- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen processzort vegyek?
- Négy másodperc alatt betölt a Forza Horizon 6 a Microsoft csodatechnológiájával
- VR topik
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple MacBook
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Google Chromecast topic
- djculture: Az elvileg már senkinek nem kellő HDD-k ára is egekbe emelkedett 4 hónap alatt
- MasterDeeJay: Low budget (50.000 forint) light gémer gép összerakása
- bullseye: Clickbait szülinapi sorsolás II - még drágább a clickbaited
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
44400 - 44301
46472 - 46001 46000 - 45901 45900 - 45801 45800 - 45701 45700 - 45601 45600 - 45501 45500 - 45401 45400 - 45301 45300 - 45201 45200 - 45101 45100 - 45001 45000 - 44901 44900 - 44801 44800 - 44701 44700 - 44601 44600 - 44501 44500 - 44401 44400 - 44301 44300 - 44201 44200 - 44101 44100 - 44001 44000 - 43901 43900 - 43801 43800 - 43701 43700 - 43601 43600 - 43501 43500 - 43401 43400 - 43301 43300 - 43201 43200 - 43101 43100 - 43001 43000 - 42901 42900 - 42801 42800 - 42701 42700 - 42601 42600 - 42501 42500 - 42401 42400 - 42301 42300 - 42201 42200 - 42101 42100 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2026-02-05 13:47 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
espi38
őstag
Ez ingyenes?
Kérdés mely típusokra vonatkozik.Ja, már látom. Egy próbát megér (már ha dec 31-ig ideér a C7K
)Van a c7k ra is promóció de csak akkor ha a felsorolt üzletek egyikében veszed, és igen ingyenes ez a plussz 2 ev

-
Vhiktor
Topikgazda
Kérdésre válaszol ha tudsz ne okoskodj itt!!!
Lehet, hogy a pkg-t akartál írni és felre ütötted, de @blakey teljesen normális választ adott és le is írta, hogy mi az a png.
-
TungurKnivur
tag
És itt van a gyártói garancia ami 5 évre bővíthető, egészen 2026.December 31-ig
Ez ingyenes?
Kérdés mely típusokra vonatkozik.Ja, már látom. Egy próbát megér (már ha dec 31-ig ideér a C7K
) -
Aurig@
őstag
Kérdésre válaszol ha tudsz ne okoskodj itt!!!
Normálisan válaszolt!
A png fájlokat nem lehet telepíteni, képfájl lévén. -
ρσгτσ
addikt
Mert ez külön promóciós megállapodás. Nem akarnak minden vásárlás mellé 5 évet adni. Plusz az adott kereskedőnek is előnyösebb résztvenni a promóban, ami nem általános.
-
espi38
őstag
És itt van a gyártói garancia ami 5 évre bővíthető, egészen 2026.December 31-ig
Igen,erről már sokan tudunk-csak sajnos nem minden készülékre lehet és nem mindegy hogy honnan vásárolta az ember.
Alza-One-Telekomnál vásárolt készülékekre érvényes ez a regisztrációs dolog.
Fogalmam nincs miért hisz a Mediamarkt vagy az Euronics is hivatalos forgalmazó -
banuszzs79
tag
-
SPEA
aktív tag
-
blakey
titán
Sziasztok gyors segitség kéne!!!Telepitenék png file-t de mint ha nem működne a régi metodika már a android 14 van fent és a tvt se tudom kikapcsolni mert nincs kikapcs menü csak restart... ha valaki tud kérem segitsen...
Telepitenék png file-t de mint ha nem működne a régi metodika…
- A png képfájl, nem telepíteni kell, hanem megjeleníteni. -
banuszzs79
tag
Sziasztok gyors segitség kéne!!!Telepitenék png file-t de mint ha nem működne a régi metodika már a android 14 van fent és a tvt se tudom kikapcsolni mert nincs kikapcs menü csak restart... ha valaki tud kérem segitsen...
-
.LnB
titán
Ez volt az első film amit megnéztünk az új tévén, normális minőségben. A másik ami nagyon jól nézett ki, az az EPVII-ből egy release. Annak a végén is felrobban valami, vakított rendesen. De úgy összességében jól áll ez a Dolby Vision a lézer lövedékek, és a fénykardok miatt a filmnek. De nem mindegyik releasnek. Mert az EP VIII (köpök rá), és az EP IX az nem volt annyira jó.
-
atomanti19
aktív tag
Én is ezt tudtam. Csak nem akarok okoskodni, főleg ha te is itt vagy.

Na de a fényerő az számomra kérdéses, hogy kell e ennél magasabb fényerő, mint a C7K. Mert ez is tud durva lenni. És ha jól gondolom, akkor a peak fényerő magasabb nem? Felmerül bennem a kérdés, hogy az mikor van egyáltalán kihasználva? Ahogy fogalmazni szoktam, adott esetben ehhez a C7K-hoz is heggesztőszemüveg kell ha olyan a jelenet.
-
.LnB
titán
Én is ezt tudtam. Csak nem akarok okoskodni, főleg ha te is itt vagy.

Na de a fényerő az számomra kérdéses, hogy kell e ennél magasabb fényerő, mint a C7K. Mert ez is tud durva lenni. És ha jól gondolom, akkor a peak fényerő magasabb nem? Felmerül bennem a kérdés, hogy az mikor van egyáltalán kihasználva? Ahogy fogalmazni szoktam, adott esetben ehhez a C7K-hoz is heggesztőszemüveg kell ha olyan a jelenet.
-
Vhiktor
Topikgazda
Na igen..
Az a baj, hogy itt se sokan láttunk egymás mellett a tévéket, főleg egy azon tartalmat megjelenítve. Talán Vhiktor a legkompetensebb a topikból. Ő meg tudná mondani, hogy mivel jobb papíron. Az megint más kérdés, hogy ez mennyire látható különbség, és milyen felhasználási mód mellett.
Mert van olyan is itt a topikban, aki azon agonizál milyen tévét vegyen tévéműsor nézésére.. Én ezt nem is tudom értelmezni. Ezek a tévék nem arra vannak már!Engem marhára érdekel ez a téma egyébként, hogy valaki normálisan elmagyarázza, hogy melyik mennyivel jobb. És melyik az aranymetszet ezek közül a típusok közül. Mert papíron persze, hogy jobbak a másiknál..
Max fenyeroben es zona számban, a fekete kicsit jobb.
-
Exian
addikt
Köszönöm mindenkinek a segítséget,el is vitték már a tv megkaptam hogy akkor 30 nap lesz a szervizelés..
Addig elkezdtem tanakodni hogy mi legyen a következő ha nem tudják javítani.
TCL-nél szívesen maradnék csak van néhány apró probémám vele,kiváncsi lennék másnál is előfordulnak-e ezek.-Előfordult hogy teljesen elmegy a hang többszöri újrainditás vagy áramtalanítás után szedte össze csak magát.
-Random fagyások és az HBO sokszor használhatatlan be fagy el se indul a lejátszás stb..
(Itt arra is gondoltam hogy maga az app egy hulladék nem pedig a tv)HBO esetén azt gondolom, hogy nem feltétlenül a TV a hunyó. Inkább maga az alaprendszer (Google) és/vagy az app.
Nálam egyébként jó az app, sokat használom (55C6K és 50C6K-val). Beletekeréskor előfordul, hogy megáll és nem tudom ilyenkor újra elindítani a filmet, csak teljes újraindítás után.
-
vRichárd
csendes tag
Szervizes mondta nekem, hogy nem küld a TCL csere kijelzőt, szóval ha a kijelző cserés (nem vagyok szerelő, de nekem ez eléggé annak tűnik) új tévét fogsz kapni minden bizonnyal, vagy csere utalványt. Egyúttal reménnyel is tölt el a hibád, hátha az enyém is ennyire elcsesződik, mert erre már nem lehet azt mondani, hogy gyári hibahatáron belül van. Kitartást! Kb 1 hét mire kijönnek egyébként. Valószínűleg fognak tőled kérni egy gyári visszaállítást is szervizmenüben első körben, ami lósz.rt se fog érni . Azt tudd le most inkább, jelezd nekik, hogy megcsináltad. Azzal sem húzzák az időt legalább. Idézem:
- Távolítsa el az összes termináleszközt és CI-kártyát a TV-ből.
- Válassza ki a TV forrást
- Beállítások > Kép > Képmód > Szabvány
- Beállítások > Kép > Speciális mód > Fényerő beállítások
- Menjen a Kontraszt lehetőségre OK gomb megnyomása nélkül és írja be a 6425 számot
!!! FIGYELEM !!! Nincs beviteli mező a Kontraszt opciónál, viszont a távirányítón lenyomjuk a „6-4-2-5” számokat, amíg a Kontraszt opció van kijelölve.
Megjelenik egy felugró ablak balról fent a képernyőn.
- Menjen le a „Reset all” lehetőséghez és válassza ki
- Menjen le és válassza ki a „Reset shop” lehetőséget
- A TV zöld vagy fekete lesz
- Kapcsolja ki a TV-t a távirányítóból, ha lehetséges
- Húzza ki a TV-t 2 percig
- Dugja be a tápcsatlakozót
- Ezek után kövesse a TV telepítésének lépéseit.
U.I: számla legyen meg a vásárlásról, a garancia papír is és fényképezd le az adattáblát a tévé hátulján jól láthatóan. Kell majd kép a hibáról (ez már megvan), valamint a tévéről teljes egészében. Ezeket kérni fogják.
Köszönöm mindenkinek a segítséget,el is vitték már a tv megkaptam hogy akkor 30 nap lesz a szervizelés..
Addig elkezdtem tanakodni hogy mi legyen a következő ha nem tudják javítani.
TCL-nél szívesen maradnék csak van néhány apró probémám vele,kiváncsi lennék másnál is előfordulnak-e ezek.-Előfordult hogy teljesen elmegy a hang többszöri újrainditás vagy áramtalanítás után szedte össze csak magát.
-Random fagyások és az HBO sokszor használhatatlan be fagy el se indul a lejátszás stb..
(Itt arra is gondoltam hogy maga az app egy hulladék nem pedig a tv) -
espi38
őstag
-
AxBattler
félisten
Uhh, már összekeverem, hol adnak 5 év kiterjesztést, és hol nem...
-
atees
őstag
-
espi38
őstag
-
.LnB
titán
Ennyi.
Nekem hétfőn jön a Q800f. Sajnos a GLS kicsit belebonyolódott önmagába, ha minden optimálisan ment volna, már rég nálam lenne a soundbar. -
mikrofon
veterán
-
atees
őstag
Na igen..
Az a baj, hogy itt se sokan láttunk egymás mellett a tévéket, főleg egy azon tartalmat megjelenítve. Talán Vhiktor a legkompetensebb a topikból. Ő meg tudná mondani, hogy mivel jobb papíron. Az megint más kérdés, hogy ez mennyire látható különbség, és milyen felhasználási mód mellett.
Mert van olyan is itt a topikban, aki azon agonizál milyen tévét vegyen tévéműsor nézésére.. Én ezt nem is tudom értelmezni. Ezek a tévék nem arra vannak már!Engem marhára érdekel ez a téma egyébként, hogy valaki normálisan elmagyarázza, hogy melyik mennyivel jobb. És melyik az aranymetszet ezek közül a típusok közül. Mert papíron persze, hogy jobbak a másiknál..
Megoldottam, már rég kinéztem a C7K-t, megrendeltem azt, meg Így akkor mellé egy samsung q800 soundbart és így is annyit költöttem el amennyit szántam rá

-
espi38
őstag
így már valós az infó de csak két év garancia van rá és nem 5 év
most mondtam vissza a rendelést a Telekomtól és kb két hét mire visszafizetik a tévé árát.Így sajnsos el kell engednem a második tévé vásárlását-nincs ennyi pénzem-akció ide vagy oda -
AxBattler
félisten
-
törölt tag
-
proradeon
őstag
-
espi38
őstag
-
.LnB
titán
Na igen..
-
espi38
őstag
-
AxBattler
félisten
-
atees
őstag
-
atees
őstag
Az már más.

Nekem 75C7K van, nagyon tetszik. Az, hogy melyiket vedd, az szerintem attól függ, hogy mennyit tudsz rászánni. Ha simán belefér a C8K, én azt venném. Ha nem, akkor bőven jó a C7K is. Ha figyelsz itt a topikban, itt a C7K helyett is simán szokták ajánlani a C6K-t is, mert már az is tök jó.nem igen látom a 2 között a különbséget az a bajom,
-
espi38
őstag
-
törölt tag
Nekem C6K van. 65 colos.
Méretben nagyobb nem férne el.Viszont vehettem volna C7K vagy C8K, esetleg C9K-t is. Feleslegesnek éreztem. Ettől is kiég a szemem, hiába veszem le a fényerőt este.
-
.LnB
titán
Az már más.

Nekem 75C7K van, nagyon tetszik. Az, hogy melyiket vedd, az szerintem attól függ, hogy mennyit tudsz rászánni. Ha simán belefér a C8K, én azt venném. Ha nem, akkor bőven jó a C7K is. Ha figyelsz itt a topikban, itt a C7K helyett is simán szokták ajánlani a C6K-t is, mert már az is tök jó. -
törölt tag
De gyorsan jönnek ezek a frissítések.
-
atees
őstag
-
.LnB
titán
-
atees
őstag
Sziasztok!
Most a mediaba nagy akció van.
A 75C8K-t annyiért meglehet venni mint a C7K-t, tud annyival többet, hogy érdemes azt megvenni? -
balou84
tag
-
espi38
őstag
nem is fog-ritkán dob fel frissitést neked kellene telepíteni.
V543 vettem én is anno a tévémet-semmit nem jelzett hogy lenne rá frissités -
.LnB
titán
Nekem a C7K már netet sem kap.

Néha kiirkálta, hogy csatlakozott a wifihez, meg ilyesmik. Aztán leesett, hogy mivel Apple TV van, ennek a tévé rendszernek nem is kell net, mivel sose látom/használom. -
AndrewTdi
addikt
Köszönöm, akkor marad. Egyelőre nem tapasztaltam semmilyen hibát.
-
espi38
őstag
-
ρσгτσ
addikt
Nem fontos piszkálni, ha amúgy minden rendben van a TV -vel, és nincs olyan újdonság az azóta megjelenő frissítésekben, amire feltétlenül szükséged van.
TCL -nél csak hobbi szintén érdemes ezekkel foglalkozni, mert simán bejöhet egy random hiba, ami miatt például downgrade kell.
-
AndrewTdi
addikt
-
AndrewTdi
addikt
Valóban lényegesen nagyobb(nak tunik) a 75 col, de egyagalan nem zavaró. Sőt.
-
espi38
őstag
-
bagoly71.
tag
65C7K ~256.000 Ft + 6 989 Ft a szállítás. Media Markt.
Rá is ugranék ennyiért, de már van egy belőle.
-
Kronk
őstag
New TCL T653T01 platform Google TV Update available in V622
TV models ....
X11K/ C9K/ C8K/ C7K/ C6K/ P8K/ T8C
98C655/ 85C655Pro/ 98P745/ 98P755
C745X2/ C755/ C765/ C805/ C845X2/ C855
C955/ X955
Full models listV8-0012T01-LF1V622.00xxxx
V622 IMG (PKG)
build date= Feb 02, 2026
build.date.utc=
security_patch= 202x-xx-05
gmsversion= Android_14_GTV_U
product.build.fingerprint= TCL/G08_4K_GB/G08:14/UTT2.250416.001/AU0x:user/release-keys
revision= 00xxxx
PKG size= 3.33 GB -
espi38
őstag
Jó reggelt mindenkinek!
Hát igen ez az én formám.
Az 50C6K nem akciós.
Gondolom a legjobb vétel az 55C7K
Csak sajnos nagyon túl megy a keretemen
-
Phoenixy
senior tag
-
proradeon
őstag
-
törölt tag
Link nem megy.

MediaMarktban a TCL 55C7K 199 919 Ft [Katt]
Árukeresőn még nem frissült. -
Ladó63
kezdő
https://www.mediamarkt.hu/hu/product/_tcl-55c7k-qd-miniled-144hz-google-tv-low-reflection-screen-bang-and-olufsen-sound-139-cm-1493723.html?utm_source=olcsobbat.hu&utm_medium=psm-product%20feed&utm_content=1493723
-
mrmft
senior tag
-
rainman72
nagyúr
Sziasztok,
Egy 55C7K-t tervezek venni magamnak, illetve a nagyszüleimnek az 50C7K-t néztem ki (nem lehet nagyobb), de nekik van CI kártyájuk.
Jól látom, hogy a C7K-ba nem lehet ilyet bedugni? A C6K-nál viszont van CI lehetőség úgy látom.
Mennyivel rosszabb a C6K (7-hez képest)? Illetve a C6K-nál a szélén vannak a lábak, azt lehet állítani, hogy közelebb legyen a közepéhez? Mert különben nem tudnák rátenni az asztalra.
Nem jól látod,a C7K-n is van CI slot.
Már a C6K is egy teljesen jó képmjnőségű tv.
Ha nem fér akkor egy asztali vesa talp segíthet. [link] -
SPEA
aktív tag
Szia!
Fényes a felülete, de nézés közben nem feltünő. Ha ki van kapcsolva, akkor tükröződik.
A nézési távolság 280-300cm. Az előző 55" után élvezhetően nagyobb, már már mozi. Bár haver ugyanennyiről nézi a 98colt, ott azért már tényleg mozi élmény van.
Az előző samu sem volt matt, nicns viszonyítási alapom. De eddig egyátalán nem látom, hogy zavaró lenne a tükröződés.Köszönöm szépen az összefoglalót
Nálunk is 55" van jelenleg, kb 2.5 méterről néznénk - de billegek, lehet a 65" is elég lenne. Igaz annó az 55-re is ezt gondoltam, aztán kb 2 hét után megszoktam (hogy "ilyen kicsi")
-
Phoenixy
senior tag
Nagyobb méretű C6K TV-knél lehet közelebb rakni a lábakat, de úgy tudom, az 50 collosnál nem lehet
Köszi, ez mondjuk szomorú.
Szerk.: Jéé, te vagy az Edge 50 Ultra topikban is. -
Donki Hóte
veterán
Sziasztok,
Egy 55C7K-t tervezek venni magamnak, illetve a nagyszüleimnek az 50C7K-t néztem ki (nem lehet nagyobb), de nekik van CI kártyájuk.
Jól látom, hogy a C7K-ba nem lehet ilyet bedugni? A C6K-nál viszont van CI lehetőség úgy látom.
Mennyivel rosszabb a C6K (7-hez képest)? Illetve a C6K-nál a szélén vannak a lábak, azt lehet állítani, hogy közelebb legyen a közepéhez? Mert különben nem tudnák rátenni az asztalra.
Nagyobb méretű C6K TV-knél lehet közelebb rakni a lábakat, de úgy tudom, az 50 collosnál nem lehet
-
Phoenixy
senior tag
Sziasztok,
-
Donki Hóte
veterán
Szia! Nálam sem magától jött, úgy küldték miután jelentettem a problémát a hivatalos elérhetőségen. Ez számomra is érdekes, hogy a frissítések kiküldése ennyire a helyi /országos/ képviseletekre van bízva. /nálam v543 volt gyárilag q7c-n (c7k)/
#44334blakey: Én nem csináltam gyári visszaállítást (se időm se energiám), csak otán jött a frissítés és elfogadtam, majd települt. (mint ahogy elvárható)
Lekopogom, de négy epizód megnézése után is minden jó és úgy működik ahogyan elvárnánk, belepörgetés úgyszintén jó. Többet majd hétvége után tudok mondani, de az eddigiek alapján megszűnt a hiba, amit jeleztem.
Még egyszer, ez csak egy rövid summázás volt, majd a későbbiekben kiderül, hogy minden rendben van-e.#44333freeland0806: HBO streaming pont nincsen jelenleg. Diesney+, Netflix és Apple , amivel érdemben tudok tapasztalatot megosztani.
Ja, értem.
Semmi gond, annyira nem akartam frissíteni, csak kiváncsiságból néztem rá
A v590-re is a firm internetes letöltésével frissítettem, ha megkívánnám a v604-et, akkor letölteném azt is, de egyelőre nekem teljesen jó a v590, filmek belepörgetésénél nem találkoztam kifagyással
-
Kelvin
őstag
Úgy látszik, hogy eléggé széthúzzák időben a frissítéseket, nálam a v590 van fent, de azt mondja, hogy nincs frissebb...
Szia! Nálam sem magától jött, úgy küldték miután jelentettem a problémát a hivatalos elérhetőségen. Ez számomra is érdekes, hogy a frissítések kiküldése ennyire a helyi /országos/ képviseletekre van bízva. /nálam v543 volt gyárilag q7c-n (c7k)/
#44334blakey: Én nem csináltam gyári visszaállítást (se időm se energiám), csak otán jött a frissítés és elfogadtam, majd települt. (mint ahogy elvárható)
Lekopogom, de négy epizód megnézése után is minden jó és úgy működik ahogyan elvárnánk, belepörgetés úgyszintén jó. Többet majd hétvége után tudok mondani, de az eddigiek alapján megszűnt a hiba, amit jeleztem.
Még egyszer, ez csak egy rövid summázás volt, majd a későbbiekben kiderül, hogy minden rendben van-e.#44333freeland0806: HBO streaming pont nincsen jelenleg. Diesney+, Netflix és Apple , amivel érdemben tudok tapasztalatot megosztani.
-
espi38
őstag
Most néztem, hogy az 50c6k 180 ezer az 55C6k 190 ezer.
Gondolom 10 ezret megér a nagyobb képernyő? -
Donki Hóte
veterán
Úgy látszik, hogy eléggé széthúzzák időben a frissítéseket, nálam a v590 van fent, de azt mondja, hogy nincs frissebb...
-
blakey
titán
Inkább én tehetném fel ezt a kérdést, hogy elolvastad amit írtam, mert nem úgy tűnik.
Elég agresszív stílussal leplezed, hogy nem tudsz értelmezni egy hozzászólást.
Tisztában vagyok vele, hogy jogi problémák miatt nincsen Dolby Vision a Disney+-on jelenleg. Hogy jön ez az én problémámhoz amit szépen, értelmezhetően leírtam?blakey:
Nálam nem döcögős a lejátszás, minden remek amíg nem akarom kihagyni az összefoglalót az előző részből, illetve a főcímet. Na innentől nem döcögős, hanem meghal a streaming rendszer, nemcsak a Diesny+ hanem az összes. Este vagy a hétvégén biztosan kipróbáljuk, hogy változott-e valami az új fw-el és akkor majd jelzem, ha érdekel valakit.Tavaly szeptembertől idén januárig az volt, minden Android TV eszközön sz@r volt, persze van, aki nem vette észre, csak úgy, hogy szépen rávezettük, hogy mit nézzen.
Akkor nálad nem csak a Disney+ a problémás. Android TV 14-re való frissítés után volt gyári visszaállítás? Mert az erősen ajánlott 12-ről 14-re való frissítés után. -
freeland0806
aktív tag
A probléma a következő: Nézünk egy vagy két részt egy sorozatból, majd a következő epizódnál az előzmények kihagyása illetve a főcím kihagyása felugró ablakocskára kattintva kifagy az egész, megáll a kép./se előre se hátra/ A Disney+ főmenüjébe visszatérve újraindítva vagy a folytatásra kattintva is ugyanez. Csak egy tv újraindítás segít, de ez nem túl élvezetes mikor amúgy is alig van időd.
#44323Probert75: A nappaliban az LG oled-en nincsen ilyen probléma, innen tudom, hogy tv specifikus. Ezt jeleztem is a tcl felé, mint kiderült egy ismert hiba és dolgoznak rajta. Ezért lepett meg, hogy ma jött ez a frissítés a tv-re ilyen gyorsan.
Az HBO appal is volt ilyesmi probléma. Beletekerés és bevezető átugrása lefagyasztotta teljesen. Aztán a V590 megoldotta ezt.
-
freeland0806
aktív tag
-
espi38
őstag
-
Kelvin
őstag
Elolvastad a cikket egyálétalán?
"A Disney+ Premium előfizetési csomagjában (melynek havi díja Magyarországon 4900 Ft) továbbra is 4K felbontásban és HDR-támogatás mellett érhető el a tartalmak nagy része, a Dolby Vision támogatás azonban jelenleg említés szintjén sem szerepel a weboldalon található szolgáltatásleírási dokumentációban."
Inkább én tehetném fel ezt a kérdést, hogy elolvastad amit írtam, mert nem úgy tűnik.
Elég agresszív stílussal leplezed, hogy nem tudsz értelmezni egy hozzászólást.
Tisztában vagyok vele, hogy jogi problémák miatt nincsen Dolby Vision a Disney+-on jelenleg. Hogy jön ez az én problémámhoz amit szépen, értelmezhetően leírtam?blakey:
Nálam nem döcögős a lejátszás, minden remek amíg nem akarom kihagyni az összefoglalót az előző részből, illetve a főcímet. Na innentől nem döcögős, hanem meghal a streaming rendszer, nemcsak a Diesny+ hanem az összes. Este vagy a hétvégén biztosan kipróbáljuk, hogy változott-e valami az új fw-el és akkor majd jelzem, ha érdekel valakit. -
filucci
csendes tag
Végre megérkezett a 75c6k 12 nap után.
Hatalmas élmény borzasztó jó képe van😍 és brutál jó a hangzás is!
Valaki akinek ugyanezzel TV-vel rendelkezik tudna segíteni kalibrálásban?
Köszönöm
-
blakey
titán
A probléma a következő: Nézünk egy vagy két részt egy sorozatból, majd a következő epizódnál az előzmények kihagyása illetve a főcím kihagyása felugró ablakocskára kattintva kifagy az egész, megáll a kép./se előre se hátra/ A Disney+ főmenüjébe visszatérve újraindítva vagy a folytatásra kattintva is ugyanez. Csak egy tv újraindítás segít, de ez nem túl élvezetes mikor amúgy is alig van időd.
#44323Probert75: A nappaliban az LG oled-en nincsen ilyen probléma, innen tudom, hogy tv specifikus. Ezt jeleztem is a tcl felé, mint kiderült egy ismert hiba és dolgoznak rajta. Ezért lepett meg, hogy ma jött ez a frissítés a tv-re ilyen gyorsan.
Disney+ hiba hónapok óta jelen van Android TV (Google) rendszeren. Az egyik, hogy nagyon döcögös a lejátszás, ezt a januárvégi frissítéssel egy picit javult, ez nem TV, hanem OS specifikus probléma. Nagyon sokan jelezték.
-
Probert75
addikt
Elolvastad a cikket egyálétalán?
"A Disney+ Premium előfizetési csomagjában (melynek havi díja Magyarországon 4900 Ft) továbbra is 4K felbontásban és HDR-támogatás mellett érhető el a tartalmak nagy része, a Dolby Vision támogatás azonban jelenleg említés szintjén sem szerepel a weboldalon található szolgáltatásleírási dokumentációban."
-
Kelvin
őstag
-
espi38
őstag
-
adzam
junior tag
One vagy Telekom ügyfélként odadják akár 30 havi kamatmentes részletre is.
-
Probert75
addikt
-
blakey
titán
…kíváncsi leszek megszűnik-e a Disney+-os anomália.
- milyen anomália? -
Kelvin
őstag
Nekem is megjött a frissítés a tévére, kíváncsi leszek megszűnik-e a Disney+-os anomália. Mindenesetre nagyon gyorsak voltak, ma reggel jelentettem be a hibát és ebéd után már egy gmail fogadott, hogy kiküldték a frissítést a tv-re és ellenőrizzem, hogy megszűnt-e a problémám.
-
Kelvin
őstag
A Google TV vagy android tv frissült a play store-ból, nekem már egy hete kb.
Az alkalmazásokban a beállítások alatt megnézhetitek mit kell frissíteni vagy mi frissült legutóbb. -
Steve2006
tag
-
lemmy9
őstag
-
ioles
tag
sziasztok,
reggelre megváltozott a kezdőképernyő elrendezés (SW v509). Végre a Könyvtár elköltözött a főmenüből, mert totál felesleges is volt. Sok minden bement a user menu (felhasználó neve alá). Kissé logikusabbnak tűnik így remélem megmarad. -
.LnB
titán
Azért ez mar nagyon nem állja meg a helyét sok esetben! Ha a te elmeletedből indulunk ki, és a kínai "sz@rok" amiatt ilyenek amit te írtál (és tegyük fel, el is fogadjuk, hogy így van), akkor a nagy nyugati oldalról meg ott az ő találmányuk, a tervezett elavulás. Vagy az, hogy vannak gyártók, akik visszafogják a termékeik teljesítményét, aztán mikor kiderül, akkor mindenféle hablaty mesével próbálják megmagyarázni a védhetetlent. Vagy épp nézzük meg, hogy szinte minden nagy nyugati gyártó mit művel ma minőség terén! Kanyarban sincsenek.még a saját termekeik régi minőségében sem! Szóval ne szálljunk el nagyon a nagy "nyugati" szinttől, mert az is.mar lassan a béka picsája alatt van, ha meg nem, akkor ember nincs, aki meg tudja fizetni. Egyébként sem értek egyet az elméleteddel, még ha van is némi elgondolás benne, mert 1. Nekem rengeteg echte kinai termekem van (Zidoo, s905x, Minix és még egy csomó háztartás cucc) és mind hibátlan a mai napig. 2. Mi az a mai világban, ami nem Kinához köthető legalább részben, de sokszor egészében, akár csak átmatricázva egy-egy terméket. Én megvett a TV-met tavaly előtt decemberben, mert ár érték arányban ez volt a nyerő. Most azt mondom telitalálat vásárlás volt, jobb, mint reméltem. És igen, nem tudom meddig fog működni, de 5 évem van rá hogy ne bánjam meg.
A bibi csak az, hogy én nem ekéztem a kínai termékeket. Arra próbáltam rávilágítani csak, hogy Kína miként változtatja meg a dolgokat. Sőt még csak azt sem véleményeztem, hogy a kínai módszer jó e. Szóval úgy nem nehéz nem egyetértened velem, ha nem is érted, hogy mit írtam.
#44306BigBear
Akkor gyártatnak Kínában, és Taiwanon. Minden gyártót nem tudtam fejből. Ettől függetlenül a minőségellenőrizés biztos nem olyan ezeknél a nagyobb cégeknél, mint egy kínainál. Az UCI jóváhagyásokról nem is beszélve. Ezért ódzkodom még a használatuktól. -az acélvázas rész meg megmosolyogtató, de arra válaszolni már nagyon off lenne ide. Ez is az így is. -
kokokka
addikt
De, ez pontosan a kínai gyakorlat, amit mindenki más kénytelen lereagálni. Ok-okozat. És pontosan erre a rövidített termékciklusokkal operál Kína. Ők berendezkedtek ipari szinten erre a felpörgetett termékciklusokra. Amikhez minden alvállalkozót, beszállítót is hozzáigazították, elvárják tőlük is a minél gyorsabb kiszolgálást. És csak pörgetik a termékeket. És ilyen lerövidített ciklusoknál egyszerűen nincs idő arra, hogy 100%-ig tesztelve legyenek a termékek.
Míg a nyugati cégek a nyugati ember gondolkodás módja szerint szolgálták ki a vevőket. Mert mi arra vagyunk szocializálva, hogy a termék amit megveszünk, kész és hibamentes. Na ez változik meg most a szemünk láttára. Kína a nyomott áraival átnevel minket. És már hoznak egy olyan minőségi szintet, amit a mi gyomrunk is bevesz.
Én egyedül olyan termékektől ódzkodok, amik rám, vagy a környezetemben élőkre veszélyes lehet. Például, én elég masszívan országúti bringázom. És látom, hogy egyre többen vesznek már kínai karbon vázakat, alkatrészeket. Én még azt azért nem merek. Inkább megveszem a drága nyugati cuccokat. Valahogy nincs meg a bizalmam abban, hogy ha esetleg 80km/h-val megyek, akkor alattam az a karbon bringaváz nem reccsen e el, mert ők a minőségbiztosításra nem helyeznek akkora hangsúlyt.
De lehet, hogy ez is csak egy pár évig lesz így. Mert mások veszik, szóval folyik a tesztelés élesben.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Azért ez mar nagyon nem állja meg a helyét sok esetben! Ha a te elmeletedből indulunk ki, és a kínai "sz@rok" amiatt ilyenek amit te írtál (és tegyük fel, el is fogadjuk, hogy így van), akkor a nagy nyugati oldalról meg ott az ő találmányuk, a tervezett elavulás. Vagy az, hogy vannak gyártók, akik visszafogják a termékeik teljesítményét, aztán mikor kiderül, akkor mindenféle hablaty mesével próbálják megmagyarázni a védhetetlent. Vagy épp nézzük meg, hogy szinte minden nagy nyugati gyártó mit művel ma minőség terén! Kanyarban sincsenek.még a saját termekeik régi minőségében sem! Szóval ne szálljunk el nagyon a nagy "nyugati" szinttől, mert az is.mar lassan a béka picsája alatt van, ha meg nem, akkor ember nincs, aki meg tudja fizetni. Egyébként sem értek egyet az elméleteddel, még ha van is némi elgondolás benne, mert 1. Nekem rengeteg echte kinai termekem van (Zidoo, s905x, Minix és még egy csomó háztartás cucc) és mind hibátlan a mai napig. 2. Mi az a mai világban, ami nem Kinához köthető legalább részben, de sokszor egészében, akár csak átmatricázva egy-egy terméket. Én megvett a TV-met tavaly előtt decemberben, mert ár érték arányban ez volt a nyerő. Most azt mondom telitalálat vásárlás volt, jobb, mint reméltem. És igen, nem tudom meddig fog működni, de 5 évem van rá hogy ne bánjam meg.
-
espi38
őstag
-
mrmft
senior tag
-
espi38
őstag
-
espi38
őstag
Írtam is, hogy az 50C6K a legjobb választás mellé soundbar, de ugye az már átlépi a költségplafont.
Attól is függ a vásárlás,hogy mennyiért tudom eladni a a 65"Samsung tévénket.
hátha itt olcsóbb lesz holnap [link]
Most jut eszembe soundbarból létezik mélyláda nélküli verzió is és az jóval olcsóbb lenne-körbenézek
-
freeland0806
aktív tag
Írtam is, hogy az 50C6K a legjobb választás mellé soundbar, de ugye az már átlépi a költségplafont.
-
espi38
őstag
Szerintem igen, elegendő lehet arra a felhasználási célra bőven
köszönöm a válaszod.Most néztem a youtubon egy videót a c6K és a P7K között hát nem véletlen az árkülönbség.
A fehér szín tűnt fel ami a c6k valóban az a P7K szürke.
Várok hátha olcsóbban hozzájutok valahol az 50C6K hoz.
Meg van még a Samsung 65" tv így nem sűrgős a vásárlás.
-
freeland0806
aktív tag
-
freeland0806
aktív tag
Oké, ez itt a TCL fórum, de azért ennyire nem fekete és fehér a dolog.
Az LG a mai napig sok IPS tévét rak össze, míg a TCL jellemzően VA panellel gyárt. Ha a betekintési szögeket nézem, a VA egy határ trágya az IPS-hez képest.
Az LG IPS tévéinél gyakorlatilag nincs semmiféle színtorzulás / fakulás / semmi a betekintési szög változásával.
A másik a meghibásodási ráta. Valahogy van egy olyan érzésem, hogy ezzel azért még a TCL nem büszkélkedhet. Itt a fórumon is lehet olvasni épp elég esetet, illetve én is, a család is TCL tévéket vett LG tévék után illetve mellett, mert adott áron összességében jobbnak tűntek (ha olyan helyre kerül, ahol nem számít a betekintési szög). Még sehol nincs 3 éves TCL tévé... LG-ből viszont akad 10 körüli is. Nem, nem azért, mert korábban nem volt TCL, hanem egyik sem érte meg a 3 évet. Szerencsére a garancia működik rendben, de azért...
Az RTINGS csinált valamikor egy tévé tartóssági tesztet, ahol teljes meghibásodást tekintve 10-ből 1 TCL és 24-ből 1 LG volt az arány. (Az igazsághoz hozzátartozik, hogy kisebb meghibásodás az LG esetén volt még 8 a 24-ből.)
Nem akarok és nem is tudok általános következtetést levonni. Mindenesetre a saját tapasztalat mégis az, hogy sajnos meghibásodásban egyelőre a TCL nem túl jó. Ha ezen is javítanak, az ár/érték meg marad, nem kérdés.Meghibásodásban sajnos teljesen mindegy, hogy milyen tévét veszel. Márkától és technológiától függetlenül bármi bármikor el tud romlani. Ez nem kifejezetten TCL kiváltság, hanem a tömeggyártás mellékhatása
-
BigBear
senior tag
Csak nem mindegy, hogy egy kínai cég mekkora erőt, energiát fordít a vázak minőségbiztosítási tesztelésére. Míg egy nyugati cég, még ha ott is gyártat (ami amúgy nem igaz), az milyen minőség-ellenőrzést vár el.
Egyébként vannak olyan márkák, amiket te leírsz. De például egy Specialized, Cervelo, Bianchi, Giant, stb stb vagy nagyjából bármelyik márka, ami jelen van a World Tour-ban, az nem Kínában gyártat. Elég utánanézni a Bianchi vadiúj gyárának példaként.Hátöööö
[Specialized]
"S-Works bikes are designed and engineered in California, USA, at Specialized’s headquarters. However, their frames are primarily manufactured in Taiwan and China"."Giant Manufacturing Co. Ltd. (commonly known as Giant) is a Taiwanese bicycle manufacturer, recognized as the world's largest bicycle designer and manufacturer.[1][3] Giant has manufacturing facilities in Taiwan, the Netherlands, China and Hungary. They have future plans for Vietnam to be the fifth location."
A Cervelo szintén Taiwanban gyártat.
Hozzáteszem, Taiwanban brutálisan jó munőségű karbonvázak készülnek, de nem csak az... mit kíván a vásárló (ez esetben a megrendelő/gyártó). Ugyanúgy, ahogy a kínaiak, az készül, amit óhajt a vevő. Márpedig ez a probléma. A vevő olcsón akar gyártatni.
Ebből készülnek olyan kerékpárok, amire gyárilag ráírják, hogy max. terhelhetőség 80 meg 100kg.
Aztán kap egy ütést és kuka.
Én meg a 120 kilómmal elszálltam ~60-70-nel az erdőben, felkenődtem egy fára, a sisakom eltört, csupa vér voltam, mindenem fájt (mindenesetre szerencsés voltam, nuku törés), a kerekek csúnyán néztek ki, de az acélváz sértetlen maradt. -
.LnB
titán
Azt kell mondjam, sajnos a kerékpárokkal tévúton jársz.
A bringás ipar évtizedekkel ezelőtt kezdett átalakulni.
Először volt a szimpla szénacél (biliacél) váz. Aztán jöttek a különböző ötvözetek, a különleges erősítések, kovácsolt alkatrészek, könnyítések, változó falvastagság stb. Brutálisan jó acélvázakat gyártottak. Nekem még volt 10 kiló körüli komplett (igaz, csak elöl) teleszkópos terepes bringám, acélvázzal, kovácsolt alkatrészekkel, DT meg Shimano holmikkal, magnézium villaszárakkal, igaz "csak" tisztességes V-fékkel. Ami az én akkori 120+ kilómmal nem tekeredett, nem akart szétesni. De persze már akkor is kezdték ezt is kirakni taiwan, kína irányába az olcsóbb gyártás érdekében. A legnagyobb gyártók is. Voltak különlegességek, titánvázak, illetve kezdtek megjelenni az alu meg karbonvázak. Amivel gyakorlatilag el is jutottunk oda, ahol vagyunk. Fillérekért fossák az alu és karbonvázat, a vevő meg elhiszi, hogy az húde jó. Közben kap egy tömeggyártott szemetet, a legnagyobb nevektől is kínai tömegcikként gyártott vázzal, alkatrészekkel. Welcome to the new world.
De ez itt már nagyon off, be is fejezem. Elnézést.
Csak nem mindegy, hogy egy kínai cég mekkora erőt, energiát fordít a vázak minőségbiztosítási tesztelésére. Míg egy nyugati cég, még ha ott is gyártat (ami amúgy nem igaz), az milyen minőség-ellenőrzést vár el.
Egyébként vannak olyan márkák, amiket te leírsz. De például egy Specialized, Cervelo, Bianchi, Giant, stb stb vagy nagyjából bármelyik márka, ami jelen van a World Tour-ban, az nem Kínában gyártat. Elég utánanézni a Bianchi vadiúj gyárának példaként. -
espi38
őstag
Holnap elvileg a Medimarkt akciózza a tévéket-kiváncsi vagyok mekkora engedmény adnak
Egyébként a TCL 50P7K van vélemény-lehet ez is elég lenen nekem a hálóba?
-
BigBear
senior tag
De, ez pontosan a kínai gyakorlat, amit mindenki más kénytelen lereagálni. Ok-okozat. És pontosan erre a rövidített termékciklusokkal operál Kína. Ők berendezkedtek ipari szinten erre a felpörgetett termékciklusokra. Amikhez minden alvállalkozót, beszállítót is hozzáigazították, elvárják tőlük is a minél gyorsabb kiszolgálást. És csak pörgetik a termékeket. És ilyen lerövidített ciklusoknál egyszerűen nincs idő arra, hogy 100%-ig tesztelve legyenek a termékek.
Míg a nyugati cégek a nyugati ember gondolkodás módja szerint szolgálták ki a vevőket. Mert mi arra vagyunk szocializálva, hogy a termék amit megveszünk, kész és hibamentes. Na ez változik meg most a szemünk láttára. Kína a nyomott áraival átnevel minket. És már hoznak egy olyan minőségi szintet, amit a mi gyomrunk is bevesz.
Én egyedül olyan termékektől ódzkodok, amik rám, vagy a környezetemben élőkre veszélyes lehet. Például, én elég masszívan országúti bringázom. És látom, hogy egyre többen vesznek már kínai karbon vázakat, alkatrészeket. Én még azt azért nem merek. Inkább megveszem a drága nyugati cuccokat. Valahogy nincs meg a bizalmam abban, hogy ha esetleg 80km/h-val megyek, akkor alattam az a karbon bringaváz nem reccsen e el, mert ők a minőségbiztosításra nem helyeznek akkora hangsúlyt.
De lehet, hogy ez is csak egy pár évig lesz így. Mert mások veszik, szóval folyik a tesztelés élesben.
Azt kell mondjam, sajnos a kerékpárokkal tévúton jársz.
A bringás ipar évtizedekkel ezelőtt kezdett átalakulni.
Először volt a szimpla szénacél (biliacél) váz. Aztán jöttek a különböző ötvözetek, a különleges erősítések, kovácsolt alkatrészek, könnyítések, változó falvastagság stb. Brutálisan jó acélvázakat gyártottak. Nekem még volt 10 kiló körüli komplett (igaz, csak elöl) teleszkópos terepes bringám, acélvázzal, kovácsolt alkatrészekkel, DT meg Shimano holmikkal, magnézium villaszárakkal, igaz "csak" tisztességes V-fékkel. Ami az én akkori 120+ kilómmal nem tekeredett, nem akart szétesni. De persze már akkor is kezdték ezt is kirakni taiwan, kína irányába az olcsóbb gyártás érdekében. A legnagyobb gyártók is. Voltak különlegességek, titánvázak, illetve kezdtek megjelenni az alu meg karbonvázak. Amivel gyakorlatilag el is jutottunk oda, ahol vagyunk. Fillérekért fossák az alu és karbonvázat, a vevő meg elhiszi, hogy az húde jó. Közben kap egy tömeggyártott szemetet, a legnagyobb nevektől is kínai tömegcikként gyártott vázzal, alkatrészekkel. Welcome to the new world.
De ez itt már nagyon off, be is fejezem. Elnézést.
-
.LnB
titán
Attól tartok, nem csak kínai gyakorlat. Szerintem mindenki belefutott már ebbe-abba, szinte a teljes műszaki ipar ezen az úton halad. A tesztelés pénz. Olcóért gyártani, minél többet, hadd legyen forgalom. A user majd tesztel. Ha a holmi kibírja a tervezett 1-2-3 évet, az csodás haszon, az elhullott darabokból adódó kiesést pedig pótolja a brutális termelés. Legyen az bármilyen termék.

Konkrétan a napokban lerendezett TCL tévém garanciájánál a 2 éve vett típusra (amúgy 3 éves típus) mondta is a szerviz, hogy 2 évig van elvileg (!) cserealkatrész, utána automatikusan eldobják a szervizelést, nem is foglalkoznak vele.De, ez pontosan a kínai gyakorlat, amit mindenki más kénytelen lereagálni. Ok-okozat. És pontosan erre a rövidített termékciklusokkal operál Kína. Ők berendezkedtek ipari szinten erre a felpörgetett termékciklusokra. Amikhez minden alvállalkozót, beszállítót is hozzáigazították, elvárják tőlük is a minél gyorsabb kiszolgálást. És csak pörgetik a termékeket. És ilyen lerövidített ciklusoknál egyszerűen nincs idő arra, hogy 100%-ig tesztelve legyenek a termékek.
-
BigBear
senior tag
Ez tipikusan a kínai gyakorlat. Elárasztani a piacot, amilyen gyorsan (és olcsón) csak lehet, jó termékekkel. Amik teljeskörű tesztelése még nem futott le. De a dömping már megy. Aztán majd útközben korrigáljuk a hibákat.
Nagyon sok területen ez a gyakorlat folyik éppen.
És hallottam olyat, hogy a kínai nép amúgy teljesen arra van szocializálódva, hogy ők elfogadják azt, hogy nem minden esetben kapnak kiforrott, teljesen kész terméket. Ők elfogadják, hogy igazából ők a tesztelő réteg.Egyébként én is ódzkodok a kínai cuccoktól, de azért látod, van az az árrés, amikor már hülye lennék nem bepróbálni a termékeiket.
Attól tartok, nem csak kínai gyakorlat. Szerintem mindenki belefutott már ebbe-abba, szinte a teljes műszaki ipar ezen az úton halad. A tesztelés pénz. Olcóért gyártani, minél többet, hadd legyen forgalom. A user majd tesztel. Ha a holmi kibírja a tervezett 1-2-3 évet, az csodás haszon, az elhullott darabokból adódó kiesést pedig pótolja a brutális termelés. Legyen az bármilyen termék.

Konkrétan a napokban lerendezett TCL tévém garanciájánál a 2 éve vett típusra (amúgy 3 éves típus) mondta is a szerviz, hogy 2 évig van elvileg (!) cserealkatrész, utána automatikusan eldobják a szervizelést, nem is foglalkoznak vele.
Új hozzászólás Aktív témák
-
44400 - 44301
46472 - 46001 46000 - 45901 45900 - 45801 45800 - 45701 45700 - 45601 45600 - 45501 45500 - 45401 45400 - 45301 45300 - 45201 45200 - 45101 45100 - 45001 45000 - 44901 44900 - 44801 44800 - 44701 44700 - 44601 44600 - 44501 44500 - 44401 44400 - 44301 44300 - 44201 44200 - 44101 44100 - 44001 44000 - 43901 43900 - 43801 43800 - 43701 43700 - 43601 43600 - 43501 43500 - 43401 43400 - 43301 43300 - 43201 43200 - 43101 43100 - 43001 43000 - 42901 42900 - 42801 42800 - 42701 42700 - 42601 42600 - 42501 42500 - 42401 42400 - 42301 42300 - 42201 42200 - 42101 42100 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen egeret válasszak?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Autós topik
- Orvosi kérdések
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen processzort vegyek?
- Négy másodperc alatt betölt a Forza Horizon 6 a Microsoft csodatechnológiájával
- VR topik
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- 27% - iiyama ProLite XUB2763QSU-B1 IPS Monitor! 2560x1440 / 100Hz / 2ms / FreeSync
- Szép állapotban Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 i5-1335u/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia 2027
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -2 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS5597
- Microsoft Surface Pro 6 i7-8650U 16GB 512 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)