- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen ÚJ notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen processzort vegyek?
- Négy másodperc alatt betölt a Forza Horizon 6 a Microsoft csodatechnológiájával
- VR topik
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple MacBook
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- djculture: Az elvileg már senkinek nem kellő HDD-k ára is egekbe emelkedett 4 hónap alatt
- MasterDeeJay: Low budget (50.000 forint) light gémer gép összerakása
- bullseye: Clickbait szülinapi sorsolás II - még drágább a clickbaited
-
44500 - 44401
46472 - 46001 46000 - 45901 45900 - 45801 45800 - 45701 45700 - 45601 45600 - 45501 45500 - 45401 45400 - 45301 45300 - 45201 45200 - 45101 45100 - 45001 45000 - 44901 44900 - 44801 44800 - 44701 44700 - 44601 44600 - 44501 44500 - 44401 44400 - 44301 44300 - 44201 44200 - 44101 44100 - 44001 44000 - 43901 43900 - 43801 43800 - 43701 43700 - 43601 43600 - 43501 43500 - 43401 43400 - 43301 43300 - 43201 43200 - 43101 43100 - 43001 43000 - 42901 42900 - 42801 42800 - 42701 42700 - 42601 42600 - 42501 42500 - 42401 42400 - 42301 42300 - 42201 42200 - 42101 42100 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2026-02-05 13:47 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blackeventer
csendes tag
-
espi38
őstag
A Telegram oldal alapján nem ugyanaz megy.
P7K:
OTA: V8-0008T01-LF1V521.001983 (R75PT01 platform) - Android 12
OTA: V8-0013T02-LF1V149.000766 (T800T02 platform) - Android 12C7K:
OTA: V8-0012T01-LF1V613.002917, IMG: V8-0012T01-LF1V622.003057 (T653T01 platform) - Android 14A tévén meg tudod nézni, hogy jelenleg melyik van rajta, abból kiderül, hogy melyik platformot használja.
Jelenleg a V613 a legfrisebb a C7k-ra amit usb stick keresztül lehet telepíteni?
-
espi38
őstag
egyébként az miért nem jó,hogy letölti az ember aztán egy USB stick és frissítés?
-
dunc
nagyúr
-
mikitot
csendes tag
-
dunc
nagyúr
-
espi38
őstag
Végül marad a 55P7K tévé amire használjuk bőven jó.
-
.LnB
titán
V8-T653T01-LF1V604
• Rendszerstabilitás növelése – optimalizált memória- és erőforrás-kezelés, kevesebb akadás és gyorsabb működés.
• Gyorsabb alkalmazásindítás – különösen streaming alkalmazások (pl. Netflix, YouTube) esetén.
• Javított HDMI-kompatibilitás – stabilabb kapcsolat külső eszközökkel (set-top box, játékkonzol).
• Finomhangolt kép- és hangfeldolgozás – pontosabb színmegjelenítés és optimalizált hangszinkron.
• Biztonsági frissítések – naprakész rendszerkomponensek és megerősített adatvédelem.
• Hálózati stabilitás javítása – megbízhatóbb WiFi- és internetkapcsolat streaming közben.A HDMI-s rész még számíthatna is nekem, de eddig nem vettem észre problémát.
Köszi. Végre valami kézzelfogható adat. -
mikitot
csendes tag
Sziasztok,
feltettem a C805-re V622-t, semmi gondot nem vettem még észre,
Üdv
V8-0012T01-LF1V622.003057
V622 IMG (PKG)
@FirmwareTCLbot
LINK1 (https://www.mediafire.com/file/9tyrgct2q5kzot3/V8-0012T01-LF1V622.zip/file)
LINK2 (https://disk.yandex.ru/d/qyH6d3VAnjBGVQ) -
gurabli
őstag
Firmware downgrade lehetséges, engedi a rendszer?
Vagy csak upgrade és ha gond van, bumm, szívtál. -
dunc
nagyúr
V8-T653T01-LF1V604
• Rendszerstabilitás növelése – optimalizált memória- és erőforrás-kezelés, kevesebb akadás és gyorsabb működés.
• Gyorsabb alkalmazásindítás – különösen streaming alkalmazások (pl. Netflix, YouTube) esetén.
• Javított HDMI-kompatibilitás – stabilabb kapcsolat külső eszközökkel (set-top box, játékkonzol).
• Finomhangolt kép- és hangfeldolgozás – pontosabb színmegjelenítés és optimalizált hangszinkron.
• Biztonsági frissítések – naprakész rendszerkomponensek és megerősített adatvédelem.
• Hálózati stabilitás javítása – megbízhatóbb WiFi- és internetkapcsolat streaming közben. -
Toobee
veterán
Sziasztok!
Növelnénk képátlót, meg javítanánk képminőségen. Netflix a fő forrásunk, 2.0 hifi rendszeremmel (optikán tudom etetni).
TCL 75C7K megéri a felárat a TCL 75C6K-hoz képest? Samsung QE55Q80CATXXH-ról váltanánk.
Tudtok esetleg olyan boltot, ahol van kint C6K, meg C7K, akár kisebb képátlóval? Megnézném előben is őket.
-
.LnB
titán
-
dunc
nagyúr
Telefonáltam azonnal küldték az újabb verziót, és kértem emailba a változások listáját is. Nagyon profi udvarias ügyfélszolgálat.
-
nicu71
addikt
Nekem ugyan semmi nem jött c7k.Ma tervezem felhívni a supportot.
-
mrmft
senior tag
-
Kelvin
őstag
-
espi38
őstag
Kettő közül a C6KS-re adom a voksot, ahova ez kicsi, oda az 55"-os is kicsi lesz, viszont...
... az 50C6K még mindig 153k HUF eMAG-on.
... az 55P8K pedig 145k HUF ugyanott.Mindkét modell jobb válaszás az 50C6KS és 55P7K pároshoz képest.

eMagon 2 év garanciát adnak erre meg 5 év van/Alza/
Második tévének kell,csak ha az ember tud jobbat venni akkop miért ne mégha nem is használja ki.
Tisztában vagyok,hogy a C6K vagy a p8K jobb tévé de az utóbbi csak hertben jobb amit én nem használok ki
"Blakey" én is igy gondolkodom de a C6KS re csak két év garancia van ez eMagnál sőt a legtöbb tévére ennyit adnak.
A media marktnal meg nem jelzik a honlapon,hogy mennyi garanciát adnak a C6KS re írtam nekik. -
dunc
nagyúr
Srácok hivatalos forrásból a C6K ra szokott jönni frissítés? Mert nekem November óta semmi. Jelenleg ezt írja. V8-0012T01-LF1V543.002503
-
gurabli
őstag
65C835 -el próbáltam ugyanazt a tartalmat külső boxal AFR-el és a tv belső lejátszójával.
Bárhogy néztem ,gyakorlatilag ugyanaz a végeredmény.
Bar hozzátartozik ,hogy a mozgásjavítás algoritmust én eléggé felcsavarva használom.Ennek viszont abszolút ellentéte egy masik rági samsung led tv. Ott A belső lejátszóval a 24 fps film egy nézhetetlen szaggatás az oldalirányú mozgásoknák , viszont boxal AFR-el valamennyire nézhető.
A mozgásjavítás hiánya miatt számomra ott is szemkifolyós hosszabb távon, mert már annyira ráálltam a sima mozgás megjelenítésre.Ah, AFR nélkül képtelen vagyok bármit is nézni 🙄
Netflix, Plex, Stremio, TiviMate támogatja. Talán még AppleTV.
HBO Max és YT úgy emlékszem nem. Prime és Disney sztem nem.Na, mindegy. Van külső box.
-
blakey
titán
Én a jobb, de akkor kisebb méretre szoktam szavazni. Viszont van, aki a nagyobbat részesíti előnyben.
-
boborján2
őstag
Köszönöm
Szomorú, hogy ezt TV OS szinten nem tudják megoldani. Van kiváló külső boxom, de nyilván nem lett volna rossz, ha a TV OS is támogatja.
AFR nélkül én nem tudok semmit sem nézni... 50Hz-en nézni egy 24-es tartalmat büntetés... Lossless és atmos hang hiánya szintén kizáró ok.Szerintetek a 65C7K kapható lesz még április végén, másju elején? Akkora biztos elkészül a szoba, ahova kerülne. Ha most veszem meg, elég szívás lenne kerülgetni a dobozt... És rendesen kipróbálni sem tudnám, ami szívás.
65C835 -el próbáltam ugyanazt a tartalmat külső boxal AFR-el és a tv belső lejátszójával.
Bárhogy néztem ,gyakorlatilag ugyanaz a végeredmény.
Bar hozzátartozik ,hogy a mozgásjavítás algoritmust én eléggé felcsavarva használom.Ennek viszont abszolút ellentéte egy masik rági samsung led tv. Ott A belső lejátszóval a 24 fps film egy nézhetetlen szaggatás az oldalirányú mozgásoknák , viszont boxal AFR-el valamennyire nézhető.
A mozgásjavítás hiánya miatt számomra ott is szemkifolyós hosszabb távon, mert már annyira ráálltam a sima mozgás megjelenítésre. -
AxBattler
félisten
Kettő közül a C6KS-re adom a voksot, ahova ez kicsi, oda az 55"-os is kicsi lesz, viszont...
... az 50C6K még mindig 153k HUF eMAG-on.
... az 55P8K pedig 145k HUF ugyanott.Mindkét modell jobb válaszás az 50C6KS és 55P7K pároshoz képest.

-
blakey
titán
Apponkénk lehet(ne) állítani a FPS váltást (ki-be) és már meg is lenne oldva. Ahogy már a legtöbb app támogatja is. Na, de mindegy is. Úgyis gyengus lenne valószínű a beépitett vas és OS, mindig jobb egy high end box.
A hang azért necces, mert eARC lényege pont a lossless hang átadása... Na, de ez sem érdekes, csak szomorú.Mikor szokta a TLC bevezetni az új sorozatot? Gondolom akkor állnának le a C7K-val...
Apponkénk lehet(ne) állítani a FPS váltást (ki-be) és már meg is lenne oldva. Ahogy már a legtöbb app támogatja is.
- kevesebb, mint gondolnád, sajnos. Van olyan Android TV-s lejátszóm, amin van AFR, de a streaming 80%-a nem képes rá. Nem fogják megoldani, mert nem médialejátszó.A hang azért necces, mert eARC lényege pont a lossless hang átadása
. - átadja, külső lejátszóról.
A tavalyi modellek általában még ősszel is elérhetőek, nem valószínű, hogy májusban nem lesz belőle, de akkor már az idei modellek is képbe kerülhetnek, amik akár jobbak is lehetnek, ilyenkor felmerül a jobb modell választása és az esetleges vásárlás csúsztatása. Nem biztos, hogy májusban is a C7K-t szeretnéd.
-
espi38
őstag
Sziasztok!
50C6KS vs 55P7K-melyiket ajánlanátok második tévének?
A C6KS jobb kijelzővel de kisebb vagy a nagyobbik kijelzőt gyengébb de élvezhető minőségben?
150-155 ezer ft most az áruk -
Tompika777
senior tag
Apponkénk lehet(ne) állítani a FPS váltást (ki-be) és már meg is lenne oldva. Ahogy már a legtöbb app támogatja is. Na, de mindegy is. Úgyis gyengus lenne valószínű a beépitett vas és OS, mindig jobb egy high end box.
A hang azért necces, mert eARC lényege pont a lossless hang átadása... Na, de ez sem érdekes, csak szomorú.Mikor szokta a TLC bevezetni az új sorozatot? Gondolom akkor állnának le a C7K-val...
Attól mert esetleg leállnak a gyártással és a 2026-os modelleket kezdik el, az nem azt jelenti, hogy utána nem lesz kapható, mert azért vannak raktárkészletek.
-
gurabli
őstag
Szomorú, hogy ezt TV OS szinten nem tudják megoldani.
- mint írtam, másképp oldják meg, tehát szándékos, a belső algoritmus szépen javít a megjelenítésen, de annak, aki érzékeny rá, az észreveszi, hogy nincs fps-válstás + bármennyire is hihetetlen, a többség ellen lenne, mert akkor pl. egy YouTube esetében, ha nincs előfizetés, akkor a reklámokkal együtt szinte mást sem látna, csak fps-váltást, azaz néha fekete képernyőt. Azért van az, hogy olyan algoritmust dolgoztak ki, hogy fix 60 (nem 50) Hz-en a megjelenítés is jó legyen, Egyedül a 25/51 fps anyagokkal lehet egy picit jobban érzékelni az AFR hiányát, egyébként bőven élhető. A hangok meg így vannak megoldva, ezek megjelenítők, nem lejátszók, ezt mindenkinek tudomásul kell venni. Hogy lesz-e májusban? Majd, akkor kiderül.Apponkénk lehet(ne) állítani a FPS váltást (ki-be) és már meg is lenne oldva. Ahogy már a legtöbb app támogatja is. Na, de mindegy is. Úgyis gyengus lenne valószínű a beépitett vas és OS, mindig jobb egy high end box.
-
blakey
titán
Köszönöm
Szomorú, hogy ezt TV OS szinten nem tudják megoldani. Van kiváló külső boxom, de nyilván nem lett volna rossz, ha a TV OS is támogatja.
AFR nélkül én nem tudok semmit sem nézni... 50Hz-en nézni egy 24-es tartalmat büntetés... Lossless és atmos hang hiánya szintén kizáró ok.Szerintetek a 65C7K kapható lesz még április végén, másju elején? Akkora biztos elkészül a szoba, ahova kerülne. Ha most veszem meg, elég szívás lenne kerülgetni a dobozt... És rendesen kipróbálni sem tudnám, ami szívás.
Szomorú, hogy ezt TV OS szinten nem tudják megoldani.
- mint írtam, másképp oldják meg, tehát szándékos, a belső algoritmus szépen javít a megjelenítésen, de annak, aki érzékeny rá, az észreveszi, hogy nincs fps-válstás + bármennyire is hihetetlen, a többség ellen lenne, mert akkor pl. egy YouTube esetében, ha nincs előfizetés, akkor a reklámokkal együtt szinte mást sem látna, csak fps-váltást, azaz néha fekete képernyőt. Azért van az, hogy olyan algoritmust dolgoztak ki, hogy fix 60 (nem 50) Hz-en a megjelenítés is jó legyen, Egyedül a 25/51 fps anyagokkal lehet egy picit jobban érzékelni az AFR hiányát, egyébként bőven élhető. A hangok meg így vannak megoldva, ezek megjelenítők, nem lejátszók, ezt mindenkinek tudomásul kell venni. Hogy lesz-e májusban? Majd, akkor kiderül. -
atees
őstag
Attól függ mennyire hűl le a garázs. De alapvetően nem a hideg a legnagyobb ellensége (egy bizonyos fokig), hanem a pára, ami a hőmérséklet ingadozásból is felléphet.
Viszont új TV -t érdemes lenne "tárolás" előtt kipróbálni, hogy adott esetben élni tudj a 14 napos elállásal, vagy a 3 munkanapos cserével. Attól függ hogy vásárolod. Aztán várni, hogy némileg visszahűljön.
Hidegből behozva, főleg ilyen hosszú tárolási idő után sokat kell várni, mire be tudod üzemelni. De azért ez a pára miatt, főleg ilyen változó környezeti hőmérséklet miatt eléggé kockázatos.
Nálam mondjuk a garázsban általában 10+ fok van ennyire hideg időben, meg ha kint 10+ fok van akkor is. Tehát nagyjábol stabil a tavaszi felmelegedésig. Az kevésbé necces. Nem tudom nálad mi újság....
Á nem kockâztatok, inkabb elrakom fűtött helyre.
Nem akarnám kibontani amig nem tudom berakni a helyére, még megy a felújìtàs a házban -
gurabli
őstag
A Google TV OS tud AFR-t?
- az OS tud, de a TV-n futó nem fog fps-t váltani. Csak külső forrás esetén lesz fps-váltás. Egyébként ez minden TV-n futó OS-re igaz. Ennek ellenére sok esetben nem fogod észrevenni ennek hiányát. A TV-ről futtatott alkalmazások nem fogják kiadni a HD-hangokat, külső forrásból viszont igen. Tehát ha efféle igényeid vannak, akkor külső médialejátszót kell beszerezned.Köszönöm
-
blakey
titán
Egyre inkább hajlom a 65C7K vásárlásra. Valószínű egy C5 LG jobb lenne, de háromszoros áron kizárt. Amit eddig olvastam a C7-ről, nos, az bizony meggyőző volt.
A Google TV OS tud AFR-t? Vagyis Match refresh rate-et? És működik rendesen? Elsősorban Stremio érdekelne.
eARC át tudja szépen adni a lossless bitsream hangot AVR felé (pl. True-HD Atmos)?Köszönöm
A Google TV OS tud AFR-t?
- az OS tud, de a TV-n futó nem fog fps-t váltani. Csak külső forrás esetén lesz fps-váltás. Egyébként ez minden TV-n futó OS-re igaz. Ennek ellenére sok esetben nem fogod észrevenni ennek hiányát. A TV-ről futtatott alkalmazások nem fogják kiadni a HD-hangokat, külső forrásból viszont igen. Tehát ha efféle igényeid vannak, akkor külső médialejátszót kell beszerezned. -
gurabli
őstag
Egyre inkább hajlom a 65C7K vásárlásra. Valószínű egy C5 LG jobb lenne, de háromszoros áron kizárt. Amit eddig olvastam a C7-ről, nos, az bizony meggyőző volt.
A Google TV OS tud AFR-t? Vagyis Match refresh rate-et? És működik rendesen? Elsősorban Stremio érdekelne.
eARC át tudja szépen adni a lossless bitsream hangot AVR felé (pl. True-HD Atmos)?Köszönöm
-
ρσгτσ
addikt
Attól függ mennyire hűl le a garázs. De alapvetően nem a hideg a legnagyobb ellensége (egy bizonyos fokig), hanem a pára, ami a hőmérséklet ingadozásból is felléphet.
Viszont új TV -t érdemes lenne "tárolás" előtt kipróbálni, hogy adott esetben élni tudj a 14 napos elállásal, vagy a 3 munkanapos cserével. Attól függ hogy vásárolod. Aztán várni, hogy némileg visszahűljön.
Hidegből behozva, főleg ilyen hosszú tárolási idő után sokat kell várni, mire be tudod üzemelni. De azért ez a pára miatt, főleg ilyen változó környezeti hőmérséklet miatt eléggé kockázatos.
Nálam mondjuk a garázsban általában 10+ fok van ennyire hideg időben, meg ha kint 10+ fok van akkor is. Tehát nagyjábol stabil a tavaszi felmelegedésig. Az kevésbé necces. Nem tudom nálad mi újság....
-
atees
őstag
Sziasztok! Szerintetek ha egy új tvt 1-2 hetig ebbe a hidegbe kint a garazsba tarolom lesz valami baja?🙈
-
zsolt501
nagyúr
Köszi.
De a régi tévénél (azaz 1 nappal ezelőttig) nem volt ez a jelenség.Pedig lehet gondja, pláne kontakt hiba ha öreg a kábel.
-
espi38
őstag
P7K:
OTA: V8-0012T01-LF1V613.002917, IMG: V8-0012T01-LF1V622.003057 (T653T01 platform) - Android 14A tévén meg tudod nézni, hogy jelenleg melyik van rajta, abból kiderül, hogy melyik platformot használja.
Steve2006 Köszönöm szépen., akkor ezek szerint még nincs is Android 14 erre a szériára.

zsolt501 tisztában vagyok vele,hogy nem egy kategória de a direct ledhez képest nagyon szép és kontrasztos képe van.
A szememben a samsung Q7f sorozata vagy az Lg qnedje sehol nincsen hozzá. -
freeland0806
aktív tag
Nem tudom azt észrevettétek-e, hogy egy csomó újabb film/sorozat képminősége tragikus és talán a HDR/DV verziók még szarabbak. Mire gondolok? A világos részek rendben vannak jellemzően, de a sötét részek sokszor ilyen ködösek, szürkések, nem rendesen sötétek, kontraszt a béka segge alatt. Okádék az egész. És nem a TV-n múlik, mert ezek az orbitális hibák OLED kijelzőn is látszanak, de az némileg csökkenti ezt a jelenséget.
Ehhez képest régebbi filmek ilyen téren jellemzően ég és föld minőségét képviselnek. Ami sötét az sötét, ami világos az világos és tényleg látszik a C7K-n, hogy tud bizony OLED közeli képet megjeleníteni, nem csak teszt videókon. De akár egy egy jobb YouTube videón is kijön ez. Most épp egy Elderbrook koncert felvétel megy, mindenfele színpadi füst meg fény elemmel és mondhatom, hogy szinte tökéletes a kép, kontrasztos, éles, banding minimális itt ott.
Vagy Prime-on Supernatural S1E2. SDR, de olyan kontrasztos baszki, hogy leesik a fejed.Sokszor azon kapom magam, hogy azon gondolkozom, "baszki, ennek tényleg így kellene kinéznie és csak simán ócska a képminőség, vagy a TV tud csak ennyit?". De aztán ott vannak az ellenpéldák, hogy bizony a TV qrva jó képre is képes, de egyszerűen egy csomó forrás szarra való úgy ahogy van, HDR/DV ide vagy oda.
Főként streamingnél különösen így van. Én is észrevettem. Vissza is vettem a Netflix prémiumot alapra. Inkább virágboltozok, ha jobb képminőséget keresek, amit nCore tv-vel oldok meg Kodin.
-
Kelvin
őstag
Ez így van, a streaming tasrtalmak jelentős része egy kalap kaki képminőséget tekintve.
Ez gondolom attól is függ, hogy mire fizetsz elő /standard, premium/.
Én a többségével meg vagyok elégedve, az Apple TV -t nézem mostanában többet és szerintem a kép minősége remek. /hang is/ -
TungurKnivur
tag
-
zsolt501
nagyúr
Az mitől lehet, ha 10-15 percenként egy pillanatra elsötétül a képernyő? (55"C7K) Telekomos kábeladásnál.
Tévé hiba?A TV és a BOX közöti kábelt ellenőrizd, vagy cseréld tud hibát okozni egy rossz HDMI kábel.
-
TungurKnivur
tag
Az mitől lehet, ha 10-15 percenként egy pillanatra elsötétül a képernyő? (55"C7K) Telekomos kábeladásnál.
Tévé hiba? -
Tibor77i
tag
Nem tudom azt észrevettétek-e, hogy egy csomó újabb film/sorozat képminősége tragikus és talán a HDR/DV verziók még szarabbak. Mire gondolok? A világos részek rendben vannak jellemzően, de a sötét részek sokszor ilyen ködösek, szürkések, nem rendesen sötétek, kontraszt a béka segge alatt. Okádék az egész. És nem a TV-n múlik, mert ezek az orbitális hibák OLED kijelzőn is látszanak, de az némileg csökkenti ezt a jelenséget.
Ehhez képest régebbi filmek ilyen téren jellemzően ég és föld minőségét képviselnek. Ami sötét az sötét, ami világos az világos és tényleg látszik a C7K-n, hogy tud bizony OLED közeli képet megjeleníteni, nem csak teszt videókon. De akár egy egy jobb YouTube videón is kijön ez. Most épp egy Elderbrook koncert felvétel megy, mindenfele színpadi füst meg fény elemmel és mondhatom, hogy szinte tökéletes a kép, kontrasztos, éles, banding minimális itt ott.
Vagy Prime-on Supernatural S1E2. SDR, de olyan kontrasztos baszki, hogy leesik a fejed.Sokszor azon kapom magam, hogy azon gondolkozom, "baszki, ennek tényleg így kellene kinéznie és csak simán ócska a képminőség, vagy a TV tud csak ennyit?". De aztán ott vannak az ellenpéldák, hogy bizony a TV qrva jó képre is képes, de egyszerűen egy csomó forrás szarra való úgy ahogy van, HDR/DV ide vagy oda.
Tegnap néztem egy régi, 2013-as Joe Bonamassa koncertet bluray-ről a 805-ön. Fény, füst minden volt - és nagyon tetszett a kép is. A zene nagyon jó, de profi a film is, nem vágtak három másodpercenként. A Tour de Force sorozatból volt a Royal Albert Hall, de mindegyik remek - ez is. Szóval vannak remek kiadványok, amiket öröm nézni, hallgatni. A forrás nagyon fontos.
-
Vhiktor
Topikgazda
-
rainman72
nagyúr
-
gabber01
addikt
-
Vhiktor
Topikgazda
-
Shoterq
kezdő
Sziasztok.
Tudnátok segíteni c805 szeretnék cserélni (mérte miatt 75->85-re) tudnátok segíteni, tudásban melyik azonos?Előre is köszönöm.
-
kolosszus87
senior tag
Ez így van, a streaming tasrtalmak jelentős része egy kalap kaki képminőséget tekintve.
-
Vhiktor
Topikgazda
Így fényelik.
-
zsolt501
nagyúr
P7K:
Ráadásul az egyik mini LED a másik Direct LED ami nagyon nem ugyanaz.
-
Steve2006
tag
P7K:
-
mucsgyver70
aktív tag
-
gabber01
addikt
-
gabber01
addikt
-
espi38
őstag
Skacok!
Most már két C7K tvm lesz 55P7k és egy 65"c7k.
Melyik most az utolsó fimware?
Gondolom mindegyik tcl típusra ugyanaz a szoftver megy
-
Donki Hóte
veterán
Érdekes, hogy a dobozán sehol se látni, hogy "C7K", csak a paramétereit.
A dobozok nagyjából egyformák, de a rövidebbik élükön van egy cimke, azon fel van tüntetve a pontos típusszám
-
TungurKnivur
tag
-
TungurKnivur
tag
Csatlakoztatva volt a box, de kellett kis idő, míg eligazodtam mit hol találok
Most már megvannak a csatornák.
A tévéadások színeitől nem vagyok elhalva, a beállításokon se tudok eligazodni (egy csomón azt se tudom, mit jelent
), van valami útmutató ehhez a neten? -
ρσгτσ
addikt
Ezen gondolkozom most én is. Gyerekek szobájába jó lenne, ebben a kategóriában szerintem verhetetlen. Ráadásul most 30 ezer körül ki tudnám hozni.
Egyetlen bajom, hogy szerintem itthon Android TV verzió van, nem a Google TV -s....és nem tudom valaha érkezni fog -e rá frissítés. Főleg főverziós. Utóbbi felület szerintem simábban működik, jobb mint a másik.
-
nicu71
addikt
Végre tegnap este megjött a C7K.
Viszont nem tudom beállítani a telekomos tévécsatornákat, hiába futtattam le a keresést
Hol és mit kellene beállítani?...Telekomos boxot csatlakoztatod és ennyi.A tv-n hiába keresel tv csatornákat ha telekomos vagy.
-
Hitch
senior tag
Sziasztok!
98C7K-hoz milyen fali konzol javasolt? Nem akarom mozgatni, forgatni. Egy kis döntés lesz csak.Előre is köszönöm szépen!
-
Tompika777
senior tag
Viszont nem tudom beállítani a telekomos tévécsatornákat, hiába futtattam le a keresést
Hol és mit kellene beállítani?...Ha IPTV, akkor box is van 🙂
-
TungurKnivur
tag
Hol és mit kellene beállítani?... -
filucci
csendes tag
Tv beállításban valaki tudna segíteni?
Kicsit vakon vagyok, hogy legyen a legjobb series x-en pl
-
ngabor94
tag
Hali! 32S5K QLED-ról vannak vélemények? Magában a rendszer mennyire gyors, esetleg hasonló termékeknél? Mert van a családban egy 40"-os tesla hasonló árban, és hát ott a hangerőt ha állítod és a menüben néha eléggé észrevenni.
-
tupacamaru
veterán
Kétféleképpen is tudod ellenőrizni a TV hálózati sebességét.
Az egyik, hogy letöltöd a TV-re ezt az Internet Speed Test programot. (A szokásos OoklaSpeedTest program nem telepíthető GoogleTV oprendszerre)
A másik, hogy fellépsz a TV-n a youtube-ra, belemégy a Beállításokba, ott aktiválod a Statisztika menüpontot, ami után a TV egy ablakban mutatni fogja az aktuális adatátviteli sebességet

Böngészőből megy a Speedtest.
-
Donki Hóte
veterán
Sziasztok!
75C6K Antik tv előfizetéssel megy, viszont vannak olyan csatornák amik igencsak laggolnak..ezt a tv-ben tudom módosítani valahogy? nem találtam rá pontot a menüben. Vagy ez szolgáltató miatt?? Egyébként sweet tv adásokban is van csatorna ami laggol, mintha 20Hz-en menne....
Mobil net, ZTE router
Köszi ha segítesz.Kétféleképpen is tudod ellenőrizni a TV hálózati sebességét.
Az egyik, hogy letöltöd a TV-re ezt az Internet Speed Test programot. (A szokásos OoklaSpeedTest program nem telepíthető GoogleTV oprendszerre)
A másik, hogy fellépsz a TV-n a youtube-ra, belemégy a Beállításokba, ott aktiválod a Statisztika menüpontot, ami után a TV egy ablakban mutatni fogja az aktuális adatátviteli sebességet

-
zsolt501
nagyúr
Sziasztok!
75C6K Antik tv előfizetéssel megy, viszont vannak olyan csatornák amik igencsak laggolnak..ezt a tv-ben tudom módosítani valahogy? nem találtam rá pontot a menüben. Vagy ez szolgáltató miatt?? Egyébként sweet tv adásokban is van csatorna ami laggol, mintha 20Hz-en menne....
Mobil net, ZTE router
Köszi ha segítesz.Egy applikáció esetén pláne ami IPTV alapú ott sokszor az IPTV-t szolgáltató (vagy streaming) esetén kell keresni a gondot, ha CSAK pár adás lagol, de ellenőrizném a NET sebességét is és annak stabilitását, mert lehet hogy beesik a mobilnet, rakj fel a tv-re egy sebesség mérő alkalmazást, az jó támpont tud lenni hol kezd el keresni a hibát.
-
Szimpa23
csendes újonc
Sziasztok!
Mobil net, ZTE router
Köszi ha segítesz. -
hunaqua
addikt
-
rainman72
nagyúr
Nem rémlik h lett vna ilyen olcsó 340e
-
SPEA
aktív tag
Ohh, sorry, az apróbetűsrész kimaradt
de letöltve a hirdetményt valóban, ott van a tv lista alján.
Mondjunk amúgy is alza vagy mediamarktos vásárlás lenne, de utóbbiban kimaradt az akcióból a 75c9k szóval kb mindegy is
-
ρσгτσ
addikt
Valóban azt jelenti, mert Over The Air. Tehát olyan frissítés, ami interneten keresztül érkezik. Ez egyes esetekben (nem TCL -nél) elérhető a gyártói weboldalon is. Tehát pendrive -ról, helyi frissítéssel is telepíthető.
A másik verzió az IMG telepítés, ami nagyobb méretű. Tiszta telepítésre, illetve a készülék helyrehozására is alkalmas (lehet). Komolyabb melót végez telepítés során, például a partíciókhoz is hozzányúl.
Utóbbi sok esetben annak javítására is alkalmas, ha például bootloop -ba kerül a TV.
-
freeland0806
aktív tag
Köszönöm mindenkinek a segítséget,el is vitték már a tv megkaptam hogy akkor 30 nap lesz a szervizelés..
Addig elkezdtem tanakodni hogy mi legyen a következő ha nem tudják javítani.
TCL-nél szívesen maradnék csak van néhány apró probémám vele,kiváncsi lennék másnál is előfordulnak-e ezek.-Előfordult hogy teljesen elmegy a hang többszöri újrainditás vagy áramtalanítás után szedte össze csak magát.
-Random fagyások és az HBO sokszor használhatatlan be fagy el se indul a lejátszás stb..
(Itt arra is gondoltam hogy maga az app egy hulladék nem pedig a tv)Frissítened kellesz majd a firmwaret ha ezek a hibák fennállnak. Nekem is volt ez az HBO fagyás (meg itt többeknek is) a v590 azt teljesen jól megoldotta. Nem az HBO app a hibás
-
törölt tag
-
Blackeventer
csendes tag
-
Steve2006
tag
-
törölt tag
Úgy értem a telegramm csoportban, amikor megjelenik egy új frissítés általában oda írják a verzió szám mellé hogy img vagy ota telepítőről van szó.
Én még nem vártam arra, hogy a tv-n belül frissítsek (interneten keresztül), mert állítólag míg megjelenik sok-sok időbe telik.
Lényeg ha OTA verziót telepítés usb-ről minden beállítás és app megmarad
Ha IMG verziót telepítesz újra be kell jelentkezz elölről a tv-be, mint amikor megvetted és a saját appjaid is letörlődnek DE a képernyő beállítások megmaradnak külön profilokra ősz osztva is (dolby vision,hdr, sdr tartalmak) és a white point beállítások is, ha kalibrált csomagot vettél és azok beállításait használod.Én sose OTA telepítőt tettem fel.
Beállítások, helyi frissítés, bent a pendrive.
Se beállítás, se app nem törlődik.
-
Steve2006
tag
Az 590 és a 613 is OTA, a zipet kell felmásolni pendrive-ra, és a tévé menüjéből telepíteni. A 622 img, itta zipben lévő pkg fájlt kell a pendrive-ra másolni, és a tévé bekapcsológombjának folyamatos nyomva tartásával telepíthető bekapcsoláskor. Csak img-vel tudsz visszaállni régebbi fw kiadásra.
-
Blackeventer
csendes tag
Úgy értem a telegramm csoportban, amikor megjelenik egy új frissítés általában oda írják a verzió szám mellé hogy img vagy ota telepítőről van szó.
Én még nem vártam arra, hogy a tv-n belül frissítsek (interneten keresztül), mert állítólag míg megjelenik sok-sok időbe telik.
Lényeg ha OTA verziót telepítés usb-ről minden beállítás és app megmarad
Ha IMG verziót telepítesz újra be kell jelentkezz elölről a tv-be, mint amikor megvetted és a saját appjaid is letörlődnek DE a képernyő beállítások megmaradnak külön profilokra ősz osztva is (dolby vision,hdr, sdr tartalmak) és a white point beállítások is, ha kalibrált csomagot vettél és azok beállításait használod. -
törölt tag
Én is úgy tudom így kellene lennie, de mivel nem igazán szokott megjelenni a magától ezek a frissítések, így amikor ki rakjak OTA névvel telegram-ra egyből telepítem manuálisan usbről.
Ja és még egy annyi első tapasztalatom akarom megosztani, hogy először telepítettem fel IMG frissítés a tvmre és törli az appokat a tvről meg újra be kell jelentkezni google-ba DE a hdr/dolby vision/ sdr beállítások mind megmaradtak 2 és 10 pontos fehéregyensúly beállítások is!!!
Melyik OTA nevű?
Nekem se az 590, se a 613 nem volt az. Most meg kint egy új, az se. -
Blackeventer
csendes tag
Én is úgy tudom így kellene lennie, de mivel nem igazán szokott megjelenni a magától ezek a frissítések, így amikor ki rakjak OTA névvel telegram-ra egyből telepítem manuálisan usbről.
Ja és még egy annyi első tapasztalatom akarom megosztani, hogy először telepítettem fel IMG frissítés a tvmre és törli az appokat a tvről meg újra be kell jelentkezni google-ba DE a hdr/dolby vision/ sdr beállítások mind megmaradtak 2 és 10 pontos fehéregyensúly beállítások is!!!
-
Kelvin
őstag
Siker! Az a pendrive, amivel az OTA frissítéseket megtudtam csinálni úgy látszik az IMG/PKG fajta telepítéssel nem működik pedig ez egy 8 gb 2.0 szabványú és a mostani is 2.0 csak 16 gb.
Kíváncsi vagyok meddig kell ezt az 1%-os töltő képernyőt néznem, mert telegram csoportban többen is panaszkodtak, hogy nem tölt tovább...
Az OTA frissítés nem azt jelenti, hogy interneten keresztül lefrissíti magát a tv?
Szóval nem kell pendrive-val sz*rakodni, nem? -
headhunter
addikt
És itt van a gyártói garancia ami 5 évre bővíthető, egészen 2026.December 31-ig
Nagyon kicentizik a 30 napos határidőt, 01.22-én regisztráltam, de eddig semmi nem jött.
-
banuszzs79
tag
Siker! Az a pendrive, amivel az OTA frissítéseket megtudtam csinálni úgy látszik az IMG/PKG fajta telepítéssel nem működik pedig ez egy 8 gb 2.0 szabványú és a mostani is 2.0 csak 16 gb.
Kíváncsi vagyok meddig kell ezt az 1%-os töltő képernyőt néznem, mert telegram csoportban többen is panaszkodtak, hogy nem tölt tovább...
Na erre kiváncsi leszek akkor a pendrivokra háklis valamiért a cucc nem is értem eddig is ezzela pendrival dolgoztam fura...
-
Blackeventer
csendes tag
Most másolom én másik pendrive-ra hátha.
Próbáltam a partition wizard programos "cselt" is hogy 4 gb tárhelyre formázom a pendrive-t de nem jött be.Siker! Az a pendrive, amivel az OTA frissítéseket megtudtam csinálni úgy látszik az IMG/PKG fajta telepítéssel nem működik pedig ez egy 8 gb 2.0 szabványú és a mostani is 2.0 csak 16 gb.
-
Blackeventer
csendes tag
Akkor lehet a gyors inditás lesz a gond megprobálom én is azt kikapcsolni...
Most másolom én másik pendrive-ra hátha.
Próbáltam a partition wizard programos "cselt" is hogy 4 gb tárhelyre formázom a pendrive-t de nem jött be. -
banuszzs79
tag
Nekem már végre sikerült régebbi fw-t vissza rakni.. Találtam még egy ezer éves 100gb-os pendriveot, aztán partition wizardal lecsökkentettem a méretét 4gb-ra, leformáztam, rá a pkg fw, majd azzal a kontraszton beírt kóddal a gyorsindítást kikapcsolva úgy kinyomva a tv, mellé még a tévét is kihúzva, pendrive be tévé bekapcsoló gombját nyomva tartva és úgy vissza dugva (igaz eddig is ugyanígy csináltam, nem tudom mi alapján dönti el melyik pendrive jó neki) végre a rohadt életbe elindult már... Újra van vrr megszünt a mikro lag végre ismét jó minden.
Akkor lehet a gyors inditás lesz a gond megprobálom én is azt kikapcsolni...
-
banuszzs79
tag
Odáig el jutottál, hogy ez a képernyő fogadjon?
Én sem tudok egyelőre rá jönni mi lehet a dologban.
Igen pontosan ez van nálam is!!!!! és ahogy olvasom a külföldi forumokon is ez van sajna valami beállitás kérdés lehet...
-
Donki Hóte
veterán
-
Kelvin
őstag
A tv menü rendszerében is ott van a telefonszámuk, illetve az email cím, talán egy oldallal előrébb linkelve is van. Én telefonon beszéltem velük és elmondtam, hogy mi a problémám, amit ide is leírtam már.
-
Kiss4ever
tag
Szia! Eddig egy estével a hátam mögött úgy tűnik megoldódott a probléma. De majd hétvége után merném magabiztosan kijelenteni.
Hétfőn akarok nekik is válaszolni, kérték mailben, hogy jelezzek vissza, hogy a tv-re küldött ota fw frissítés segített-e.
Eddig úgy tűnik igen, úgyhogy te is vedd fel velük a kapcsolatot szerintem, egy munkanap alatt elrendeztük.Uhh, na ez jól hangzik, és azt lehet tudni hogy hova írtál pontosan és h mit? Amúgy változott nálad más is? Köszi!
-
koppasz1986
aktív tag
Nekem már végre sikerült régebbi fw-t vissza rakni.. Találtam még egy ezer éves 100gb-os pendriveot, aztán partition wizardal lecsökkentettem a méretét 4gb-ra, leformáztam, rá a pkg fw, majd azzal a kontraszton beírt kóddal a gyorsindítást kikapcsolva úgy kinyomva a tv, mellé még a tévét is kihúzva, pendrive be tévé bekapcsoló gombját nyomva tartva és úgy vissza dugva (igaz eddig is ugyanígy csináltam, nem tudom mi alapján dönti el melyik pendrive jó neki) végre a rohadt életbe elindult már... Újra van vrr megszünt a mikro lag végre ismét jó minden.
-
Kelvin
őstag
Nekem ugyanez van C6K-n, de csak a disney+nál, egy beletekerést enged ha mégegyszer tekerek akkor már vége, lefagy, leáll a stream, és akármit csinálok nem lehet újra lejátszásra bírni csak ha újraindítom a tvt. Vajon egy frissítés segítene orvosolni ezt a problémát, mert más bajom nincs a tvvel minden pöpecül megy, ezt az egyet leszámítva viszont ez eléggé idegesítő tud lenni a havi majdnem 5k-s előfizetési árhoz képest.
Szia! Eddig egy estével a hátam mögött úgy tűnik megoldódott a probléma. De majd hétvége után merném magabiztosan kijelenteni.
Hétfőn akarok nekik is válaszolni, kérték mailben, hogy jelezzek vissza, hogy a tv-re küldött ota fw frissítés segített-e.
Eddig úgy tűnik igen, úgyhogy te is vedd fel velük a kapcsolatot szerintem, egy munkanap alatt elrendeztük. -
Kiss4ever
tag
Inkább én tehetném fel ezt a kérdést, hogy elolvastad amit írtam, mert nem úgy tűnik.
Elég agresszív stílussal leplezed, hogy nem tudsz értelmezni egy hozzászólást.
Tisztában vagyok vele, hogy jogi problémák miatt nincsen Dolby Vision a Disney+-on jelenleg. Hogy jön ez az én problémámhoz amit szépen, értelmezhetően leírtam?blakey:
Nálam nem döcögős a lejátszás, minden remek amíg nem akarom kihagyni az összefoglalót az előző részből, illetve a főcímet. Na innentől nem döcögős, hanem meghal a streaming rendszer, nemcsak a Diesny+ hanem az összes. Este vagy a hétvégén biztosan kipróbáljuk, hogy változott-e valami az új fw-el és akkor majd jelzem, ha érdekel valakit.Nekem ugyanez van C6K-n, de csak a disney+nál, egy beletekerést enged ha mégegyszer tekerek akkor már vége, lefagy, leáll a stream, és akármit csinálok nem lehet újra lejátszásra bírni csak ha újraindítom a tvt. Vajon egy frissítés segítene orvosolni ezt a problémát, mert más bajom nincs a tvvel minden pöpecül megy, ezt az egyet leszámítva viszont ez eléggé idegesítő tud lenni a havi majdnem 5k-s előfizetési árhoz képest.
-
Blackeventer
csendes tag
Sziasztok gyors segitség kéne!!!Telepitenék png file-t de mint ha nem működne a régi metodika már a android 14 van fent és a tvt se tudom kikapcsolni mert nincs kikapcs menü csak restart... ha valaki tud kérem segitsen...
Odáig el jutottál, hogy ez a képernyő fogadjon?
Én sem tudok egyelőre rá jönni mi lehet a dologban.
-
boborján2
őstag
Na van akinek van esze is ebben a csoportban nyilván elütöttem azért annyira hülye nem vagyok hogy png fájlal frissitsek...
Csak neked nincs! Nem azért mert elütötted , hanem azért ahogy viselkedsz!
-
banuszzs79
tag
-
törölt tag
Kérdésre válaszol ha tudsz ne okoskodj itt!!!
Imádom, amikor valaki ilyen, miközben tényleg segítenek neki és jó választ kap.
Új hozzászólás Aktív témák
-
44500 - 44401
46472 - 46001 46000 - 45901 45900 - 45801 45800 - 45701 45700 - 45601 45600 - 45501 45500 - 45401 45400 - 45301 45300 - 45201 45200 - 45101 45100 - 45001 45000 - 44901 44900 - 44801 44800 - 44701 44700 - 44601 44600 - 44501 44500 - 44401 44400 - 44301 44300 - 44201 44200 - 44101 44100 - 44001 44000 - 43901 43900 - 43801 43800 - 43701 43700 - 43601 43600 - 43501 43500 - 43401 43400 - 43301 43300 - 43201 43200 - 43101 43100 - 43001 43000 - 42901 42900 - 42801 42800 - 42701 42700 - 42601 42600 - 42501 42500 - 42401 42400 - 42301 42300 - 42201 42200 - 42101 42100 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Autós topik
- nVidia tulajok OFF topikja
- Arc Raiders
- Tíz éve tépte fel ismét a pokol kapuit a DOOM
- Az utolsó pillanatban oldotta meg a sztárjkkérdést a Samsung
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Panasonic TB-43W60AEZ (2024 4K)
- Samsung 108 cm / 40 FULL HD NEM OKOS TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- LG 49UJ6307 125cm-es 4K HDR wifi TV eladó (magic remote+konzol+govee fény opcionális)
- LG 55QNED87A / MiniLED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- TCL 98C7K (248 cm) 4K HDR okos TV 4,5 év garanciával, kifogástalan állapotban!
- iPhone 15 Pro Max 256GB 88% (1év Garancia) - AKCIÓ
- ELADÓ FÓLIÁZOTT HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5386
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

), van valami útmutató ehhez a neten?