmentes klaviatúrák jöttek a Razer színeiben
- ASUS ROG csúcslap érkezett, ezúttal a "lopakodó" fajtából
- Átvette a DRAM-piac trónját az SK Hynix a Samsungtól
- Pénztárcabarát, ugyanakkor trendi mikrotorony jött a Jonsbótól
- A Linux támogatását vágja meg leginkább az Intel leépítése
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
7Heads Drago
veterán
válasz
Öcsielvtárs #23578 üzenetére
Én aktív rendelőjük voltam. Eddig ha gondom volt, tudtam velük beszélni. Nálam az alap, hogy probléma esetén foglalkoznak velem. Itt erről már szó sincs.
A régiókódos cuccok az összes román cég esetén fennálló probléma. Viszont általában az áruk is olyan hogy az ügyfél eldöntheti, hogy megéri-e. Én ilyent sose rendeltem.
Az árukeresőn az elmúlt havi értékelésük sokat romlott. És mivel fent van az elmúlt 6 hónap eredménye, van mihez viszonyítani.Stealth: El tényleg. Meg azt is hogy megbízhatatlan problémás cégeket ajánljunk másnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Samsung HW-Q64GC Soundbar 3.1ch, Dolby Atmos, Vezeték nélküli mélynyomó
- LG OLED55C27LA
- SAMSUNG (SP-LFF3CLAXXXE) DLP SMART PROJEKTOR ÚJ MODELL! AKCIÓ!
- Hisense U5120GW 5.1.2 csatornás Hangprojektor 510 W teljesítmény -Dolby Atmos és DTS:X támogatás
- SAMSUNG (UE75CU7172) 190CM 4K SMART PRÉMIUM MODELL! AKCIÓ!
Üzleti előfizetők hirdetései
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Update 08.18. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest