-
45400 - 45301
46472 - 46401 46400 - 46301 46300 - 46201 46200 - 46101 46100 - 46001 46000 - 45901 45900 - 45801 45800 - 45701 45700 - 45601 45600 - 45501 45500 - 45401 45400 - 45301 45300 - 45201 45200 - 45101 45100 - 45001 45000 - 44901 44900 - 44801 44800 - 44701 44700 - 44601 44600 - 44501 44500 - 44401 44400 - 44301 44300 - 44201 44200 - 44101 44100 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2026-02-05 13:47 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ateszm
senior tag
Pixelhiba után emagnak vissza az első, euronicstól online egy második, de törött kijelzős 65c7k 1 héten belül... nincs szerencsém a márkával... ne adjam fel szerintetek? Vagy nézzek más irányba? Nagyon mérges vagyok...
-
Kronk
őstag
Ebayen láttam már...
Elfogyott
-
Donki Hóte
veterán
-
Kronk
őstag
Megjelent a felsőbb kategóriájú modellekhez az RC933B FMB1 típusszámú távkapcsoló, aminek a gombjai szintén rendelkeznek háttérvilágítással, valamint igazodik a Google irányelveihez az alul elhelyezett shortcut és Live TV gombokkal.
A megszokott kiosztáson kívül az oldalán megtalálható egy fényerő állító (+/-) és egy képmód választó gomb is.Honnan lehetne ilyet szerezni?
-
KatonaT
aktív tag
-
rainman72
nagyúr
Három perc után akartam kikapcsolni a csávó előadásmódja miatt..
Egyébként szerintem ez a per, és a hozadéka nem sok vizet fog zavarni a globális piacra nézve. Az átlag ember ez után is az árat fogja nézni. Azt se tudják, hogy mi az a Qled technológia. Én se értem, még úgy se, hogy olvastam róla, és hát értem, de még sem értem. Érted?!
Ezek azért elég mély technológiai dolgok, amivel a felhasználók egy iszonyat pici, szűk rétege foglalkozik csak, és van velük tisztában. Arról meg ne is beszéljünk, hogy ki látta már az összeset, és ki tudja megkülönböztetni ezeket a különböző technológiákat.Ez nem rosszindulatú Samsung haterkedés, de ez az egész valójában tényleg arról szól, hogy a Samsung realizálta, hogy ha így folytatódik, akkor el fogja veszíteni a piacvezető pozícióját. És ilyenkor mi szokott következni, ha jönnek az olcsóbb kínai cuccok?! A "nyugati" gyártó nem tud lemenni árban, ezért elkezdi magát prémiumnak pozicionálni. Ez lesz a közeljövőben. Bár már most sem olcsóak ha jól tudom a Samsung tévék.
Én 1 percet se bírtam régebbi videóinál
-
.LnB
titán
Három perc után akartam kikapcsolni a csávó előadásmódja miatt..
Egyébként szerintem ez a per, és a hozadéka nem sok vizet fog zavarni a globális piacra nézve. Az átlag ember ez után is az árat fogja nézni. Azt se tudják, hogy mi az a Qled technológia. Én se értem, még úgy se, hogy olvastam róla, és hát értem, de még sem értem. Érted?!
Ezek azért elég mély technológiai dolgok, amivel a felhasználók egy iszonyat pici, szűk rétege foglalkozik csak, és van velük tisztában. Arról meg ne is beszéljünk, hogy ki látta már az összeset, és ki tudja megkülönböztetni ezeket a különböző technológiákat.Ez nem rosszindulatú Samsung haterkedés, de ez az egész valójában tényleg arról szól, hogy a Samsung realizálta, hogy ha így folytatódik, akkor el fogja veszíteni a piacvezető pozícióját. És ilyenkor mi szokott következni, ha jönnek az olcsóbb kínai cuccok?! A "nyugati" gyártó nem tud lemenni árban, ezért elkezdi magát prémiumnak pozicionálni. Ez lesz a közeljövőben. Bár már most sem olcsóak ha jól tudom a Samsung tévék.
-
kacsento1
senior tag
Én ilyet használok P8k-val. Ez a 2. kábelem, az első egy alis hdmi 2.1-es AOC kábel volt. De mindkettővel csak 60Hz-ig jó a TV. Ha magasabbra állítom amihez az nvidia vezérlőpultban HDTV módról PC-re kell állítani akkor "black flickering" jelenség van, teáht 1-1 másodpercre elmegy a jel, majd visszajön.
Akkor marad a premiumcord aoc. Köszönöm.
-
ferob
őstag
A szögletes formájú távkapcsolók között megjelent egy újabb, az RC923A FMB1 típusszámmal, aminek a gombjai szintén rendelkeznek háttérvilágítással.
Az ezüstszürke típushoz hasonló, de egy plusz gombsorral rendelkezik alul, továbbá egy ⓘ gombbal középen, valamint szálcsiszolt hatású, grafit színben.Megjelent a felsőbb kategóriájú modellekhez az RC933B FMB1 típusszámú távkapcsoló, aminek a gombjai szintén rendelkeznek háttérvilágítással, valamint igazodik a Google irányelveihez az alul elhelyezett shortcut és Live TV gombokkal.
A megszokott kiosztáson kívül az oldalán megtalálható egy fényerő állító (+/-) és egy képmód választó gomb is. -
Pocak89
senior tag
Én ilyet használok P8k-val. Ez a 2. kábelem, az első egy alis hdmi 2.1-es AOC kábel volt. De mindkettővel csak 60Hz-ig jó a TV. Ha magasabbra állítom amihez az nvidia vezérlőpultban HDTV módról PC-re kell állítani akkor "black flickering" jelenség van, teáht 1-1 másodpercre elmegy a jel, majd visszajön.
-
Lacr0ix
tag
Ugyanazt írom, mint előzőleg. Meg több ember is írta már itt, hogy 1 hónap és plusz pár hét mire kapott bármit.
Ilyenkor merül fel kérdésként. Jó helyen regisztráltad?

Ha igen, akkor alul látsz egy e-mail címet is, ahol érdeklődhetsz.
https://tcl-promotion.com/hu/
"A regisztrációval kapcsolatos kérdésekkel vagy esetleges problémákkal kapcsolatban küldjön e-mailt a következő címre: claims@elpromotion.eu
Munkaidő: hétfőtől péntekig 09:00-17:00 óráig (munkaszüneti napok kivételével)"
-
kacsento1
senior tag
-
kacsento1
senior tag
Köszönöm mindenkinek a tippeket. 10 méteren mindenképpen aktív kábelt szeretnék ahogy többen is írtátok. Az optikai (aoc) mellé teszem a voksomat, mert keskenyebb, és jobban hajlítható mint a sima rézkábel. Futok még egy kört, és ha nem lesz más, akkor marad a Premiumcord aoc kábel.
-
Qtya123
őstag
Ekkora távolságra lehetőség szerint aktív kábelt vegyél (azaz HDMI kábel csatlakozó tartalmaz aktív elektromos jelerősítőt), mert a 8-10 méter már a HDMI határa. A linkelt oldal alján összefoglalják a tudnivalókat is. Van aktív HDMI kábel (jelerősítővel), nagyobb távolságra pedig az AOC (aktív optikai kábel) - az drágább, de betonbiztos. 10 méteren egy akítv HDMI kábellel is jó lehetsz, nem kell még az optika. Ez is egy opció ugyanonnan, itt pedig egy akítv optikai.
Én ezt a fajtát vettem 15 méterben optikaiból az alzáról: [link]
Érdekes módon alzán jelenleg 2000 Ft-al drágább a 10 méteres, mint a 15 méteres. -
espi38
őstag
Sziasztok!
Regisztráltam a tévémet a plussz garanciára, letelt azb1 hónap de azóta se jött semmi. Kinek kell írnom, hogy végre legyenek kedvesek elkuldeni a kiterjesztett garanciáról az igazolást?
Mondjuk arról se kaptam semmi visszajelzést hogy sikerült eva regisztráció vagy nem
-
Tibor77i
tag
Sziasztok!
Lehet kicsit off lesz, de talán mégse. A közeljövőben szeretnék venni egy tcl c6k tv-t. Ez szinte már biztos, nem is ez ügyben kérdeznék. A tv-t szeretném összekötni a pc-vel, amiben jelenleg egy rx570 itx van, viszont ezt is szeretném majd egy rx6600-ra cserélni. A kérdésem igazából az lenne, hogy milyen optikai hdmi 2.1 kábelt válasszak? 10m-re lenne szükségem, és elég kacifántos úton kell elvezetnem, ezért fontos a hajlékonyság, ezért is gondolkodom optikai kábelben. Ai barátunk a premiumcord optikai kábelt ajánlotta, viszont 23e a 10m. Tapasztaltabb kábelesektől kérdezném, hogy van valami bevált jó kábel kicsit emészthetőbb áron, vagy kénytelen leszek ennyit elkölteni? Ami elvárás az a 4k 120hz.
Ekkora távolságra lehetőség szerint aktív kábelt vegyél (azaz HDMI kábel csatlakozó tartalmaz aktív elektromos jelerősítőt), mert a 8-10 méter már a HDMI határa. A linkelt oldal alján összefoglalják a tudnivalókat is. Van aktív HDMI kábel (jelerősítővel), nagyobb távolságra pedig az AOC (aktív optikai kábel) - az drágább, de betonbiztos. 10 méteren egy akítv HDMI kábellel is jó lehetsz, nem kell még az optika. Ez is egy opció ugyanonnan, itt pedig egy akítv optikai.
-
H-Mano
tag
Sziasztok!
Lehet kicsit off lesz, de talán mégse. A közeljövőben szeretnék venni egy tcl c6k tv-t. Ez szinte már biztos, nem is ez ügyben kérdeznék. A tv-t szeretném összekötni a pc-vel, amiben jelenleg egy rx570 itx van, viszont ezt is szeretném majd egy rx6600-ra cserélni. A kérdésem igazából az lenne, hogy milyen optikai hdmi 2.1 kábelt válasszak? 10m-re lenne szükségem, és elég kacifántos úton kell elvezetnem, ezért fontos a hajlékonyság, ezért is gondolkodom optikai kábelben. Ai barátunk a premiumcord optikai kábelt ajánlotta, viszont 23e a 10m. Tapasztaltabb kábelesektől kérdezném, hogy van valami bevált jó kábel kicsit emészthetőbb áron, vagy kénytelen leszek ennyit elkölteni? Ami elvárás az a 4k 120hz.
Én ennek az 1,5m-es, HDMI certifikált verzióját vettem nemrég, de csak hangra használom...Minőségi termék. [link]
-
showtekk
tag
Én ezt azért ajánlottam mert ismerős is 10méteren használja 4k 120hz-re és bevált neki. Alzán amúgy is 30napig lehet tesztelni és visszaküldeni ha esetleg nem válik be. Ettől függetlenül hidd el ha valaki én tudom, hogy micsoda szenvedés ez, 1év alatt a létező összes aktív kábelt végigpróbáltam és szenvedtem velük igaz az továbbra is 20m.
-
zsolt501
nagyúr
10M-en én ezt megpróbálnám ha újra elérhető lesz:
Vention HDMI 2.1 Cable 8K 10m Black Metal Type - Videokábel | Alza.hu
Ismerősöm ezt vette és nem volt vele gondja így pár hónap használat után. Én 10méteren nem tudok tapasztalatot írni csak 20méteren de ott borzalmasan megszenvedtem vele és sajnos ezek a 20-30k-s PremiumCordok is egytől egyig így vagy úgy de csődöt mondtak. Végül külföldről kellett rendelnem olyat ami tényleg működik is hosszútávon és bírja is a 4K 144hz-et. (TCL 65C805el használom egyébként a gépet)Ekkora hosszban már nem használunk síma kábelt, vagy aktív kábel kell vagy optikai HDMI kábel kell, már 4-5 méter esetén is lehetnek gondok a normál kábellel, de volt is itt többeknél gond normál kábellel pláne ha nagy frissítéssel használták, ott már nagyon kijönnek a gondok.
-
showtekk
tag
Sziasztok!
10M-en én ezt megpróbálnám ha újra elérhető lesz:
Vention HDMI 2.1 Cable 8K 10m Black Metal Type - Videokábel | Alza.hu
Ismerősöm ezt vette és nem volt vele gondja így pár hónap használat után. Én 10méteren nem tudok tapasztalatot írni csak 20méteren de ott borzalmasan megszenvedtem vele és sajnos ezek a 20-30k-s PremiumCordok is egytől egyig így vagy úgy de csődöt mondtak. Végül külföldről kellett rendelnem olyat ami tényleg működik is hosszútávon és bírja is a 4K 144hz-et. (TCL 65C805el használom egyébként a gépet) -
Kelvin
őstag
Köszi Steve! A Quick Start OFF-ra állítása nem kellett nekem, mert azzal a bekapcsoló gomb normál megnyomásával is ugyanúgy viselkedik. A többi infót köszi, így már működik!
-
Exian
addikt
Sziasztok!
Esetleg gondolkodhatsz ethernetes HDMI hosszabbítóban is. Az nem olyan kényes, de tapasztalatom nincs, hogy mennyire jó, így csak óvatosan javaslom. Hátha valaki próbálta már. Egy ilyen ETH lejadó páros 4-5k körül van, az UTP kábel gombokért van.
Mondjuk lehet, hogy ezek csak 1080p-ig kompatibilisek?! Hm, na most már engem is érdekel, van valakinek használati tapasztalata ezekről?
-
kacsento1
senior tag
Sziasztok!
-
Steve2006
tag
Sziasztok, korábbi hsz.-ok között olvastam, hogy android 14 rendszer alatt a kikapcsológomb hosszú nyomására beállítható, hogy ne csak az újraindítás opció ugorjon fel. Hanem egy teljes kikapcsolás is elérhető lesz. Sajnos elveszett a baromi sok csevegés között, ha valaki tudja kérem ossza meg velem. Köszi!
A képbeállításoknál ráállsz a kontrasztra, beírod a 6425-öt, a Quick Start OFF-ra, a Shutdown Config pedig On-ra legyen állítva. Így a kikapcsológomb hosszú megnyomására a Leállítás, Újraindítás, Mégse hármasból választhatsz.
-
nOvOp
senior tag
Akinek szintén kérdés lenne, válaszolok, igen jó hozzá, minden funkció és gomb működik rajta, háttérvilágítás nincs ( ezt mondjuk tudtam). És sokkal igényesebben néz ki, de ugyanúgy kattognak a gombok rajta, mint az eredetin.
-
Kelvin
őstag
Sziasztok, korábbi hsz.-ok között olvastam, hogy android 14 rendszer alatt a kikapcsológomb hosszú nyomására beállítható, hogy ne csak az újraindítás opció ugorjon fel. Hanem egy teljes kikapcsolás is elérhető lesz. Sajnos elveszett a baromi sok csevegés között, ha valaki tudja kérem ossza meg velem. Köszi!
-
Cartmenn
aktív tag
-
droti25
őstag
Hogyan tudom beállítani azt hogy a szolgáltató(one) szerinti csatorna lista töltődjön be? Vhol olvastam itt a fórumon de már nem találom..
Köszi -
ρσгτσ
addikt
Erős állami támogatással, jó ár-érték aránnyal, alacsony árréssel esélyes, hogy idővel letolja a Samsung -ot az első helyről. De mondjuk a Samsung már nem is arra megy rá, hogy a globális előadásokkal az élen maradjon. Annak ellenére sem, hogy 20. éve piacvezető.
Nem hisznek már az LCD -ben, OLED vonalon baromi sokat fejlesztenek, és ez nem csak a TV szegmensre igaz.
-
alaves
addikt
-
Vhiktor
Topikgazda
Korábban reagáltam ra a. 805 kapcsán, szinek teren ugyanazt tudja mint egy samsung qn90d akármilyen telhetetlen is hasznaltak benne. Egyebkent a smausng eladta az lcd/led gyarotsorait a tcknek igy ok is a rcltil veszik panelt.
-
gabber01
addikt
Ok, de az másik téma. Azért ha tényleg nem azt kapja a vásárló, mint aminek hirdetnek valamit, az akkor sem örömteli.
-
alaves
addikt
-
gabber01
addikt
-
zsolt501
nagyúr
-
vargalex
félisten
Na, és akkor neked hogyan sikerült EMAG-os TV-re elérni az 5 év garit
-
Donki Hóte
veterán
Na, és akkor neked hogyan sikerült EMAG-os TV-re elérni az 5 év garit
-
Micha3l
tag
Elsőre így tűnik, hogy szabadon beírható, de aztán mégis választani kell... Én nem akartam "hazugsággal" cirkuszolni, mert ha netán egy javításhoz kérik a számlát, akkor kiderül, hogy nem onnan van, és aztán meg ki tudja mi történik... Lehet megtagadják a sima 2 vagy 3 éven túli javítás.
Helyesbítek, a vásárlás dátumának megadása után lesz látható a gyártó, a vásárlás helye.
Tényleg maradt a három helyszín, Telekom, One, Alza
A vásárlás helye szabadon beírható, viszont a gyártónál nem tudok senkit sem kiválasztani, "No data found". Chrome, Firefox, Edge, mindegy. -
bagoly71.
tag
Elsőre így tűnik, hogy szabadon beírható, de aztán mégis választani kell... Én nem akartam "hazugsággal" cirkuszolni, mert ha netán egy javításhoz kérik a számlát, akkor kiderül, hogy nem onnan van, és aztán meg ki tudja mi történik... Lehet megtagadják a sima 2 vagy 3 éven túli javítás.
Én beküldtem volna mint Alzás vétel.
De ráadásul a 30 napból is kiestem már. -
ρσгτσ
addikt
Valószínű semmi nem történik, mert a visszaigazolás (ahogy te is írod) önmagában kevés. Hivatkozik a promóciós szabályokra, amiben le vannak írva a feltételek. Illetve kell ehhez igazoló számla, valamint garancia papír is.
-
Tompika777
senior tag
-
Tompika777
senior tag
Én újra elkezdtem kitölteni, de ugyanúgy ott van a három választható viszonteladó, szóval nem látok változást... Én a nekik küldött levelemben írtam is amikor kértem a méltányosságból megadást, hogy ez erősen diszkriminatív ebben a formában, de lesz@rták,simán elutasították.
-
Micha3l
tag
Az érdekes... És hogyan regisztráltad, ha a legördülő menüből csak három forgalmazó volt választható (Telekom, One, Alza)?
Ha egyedileg kérted és megadták, annak örülj... Írtam is, hogy volt aki az elején megkapta emailben elküldött kérésre, de aztán ezt megszüntették. Anyám vásárlását sem fogadták el.Közben: A garancia kiterjesztési oldalon (remélem jól látom) már a vásárlás helye szabadon kitölthető.
Az Alzat jelöltem meg, olvastam a hozzászólásokat, nem sok reményt fűztem hozzá de úgy voltam vele maximum elutasítják.
bagoly71 > Ezen az oldalon [link] -
Astroboy
őstag
Lehet tévedek, de sztem változtattak mert valami hatóság rájuk szólhatott, hogy ezen a kontinensen totál törvénytelen amit csinálnak.
Vagyis, hogy attól teszik függővé az 5 éves garit, hogy hol vetted. (hozzáteszem szerintem is nonszensz) -
Tompika777
senior tag
Az érdekes... És hogyan regisztráltad, ha a legördülő menüből csak három forgalmazó volt választható (Telekom, One, Alza)?
Ha egyedileg kérted és megadták, annak örülj... Írtam is, hogy volt aki az elején megkapta emailben elküldött kérésre, de aztán ezt megszüntették. Anyám vásárlását sem fogadták el. -
bagoly71.
tag
-
Micha3l
tag
Az Emag-os vásárlás nem regisztrálható az ötéves garancia promócióba.
Ezt meg tudom cáfolni, Emag-os vásárlás, 65C7K, ma érkezett az 5 év kiterjesztett garancia levél. Majdnem 1 hónap volt a regisztrációtól számítva.
-
droti25
őstag
Sziasztok
Adott egy 65c805 TV. Melyik a legjobb firmware az újabbak közül erre a készülékre?
Köszi a segítséget. -
Stealth
őstag
"Kodi cache és adat törlése (gyakran megoldja)
Beállítások → Alkalmazások → Kodi
Kényszerített leállítás
Tárhely
Gyorsítótár törlése
Ha nem segít → Adatok törlése is"Ezek első alkalommal megtörténtek, nem használt.
"Energiakezelés kikapcsolása Kodihoz
A TCL rendszere néha kilövi a háttérben futó appokat.
Menj ide:
Beállítások → Alkalmazások → Kodi → Energia / Akkumulátor
Kapcsold ki:
Energiatakarékos mód Háttérkorlátozás"Ezek az opciók ebben a formában nem léteznek, de máshol találtam apponkénti energiatakarossági beállítást, ott kikapcsoltam kodihoz, sajna nem nyert.
USB-ről(SSD) lejátszásnál is ugyanaz a hiba.
Még annyit ír az AI, hogy a Kodiban kapcsold ki a hardveres gyorsítást. Ezt még megnézném, hátha jó lesz. Összességében ez Kodi/TV firmware összeférhetetlenség lesz sajnos.
-
TCr
veterán
-
ada19
őstag
-
rainman72
nagyúr
-
ada19
őstag
-
AxBattler
félisten
-
Stealth
őstag
"Kodi cache és adat törlése (gyakran megoldja)
Kényszerített leállítás
Tárhely
Gyorsítótár törlése
Ha nem segít → Adatok törlése is"Ezek első alkalommal megtörténtek, nem használt.
Menj ide:
Kapcsold ki:
Energiatakarékos mód Háttérkorlátozás"Ezek az opciók ebben a formában nem léteznek, de máshol találtam apponkénti energiatakarossági beállítást, ott kikapcsoltam kodihoz, sajna nem nyert.
Durva.
Akkor ez a tv hibája lesz szerintem. Talán egy reset all/reset shop, amit meg lehet próbálni /nem olvastam vissza, lehet megtetted/. -
rainman72
nagyúr
eMag electrohetvege
55C7K 200e
65C7K 265e
75C7K 400e
55C6K 152e
65C6K 192e
75C6K 280e
85P8K 305e
98P8K 400e -
Yodafon
őstag
-
Swenk
aktív tag
-
ada19
őstag
Köszi, de akkor ez az Ügyfélszolgálat frissítése menüpont a TV-ben mi célt szolgál
Fogalmam sincs de biztosan nem csináltam ilyet, és supporton keresztül frissült.
-
dunc
nagyúr
Köszönöm. Meg is történt. Esetleg arról van információd, hogy milyen gyorsan reagálnak?
48 óra
-
Balika00001
kezdő
Köszönöm. Meg is történt. Esetleg arról van információd, hogy milyen gyorsan reagálnak?
-
Donki Hóte
veterán
-
dunc
nagyúr
Sziasztok! Úgy néz ki, hogy behalt a tv-m. 85 C845. Egyszer csak elment a kép, hang az van. Tudnátok abban segíteni, hogy hol tudom a hibát bejelenteni? 2023 évi vásárlás, 5 év kiterjesztett gari van. Köszönöm
-
ada19
őstag
Sokan írjátok, hogy az Ügyfélszolgálattól kértetek frissítést, amit ráküldtek a TV-re. Látok a Névjegy -> Rendszerfrissítés menüben egy ilyen pontot, hogy Ügyfélszolgálat frissítése:
Ide kell nyomni, ha megjött a frissítés az Ügyfélszolgálattól?
(Ha ide belépek, akkor valami PIN kódot kér, gondolom, hogy a PIN kódot is az Ügyfélszolgálat küldi meg a frissítéssel.)
Nem kell semmi ilyesmi. Pontosan úgy kell kint minden más esetben, “Hálózati Frissítés” és már az újat fogja megtalálni.
-
Balika00001
kezdő
Sziasztok! Úgy néz ki, hogy behalt a tv-m. 85 C845. Egyszer csak elment a kép, hang az van. Tudnátok abban segíteni, hogy hol tudom a hibát bejelenteni? 2023 évi vásárlás, 5 év kiterjesztett gari van. Köszönöm
-
dunc
nagyúr
-
Phoenixy
senior tag
-
dunc
nagyúr
Sokan írjátok, hogy az Ügyfélszolgálattól kértetek frissítést, amit ráküldtek a TV-re. Látok a Névjegy -> Rendszerfrissítés menüben egy ilyen pontot, hogy Ügyfélszolgálat frissítése:
(Ha ide belépek, akkor valami PIN kódot kér, gondolom, hogy a PIN kódot is az Ügyfélszolgálat küldi meg a frissítéssel.)
Nem kell belépni pin kód szerintem első alaklommal adj meg valamit.
-
Donki Hóte
veterán
-
Swenk
aktív tag
Huu gyerekek én nem tudom követni.. most akkor a v624 a legfrissebb jelenleg?
igen, de ez nem ota frissítés, hanem .img. másképpen kell telepíteni, mint az ota-t és mindent töröl.
-
zsolt501
nagyúr
Nekem a Plexel nincs bajom, évek óta használom, a szerver rész egy épített xpenologyi fut, pár régi divix (xvid) filmmel van csak probléma, de azt kodi plexel lejátszva ez is kezelhető.
Régebben én is próbálkoztam több lejátszó programmal, de végül mindig visszatértem a Plexhez és a Kodihoz. -
dunc
nagyúr
Az egész nagyon letisztult, és egyszerű, és simán nagyon jól működik! PL a DV lejátszás, a hálózati lejátszás a DTS, és egyéb fejlettebb hangnormák kezelése! (isten lejátszó) Ki kell próbálni, ha valakinek nem tetszik akkor kér visszatérítést play árúházból.
-
TCr
veterán
-
dunc
nagyúr
Sziasztok!
Egy kérdés, a tv gyári médialejátszójában hol lehet azt kikapcsolni hogy alapértelmezetten ne felirattal indítsa el a filmeket? Mert kb mindegyiken alapból berakja a feliratot és ez elég zavaró, másik dolog azt hol lehet kikapcsolni hogy ha lejátszanék egy filmet ne ugyanott folytassa ahol abbahagytam hanem nulláról kezdje előlről? 55C6KRakj fel egy fejlettebb lejátszót, ingyenes vlc, fizetős, vimu. (vimu baromira megéri az árát)
-
koppasz1986
aktív tag
Nagyon ritkán előfordult inkább új sorozatoknál, de ma két filmnél is. Letöröltem a kodit majd a play-es verziót feltelepítettem, meg a tv-t teljesen kikapcsoltam majd vissza, igy végig ment a film elejétől kezdve, hát remélem ez volt a kínja
-
bl555
csendes tag
Chatgpt:
A TCL 65C765 TV-n a V590 szoftverrel több felhasználó is tapasztalta, hogy a Kodi DLNA lejátszás közben kb. 5–10 percenként bezáródik vagy kilép. Ez általában nem Kodi hiba, hanem a TV rendszerének (Google TV / Android TV) memóriakezelési vagy DLNA implementációs problémája. Az alábbi megoldások szoktak működni:
Kodi cache és adat törlése (gyakran megoldja)
Kényszerített leállítás
Tárhely
Gyorsítótár törlése
Ha nem segít → Adatok törlése isEnergiakezelés kikapcsolása Kodihoz
Menj ide:
Kapcsold ki:
Energiatakarékos mód Háttérkorlátozás
Próbálj usb-ről is lejátszani, hogy megy-e. Ha igen, akkor tuti DLNA probléma van és/vagy Google TV rendszere akad a DLNA-val.
Fájlmegosztás biztosabb: Samba/NFS, nálam az utóbbi atom stabil."Kodi cache és adat törlése (gyakran megoldja)
Kényszerített leállítás
Tárhely
Gyorsítótár törlése
Menj ide:
Kapcsold ki:
-
Kiss4ever
tag
Sziasztok!
Egy kérdés, a tv gyári médialejátszójában hol lehet azt kikapcsolni hogy alapértelmezetten ne felirattal indítsa el a filmeket? Mert kb mindegyiken alapból berakja a feliratot és ez elég zavaró, másik dolog azt hol lehet kikapcsolni hogy ha lejátszanék egy filmet ne ugyanott folytassa ahol abbahagytam hanem nulláról kezdje előlről? 55C6K -
freeland0806
aktív tag
-
Stealth
őstag
Ma már nekem is elkezdte ezt csinálni. Kettőböl két filmnél is... mi a gyász lett ezzel...
A fenébe, nem tudom.
Változott valami nálad, vagy csak így előjött? -
Swenk
aktív tag
Jogos, és simán lehet hogy igazad/igazatok van. Senkit nem akarok róla lebeszélni, rá meg főleg nem. Szimplán onnan indult a beszélgetés, hogy mi az előnye a TCL update szerverről érkező frissítéseknek. Valóban érdekes hogy sokszor nem érkezik meg, de a support relatív gyorsan javítja. Nekem ma 5 perc alatt megoldották C7K-ra, már nekem is V613 van.
Ok, ez jó. Látod, régebben ez a lehetőség nem volt, legalább is én nem tudtam róla. Én meg feltettem már a V624-et.
-
ada19
őstag
Szia! Bocs, hogy bele vau, de szinte minden frissítésnél írják, hogy saját felelősségre.
"felhasználó számára ellenőrizhetetlen"
Az OTA esetében mit ellenőrizhet a user? Azért jó, mert a neten jön?
Amúgy minden frissítés előtt az eszköz ellenőrzést hajt végre, csak utána indul a telepítés.
Én kb 8x tettem fel oda-vissza Telegramos FW-t, baj nélkül.
Már csak azért sem aggódom, ha mégis beüt valami, mert, ha a tv még él, frissíthető, akkor még lehet visszatenni, újra tenni a Fw-t. Ha meg tégla lett, akkor nincs az a szervíz, amelyik laborban vizsgáltatja meg az alaplap állapotát.
Én úgy tudom, hogy alkatrészt nem nagyon kapunk Kínából, csak alaplapokat. Ennek a cseréje elég gyorsan megy, legtöbbször a helyszínen,./ Bp./Nekem sikerült romba vágni a TV eARC HDMI bemenetét. Jöttek, alaplap csere a helyszínen, nem kérdeztek semmit, pedig látható volt a deformációja az aljzatnak. Annyit mondtam, hogy sokat "dugtam" Röhögés, alaplap csere a szobában. Amúgy én minden FW frissítés után,egy jobb tv-t kaptam. Ja, és a közel 2 év alatt egyszer sem jött semmilyen ota frissítés a 65C765 tv-re, gyári FW-re sem. Csak vártam, vártam, másoknak már sokkal újabb, jobb fw volt fenn, nálam meg nem jött semmi. Fura helyzet, diszkrimináció, nekem miért nem. Én rosszabb vásárló vagyok? Ha mégis megszorítanának, én ezzel érvelnék. De tényleg nem aggódom.
Jogos, és simán lehet hogy igazad/igazatok van. Senkit nem akarok róla lebeszélni, rá meg főleg nem. Szimplán onnan indult a beszélgetés, hogy mi az előnye a TCL update szerverről érkező frissítéseknek. Valóban érdekes hogy sokszor nem érkezik meg, de a support relatív gyorsan javítja. Nekem ma 5 perc alatt megoldották C7K-ra, már nekem is V613 van.
-
koppasz1986
aktív tag
-
ateszm
senior tag
-
Swenk
aktív tag
Nincs relevanciája hogy kéred, az a kérdés mi és hogy jut el a TV-re. Lényegtelen hogy WhatsAppon, telefonon vagy emailben kéred, ők frissítési szerveren keresztül tudják állítani mi elérhető és saját frissítési szervereikről kapod meg, vs. Telegramos orosz linkek/Drive megosztásokon keresztül átlag felhasználó számára ellenőrizhetetlen frissítést felmásol USB-s eszközre, és utána TV-n keresztül frissíti.
Nem véletlen van kiemelve itt is, meg Telegramon is hogy mindenki saját felelősségére dolgozik ilyenkor.Szia! Bocs, hogy bele vau, de szinte minden frissítésnél írják, hogy saját felelősségre.
"felhasználó számára ellenőrizhetetlen"
Az OTA esetében mit ellenőrizhet a user? Azért jó, mert a neten jön?
Amúgy minden frissítés előtt az eszköz ellenőrzést hajt végre, csak utána indul a telepítés.
Én kb 8x tettem fel oda-vissza Telegramos FW-t, baj nélkül.
Már csak azért sem aggódom, ha mégis beüt valami, mert, ha a tv még él, frissíthető, akkor még lehet visszatenni, újra tenni a Fw-t. Ha meg tégla lett, akkor nincs az a szervíz, amelyik laborban vizsgáltatja meg az alaplap állapotát.
Én úgy tudom, hogy alkatrészt nem nagyon kapunk Kínából, csak alaplapokat. Ennek a cseréje elég gyorsan megy, legtöbbször a helyszínen,./ Bp./Nekem sikerült romba vágni a TV eARC HDMI bemenetét. Jöttek, alaplap csere a helyszínen, nem kérdeztek semmit, pedig látható volt a deformációja az aljzatnak. Annyit mondtam, hogy sokat "dugtam" Röhögés, alaplap csere a szobában. Amúgy én minden FW frissítés után,egy jobb tv-t kaptam. Ja, és a közel 2 év alatt egyszer sem jött semmilyen ota frissítés a 65C765 tv-re, gyári FW-re sem. Csak vártam, vártam, másoknak már sokkal újabb, jobb fw volt fenn, nálam meg nem jött semmi. Fura helyzet, diszkrimináció, nekem miért nem. Én rosszabb vásárló vagyok? Ha mégis megszorítanának, én ezzel érvelnék. De tényleg nem aggódom.
-
zsolt501
nagyúr
Ezt küld vissza ez kijelző hiba, minnél hamarabb jelezd az eladónak.
-
ada19
őstag
Én el nem tudom képzelni hogy egy WhatsApp-on lévő titkosított beszélgetésben, ami lehet x nap után még törlődik is, kért frissítés hivatalosabbnak számít garanciális ügyintézéskor mint a TCL szervereiről származó, a TCL menüéből a hivatalos frissítési módszerrel felrakott USB-s frissítés.
Nincs relevanciája hogy kéred, az a kérdés mi és hogy jut el a TV-re. Lényegtelen hogy WhatsAppon, telefonon vagy emailben kéred, ők frissítési szerveren keresztül tudják állítani mi elérhető és saját frissítési szervereikről kapod meg, vs. Telegramos orosz linkek/Drive megosztásokon keresztül átlag felhasználó számára ellenőrizhetetlen frissítést felmásol USB-s eszközre, és utána TV-n keresztül frissíti.
Nem véletlen van kiemelve itt is, meg Telegramon is hogy mindenki saját felelősségére dolgozik ilyenkor. -
mikrofon
veterán
Én el nem tudom képzelni hogy egy WhatsApp-on lévő titkosított beszélgetésben, ami lehet x nap után még törlődik is, kért frissítés hivatalosabbnak számít garanciális ügyintézéskor mint a TCL szervereiről származó, a TCL menüéből a hivatalos frissítési módszerrel felrakott USB-s frissítés.
-
ateszm
senior tag
Tcl65c7k tulaj lettem. Kicsomagolás után 37üzemóra valamint a képernyő felső harmad közepén világos háttérnél egy anomália aki nekem nem szimpatikus.
Látott már ilyet valaki? Elmúlik ez vagy 14 napos elállással küldjem vissza? Amúgy a tv eléggé tetszik. -
alles
csendes újonc
Néhány napja raktam fel, túl sokat még nem tudtam azóta nézni, de egyelőre semmilyen problémába nem futottam bele.
-
Steve2006
tag
Chatgpt:
A TCL 65C765 TV-n a V590 szoftverrel több felhasználó is tapasztalta, hogy a Kodi DLNA lejátszás közben kb. 5–10 percenként bezáródik vagy kilép. Ez általában nem Kodi hiba, hanem a TV rendszerének (Google TV / Android TV) memóriakezelési vagy DLNA implementációs problémája. Az alábbi megoldások szoktak működni:
Kényszerített leállítás
Tárhely
Gyorsítótár törlése
Menj ide:
Kapcsold ki:
Próbálj usb-ről is lejátszani, hogy megy-e. Ha igen, akkor tuti DLNA probléma van és/vagy Google TV rendszere akad a DLNA-val.
Fájlmegosztás biztosabb: Samba/NFS, nálam az utóbbi atom stabil.Én sem bonyolítottam túlságosan a lejátszás dolgot. Windows 11, 3 HDD-n 3 megosztott könyvtár, KODI-val gond nélkül megy a lejátszás (+ a tévé rá van kötve 2.1-es HDMI kábellel második kijelzőként a számítógépre).
-
Stealth
őstag
Ezek mind megvoltak, nem segítettek.
#45276koppasz1986
A cache méret növelés sem segített, viszont nem is az van, hogy megáll pufferelgetni, hanem olyan mintha a TV lőné ki a folyamatot, vagy összeomlana a kodi, mert ha rendesen lépek ki, akkor onnan folytatja a filmet, ahonnan abbahagyta, ilyenkor viszont elölről kezdi mindig.
Régebbi(többféle) és maven kodival is ugyanaz.#45277ρσгτσ
Még ezt lehet, kipróbálom, hogy V590-től régebbi FW-t, de nem szívesen mennék android14- ről 12-re vissza. Wifivel ugyanaz, Ethernet direktbe(tehát USB átalakító nélkül) is ugyanaz.
Valószínűleg az lesz a legegyszerűbb, ha dobom a kodit és használok más ajánlottat.
De ilyen hülye hibát.
Chatgpt:
Kényszerített leállítás
Tárhely
Gyorsítótár törlése
Menj ide:
Kapcsold ki:
Fájlmegosztás biztosabb: Samba/NFS, nálam az utóbbi atom stabil. -
Lord Amper
aktív tag
#45276koppasz1986
A cache méret növelés sem segített, viszont nem is az van, hogy megáll pufferelgetni, hanem olyan mintha a TV lőné ki a folyamatot, vagy összeomlana a kodi, mert ha rendesen lépek ki, akkor onnan folytatja a filmet, ahonnan abbahagyta, ilyenkor viszont elölről kezdi mindig.
Még ezt lehet, kipróbálom, hogy V590-től régebbi FW-t, de nem szívesen mennék android14- ről 12-re vissza. Wifivel ugyanaz, Ethernet direktbe(tehát USB átalakító nélkül) is ugyanaz.
Valószínűleg az lesz a legegyszerűbb, ha dobom a kodit és használok más ajánlottat.
De ilyen hülye hibát.
Emlékeim szerint a fejlesztői beállításokban lehet a háttérfolyamatok számát állítani. Lehet eléri a maximumot. Bár akkor is fura lenne hogy miért az előtérben lévő folyamatot lövi ki
-
nOvOp
senior tag
#45276koppasz1986
De ilyen hülye hibát.
Én ezt javaslom, ha csak saját film nézésre kell: NOVA Video Player. Meglepően jó, és nagyon egyszerű. Sztem egy próbát megér, max törlöd, ha mégsem jön be.
-
bl555
csendes tag
-
Stealth
őstag
#45276koppasz1986
De ilyen hülye hibát.
Szia!
A Kodi melyik verziója van nálad fent?
Én nem tapasztaltam még ilyen hibát a 21.2-vel C805-ön. -
bl555
csendes tag
#45276koppasz1986
De ilyen hülye hibát.
-
Kátai
senior tag
Én tegnap beszéltem telefonon Evelinnel, kb 30 perc és már fent is volt a V613.
Csak a tv-ről kellett bediktálnom az User-ID-t.
Vhiktor beállításait használom, ha lesz időm ellenőrzőm, hogy változott-e valami.
Szerintem így első ránézésre nem.
Mintha kicsit szebb lenne a kép, mélyebb a fekete. Meglátjuk "bántott-e" valamit at új FW.
A csatornasorrend az változatlan maradt.Ja, a tv 65C6K.
-
Kátai
senior tag
Én tegnap beszéltem telefonon Evelinnel, kb 30 perc és már fent is volt a V613.
Csak a tv-ről kellett bediktálnom az User-ID-t.
Vhiktor beállításait használom, ha lesz időm ellenőrzőm, hogy változott-e valami.
Szerintem így első ránézésre nem.
Mintha kicsit szebb lenne a kép, mélyebb a fekete. Meglátjuk "bántott-e" valamit at új FW.
A csatornasorrend az változatlan maradt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
45400 - 45301
46472 - 46401 46400 - 46301 46300 - 46201 46200 - 46101 46100 - 46001 46000 - 45901 45900 - 45801 45800 - 45701 45700 - 45601 45600 - 45501 45500 - 45401 45400 - 45301 45300 - 45201 45200 - 45101 45100 - 45001 45000 - 44901 44900 - 44801 44800 - 44701 44700 - 44601 44600 - 44501 44500 - 44401 44400 - 44301 44300 - 44201 44200 - 44101 44100 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Mini 6TH GEN Wifi + cellular 64GB tablet garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 256GB 1 év teljeskörű garancia
- ADATA 32GB DDR5 4800MHz AD5U480032G-S Memória
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog STRIX RTX 2080 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- LENOVO L13 Yoga 360 touch - 13,3" - i5 10210U, 8GB RAM, SSD, jó akku, - számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ezek azért elég mély technológiai dolgok, amivel a felhasználók egy iszonyat pici, szűk rétege foglalkozik csak, és van velük tisztában. Arról meg ne is beszéljünk, hogy ki látta már az összeset, és ki tudja megkülönböztetni ezeket a különböző technológiákat.

65C7K tévéhez, jó az RC933A FUB1 távirányító? Működik minden gomb rajta?

Gratulálok

Látott már ilyet valaki? Elmúlik ez vagy 14 napos elállással küldjem vissza? Amúgy a tv eléggé tetszik.

Vhiktor