-
44900 - 44801
46472 - 46001 46000 - 45901 45900 - 45801 45800 - 45701 45700 - 45601 45600 - 45501 45500 - 45401 45400 - 45301 45300 - 45201 45200 - 45101 45100 - 45001 45000 - 44901 44900 - 44801 44800 - 44701 44700 - 44601 44600 - 44501 44500 - 44401 44400 - 44301 44300 - 44201 44200 - 44101 44100 - 44001 44000 - 43901 43900 - 43801 43800 - 43701 43700 - 43601 43600 - 43501 43500 - 43401 43400 - 43301 43300 - 43201 43200 - 43101 43100 - 43001 43000 - 42901 42900 - 42801 42800 - 42701 42700 - 42601 42600 - 42501 42500 - 42401 42400 - 42301 42300 - 42201 42200 - 42101 42100 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2026-02-05 13:47 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blackeventer
csendes tag
Felraktam a ma kiadott új frissítést V624, minden probléma nélkül, egyelőre semmilyen újítást nem érzékeltem a V613 frissítéshez képest.
-
balazsbence
senior tag
Akkor csak annyit segítsetek, ha flashelem az img-t akkor most mi a menet? Áramtalanítom, usb be, gomb be, áram és pár másodperc és nekiindul, vagy kikapcsolás irányítóval, usb, gomb be.

-
KatonaT
aktív tag
55-re
Ahhoz képest, hogy szerinted ilyen egyértelmű, itt a fórumon a többiek még mindig csak találgatnak és ellentétes vélemények olvashatóak.
Illetve ha a tcl-ről samsungra váltó kolléga azonos méretre váltott, akkor nem csak a méret számít.Én 55 Q60-as samuról váltottam 75C7K-ra, mert egy kis szobából nappaliba költözött a TV nézés, 85-ös lett volna, de nem fért volna el a falon
-
.LnB
titán
55-re
Ahhoz képest, hogy szerinted ilyen egyértelmű, itt a fórumon a többiek még mindig csak találgatnak és ellentétes vélemények olvashatóak.
Illetve ha a tcl-ről samsungra váltó kolléga azonos méretre váltott, akkor nem csak a méret számít.Ez miatt hittem, hogy 65": [link]
De akkor is, felbontás és pixelsűrűség. Ennyi!Tedd fel magadnak a kérdést, hogy ha mindenki ajánlotta neked ezt a tévét, de neked nem felel meg. Akkor vajon számít neked, kell e hallgatnod egy másik fórumtársra, aki azt állítja, hogy van különbség a TCL és a Samsung között?
-
TungurKnivur
tag
55-re
Illetve ha a tcl-ről samsungra váltó kolléga azonos méretre váltott, akkor nem csak a méret számít. -
.LnB
titán
Hiába gúnyolódsz, az mégsem normális, ha egy sokkal fejlettebb készüléken gyengébb a kép minősége akármilyen tartalomnál.
És bár a fogyasztók jelentős része még mindig hagyományos tévécsatornákat néz, a tévék leírásaiban erről kb sosem esik szó (persze tudom, el kell adni mindenáron...)42"-ról váltottál 65"-ra. A kulcsszó a felbontás, pixelsűrűség. Ennyi. Nem kell ezt heteken át ragozni.
-
freeland0806
aktív tag
Eddig főleg tv adás volt, ezután több lesz a streaming, de lesz hagyományos tv is.
Nem S90 (és nem oled) lesz, ha visszamegy. De mivel sokáig lesz használva (cca 10? év), ezért egy jobb miniledest szeretnék.Bárhogy is döntesz, egy beszámolóra majd kíváncsi lennék ha eljutsz az új tévéig, hogy végül mit választottál és jobb lett e a képminőség felskálázás szempontjából.
-
fery02
addikt
A hd filmeket hd-ben…
- 4K TV-n, ami ugye 3840x2160p, felskáláásra kerül, tehát mégiscsak fontos számodra, hogy milyen a megjelenítés.
Amúgy nem érdemes senkit és semmit leszólni, mert valamit másképp csinál. Ha jó a SoC, akkor az SD is jó minőségben jelenik meg, ahogy az mp3 is lehet jó minőségű.Lehet az lenne a jó sokaknak, ha lenne olyan opció a 4K TV-n, hogy a gyengébb tartalmakat ne skálázza, hanem pl a fullHD tartalom pontosan fele kijelző méretben látszódna középen, az SD tartalom meg logikusan ugye még kisebb méretben.
-
TungurKnivur
tag
Ha jól értem akkor nálad a tévé főleg tv adásra lenne használva? Csak azért kérdezem, mert akkor szerintem az S90 felesleges, olcsóbban kijönnél egy sima QLED TV-vel, hiszen arra a felhasználásra nem kell csúcstechnológia. Bár nem akarok beleszólni.
Eddig főleg tv adás volt, ezután több lesz a streaming, de lesz hagyományos tv is.
Nem S90 (és nem oled) lesz, ha visszamegy. De mivel sokáig lesz használva (cca 10? év), ezért egy jobb miniledest szeretnék. -
TungurKnivur
tag
Sziasztok! Nekem 65C765 tv-m van, és baromira nem tudom,hogy milyen a "felskálázása".A 21.században nem vagyok hajlandó sd adást nézni a drága, jó minőségű tv-n. Kitörlöm a csatorna listáról az sd-ket.
Igazán nem értettem, miért olyan fontos a felskálázás, annyira, hogy emiatt visszaküldeni tv-t? Ez olyan, mint amikor az mp3 zenéket konvertálják flac, vagy wav formátumba. Rendszetint szarabban szól. A hd filmeket hd-ben, a 4K filmeket 4K-ban nézem. Szerintem így a legjobb.Igazán nem tudom, mit nem lehet ezen érteni, de már rohadt fárasztó életviteli tanácsokat olvasgatni...
Ha most a C765 helyett vennél egy C9K-t és szarabb rajta a hd tartalom, gondolom tapsolnál neki... -
freeland0806
aktív tag
Hiába gúnyolódsz, az mégsem normális, ha egy sokkal fejlettebb készüléken gyengébb a kép minősége akármilyen tartalomnál.
És bár a fogyasztók jelentős része még mindig hagyományos tévécsatornákat néz, a tévék leírásaiban erről kb sosem esik szó (persze tudom, el kell adni mindenáron...)Ha jól értem akkor nálad a tévé főleg tv adásra lenne használva? Csak azért kérdezem, mert akkor szerintem az S90 felesleges, olcsóbban kijönnél egy sima QLED TV-vel, hiszen arra a felhasználásra nem kell csúcstechnológia. Bár nem akarok beleszólni.
-
TungurKnivur
tag
És bár a fogyasztók jelentős része még mindig hagyományos tévécsatornákat néz, a tévék leírásaiban erről kb sosem esik szó (persze tudom, el kell adni mindenáron...) -
freeland0806
aktív tag
Sziasztok! Nekem 65C765 tv-m van, és baromira nem tudom,hogy milyen a "felskálázása".A 21.században nem vagyok hajlandó sd adást nézni a drága, jó minőségű tv-n. Kitörlöm a csatorna listáról az sd-ket.
Igazán nem értettem, miért olyan fontos a felskálázás, annyira, hogy emiatt visszaküldeni tv-t? Ez olyan, mint amikor az mp3 zenéket konvertálják flac, vagy wav formátumba. Rendszetint szarabban szól. A hd filmeket hd-ben, a 4K filmeket 4K-ban nézem. Szerintem így a legjobb.De a HD-t is skálázza 4K-ra, úgyhogy ha HD-t is nézel akkor te is tapasztalhattad már a felskálázást. Annál lentebb én sem tudnék menni már amúgy, még 720ra sem
-
blakey
titán
Igazán nem értettem, miért olyan fontos a felskálázás, annyira, hogy emiatt visszaküldeni tv-t? Ez olyan, mint amikor az mp3 zenéket konvertálják flac, vagy wav formátumba. Rendszetint szarabban szól. A hd filmeket hd-ben, a 4K filmeket 4K-ban nézem. Szerintem így a legjobb.A hd filmeket hd-ben…
- 4K TV-n, ami ugye 3840x2160p, felskáláásra kerül, tehát mégiscsak fontos számodra, hogy milyen a megjelenítés.
Amúgy nem érdemes senkit és semmit leszólni, mert valamit másképp csinál. Ha jó a SoC, akkor az SD is jó minőségben jelenik meg, ahogy az mp3 is lehet jó minőségű. -
boborján2
őstag
Bocsi, de inkább a szemünknek hiszünk... Kb a csatorna logója élesebb picivel és ennyi.
Nálatok valami nem kerek. Amennyivel több pixel jut a logóra , pont annyivan több jut mindenre.
Nálam nagyon szembetűnő az SD vs HD különbség.
-
rainman72
nagyúr
Igazán nem értettem, miért olyan fontos a felskálázás, annyira, hogy emiatt visszaküldeni tv-t? Ez olyan, mint amikor az mp3 zenéket konvertálják flac, vagy wav formátumba. Rendszetint szarabban szól. A hd filmeket hd-ben, a 4K filmeket 4K-ban nézem. Szerintem így a legjobb.Senkit nem szólok le mindenki azt néz amit akar és azt a legjobb minőségben akarja.
Én is nézek tv adást még mindig de lazán le lehetni korlátozni 15-20ra a számukat.
Van pár sport 1-2 filmes amin azért találok sok régi dolgot amit újra lehet nézni meg néhány természet filmes.
És ehhez teljesen jó a HD adás,szóval én se értem sokszor mi a vonzó még a sd minőségű csatornákban
És ez nem a jelenlegi esethez forumtárshoz kapcsolódik de sokszor elő jön még másik topikokban -
.LnB
titán
Igazán nem értettem, miért olyan fontos a felskálázás, annyira, hogy emiatt visszaküldeni tv-t? Ez olyan, mint amikor az mp3 zenéket konvertálják flac, vagy wav formátumba. Rendszetint szarabban szól. A hd filmeket hd-ben, a 4K filmeket 4K-ban nézem. Szerintem így a legjobb.Jó! Hát igen.. Úgy könnyű, hogy te valószínűleg tudtad, hogy mit veszel, és milyen felhasználási módra.
#irónia -
Swenk
aktív tag
Igazán nem értettem, miért olyan fontos a felskálázás, annyira, hogy emiatt visszaküldeni tv-t? Ez olyan, mint amikor az mp3 zenéket konvertálják flac, vagy wav formátumba. Rendszetint szarabban szól. A hd filmeket hd-ben, a 4K filmeket 4K-ban nézem. Szerintem így a legjobb. -
balazsbence
senior tag
-
TungurKnivur
tag
-
TungurKnivur
tag
-
boborján2
őstag
Ez valószínűleg a szolgáltató hibája, de a hd-k szinte semmivel se jobbak az sd csatiknál, így nem vagyok velük előrébb.
És mivel egy pici faluban lakom távol minden várostól, ez aligha fog változni...Már hogyne lennének jobbak. Szemmel látható a különbség bármilyen tévén.
Legalábbis one family tv csomag (itpv) esetén. -
rainman72
nagyúr
Ez valószínűleg a szolgáltató hibája, de a hd-k szinte semmivel se jobbak az sd csatiknál, így nem vagyok velük előrébb.
És mivel egy pici faluban lakom távol minden várostól, ez aligha fog változni...Megértettem váltani kell mégha nem is 1szerű megtalálni az ideális tvt
-
TungurKnivur
tag
És mivel egy pici faluban lakom távol minden várostól, ez aligha fog változni... -
Vhiktor
Topikgazda
Kalibráláshoz mintha minimum 100 órát olvastam volna, vagy ez csak a műszeres kalibrálásra vonatkozik?
Egyébként a samsungos fórumon jött egy érdekes hsz a problémámra:
"A tcl c7k-ról én is az sd minőség miatt mondtam le és lett samsung.
Most 55 qn90f van és meg vagyok vele elégedve. Amúgy az lg is jobban skálázta fel az sd adásokat 4k tv-n."Érdemes 100 órát járatni minden tvt kalibrálás előtt. Egyrészt, ha kijön eddig pixel hiba vagy bármilyen más probléma, akkor nem bukod a kalibrálás árát.
Másrészt változhat a panel is, színhőmérésklet stb, de ez most már inkább csak az oledekre igaz. Tehát oleden kívűl kalibrálható pár órásan is egy új tv, nem fog elmászni.Akmit viszont mindképpen kell, az az, hogy közvetlenül kalibrálás előtt leglaább menjen 30 percet a tv valamilyen tartalommal, hgoy bemelegedjen a panel, hideg panelt nem lehet kalibrálni, mert amint bemelegszik másabbak lesznek a színek.
-
fery02
addikt
50 éves vagyok. Az elmúlt 25-30 évben csakis célirányosan nézek, nézünk tévét.
RTL, TV2 és hasonló marhaságokat száműztük, nézhetetlenek.
Ismeretterjesztő, tudományos: Spektrum, National Geographic + Wild, Ozone TV, ID, Animal, BBC Earth, HGTV, és gasztro csatornák.
Sport nem érdekel, számomra haszontalan, filmeket csakis letöltött anyagból nézünk.
Továbbá:
"a streaming meg bőven elhozta már a 4K-t évekkel ezelőtt."
Lehet, hogy elhozta, de szerintem, akik nézik a streminget java részük nem fizet elő a 4K tartalomra, mivel az már közel annyi, mint egy tévé előfizetési díj, sőt több is. Annyit nem ér nekik, kollégák - vannak jópáran - kizárólag FHD-ét néznek. Azt mondják "Az is jó, nem fizetek 4K-ért, annyit nem ér"
Nekünk is van Netfilx FHD-ban, a 4K-ért nem fizetek 5090-et, mikor 4200 a tévé előfizetés.
Ezt is csak azért hagyjuk meg, mert rengeteg olyan műsor van, amiket egyetlen streaming csomagban sem adnak.
De, kinek mi!“Nekünk is van Netfilx FHD-ban, a 4K-ért nem fizetek 5090-et, mikor 4200 a tévé előfizetés.”
Én pont mostanában gondolkodom, hogy feljebb kéne lépnem Netflix 4K-ra, hiszen a FullHD-hez képest csak +1100 Ft havonta, amin 2 db egész kenyeret sem lehet venni.
Nálam TV előfizetés helyett családi YouTube Premium van emellett, de ott szerencsére nincsenek külön csomagok.

Egyébként így is nagyon szép a Netflix, nyugisabb mozgású sorozatoknál a Szuperfelbontás opció is nagyon szépen dolgozik, szinte 2K-nak látni az anyagot (leginkább az emberi arcokon érezhető a részletesség).
Fogalmam sincs amúgy, hogy Netflix-en milyen arányú a 4K lefedettség, biztos sok sorozat van, ami ígyis-úgyis FullHD-ben maradna és szerintem az is biztos szinte, hogy akik rajtam kívül nézik még ezt az előfizetést, csak annyi különbséget vennének észre, hogy műsorok előtt a bal felső sarokban felvillanna a HDR plecsni és nem értenék, hogy mi az, mert különbséget nem látnának, ha nem szólok róla.

-
rainman72
nagyúr
Kalibráláshoz mintha minimum 100 órát olvastam volna, vagy ez csak a műszeres kalibrálásra vonatkozik?
Most 55 qn90f van és meg vagyok vele elégedve. Amúgy az lg is jobban skálázta fel az sd adásokat 4k tv-n."Kiváncsiság képpen meg néztem a 65C6K- n az Sd csatikat amiknek van Hd változata is van sok.
Nem mondanám nézhezetlennek de még vállalható ekkora méreten is,de hasznuk nincs a HD mellett. -
.LnB
titán
Most 55 qn90f van és meg vagyok vele elégedve. Amúgy az lg is jobban skálázta fel az sd adásokat 4k tv-n."Igen, igen. Szerintem váltanod kellene. Tuti jobb az a QN90F!

-
TungurKnivur
tag
Nézd, te fogod nézni évekig akárki akármit mond. Ha most nem tetszik (mióta is mondod?) akkor nincs rá semmilyen garancia, hogy később majd fog. Esetleg még egy kalibrált beállítást nézhetnél rá, nem tudom van e Vhiktornak. De ha nem tetszik, akkor lépj addig, ameddig el tudsz állni a vásárlástól, nehogy kifuss az időből.
Most 55 qn90f van és meg vagyok vele elégedve. Amúgy az lg is jobban skálázta fel az sd adásokat 4k tv-n." -
balazsbence
senior tag
-
wwenigma
Jómunkásember
Sziasztok!
Sikerült féltéglásítanom az 55c645x1 tipusú tévém, recovery félig bejön adbvel de nem tudok belépni a menübe, nincs parancs feliratnál bármit csinálok újraindul. Maradt az újratelepítés. Melyik img most a bestbuy és honnan? Tcl oldala kuka, tg-n nem igazán találok, egy lengyel fb csoportban láttam ami driveos v647. Ez jó lehet nekem? Aztán majd ota-n feldobja a frissítést. Nem téglásítanám ha nem szükséges, gyerekek így is lekapják a fejem🫤[link] ?
-
balazsbence
senior tag
-
boborján2
őstag
Sziasztok!
Sikerült féltéglásítanom az 55c645x1 tipusú tévém, recovery félig bejön adbvel de nem tudok belépni a menübe, nincs parancs feliratnál bármit csinálok újraindul. Maradt az újratelepítés. Melyik img most a bestbuy és honnan? Tcl oldala kuka, tg-n nem igazán találok, egy lengyel fb csoportban láttam ami driveos v647. Ez jó lehet nekem? Aztán majd ota-n feldobja a frissítést. Nem téglásítanám ha nem szükséges, gyerekek így is lekapják a fejem🫤Ezt hogy sikerült összehozni?
-
balazsbence
senior tag
Sziasztok!
Sikerült féltéglásítanom az 55c645x1 tipusú tévém, recovery félig bejön adbvel de nem tudok belépni a menübe, nincs parancs feliratnál bármit csinálok újraindul. Maradt az újratelepítés. Melyik img most a bestbuy és honnan? Tcl oldala kuka, tg-n nem igazán találok, egy lengyel fb csoportban láttam ami driveos v647. Ez jó lehet nekem? Aztán majd ota-n feldobja a frissítést. Nem téglásítanám ha nem szükséges, gyerekek így is lekapják a fejem🫤 -
nicu71
addikt
Sziasztok!
Adott a háztartásban egy LG 77OLEDG2, párom albérletében pedig egy TCL 98C7K.
Összeköltözés gyanánt csak egy tv-re lesz szükség. A nézési táv 4.3m. Most van lehetőségem aránylag jó áron (960k) egy 98C8K-t beszerezni.
Szerintetek van értelme mindkét tv-t dobni és a C8K-ra beugrani, vagy a C7K-hoz képest nem lesz jelentős javulás? A G2 elég magasra tette a lécet, de ilyen méretben ez horror ár, párom viszont nem igazán szeretne méretben visszalépni.Ha megteheted ,vágj bele/én megtenném/Ilyen méretben minden kis különbség hatvànyozottabban látszik,a 8asok a felső szintet képviselik.
-
gabber01
addikt
Bakker, ez egy 30 perces videó

Összefoglalnád nekünk 2 mondatban, hogy mi a lényege

Érdemes rászánni azt a kevéske időt.
-
espi38
őstag
Köszönöm akkor nem írtam hülyeséget 😬
Kipróbálom 😃
Köszi
-
Mosqu!to
addikt
Sziasztok!
Adott a háztartásban egy LG 77OLEDG2, párom albérletében pedig egy TCL 98C7K.
Összeköltözés gyanánt csak egy tv-re lesz szükség. A nézési táv 4.3m. Most van lehetőségem aránylag jó áron (960k) egy 98C8K-t beszerezni.
Szerintetek van értelme mindkét tv-t dobni és a C8K-ra beugrani, vagy a C7K-hoz képest nem lesz jelentős javulás? A G2 elég magasra tette a lécet, de ilyen méretben ez horror ár, párom viszont nem igazán szeretne méretben visszalépni. -
fery02
addikt
A HDMI kábel miatt lehetséges ilyen.
Nekem olyanom volt egy Samsung TV és szintén Samsung soundbar esetében, hogy nem akart működni a kettő együtt.
Kicseréltem a kábelt és ugyanúgy összedugva (eARC) gond nélkül működtek egymással. -
Tibor77i
tag
Én voltam a szerencsés, nagyon szépek lettek a színek a kalibrálás után. Néztem régi filmet (Dirty Harry, 1971), újabb koncertfilmet, mindenhol pozitív a változás -
pontosabb színek és tónusok, nem sa kép. Finomabb kontraszt és tónusgörbe
A részletek sötét jelenetekben is megmaradnak, nem mosódnak össze. Vhiktor nagyon profi eszközöket használ a méréshez, speciális szoftverrel. Ha valaki gondolkodik a kalibráláson, szerintem érdemes belevágni. Köszönöm, @Vhiktor. -
Donki Hóte
veterán
Na, szerintem érdemes ezt megnéznie mindenkinek. Ezután tuti felesleges foglalkozni ilyenekkel, hogy miért sávosodik a kijelző, stb, különösen streaming esetében.

Bakker, ez egy 30 perces videó

Összefoglalnád nekünk 2 mondatban, hogy mi a lényege

-
TungurKnivur
tag
Nézd, te fogod nézni évekig akárki akármit mond. Ha most nem tetszik (mióta is mondod?) akkor nincs rá semmilyen garancia, hogy később majd fog. Esetleg még egy kalibrált beállítást nézhetnél rá, nem tudom van e Vhiktornak. De ha nem tetszik, akkor lépj addig, ameddig el tudsz állni a vásárlástól, nehogy kifuss az időből.
Elállni még 3 napig, visszaküldeni 2,5 hétig.
-
freeland0806
aktív tag
Alapbeállításon megy?
Vacakolok vele egy hete, de nem igazán jók/tetszenek a színek és a képminőség.
Ha nem tartanék az emagtól, már visszaküldtem volna, így még meggondolom.Nézd, te fogod nézni évekig akárki akármit mond. Ha most nem tetszik (mióta is mondod?) akkor nincs rá semmilyen garancia, hogy később majd fog. Esetleg még egy kalibrált beállítást nézhetnél rá, nem tudom van e Vhiktornak. De ha nem tetszik, akkor lépj addig, ameddig el tudsz állni a vásárlástól, nehogy kifuss az időből.
-
TungurKnivur
tag
Alapbeállításon megy?
Vacakolok vele egy hete, de nem igazán jók/tetszenek a színek és a képminőség.
Ha nem tartanék az emagtól, már visszaküldtem volna, így még meggondolom. -
espi38
őstag
Csak a tkom nal jóval drágább bármelyik típus, de te tudod a legjobban te szoktad többször is a topicban tolni, mennyiért érhető el az adott típus.
ada19, igen az eMag intézi a garanciát, viszi hozza garancián belül. Szerintem maximálisan megbízható cég
-
espi38
őstag
Szerintem az nem jó nekem, többnyire világosban (vagy világításban) tévézünk és sok az sdr tartalom, az oled meg inkább sötétben, hdr/4k tartalmakra való.
Azért írtam neked, hogy vegyél oledet mert ha a c7k képe nem jön be, ettől már a csak az oled ami jobb.
Mondjuk az tény, hogy nincs akkora fényerő mint a minilednél.
Nekem nagyon bevallt a típus az egész család szereti.
-
ada19
őstag
-
TungurKnivur
tag
-
gabber01
addikt
Na, szerintem érdemes ezt megnéznie mindenkinek. Ezután tuti felesleges foglalkozni ilyenekkel, hogy miért sávosodik a kijelző, stb, különösen streaming esetében.

-
rainman72
nagyúr
-
ada19
őstag
Ajánlott most eMagról TCL TV-t venni?
Mi a helyzet a garanciával?
Ők intézik minden esetben, vagy gyári jár hozzá 1-3 évig?
Érdemes kiterjesztettet venni náluk? -
espi38
őstag
Nekem van egy 55"-ös C7K-m eladó

Vadiúj, 3+1 év garival. Egy hétig használtuk, bizonyítottan hibátlanul működik.Ha neked nem jó a c7k minősége, mindenképpen oledet vegyél

-
TungurKnivur
tag
Nekem van egy 55"-ös C7K-m eladó

Vadiúj, 3+1 év garival. Egy hétig használtuk, bizonyítottan hibátlanul működik. -
espi38
őstag
-
espi38
őstag
Miért nem lehet bízni a lejátszást a tévére?
Amióta az eszemet tudom tv játszotta le a tartalmakat.
Miért kell külső lejátszó? -
Donki Hóte
veterán
Az összehasonlítás alapján a TCL valamivel jobb

Az EMAG szokta akciózni, ha ott veszed akcióban, akkor a TCL ára is jobb

Az OS talán jobb az LG TV esetében, de ez egyéni preferencia kérdése.
-
rainman72
nagyúr
-
blakey
titán
Hisense 55U8Q.
Amelyik szimpatikus, egyik sem hibátlan. Mindkettőben van jó tulajdonság, mindkettőben van hiányosság. TV-re lejátszást egyikre sem szabad bízni. Szokás szerint, külső lejátszó a jó megoldás. -
Vhiktor
Topikgazda
-
espi38
őstag
-
csizo
aktív tag
Sziasztok!
Tv vásárlás előtt vagyok és van két kiszemelt.Szerintetek melyikkel járnék jobban? Főleg nasról nézett 4K filmekre és foci nézésre használnám.
LG 55QNED92A6A vagy a TCL55C7K -
Vhiktor
Topikgazda
Úgy tudom, hogy a Telekomnál a 4K képes boxot csak a Gigaerős nettel adják csomagban, szóval annyira nem lehet elterjedt a 4K box a Telekom területén.
Arról nem is beszélve, hogy értelme se sok van, mert jelenleg a Telekom csak 4 csatornán ad 4K műsort, ezek inkább techdemó csatornák, nem valós közönségigényt fednek le.
Annyi ertleme van hogy egészen jo a felskalazasa. Sokkal szebb vele az adas mint a regi boxal, nagysagrendekkel jobb. DVD vs bluray kb, legalabbis a hd adóknál.
-
espi38
őstag
Aki tv vásárláson gondolkodik és keresgél-ne tegye,
C7K ár érték arányban a legjobb választás-ilyen jó képminőségű tévém még soha nem volt-nem beszélve a hangminőségről.
Nem bántam meg,hogy csökkent a méret 75" 65" a minőség véleményem szerint illetve saját izlésem és felhasználás alapján kimagasló a típus.Gratula TCL
-
Donki Hóte
veterán
Akkor lehet, hogy neked egy nCore account jobban megfelelne, ott fent van minden, amit valamelyik stream csatornán leadtak

-
BlackDemon
csendes tag
Eltelt az egy hónap és nem küldték az igazolást a +2év garanciáról. (2026.01.22.)
Érdemes rákérdezni vagy várjak?
Szia! Nekem vasárnap járt le az egy hónap, nem érkezett meg a visszaigazolás, küldtem egy e-mailt nekik, kértem, hogy küldjék meg, tegnap délután meg is jött róla, szóval elég gyorsan reagáltak a megkeresésre.
-
Donki Hóte
veterán
"kihelyezett boxokat cserélni"
Ezt biztos nem kell, hiszen az összes box 4K kompatibilis már pár éve, különben nem adna ki 4K felbontást TungurKnivur Telekomos doboza sem HDMI-n

"A nagyobb méretből egyenesen arányos,hogy ugyanennyivel több a bitrate amit át kell tolni a júzernek."
Még ez se lenne akkora probléma, hiszen már kisebb városokban is van 250Mbit+-os net, így simán belefér 20-30Mbit a TV adásnak a mostani 10Mbit helyett.
Úgy tudom, hogy a Telekomnál a 4K képes boxot csak a Gigaerős nettel adják csomagban, szóval annyira nem lehet elterjedt a 4K box a Telekom területén.
Arról nem is beszélve, hogy értelme se sok van, mert jelenleg a Telekom csak 4 csatornán ad 4K műsort, ezek inkább techdemó csatornák, nem valós közönségigényt fednek le.
-
F.B.I.
veterán
Mi havonta váltogatjuk a streaming előfizetéseket. Egyiken megnézzük, az aktuális friss tartalomból ami érdekel, lemond, jöhet a másik 1 hónapra. Olyan mintha moziba mennénk, csak a jegy árából 1 hónapnyi szórakozás megy, tévé műsor 5 éve nincs.
-
boborján2
őstag
Ezt biztos nem kell, hiszen az összes box 4K kompatibilis már pár éve, különben nem adna ki 4K felbontást TungurKnivur Telekomos doboza sem HDMI-n

"A nagyobb méretből egyenesen arányos,hogy ugyanennyivel több a bitrate amit át kell tolni a júzernek."
Még ez se lenne akkora probléma, hiszen már kisebb városokban is van 250Mbit+-os net, így simán belefér 20-30Mbit a TV adásnak a mostani 10Mbit helyett.
Inkabb úgy helyes hogy a pár éve bevezetett android box már 4K kompatibilis, de ez abszolút nem egyenlő azzal ,hogy mindenkinél ez van.
Tudomásom szerint még nem volt a teljes előfizetői bázis kényszerítve a cserére. Sőt talán még telefonon ma is kérhető a régi iptv+win ce box , ami max 1080i.
+kérdés mi a helyzet a többi szolgaltatóval,mert ez csak a tékom és mellette vannak mások is.
-
PuMbA
titán
Ezzel csak annyi a problem ,hogy a 4K 2x-3x annyi tárhelyet igényel
(random ránéztem egy netflix filmre és sorozat évadra)
A nagyobb méretből egyenesen arányos,hogy ugyanennyivel több a bitrate amit át kell tolni a júzernek.A tévécsatornákról meg nem is beszélve. Összes stúdiót 4K optimalizálni , kamerákat lecserélni , tárhely kapacitást durván megemelni, gondolom a 4K tartalmat nekik is dragábban adnák , stb... És persze mindezt ismét el kell valahogy juttatni a felhasználóhoz ,ahol máris képbe kerül, hogy a szolgáltatóknak is kapacitást kell bővíteni , encodereket cserélni , kihelyezett boxokat cserélni, fejállomások közötti gerinc kapacitást emelni, stb...
Véleményem szerint a tv adások default 4K -ra cseréje nagyon nagyon messze van. Azt hamarabb el tudom képzelni ,hogy esetleg valamelyik streaming megpróbál húzni egy nagyot és alap lesz a 4K ,felár nélkül.

-
freeland0806
aktív tag
A nagyobb méretből egyenesen arányos,hogy ugyanennyivel több a bitrate amit át kell tolni a júzernek.A tévécsatornákról meg nem is beszélve. Összes stúdiót 4K optimalizálni , kamerákat lecserélni , tárhely kapacitást durván megemelni, gondolom a 4K tartalmat nekik is dragábban adnák , stb... És persze mindezt ismét el kell valahogy juttatni a felhasználóhoz ,ahol máris képbe kerül, hogy a szolgáltatóknak is kapacitást kell bővíteni , encodereket cserélni , kihelyezett boxokat cserélni, fejállomások közötti gerinc kapacitást emelni, stb...
Véleményem szerint a tv adások default 4K -ra cseréje nagyon nagyon messze van. Azt hamarabb el tudom képzelni ,hogy esetleg valamelyik streaming megpróbál húzni egy nagyot és alap lesz a 4K ,felár nélkül.
"Azt hamarabb el tudom képzelni ,hogy esetleg valamelyik streaming megpróbál húzni egy nagyot és alap lesz a 4K ,felár nélkül"
Igen, így értettem én is. Jó lenne ha már ott tartanánk. Habár az Amazon Primeon (még) nincs külön 4K csomag nálunk és Apple TV-n sem (gondolom külföldön más a helyzet, pláne Amazon fronton). Ha így működne a Netflix, Disney, HBO stb is akkor teljesen elégedett lennék, mert szerintem ez lenne az elvárható.
-
boborján2
őstag
Én ezt megértem, az árak eléggé el vannak szállva és ha az ember előfizet mindenre, akkor combos tud lenni a hó végi számla. Csak ezzel az a probléma, hogy az emberek veszik a 4K tévét, de nem használják ki. Alapnak kellene lennie már 2026ban a 4K-nak, nem is kellene külön csomagba tenni streamingen sem, hanem ennek kellene lennie a standardnek. Én így gondolom.
-
Cartmenn
aktív tag
Hát ez jól hangzik, bár a kábel problémát kizárnám, mert az jelentkezett volna az előző TV esetében is, ez nem tudom mit takar: "De okozhat hibát egy nem megfelelő HIF szűrős elektromos készülék is." de a TV-n kívül nincs új készülék akkor gondolom ez már a régi készüléknél is bezavart volna. Ez akár lehet: "a gyenge vagy túl erős jel" ez esélyes mert lehet a régi TV erre nem volt annyira érzékeny. Lehet futok egy kört a One szolgáltatónál.
Nézd meg a TV-t egy másik helységben is ,másik lecsatlakozásnál ---persze ha van még egy tv

-
freeland0806
aktív tag
Ismeretterjesztő, tudományos: Spektrum, National Geographic + Wild, Ozone TV, ID, Animal, BBC Earth, HGTV, és gasztro csatornák.
Sport nem érdekel, számomra haszontalan, filmeket csakis letöltött anyagból nézünk.
Továbbá:
Lehet, hogy elhozta, de szerintem, akik nézik a streminget java részük nem fizet elő a 4K tartalomra, mivel az már közel annyi, mint egy tévé előfizetési díj, sőt több is. Annyit nem ér nekik, kollégák - vannak jópáran - kizárólag FHD-ét néznek. Azt mondják "Az is jó, nem fizetek 4K-ért, annyit nem ér"
Nekünk is van Netfilx FHD-ban, a 4K-ért nem fizetek 5090-et, mikor 4200 a tévé előfizetés.
Ezt is csak azért hagyjuk meg, mert rengeteg olyan műsor van, amiket egyetlen streaming csomagban sem adnak.
De, kinek mi!Én ezt megértem, az árak eléggé el vannak szállva és ha az ember előfizet mindenre, akkor combos tud lenni a hó végi számla. Csak ezzel az a probléma, hogy az emberek veszik a 4K tévét, de nem használják ki. Alapnak kellene lennie már 2026ban a 4K-nak, nem is kellene külön csomagba tenni streamingen sem, hanem ennek kellene lennie a standardnek. Én így gondolom.
-
freeland0806
aktív tag
Te láttál olyan kutatást, ami azt mutatta, hogy a felhasználok már többségében 4K-s anyagot néznek? Én ezt találtam.
A legtöbb statisztika azért mutat alacsony 4K arányt, mert beleszámolják a lineáris TV-t, az idősebb korosztályt és globális átlagot néznek. Globális, tehát pl benne van India is és Afrika is. Előbbi bazi nagy ország, de életszínvonalban meg sem közelíti egy átlagos európai országét. Magyarországon meg ahogy balou84 is írja nagyon megy a 4K torrent. Nézzük meg az USA-t. A streaming előfizetés már rendkívül elterjedt náluk és a háztartások 90%-a fizet legalább egy streaming szolgáltatásért. Arról, hogy milyen csomagra természetesen nincs adat, mert a streaming szolgáltatók nem szívesen közölnek ilyen adatokat.
-
balou84
tag
Te láttál olyan kutatást, ami azt mutatta, hogy a felhasználok már többségében 4K-s anyagot néznek? Én ezt találtam.
Ez érdekes, viszont ebböl a felmérésből kimaradt a torrentezés, ami azért egy jelentős szelete a tv felhasználásának. Ott azért a 4K-t töltik, amiből van.
-
pinnacle
nagyúr
"Manapság már kevés FHD TV van, de ha jól tudom a felhasználók kisebbsége néz többnyire 4K-s anyagot."
Ebben biztos vagyok, hogy tévedsz. Eleve egyre kevesebben néznek TV-t (ezalatt értem a tv adásokat), a streaming meg bőven elhozta már a 4K-t évekkel ezelőtt. Rengetegen nem TV adásokra használják a tévét, ahogy a mobiltelefonnal sem csak telefonálunk már.
-
Aurig@
őstag
Szerintem inkább a 60as korosztálytól felfelé lehet relatíve népszerű. Én a 30as éveim taposom és nem ismerek a korosztályomban olyat, aki tévé adásokat néz. 40es kollégák közül sem. Vagy csak jól titkolják (sport az kivétel természetesen)
Továbbá:
De, kinek mi! -
freeland0806
aktív tag
Egyáltalán nem így gondolom, főleg az átlagos vagy átlag alatti színvonalon élőknél.
És minél idősebb, annál inkább hagyományos tévéző, ami a korfát tekintve a legnépesebb csoport."főleg az átlagos vagy átlag alatti színvonalon élőknél"
Bizony ez is számít -
Exian
addikt
Én 40+ -os vagyok, én még TV-zek, de mondjuk csak nagyon célirányosan, néhány adót csak (jellemzően ismeretterjesztő és dokumentum témában), illetve Columbot bármikor, ha éppen megy valahol
De pl. a hagyományos, népszerűbb adókat, mint TV2, RTL és hasonlók, gyakorlatilag sosem. Továbbá, a gagyi, celebekkel teletömött, igénytelen műsorokat sem. -
TungurKnivur
tag
-
freeland0806
aktív tag
Szerintem inkább a 60as korosztálytól felfelé lehet relatíve népszerű. Én a 30as éveim taposom és nem ismerek a korosztályomban olyat, aki tévé adásokat néz. 40es kollégák közül sem. Vagy csak jól titkolják (sport az kivétel természetesen)
-
freeland0806
aktív tag
Egyre kevesebben, de kérdés hogy mihez képest.
Szerintem a 40?50? felettieknél még bőven a hagyományos tévézés vezet.Biztos, hogy van még egy generáció, amelyik még ott fogyaszt tartalmakat, de egyre többen vándorolnak más irányba. Ez egy folyamatos tendencia, de még alakulóban van bőven. De az látszik, hogy a nagyobb csatornák is inkább a streaming felé terelik a közönséget (RTL+ vagy a NET4+ jó példák) . De! Még mielőtt valaki azt hinné én elítélem azokat, akik tv-t néznek (mert láttam volt ebből már itt vita másokkal) nyomatékosítom , hogy felőlem mindenki azt néz amit akar és nem zavar ha valaki a tv nézésben találja meg a kikapcsolódást
A streaming egy olyan alternatíva, amivel kilőhető a reklám, akkor nézed amikor akarod, azt amit akarsz (már ha épp fent van, ha nincs akkor meg virágbolt), jó minőségben. -
balou84
tag
Szerintem a 40?50? felettieknél még bőven a hagyományos tévézés vezet.40 felettieknél? Ne viccelj már.
Sportközvetítéseket megnézik és annyi. -
freeland0806
aktív tag
Én már le akartam mondani, mert számomra felesleges, de a párom még valamiért ragaszkodik hozzá. Pedig ők is már alig használják...
Egyébként a legutóbbi adat szerint csökkent a TV előfizetések száma, de még mindig 3.5 millió körül van Magyarországon.

De ebben valószínű az is benne van, hogy egyes csomagok mellé streming hozzáférés jár, ami miatt megéri egyeseknek előfizetni a normál TV adásokra is. És/vagy kedvezményesebb csomagban, ha arra is előfizetnek.
Nekem Sweet TV van háttérzajnak bekapcsolva nagyon ritkán, aztán néha ránézek. De nem tudom magam elképzelni, hogy effektíve nézzem is akár órákig tehát, hogy fogyasszam is azt a fajta tartalmat. Én abszolút streaming párti vagyok ebben a tekintetben, tv reklámokat rég nem láttam már. Habár a F1 szezon hamarosan kezdődik, nyilván azt nézni fogom M4 Sporton (mediaklikk addonnal Kodin, mivel sokkal jobb minőségű képet ad, mint a Sweet).
-
TungurKnivur
tag
"Manapság már kevés FHD TV van, de ha jól tudom a felhasználók kisebbsége néz többnyire 4K-s anyagot."
Ebben biztos vagyok, hogy tévedsz. Eleve egyre kevesebben néznek TV-t (ezalatt értem a tv adásokat), a streaming meg bőven elhozta már a 4K-t évekkel ezelőtt. Rengetegen nem TV adásokra használják a tévét, ahogy a mobiltelefonnal sem csak telefonálunk már.
Szerintem a 40?50? felettieknél még bőven a hagyományos tévézés vezet. -
ρσгτσ
addikt
Én már le akartam mondani, mert számomra felesleges, de a párom még valamiért ragaszkodik hozzá. Pedig ők is már alig használják...
Egyébként a legutóbbi adat szerint csökkent a TV előfizetések száma, de még mindig 3.5 millió körül van Magyarországon.

De ebben valószínű az is benne van, hogy egyes csomagok mellé streming hozzáférés jár, ami miatt megéri egyeseknek előfizetni a normál TV adásokra is. És/vagy kedvezményesebb csomagban, ha arra is előfizetnek.
-
freeland0806
aktív tag
Milyen 120"-es készüléked van?
Szerinted csak "optikai csalódás", hogy FHD TV-n a TV adást élesebbnek látom, mint 4K-s TV-n? Különösen vízilabda meccsnél tűnt fel, hogy a víz másképp hullámzik, illetve ha valaki beszélt a szája mozgása is fura volt 4K-n, illetve ha megmozdult a feje akkor a haja sem volt olyan éles. Egyáltalán lehet 2M pixelt tökéletesen felskálázni 8M-ra? Ki tudja merre mozdul. SD felvétel, meg tiszta pixelhalmaz volt 4K-n. Persze a 4K tökéletes, meg a HDR is sokkal jobb, de szerintem aki főleg SD, FHD anyagot néz, annak jobb választás az FHD TV.
Akinek van drága TV-je, annak az a plusz 45k simán belefér a helyszíni kalibrálásra, de szerintem egy általános érvényű beállítás, amit te is jelzel, hogy nem biztos jó minden TV-re, azt meg lehetne osztani, ahogy általában a TV tesztekben szokták.
Most vettem ismerősnek 55 C6K TV-t, láttam, egyértelműen gyengébb volt a TV adás, mint az én TV-men. Manapság már kevés FHD TV van, de ha jól tudom a felhasználók kisebbsége néz többnyire 4K-s anyagot."Manapság már kevés FHD TV van, de ha jól tudom a felhasználók kisebbsége néz többnyire 4K-s anyagot."
-
ioles
tag
Sziasztok
Angolul mi a megfelelője,jelentése a “Változatos Vizuális Beállítások menünek” a Rendszer beallitasokban. Mi ennek az angol megfeleleője ès mi lenne a magyar normális megfelelője. -
hunaqua
addikt
-
rainman72
nagyúr
-
Deske89
csendes tag
Sziasztok!
Hamarosan én is csatlakozom a társasághoz immár tulajként is, nem csak informálódó olvasóként, az imént rendeltem emagon egy 75C6K-t potom kb. 297k jó magyar forintért.
-
espi38
őstag
Skacok!
Az lehet,hogy egy hdmi kábel nem earc képes?A tévéből jön a hang de az erősítőből nem megy kép az earc porton keresztül?
Ha átkötöm az erősítőt egy másik hdmi portba akkor van kép csak hangot nem ad a tv az erősítőnek.
Segítő válaszokat előre is köszönöm -
Bossi
őstag
Elég sok hiba okozhat ilyen hibát, pl. a KOAX kábel illetve a csatlakozó nem megfelelően árnyékolt, illetve okozhat gondot a gyenge vagy túl erős jel is, ezt kiszűrni már nehezebb, nálam pl. túl erős jel okozott gondot, ami jött a Digis mini NOD-ból, a szerelők kimérték és ez alapján kapott a kábel egy jel csillapítót, így a hiba megszűnt.
De okozhat hibát egy nem megfelelő HIF szűrős elektromos készülék is.Hát ez jól hangzik, bár a kábel problémát kizárnám, mert az jelentkezett volna az előző TV esetében is, ez nem tudom mit takar: "De okozhat hibát egy nem megfelelő HIF szűrős elektromos készülék is." de a TV-n kívül nincs új készülék akkor gondolom ez már a régi készüléknél is bezavart volna. Ez akár lehet: "a gyenge vagy túl erős jel" ez esélyes mert lehet a régi TV erre nem volt annyira érzékeny. Lehet futok egy kört a One szolgáltatónál.
-
zsolt501
nagyúr
Sziasztok!
TCL 65C6K, szolgáltató volt DIGI ugye most már One.
A TV-re koax kábelen jön a jel.
A probléma ami az előző TV-nél nem volt, hogy olyan mintha akadozna a vétel, mert szétesik/kockásodik a kép gyakorlatilag mindencsatornán.Ahiba nem folyamatos, de idegesítően rendszeres kb. 50 másodpercenként bekockásogik 1-2 másodpercre. Mi lehet a gond?
Elég sok hiba okozhat ilyen hibát, pl. a KOAX kábel illetve a csatlakozó nem megfelelően árnyékolt, illetve okozhat gondot a gyenge vagy túl erős jel is, ezt kiszűrni már nehezebb, nálam pl. túl erős jel okozott gondot, ami jött a Digis mini NOD-ból, a szerelők kimérték és ez alapján kapott a kábel egy jel csillapítót, így a hiba megszűnt.
De okozhat hibát egy nem megfelelő HIF szűrős elektromos készülék is. -
herrká
senior tag
-
ρσгτσ
addikt
Eltelt az egy hónap és nem küldték az igazolást a +2év garanciáról. (2026.01.22.)
Van hogy pár nappal több mint 30 nap, de ilyenkor már simán érdemes nekik írni.
-
headhunter
addikt
Érdemes újra rákérdezni a TCL + 2év garanciára vagy még vasárnapig küldhetik?
2026.01.22-én regisztráltam.
Volt akinek 30 nap után küldték az igazolást a +2év garanciáról?
-
Bossi
őstag
Sziasztok!
TCL 65C6K, szolgáltató volt DIGI ugye most már One.
A TV-re koax kábelen jön a jel.
A probléma ami az előző TV-nél nem volt, hogy olyan mintha akadozna a vétel, mert szétesik/kockásodik a kép gyakorlatilag mindencsatornán.Ahiba nem folyamatos, de idegesítően rendszeres kb. 50 másodpercenként bekockásogik 1-2 másodpercre. Mi lehet a gond?
-
nOvOp
senior tag
C7K-n ki lehet kapcsolni a rá csatlakoztatott USB tárhely ellenőrzését indításnál?
-
espi38
őstag
esetleg valaki tudja a megoldást erre
"Sziasztok!
Adott egy C7K típus.
eArc bemenetem nem tudom megnézni a tévén egy denon erősítő menüjét,viszont ha másik hdmi csatlakozóba van dugva az erősítő akkor igen, mi lehet a probléma?
Segítő válaszokat előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
-
44900 - 44801
46472 - 46001 46000 - 45901 45900 - 45801 45800 - 45701 45700 - 45601 45600 - 45501 45500 - 45401 45400 - 45301 45300 - 45201 45200 - 45101 45100 - 45001 45000 - 44901 44900 - 44801 44800 - 44701 44700 - 44601 44600 - 44501 44500 - 44401 44400 - 44301 44300 - 44201 44200 - 44101 44100 - 44001 44000 - 43901 43900 - 43801 43800 - 43701 43700 - 43601 43600 - 43501 43500 - 43401 43400 - 43301 43300 - 43201 43200 - 43101 43100 - 43001 43000 - 42901 42900 - 42801 42800 - 42701 42700 - 42601 42600 - 42501 42500 - 42401 42400 - 42301 42300 - 42201 42200 - 42101 42100 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- HIBÁS ÉRINTÉS NEM MEGY Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB RAM 256GB SSD 5G LTE szép állapot
- HP ElitBook 840 G10 netbook / 12 hónap jótállás
- Lenovo Thinkpad L580,15.6",FHD,i5-8350U,8GB DDR4,256GB NVMe SSD,WIN11
- GAMER PC! Intel Ultra 7 265 / RTX 5070 / 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 750w Gold!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10900X 10 mag 20 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

#irónia