- Alacsony profilú, madzagmentes klaviatúrák jöttek a Razer színeiben
- ASUS ROG csúcslap érkezett, ezúttal a "lopakodó" fajtából
- Átvette a DRAM-piac trónját az SK Hynix a Samsungtól
- Pénztárcabarát, ugyanakkor trendi mikrotorony jött a Jonsbótól
- A Linux támogatását vágja meg leginkább az Intel leépítése
- Apple asztali gépek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Autós kamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Egérpad topik
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
Új hozzászólás Aktív témák
-
kokokka
addikt
válasz
Morph76 #38668 üzenetére
Senki nem néz homogén képet, ha csak nem fogyatékos. Természetesen nem igaz, hogy nagyon oldalról nem torzulnak a színek, de a saját TV-ről is bizton állíthatom, hogy még extrém szögből sem nézhetetlen. Olyan szögből, ahol a régebbi tévéim már rég elhasaltak. Ha meg csak simán "oldalról" nézel egy filmet, nem látható a változás. Még akkor is, ha ez sokaknak hihetetlen.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Morph76 #36833 üzenetére
Most látom csak, hogy szerkesztettél.
WHVA -t a Samsung adott modelljeiben is megnézheted, ha kíváncsi vagy rá és előbb megjelenik, mint a TCL. Amire van esély. Én tuti ránézek valamelyikre, mert engem is érdekel.
Samsung -ot leginkább a TCL CSOT látja el, magasabb szériában szintén várható a WHVA.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Morph76 #36833 üzenetére
Szerintem majd ősz környékén várható szimpatikusabb akció. Idén EB/VB vagy Olimpiai sem lesz, ami esetleg korábban bemozgatná az árakat. De nyilván minden attól függ, hogy mi várható még nálunk gazdasági szempontból.
Ezt most politikától mentesen írom. Csak kénytelen vagyok megemlíteni, mert ettől kicsit kiszámíthatatlan a piac.
Nyáron azért már esni szoktak az árak, de az ősz, illetve az ünnepi szezon lesz izgalmasabb.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Morph76 #36821 üzenetére
Pontosan nem tudjuk, csak az eddigi megjelenések alapján lehet tippelni. Valószínűleg tavasz vége felé, talán a következő hónapban.
Viszont mint sok más szegmensben, a TV -k ára is megjelenés környékén magasabb lesz. Ezt csak azért írom, mert sokan nem tudják, nem követik. Ha ez nem érdekel, akkor valószínű következő hónapban (/-tól) már lehet várni az új modelleket.
-
-
Atis45
aktív tag
válasz
Morph76 #21565 üzenetére
Amúgy úgy jöttem rá, hogy Digis vagyok és a feles frekiken lévő csatornákat nem találta meg a tv. Régebben ilyen esetekbe a svéd régión megtalálta, és úgy hangoltam a csatornákat. Aztán egyszer átállítottam valamiért magyarra a régiót, és észrevettem, hogy akkor az epg-nél átvált arra a csatornára, ahol állok éppen. Nem értettem először a dolgot, mert eddig nem volt ilyen. Aztán gondolkoztam, hogy miért lehetett, és arra jutottam, hogy lehet hogy a régió állítás miatt. Visszaállítottam svédre, és úgy megint jó volt.
Ennyi a történet. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hardcore café
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Apple asztali gépek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 7 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest