- Elképesztő mértékben tömörítenék be a nagy nyelvi modelleket
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrmft
senior tag
válasz
OldMike #30687 üzenetére
50c7cxx mar beszerezhetetlen ujonnan. 50c6xx elerheto, 50c805 van meg az emagnal, sehol mashol gyakorlatilag. Pontos tavot megmerni nem tudom, mar nincs 50-esem, kb 10cm korul volt. Ments le egy hatso kepet, ott latod a vesa furatokat, ezek meretet tudod, igy mar tudsz aranyositani.
-
dropi
senior tag
válasz
OldMike #8357 üzenetére
Azok nem jellenek meg, amiket az app kiadója nem enged TV-re, vagy nincs rá optimalizálva. VLC pl van, én telepítettem is a sajátomra. Chrome valóban nincs, de egy rakat másik böngésző van.
Youtube meg sztem semmit sem korlátoz, én még sosem találkoztam olyannal, hogy tévén valami ne lett volna, ami mobilon mondjuk igen.Mondju egy konkrét példát és megnézzük.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Everest / AIDA64 topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Elemlámpa, zseblámpa
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Beszámítás! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged