- Google Chromecast topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- E-book olvasók
- Apple MacBook
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Analóg fényképezés
- Nem elégszik meg egy panellel a Philips világelső monitora
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Napokon belül váratlan versenyzővel bővül a VGA-piac
- GoodSpeed: XIAOMI Smart Air Purifier 4 Compact EU - légtisztító újabb okoseszköz a lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- djculture: Az elvileg már senkinek nem kellő HDD-k ára is egekbe emelkedett 4 hónap alatt
- MasterDeeJay: Low budget (50.000 forint) light gémer gép összerakása
-
45300 - 45201
46472 - 46401 46400 - 46301 46300 - 46201 46200 - 46101 46100 - 46001 46000 - 45901 45900 - 45801 45800 - 45701 45700 - 45601 45600 - 45501 45500 - 45401 45400 - 45301 45300 - 45201 45200 - 45101 45100 - 45001 45000 - 44901 44900 - 44801 44800 - 44701 44700 - 44601 44600 - 44501 44500 - 44401 44400 - 44301 44300 - 44201 44200 - 44101 44100 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2026-02-05 13:47 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
koppasz1986
aktív tag
Én pár éve vettem valami olcsó Nokia okostelefont, akkoriban volt, hogy a régi telefont beszámították fix áron, mert leállították a 3G-t. Hozzá voltam szokva, hogy mindig rootoltam a mobiljaimat, így a Nokiánál is megpróbáltam. Már az első nap tönkre is vágtam, nem töltődött be a rendszer. A futár elvitte a szervizbe, ahol megállapították, hogy én barmoltam el valamit, de kicserélték a belsejét, és újra működőképes lett.
Akkor elveszhetne a garancia, ha módosított FW-t tennél fel, de a letölthető FW-ek gyáriak, ha jól emlékszem, a TCL szervereiről gyűjtik be őket.
így van, a root az más dolog persze.
-
Steve2006
tag
Mi köze annak a garanciához? Én annyit mókoltam a sok fw-vel, hogy tönkre vágtam vele a tévét... Kijöttek, elvitték, megcsinálták, vissza hozták ennyi.
Én pár éve vettem valami olcsó Nokia okostelefont, akkoriban volt, hogy a régi telefont beszámították fix áron, mert leállították a 3G-t. Hozzá voltam szokva, hogy mindig rootoltam a mobiljaimat, így a Nokiánál is megpróbáltam. Már az első nap tönkre is vágtam, nem töltődött be a rendszer. A futár elvitte a szervizbe, ahol megállapították, hogy én barmoltam el valamit, de kicserélték a belsejét, és újra működőképes lett.
Akkor elveszhetne a garancia, ha módosított FW-t tennél fel, de a letölthető FW-ek gyáriak, ha jól emlékszem, a TCL szervereiről gyűjtik be őket.
-
herrká
senior tag
Lehet kérni, de nem igazán értem, hogy miért is jó kérni, amikor le is tölthető, és pendrive-ról feltelepíthető. 590-től Android 14. Korábban írtam, hogy nálam a legnagyobb különbséget az jelentette, hogy DV filmeket nem tudtam a számítógépről átküldéssel lejátszani csak úgy, hogy HDR10-et vagy HDR10+-t játszott le. Android 14-en már DV-ként is működik az átküldéses lejátszás. Meg két olyan dolog van a beállításokban, ami újdonság. A képtisztaságnál a Szuper felbontás, ami elvileg növeli a videó részletességét a szuperfelbontású algoritmusok segítségével, amelyek valós időben elemzik és dolgozzák fel a videóképeket (TCL saját leírása), a mozgásnál a kép tisztaságánál Természetes mozi lehetőség (Ki, Alacsony, Közepes, Magas és Egyéni mellett), ami biztosan csinál valamit, de nincs hozzá leírás.
Köszi.
-
ada19
őstag
Mi köze annak a garanciához? Én annyit mókoltam a sok fw-vel, hogy tönkre vágtam vele a tévét... Kijöttek, elvitték, megcsinálták, vissza hozták ennyi.
Lehet szerencséd volt, lehet soha semmi nem lesz, meg lehrt igen. Mindenki tegyen belátása szerint saját felelősségre.
Ha visszaolvasol itt valakinek meg azt mondták garanciavesztéssel jár. Más kérdés hogy ez igaz-e vagy csak fenyegetés.
-
koppasz1986
aktív tag
-
ada19
őstag
Lehet kérni, de nem igazán értem, hogy miért is jó kérni, amikor le is tölthető, és pendrive-ról feltelepíthető. 590-től Android 14. Korábban írtam, hogy nálam a legnagyobb különbséget az jelentette, hogy DV filmeket nem tudtam a számítógépről átküldéssel lejátszani csak úgy, hogy HDR10-et vagy HDR10+-t játszott le. Android 14-en már DV-ként is működik az átküldéses lejátszás. Meg két olyan dolog van a beállításokban, ami újdonság. A képtisztaságnál a Szuper felbontás, ami elvileg növeli a videó részletességét a szuperfelbontású algoritmusok segítségével, amelyek valós időben elemzik és dolgozzák fel a videóképeket (TCL saját leírása), a mozgásnál a kép tisztaságánál Természetes mozi lehetőség (Ki, Alacsony, Közepes, Magas és Egyéni mellett), ami biztosan csinál valamit, de nincs hozzá leírás.
Azért mert így biztosan nem játszol a garanciával. Egyelőre ha jól látom csak a találgatások mennek megtagadhatják-e emiatt. Pl. ha olyan firmware van a TV-n aminek még nem kellene a rendszerük szerint.
-
Steve2006
tag
-
herrká
senior tag
Nagyon pörög ez az fw téma. 65C6K, főleg pc monitor, plex és max F1 nézés. Jelent valami pluszt a jelenlegi alap 58x? változathoz képest? Érdemes kérni vagy jön majd egyszer csak ota -n?
-
Vhiktor
Topikgazda
-
KatonaT
aktív tag
Vhiktor a kalibrálást befolyásolja az új fw?
-
bagoly71.
tag
-
bagoly71.
tag
Írd meg nekik WhatsAppon, hogy ismersz olyan felhasználót/TV tulajt, akinek a TCL ügyfélszolgálata WhatsAppon a V613 verziót biztosította.
-
ada19
őstag
-
csizo
aktív tag
Végre nekem is megküldték a V613-at
-
bagoly71.
tag
-
Yodafon
őstag
Hello
Van egy TCL C845-s tv-m amin legutobb aktivaltam a HomeKit -et, viszont annak ellenere hogy utana deaktivaltam, kikapcsolasnal nem kapcsol ki rendesen a tv, csak lemegy ilyen "sleep" modba (a kikapcsolas LED se vilagit).
Mit lehet ezzel tenni? -
bagoly71.
tag
-
Tompika777
senior tag
ja és csak is kizárólag náluk érvényes most olvastam utána.
"Az 5 év garancia promócióban kizárólag az alábbi partnereinktől vásárolt
készülékek vesznek részt: Magyar Telekom, Alza, One "Igen... Eleinte volt akinek "méltányosságból" megadták máshonnan vásároltra is, de mostmár élből elutasítanak.
-
anonymus89
addikt
Az Emag-os vásárlás nem regisztrálható az ötéves garancia promócióba.
ja és csak is kizárólag náluk érvényes most olvastam utána.
"Az 5 év garancia promócióban kizárólag az alábbi partnereinktől vásárolt
készülékek vesznek részt: Magyar Telekom, Alza, One " -
alles
csendes újonc
-
kutga
félisten
-
TCr
veterán
-
KatonaT
aktív tag
-
ρσгτσ
addikt
Sziasztok segítségre van szükségem, nem tudom, találkozott-e valaki ilyen problémával és van-e megoldás rá.
TCL65C765-ös TV V590-es SW-vel dlna-n lejátszva a filmeket a kodi kb. 7 percenként kilép, bezárja magát. Új elindítás esetén nem onnan indul, ahol abbahagyta a filmet, hanem előlről kezdi. Ezt csak úgy egyik napról a másikra, pedig semmi nem lett állítgatva, fél évig semmi baj nem volt. A TV gigabites ethernet hálón lóg, USB 3.0-ás átalakítóval.
Mindegy, mekkora bitrátás filmet játszok le, ugyanúgy csinálja 5GB-os webrip esetén is mint egy komoly 70GB-os release-nél. A TV gyári lejátszója ugyanakkor gond nélkül lejátsza.. már amit lejátszik, mert az meg válogatós ilyen téren, szóval szeretném továbbra is a kodit használni, megszerettem azt.
Próbáltam factory resetet, nem oldotta meg. Tegnap frissítettem SW-t package-ből, most a V624-en van már, factory reset, kodi újratelepítés után ugyanúgy kilépeget 7 percenként.
Másik Kodi verziót próbáltál? Vagy V590 helyett korábbi FW -t? Illetve nézted WiFi -n is?
-
koppasz1986
aktív tag
Sziasztok segítségre van szükségem, nem tudom, találkozott-e valaki ilyen problémával és van-e megoldás rá.
TCL65C765-ös TV V590-es SW-vel dlna-n lejátszva a filmeket a kodi kb. 7 percenként kilép, bezárja magát. Új elindítás esetén nem onnan indul, ahol abbahagyta a filmet, hanem előlről kezdi. Ezt csak úgy egyik napról a másikra, pedig semmi nem lett állítgatva, fél évig semmi baj nem volt. A TV gigabites ethernet hálón lóg, USB 3.0-ás átalakítóval.
Mindegy, mekkora bitrátás filmet játszok le, ugyanúgy csinálja 5GB-os webrip esetén is mint egy komoly 70GB-os release-nél. A TV gyári lejátszója ugyanakkor gond nélkül lejátsza.. már amit lejátszik, mert az meg válogatós ilyen téren, szóval szeretném továbbra is a kodit használni, megszerettem azt.
Próbáltam factory resetet, nem oldotta meg. Tegnap frissítettem SW-t package-ből, most a V624-en van már, factory reset, kodi újratelepítés után ugyanúgy kilépeget 7 percenként.
Kodiban a gyorsítótáron belül emeld meg a memória méretet 256 mb-re. Lehet frissítés szarta el, rakj fel a kodiból régebbit, vagy próbálj ki maven kodi-t. Nekem a fallout sorozattal játsza ezt csak el ha közvetlen netről nézem, letöltve pc-ről dlna-n nincs gond
-
koppasz1986
aktív tag
-
kutga
félisten
Plex helyett bedobom még a jellyfint. Ezekhez persze kell szerver alkalmazás is. Ha nincs, akkor esetleg VLC?
-
alaves
addikt
Min. 2 perces áramtalanítás, gyorsítótár törlése, ha akkor sem jó > TV factory reset.
Ha egyik sem oldja meg, akkor az Emby-t javasolnám (emby for android, nem az emby androidTV), vagy a Plex. -
bl555
csendes tag
-
bagoly71.
tag
-
nicu71
addikt
-
ρσгτσ
addikt
Most, hogy GP-ba bekerült a Cyberpunk megnéztem és ott határozottan jól sikerült a HDR. Nagyon jók a fények, látványosak. Persze ez nem mindig van így, de ott határozottan jól működik. Na ezt pl tényleg bűn lenne HDR offban tolni
Bár nem indult túl jól a CP, de amúgy igen, ezen is javítottak, és egész korrekt lett a végeredmény. Oda is érdemes HDR -t állítani.
Ha PC, akkor nézd meg RenoDX -szel is.
-
SPEA
aktív tag
-
freeland0806
aktív tag
Játéktól függ. Ahol a látvány a fontos, általában sztori alapú játékok, és normális a HDR is, ott jobb azt használni. Persze ehhez jól bekalibrált HDR beállítás is kell.
Gyorsabb tempónál, FPS játékoknál vannak akik SDR -t érzik előnyösebbnek, de ezekben bizonyos grafikai elemeket amúgy is le szoktak venni. Pl. fű/fa/bokor, egyebek a snipe miatt.
Jól elkészített HDR játékot érdemes HDR -ben nézni. Esetleg hideg segédfény mellett, ha érzékenyebb a szemedd. Jobb képminőség miatt.
Gyors tempó, éles fényváltások, különbségek amúgy is tudnak zavarni olyan embert is, akinek minden rendben van a szemével és kipihent az agya. Nem minden jól full sötétben.
Most, hogy GP-ba bekerült a Cyberpunk megnéztem és ott határozottan jól sikerült a HDR. Nagyon jók a fények, látványosak. Persze ez nem mindig van így, de ott határozottan jól működik. Na ezt pl tényleg bűn lenne HDR offban tolni
-
nOvOp
senior tag
Tudom volt már róla szó ( és vita is), de kicsit összezavarodtam.
65C7K tévéhez, jó az RC933A FUB1 távirányító? Működik minden gomb rajta? -
kutga
félisten
-
Exian
addikt
-
kutga
félisten
Magától dobta fel a TV, vagy az ügyfélszolgálat küldte rá a TV-dre

(Ez hivatalos frissítés? A szöveg eléggé magyartalan
)A szöveg a menüben máshol is elég magyartalan (Net Share=Nettó részesedés, Exit=Kijárat, Cancel=Megszüntet, stb).

-
AndrewTdi
addikt
Magától dobta fel a TV, vagy az ügyfélszolgálat küldte rá a TV-dre

(Ez hivatalos frissítés? A szöveg eléggé magyartalan
)Magától. Az előzményeket figyelembe véve gondoltam én is felhívom az ügyfélszolgálatot, de előtte beléptem a frissítésbe, hogy felkészüljek - ha megkérdeznék -, hogy jelenleg milyen szoft van rajta. És akkor dobta be mint lehetőség, tehát a felhívásig nem jutottam el.
-
Donki Hóte
veterán
-
ada19
őstag
-
AndrewTdi
addikt
Nálam ezt dobta fel OTA-n a 75C9K-ra. V543 volt eredetileg.

-
dunc
nagyúr
-
Kátai
senior tag
-
ρσгτσ
addikt
Sziasztok,
Lehet "bilibe lóg a kezem" , de ez az írók az ügyfélszolgálatnak és küldik az új fw-t és aztán a frissítési lehetőség egyszercsak megjelenik a Tv-n hogy működik? Mint pl a szolgáltatói modernek elérése? Feng úr ül az asztalánál, kattint párat, távol a nagyvilágban megtalálja a TV-t a zinternet bugyraiban és tessék lássék?
Tudom, manapság már mindent is tudnak rólunk, de akkor is fura.
Főleg hogy miért kell nekik írni a frissítés miatt? Miért nem érkezik meg automatikusan?Egy leendő TCL tulaj
Megfelelő beazonosítás után ez bármelyik gyártónál, bármilyen okos eszközön működik, vagy működhetne.
Van olyan márka, ahol távsegítséget is igénybe lehet venni, és ez tök jó dolog olyan embernek, aki nem ért ezekhez a készülékekhez. Érzékeny adatokhoz csak akkor fér hozzá a "szakértő", ha engedélyezed neki.
Szóval nagyjából már bármi megoldható távolról. Minden attól függ, hogy erre az adott eszköz szoftvere mennyire alkalmas. De az, hogy távolról beazonosítanak megfelelő adatok megadása után, teljesen alap dolog.
-
dunc
nagyúr
Sziasztok,
Lehet "bilibe lóg a kezem" , de ez az írók az ügyfélszolgálatnak és küldik az új fw-t és aztán a frissítési lehetőség egyszercsak megjelenik a Tv-n hogy működik? Mint pl a szolgáltatói modernek elérése? Feng úr ül az asztalánál, kattint párat, távol a nagyvilágban megtalálja a TV-t a zinternet bugyraiban és tessék lássék?
Főleg hogy miért kell nekik írni a frissítés miatt? Miért nem érkezik meg automatikusan?Egy leendő TCL tulaj
Igen a TCL nél így működik, én telefonon hívtam, mondta melyik adatok kellenek, és a jött a frissítés.
-
SPEA
aktív tag
Sziasztok,
-
Brain75
senior tag
-
ρσгτσ
addikt
Örülök, hogy nem vagyok egyedül ezzel. Mármint én is úgy játszok, hogy HDR, DV kikapcs. Főként este játszok, korom sötétben viszonylag közel ülve a tévéhez. A villanásoktól (ha olyan a játék) konkrétan fáj a szemem, nekem sajnos az baromi érzékeny. Viszont filmnél meg simán tolerálni tudom "jó" beállítással.
Szerk: az élesség hatékonysága FW verziónként változó, de egyébként ajánlott 0-ra levenni, vagy csak minimálisan felvenni a csúszkátJátéktól függ. Ahol a látvány a fontos, általában sztori alapú játékok, és normális a HDR is, ott jobb azt használni. Persze ehhez jól bekalibrált HDR beállítás is kell.
Gyorsabb tempónál, FPS játékoknál vannak akik SDR -t érzik előnyösebbnek, de ezekben bizonyos grafikai elemeket amúgy is le szoktak venni. Pl. fű/fa/bokor, egyebek a snipe miatt.
Jól elkészített HDR játékot érdemes HDR -ben nézni. Esetleg hideg segédfény mellett, ha érzékenyebb a szemedd. Jobb képminőség miatt.
Gyors tempó, éles fényváltások, különbségek amúgy is tudnak zavarni olyan embert is, akinek minden rendben van a szemével és kipihent az agya. Nem minden jól full sötétben.
-
Vhiktor
Topikgazda
Hát a kérdés az, hogy tudják e bizonyítani, hogy nem hivatalos forrásból telepíted. Meg amúgy ez fura, mert innen többen is szóltak az ügyfélszolgálatnak, hogy kérnek friss fw verziót.. lehet megelégelték volna?
Szerintem nem is foglalkoznak vele. Te meg nyilván nem mondod el, történet vége

-
freeland0806
aktív tag
75c805 van. Amit lehet, FHD-ban nézünk minimum, és nincs ok panaszra. Persze ami megvan 4k-ban, azt igyekszem úgy. De ha egy filmből csak 720p verzió létezik, akkor (ha méretes, nem agyontömörített file) az is vállalható. Múltkor kénytelen voltunk egyszer egy Videa 480p-t megnézni, és tudván, hogy nem létezik jobb, az is egész nézhető volt. Tv adást egyáltalán nem nézünk ezen. Pc-vel használva remek rajta az fhd, qhd, 4k. De amit én játszom, azt (egyelőre) mind viszi a gépem dlss 4k-ban. DV tartalmat csak elvétve, HDR-t is igen ritkán nézünk. (De az mind jó volt, csak ilyen jó kontraszt és kép mellett, főleg sötétben mozizva nincs szükségünk igazán a HDR-re sem...de amúgy durva jó, csak néha nyúzza a szemet. COD multiban zavaró a HDR, játék rovására megy, számomra szükségtelen.... ) Tehát amire én használom, arra nekem kifogástalan. Egyébként a DIGI HD adások egész nézhetőek rajta, csupán az van, hogy 15 éve abbahagytam a konzerv tv-zést. Szóval tényleg mindenki úgy válasszon, amire igazán igénye van. A digitális tv adások amúgy sincsenek valami fene magas műszaki színvonalon manapság....
Ha a 75c805-öt összevetem az előd 65c728-cal, korrekt technikai ugrás. Amit a 805-ből hiányolos, a sharpness kevésbé hatékony, a 728-on a képélességet szélsőségesebben lehetett szabályozni. (Ott túlzóan, itt kicsit túl szolidan).
Ok, még mindig régebbi óta de van fenn. Amúgy a félsötétben, sötétben használt fényerő most 26
a zóna szabályzás közepes, képjavítók kikapcsolva. Örülök, hogy nem vagyok egyedül ezzel. Mármint én is úgy játszok, hogy HDR, DV kikapcs. Főként este játszok, korom sötétben viszonylag közel ülve a tévéhez. A villanásoktól (ha olyan a játék) konkrétan fáj a szemem, nekem sajnos az baromi érzékeny. Viszont filmnél meg simán tolerálni tudom "jó" beállítással.
Szerk: az élesség hatékonysága FW verziónként változó, de egyébként ajánlott 0-ra levenni, vagy csak minimálisan felvenni a csúszkát -
freeland0806
aktív tag
Sziasztok!
Én is TCL 65C7K tulajdonos lettem.Nekem megfelelő a képminőség csak az sd adások egy kicsit csúnyák,de majd rendes képbeállítás után jobb lesz.A B&O hangszórók meglepően jól szólnak egy kicsi állítás után.Ami viszont katasztrófális az az ügyfélszolgálat.Minden platfomon kerestem őket,de csak 3nap után válaszoltak.SW frissítés miatt kerestem volna őket.Sajnálattal közölték,hogy nem áll módjukban a tv-re a legfrisseb firmware-t adni és ne is próbáljam meg más forrásból telepíteni,mert az garanciavesztéssel jár.F@sza.Hát a kérdés az, hogy tudják e bizonyítani, hogy nem hivatalos forrásból telepíted. Meg amúgy ez fura, mert innen többen is szóltak az ügyfélszolgálatnak, hogy kérnek friss fw verziót.. lehet megelégelték volna?
-
csizo
aktív tag
-
Lord Amper
aktív tag
Ezt már egyszer tisztáztuk anno. Röviden. Ha valaki világítóst akar, aminek nem az oldalán van a hangerőszabályzója, az rendelje az RC933A-FMB1-est. Fontos, hogy nem 933, nem 923A, nem 813 stb. Ha van mögötte még típusjel, akkor nem FUB1 és nem FMB2, hanem FMB1. Tehát TCL RC933A(-FMB1).
Éz a típus jó lehet C745-höz is?
-
Brain75
senior tag
Nekem is ez volt rajta. Felhívtam a supportot és mondták hogy van újjabb. Elengedték a frissítést azonnal meg is jelent le is frissült. Most LF1-V604. Ezt mondták a legfrissebnek a C89K-hoz.
-
csizo
aktív tag
Ez érdekes mert én jót leveleztem velük.
Evelin nevű hölggyel.
V545 volt az enyémen, szintén 65C7K.
Be kért pár adatot. Számla másolat, TV ID azonosítója.
Aztán küldte a V560-at. A TV meg frissült.
Rákérdeztem a V590-re meg a V613-ra.
Azt írta majd jönnek OTA. Na persze...
Telegram meg XDA oldalakon található frissítésekre meg jött a szokásos "garanciavesztés" szöveg.Végigjátszotta velem is ezeket a dolgokat,de nem küldött semmit.Azt mondta,hogy érdeklődjek 2-3 hét múlva.
-
ada19
őstag
Ez érdekes mert én jót leveleztem velük.
Evelin nevű hölggyel.
Telegram meg XDA oldalakon található frissítésekre meg jött a szokásos "garanciavesztés" szöveg.Egyébként érdekesség, hogy a V560 IMG hivatalosan is letölthető a brazil TCL oldalról, és van hivatalos doksijuk is hogyan kell frissíteni. A Telegramos V560 egyik linkje is konkrétan azt tölti le.
-
csizo
aktív tag
-
bagoly71.
tag
Sziasztok!
Én is TCL 65C7K tulajdonos lettem.Nekem megfelelő a képminőség csak az sd adások egy kicsit csúnyák,de majd rendes képbeállítás után jobb lesz.A B&O hangszórók meglepően jól szólnak egy kicsi állítás után.Ami viszont katasztrófális az az ügyfélszolgálat.Minden platfomon kerestem őket,de csak 3nap után válaszoltak.SW frissítés miatt kerestem volna őket.Sajnálattal közölték,hogy nem áll módjukban a tv-re a legfrisseb firmware-t adni és ne is próbáljam meg más forrásból telepíteni,mert az garanciavesztéssel jár.F@sza.Ez érdekes mert én jót leveleztem velük.
Evelin nevű hölggyel.
Telegram meg XDA oldalakon található frissítésekre meg jött a szokásos "garanciavesztés" szöveg. -
Steve2006
tag
Sziasztok!
Én is TCL 65C7K tulajdonos lettem.Nekem megfelelő a képminőség csak az sd adások egy kicsit csúnyák,de majd rendes képbeállítás után jobb lesz.A B&O hangszórók meglepően jól szólnak egy kicsi állítás után.Ami viszont katasztrófális az az ügyfélszolgálat.Minden platfomon kerestem őket,de csak 3nap után válaszoltak.SW frissítés miatt kerestem volna őket.Sajnálattal közölték,hogy nem áll módjukban a tv-re a legfrisseb firmware-t adni és ne is próbáljam meg más forrásból telepíteni,mert az garanciavesztéssel jár.F@sza.Érdemes lenne megkérdezned, hogy van-e tapasztalata valakinek garanciázással és FW ellenőrzéssel. Általában van lehetőség frissítés után visszaállni korábbira, ha maga tévé működőképes.
-
ada19
őstag
Sziasztok!
Én is TCL 65C7K tulajdonos lettem.Nekem megfelelő a képminőség csak az sd adások egy kicsit csúnyák,de majd rendes képbeállítás után jobb lesz.A B&O hangszórók meglepően jól szólnak egy kicsi állítás után.Ami viszont katasztrófális az az ügyfélszolgálat.Minden platfomon kerestem őket,de csak 3nap után válaszoltak.SW frissítés miatt kerestem volna őket.Sajnálattal közölték,hogy nem áll módjukban a tv-re a legfrisseb firmware-t adni és ne is próbáljam meg más forrásból telepíteni,mert az garanciavesztéssel jár.F@sza.Milyen verzió van jelenleg? És mi legutolsó amit küldeni akartak?
-
csizo
aktív tag
Sziasztok!
Én is TCL 65C7K tulajdonos lettem.Nekem megfelelő a képminőség csak az sd adások egy kicsit csúnyák,de majd rendes képbeállítás után jobb lesz.A B&O hangszórók meglepően jól szólnak egy kicsi állítás után.Ami viszont katasztrófális az az ügyfélszolgálat.Minden platfomon kerestem őket,de csak 3nap után válaszoltak.SW frissítés miatt kerestem volna őket.Sajnálattal közölték,hogy nem áll módjukban a tv-re a legfrisseb firmware-t adni és ne is próbáljam meg más forrásból telepíteni,mert az garanciavesztéssel jár.F@sza. -
bagoly71.
tag
Amikor a V590-et feltettem, akkor a gyári médialejátszó nem volt hajlandó lejátszani szinte semelyik mkv fájlt, SDR-t, HDR10-et, DV-t sem. Első átküldéskor (Szgép -> TV) még ment, de aztán vacakolt, illetve az Android 14-nél átment a DV is, pedig A12-esen csak HDR10-et vagy HDR10+-t játszott le. A tévére telepített más lejátszókkal ez működött. Most a V613 van fent, ezzel semmilyen probléma sincs. Átküldi a DV-t és minden egyebet is.
Köszi!
-
Astroboy
őstag
-
Steve2006
tag
Lépjünk már túl ezen!
Nekem 65C7K van, aztán felőlem lehet benne mókus által hajtott petróleum lámpa is, ha egyszer ez jött be mikor néztem a TV-ket!
QN90F meg persze, hogy jobb. Meg az ára is! Meg az OLED is jobb, hűha....
Inkább arról menjen "vita", ki melyik firmware-t használja, és mondjuk érdemes e frissíteni a V560-ról!?
Amikor a V590-et feltettem, akkor a gyári médialejátszó nem volt hajlandó lejátszani szinte semelyik mkv fájlt, SDR-t, HDR10-et, DV-t sem. Első átküldéskor (Szgép -> TV) még ment, de aztán vacakolt, illetve az Android 14-nél átment a DV is, pedig A12-esen csak HDR10-et vagy HDR10+-t játszott le. A tévére telepített más lejátszókkal ez működött. Most a V613 van fent, ezzel semmilyen probléma sincs. Átküldi a DV-t és minden egyebet is.
-
koncsik
MODERÁTOR
-
mikrofon
veterán
Őszintén, engem is zavar/zavart már, erre most másik topikban folytatja az illető. Felfogtuk, neki nem jött be, szar volt rajta az SD, ami neki fontos, szíve joga, azt néz amit akar. A méret neki nem számít, még ez is elfogadható, nem vagyunk egyformák, emiatt a C7K ment vissza, és vett egy kisebb, magasabb kategóriás Samsungot kb hasonló árban. Érthető, ez is egy vélemény, opció, megoldás. Viszont neki is el kellene fogadni, hogy másnak meg tökéletesen megfelel ugyan az a TV, még SD tartalomra is, és azt is, ha valaki csak 4K HDR/Dolby tartalmat néz, és imádja a C7K-t. Szóval túltárgyalva, haladjunk. Én se járok vissza december óta szidni se magát a Hisenset se az U8Q-t a topikjába, csak mert én kifogtam belőle egy rossz panelt, aminek bevilágításos gondjai voltak. Ha lett volna másik a boltban, lehet elhozom újra, mert egy hibás termék/alkatrész nem azt jelenti, hogy minden ami Hisense vagy minden U8Q fos, sőt, tisztában vagyok vele, hogy lehet kicsit jobb TV, mint a C7K, de ez van. Kicsivel olcsóbban kicsivel rosszabb TV-m lett, de számomra megfelelő, eredetileg is szemeztem vele, szóval happy end, a többi meg nem érdekel senkit.
Azt amúgy tudjuk, hogy a fórumtárs az illető, azaz élő ember vagy egy AI-val megtámogatott chatBOT?
Illetve azt tudjuk hogy szűrik-e itt a hasonló félig ember vagy teljesen AI felhasználókat? -
mikrofon
veterán
Olyan ismerős volt nekem ez az egész történet, mintha már láttam volna valahol. És beugrott! Az elmúlt pár hét történései: [link] Majd megtörténik a nagy váltás és visszajössz: [link]
Ajánlom is megtekintésre ezt a filmet, de csak valami 360-480p-ben, nem kell ezeket a mostani modern tévéket túlerőltetni. Na meg 43"-on biztos ezek is eszméletlen szépen néznének ki. Még is nézem én is. Nagyon jót nevettem, mármint a két film részleten amit linkeltél.
-
bagoly71.
tag
-
mikrofon
veterán
Ha ehhez az kell akkor a Samsung-osok menjenek a Samsung topikba. Míg itt meg maradjanak a TCL imádók.
Nekem van Samsung és TCL TV-m is, akkor én hova menjek?
Ráadásul az egyiknek a képe a jobb, a másiknak meg hangja, nyissak egy speciális topikot?
Ha nem zavar hogy van aki szereti a TCL TV-jét és ezt nem is titkolja ebben a topikban, akkor maradj, kérlek!
Mindenkit tisztelettel, szeretettel és megértéssel fogadnak itt, aki kölcsönösen is így tesz....
-
ada19
őstag
Igen, úgy lehet telepíteni az img-t.
Ha nem gond a teljes alaphelyzet, mehet az img telepítés is.Köszi, így felment.
Tisztán megjelenítés (mozgás, színek, stb.) szempontból melyik most az ajánlott/legjobb C7K verzió? V560, V590, V613, V622?
-
.LnB
titán
Most arra nem esküszöm meg, hogy teljesen ugyan az mint a QM6K. Bár az összehasonlítás szerint valószínű. Viszont a C6K alatt ott van, hogy milyen neveken árulják még azt, és ott szerepel a Q6C. Szóval a C6K-val tuti azonos. Próbálj meg Youtube-on ezekre a modellnevekre is keresni.
Amikor én a C7K-t kerestem, én is inkább QM7K-ként találtam róla több tesztet.
-
rainman72
nagyúr
-
koncsik
MODERÁTOR
YT-on is csak indiai(nak látszó) kollégák vélemenye van (vagy rosszul keresem) Allegro-n kifejezetten jó vélemények (beállítások finomhangolása után), Alzán rossz véleményeket találtam. Jaj.
-
koncsik
MODERÁTOR
65Q6C TV-ről nem találtam vélemény, van valakinek tapasztalat / véleménye? Előre is köszönöm.
-
pozsgai
csendes tag
Ez rég nem a tévékről szól már.
De ha a tévé. Akkor itt az én személyes véleményem. De előre szólok, ez az én véleményem csak, nem azért írom mert így kell gondolkodnia mindenkinek. Nem! De én így tekintek a dologra. Egy csak egy személy véleménye. Nem általános.Én azért vettem 4K, 75"-os, HDR és Dolby Vision-os tévét mert a pénztárcámhoz mérten, a legszebb minőségben akarom nézni a filmeket. Ez egyenesen arányos azzal, hogy a forrás is amit nézek magas minőségű. Ha én még mindig ott tartanék, hogy a magyar tévéadást bámulnám, akkor nem vettem volna tévét szerintem az elmúlt 15 évben. Mert arra, felesleges (erről gondolom azt, hogy az nem más mint fingreszelés). Normális minőségű filmekkel, szerintem nagyon jó ez a tévé. És igazán élvezet ezen filmezni. Biztos nem ez a csúcs, nem is értek én annyira hozzá. És nem is szántam rá annyit, hogy egy fullos 75"-os OLED tévét kifizessek. Azt nem állítom, hogy a tévé tudását maximálisan kihasználom, mert biztos lehetne itt még külső médialejátszókkal szebb képet elérni. De úgy gondolom, hogy inkább azon szűk réteghez tartozok aki a tévé valós tudását megközelítőleg kihasználják, mint azok akik a tévéadást nézik rajta és várják tőle a csodát.
Ugyanakkor ritkán, de nézek én is rajta SD tartalmat. Ahogy tegnap is az NBA meccset, ráadásul az iPhone-omról Airplay-en keresztül, mert rohadt kényelmes. És teljes mértékben letojom, hogy úgy milyen a képminőség, mert én úgy tekintek a tévére, hogy számomra ez nem erre van. Én konkrétan kijelentem magamról azt, hogy meg sem tudom ítélni ennek a tévének a SD tudását, mert egyszerűen nem is érdekel. De mondjuk a minimum egy BD25-ös FHD kép, példának tudom hozni a Gravity-t. Az már elfogadhatóan szép.
Szóval az itt hetek óta zajló sztoriban számomra a zavaró inkább a tudatlanság, a rosszindulat volt. Az illető korábbi megnyilvánulásaiból előre látható volt, hogy az fog kikerekedni ebből a sztoriból, ami itt az utolsó kommentjeiben olvasható. Azért is próbáltam párszor már erélyesebben rövidre zárni a sztorit. De csak ide futott ki végül is az egész.
Őszintén, engem is zavar/zavart már, erre most másik topikban folytatja az illető. Felfogtuk, neki nem jött be, szar volt rajta az SD, ami neki fontos, szíve joga, azt néz amit akar. A méret neki nem számít, még ez is elfogadható, nem vagyunk egyformák, emiatt a C7K ment vissza, és vett egy kisebb, magasabb kategóriás Samsungot kb hasonló árban. Érthető, ez is egy vélemény, opció, megoldás. Viszont neki is el kellene fogadni, hogy másnak meg tökéletesen megfelel ugyan az a TV, még SD tartalomra is, és azt is, ha valaki csak 4K HDR/Dolby tartalmat néz, és imádja a C7K-t. Szóval túltárgyalva, haladjunk. Én se járok vissza december óta szidni se magát a Hisenset se az U8Q-t a topikjába, csak mert én kifogtam belőle egy rossz panelt, aminek bevilágításos gondjai voltak. Ha lett volna másik a boltban, lehet elhozom újra, mert egy hibás termék/alkatrész nem azt jelenti, hogy minden ami Hisense vagy minden U8Q fos, sőt, tisztában vagyok vele, hogy lehet kicsit jobb TV, mint a C7K, de ez van. Kicsivel olcsóbban kicsivel rosszabb TV-m lett, de számomra megfelelő, eredetileg is szemeztem vele, szóval happy end, a többi meg nem érdekel senkit.
-
turho
addikt
75c805 van. Amit lehet, FHD-ban nézünk minimum, és nincs ok panaszra. Persze ami megvan 4k-ban, azt igyekszem úgy. De ha egy filmből csak 720p verzió létezik, akkor (ha méretes, nem agyontömörített file) az is vállalható. Múltkor kénytelen voltunk egyszer egy Videa 480p-t megnézni, és tudván, hogy nem létezik jobb, az is egész nézhető volt. Tv adást egyáltalán nem nézünk ezen. Pc-vel használva remek rajta az fhd, qhd, 4k. De amit én játszom, azt (egyelőre) mind viszi a gépem dlss 4k-ban. DV tartalmat csak elvétve, HDR-t is igen ritkán nézünk. (De az mind jó volt, csak ilyen jó kontraszt és kép mellett, főleg sötétben mozizva nincs szükségünk igazán a HDR-re sem...de amúgy durva jó, csak néha nyúzza a szemet. COD multiban zavaró a HDR, játék rovására megy, számomra szükségtelen.... ) Tehát amire én használom, arra nekem kifogástalan. Egyébként a DIGI HD adások egész nézhetőek rajta, csupán az van, hogy 15 éve abbahagytam a konzerv tv-zést. Szóval tényleg mindenki úgy válasszon, amire igazán igénye van. A digitális tv adások amúgy sincsenek valami fene magas műszaki színvonalon manapság....
Ha a 75c805-öt összevetem az előd 65c728-cal, korrekt technikai ugrás. Amit a 805-ből hiányolos, a sharpness kevésbé hatékony, a 728-on a képélességet szélsőségesebben lehetett szabályozni. (Ott túlzóan, itt kicsit túl szolidan).
Ok, még mindig régebbi óta de van fenn. Amúgy a félsötétben, sötétben használt fényerő most 26
a zóna szabályzás közepes, képjavítók kikapcsolva. -
Stealth
őstag
Update a kamu qd rétegről TCL tvk esetében
Megnéztem a TCL C805 mérési eredményeit és összehasonlítottsm aszíntér lefedettségét rtings által publikált samsung QN95D adatokkal.
Az, hogy most valóban használtak e qd réteget a tclben azt nem tudom, de a színtér lefedettsége a 2 tvnek nagyon közel van egymáshoz, innentől kezdve meg teljesen lényegtelen.
A samsung p3 színtér lefedettsége 87%, bt2020 színtér lefedettsége 61%.
A TCL C805 p3 színtér lefedettsége xy térben 87%, uv térben 93%, bt2020 színtér lefedettsége xy térben 63%, uv térben 70%, szóval még jobban is teljesít kicsit mint a samsung csúcs kategóriás QD miniled tvje a QN95D

Egyébként a qd réteg kideríthető SPD mérésből, megpróbálom előkeresni a c805 SPD mérésemet és szépen összehasonlítjuk a Samsungéval amit rtings mért.
Erre kíváncsi vagyok.
-
lemmy9
őstag
De ha a tévé. Akkor itt az én személyes véleményem. De előre szólok, ez az én véleményem csak, nem azért írom mert így kell gondolkodnia mindenkinek. Nem! De én így tekintek a dologra. Egy csak egy személy véleménye. Nem általános.Én azért vettem 4K, 75"-os, HDR és Dolby Vision-os tévét mert a pénztárcámhoz mérten, a legszebb minőségben akarom nézni a filmeket. Ez egyenesen arányos azzal, hogy a forrás is amit nézek magas minőségű. Ha én még mindig ott tartanék, hogy a magyar tévéadást bámulnám, akkor nem vettem volna tévét szerintem az elmúlt 15 évben. Mert arra, felesleges (erről gondolom azt, hogy az nem más mint fingreszelés). Normális minőségű filmekkel, szerintem nagyon jó ez a tévé. És igazán élvezet ezen filmezni. Biztos nem ez a csúcs, nem is értek én annyira hozzá. És nem is szántam rá annyit, hogy egy fullos 75"-os OLED tévét kifizessek. Azt nem állítom, hogy a tévé tudását maximálisan kihasználom, mert biztos lehetne itt még külső médialejátszókkal szebb képet elérni. De úgy gondolom, hogy inkább azon szűk réteghez tartozok aki a tévé valós tudását megközelítőleg kihasználják, mint azok akik a tévéadást nézik rajta és várják tőle a csodát.
Ugyanakkor ritkán, de nézek én is rajta SD tartalmat. Ahogy tegnap is az NBA meccset, ráadásul az iPhone-omról Airplay-en keresztül, mert rohadt kényelmes. És teljes mértékben letojom, hogy úgy milyen a képminőség, mert én úgy tekintek a tévére, hogy számomra ez nem erre van. Én konkrétan kijelentem magamról azt, hogy meg sem tudom ítélni ennek a tévének a SD tudását, mert egyszerűen nem is érdekel. De mondjuk a minimum egy BD25-ös FHD kép, példának tudom hozni a Gravity-t. Az már elfogadhatóan szép.
Szóval az itt hetek óta zajló sztoriban számomra a zavaró inkább a tudatlanság, a rosszindulat volt. Az illető korábbi megnyilvánulásaiból előre látható volt, hogy az fog kikerekedni ebből a sztoriból, ami itt az utolsó kommentjeiben olvasható. Azért is próbáltam párszor már erélyesebben rövidre zárni a sztorit. De csak ide futott ki végül is az egész.
Egyetértek. 85C805 az enyém, volt Sony 9005-ös széria, Pana VT60, stb. Én is a lehető legjobb anyaggal etetem, szuper TV, teljesen elégedett vagyok. A plazma ok volt, de elmúlt. Azért egy DV 4K anyag lemászik róla, a színek is szuperek, nincs túltolva, Vikhtor adatai ebben segítenek.
Egy a baj, kezd kicsi lenni.
-
.LnB
titán
Lehet itt viccelődni, de ha valaki nem csak 4k tartalmat néz a TV-n (márpedig elvileg arra is való), akkor ahogy én is írtam, a TCL erősen elvérzik egy nála nagyobb méretű LG-hez képest is. Megfelelő anyaggal persze nincs gond, de egy kijelzőt nem mindig natív felbontással etet az ember.
-
vargalex
félisten
De az se mérvadó hogy 100 emberből 1nek nem tetszik a semmire se való gagyi sd tv adás minősége.
Ez alapján meg ne legyen ajánlott a márka hanem a joval drágább Samsung mert itt az jön le majdnem.
A Milyen tvt topikban is elindult 1 folyamat a birósági cikk alapján hogy akkor biztos mennyivel jobb lesz Lg-t Samut venni,röhejes,jó mindenki azt vesz amit akar aztán nézi,csak hát ezt magyarázd el is.Én csak arra akartam rámutatni, hogy ha valakinek fontos az SD adás minősége, akkor bizony belefuthat olyan ajánlott típusba, amin alapvetően rosszabb, mint más készüléken. Miközben HD esetén hibátlan lehet.
#45214 kokokka: a linkelt hozzászólásban konkrét típust írtam, nem globálisan. A kollégájéval együtt így már 2 konkrét típus esetén biztosan igaz a megállapítás.

Illetve, ahogy Vhiktor is említette, az sem mindegy, hogy mi végzi a felskálázást. Ha egy külső eszköz (STB, vagy valamilyen médialejátszó), akkor valóban csak megjelenítőként funkcionál a TV, így elhiszem, amit írsz. Esetemben viszont a TV végezte a skálázást... -
kokokka
addikt
Lehet itt viccelődni, de ha valaki nem csak 4k tartalmat néz a TV-n (márpedig elvileg arra is való), akkor ahogy én is írtam, a TCL erősen elvérzik egy nála nagyobb méretű LG-hez képest is. Megfelelő anyaggal persze nincs gond, de egy kijelzőt nem mindig natív felbontással etet az ember.
QLED Samsung 65 coll vs. TCL 85 coll. Az SD adatok határozottan szebbek a TCL-en, még a nagyobb méret ellenére is. Úgyhogy ne jelentsd ki ezt így, legfeljebb úgy, hogy vannak TCL-ek, amiken elvérezhet az SD adás annál, akinek arra van fétise, hogy ezt nézzen ilyen TV-ken, főleg a mai műsor kínálatot figyelembe véve. Tiszta szégyen ez a 21. századi műsorszórás

-
rainman72
nagyúr
De az se mérvadó hogy 100 emberből 1nek nem tetszik a semmire se való gagyi sd tv adás minősége.
Ez alapján meg ne legyen ajánlott a márka hanem a joval drágább Samsung mert itt az jön le majdnem.
A Milyen tvt topikban is elindult 1 folyamat a birósági cikk alapján hogy akkor biztos mennyivel jobb lesz Lg-t Samut venni,röhejes,jó mindenki azt vesz amit akar aztán nézi,csak hát ezt magyarázd el is. -
vargalex
félisten
Olyan ismerős volt nekem ez az egész történet, mintha már láttam volna valahol. És beugrott! Az elmúlt pár hét történései: [link] Majd megtörténik a nagy váltás és visszajössz: [link]
Ajánlom is megtekintésre ezt a filmet, de csak valami 360-480p-ben, nem kell ezeket a mostani modern tévéket túlerőltetni. Na meg 43"-on biztos ezek is eszméletlen szépen néznének ki. Lehet itt viccelődni, de ha valaki nem csak 4k tartalmat néz a TV-n (márpedig elvileg arra is való), akkor ahogy én is írtam, a TCL erősen elvérzik egy nála nagyobb méretű LG-hez képest is. Megfelelő anyaggal persze nincs gond, de egy kijelzőt nem mindig natív felbontással etet az ember.
-
zsolt501
nagyúr
Sziasztok.
Egy lassan masfél éves 75C805 TV-m van, és nemrég egy halvány, kb 10cm széles sávot fedeztem fel majdnem középen, függőleges irányban, végig a kijelzőn, ahol picit sötétebb volt minden.
Bárhova kapcsoltam, mindig jelen volt.
Mar kerestem a garancia papírt, de másnap bekapcsolva ez eltűnt, és azóta sem jött elő.
Ez már jó másfél hete volt, egyelőre nem tepasztaltam ismét ezt a jelenséget.Valakinek volt már hasonló? Ez lehet egyszeri megbolondulás, vagy egy hiba kezdete?
Köszi
Ez egy az előjövő és eltűnő hibák kontakt hibára utalnak, ez lehet egy nem tökéletesen sikerült forrasztás is, vagy egy szallagkábel érintkezési hibája is, ezt így tudod te is szerintem hogy kinyomozni nem egyszerű még egy TV szerelőnek sem.
-
rainman72
nagyúr
Sziasztok bátyám nézeget tcl tévéket gondolom megosztom veletek, hogy az 55C7K 218k ha egy pár száz forintos kütyüt raktok még a kosárba.
Egyúttal meg is kérdezném, hogy főképp online tatalmakra és xbox-hoz melyiket ajánlanátok 55"-ben. P8K 150k v. C6K 167k
Illetve az emagos vásárlás beregisztrálható-e 5 év gariraLsssan egy éve vannak ezek a kuponos akciók köszi
A C6K jobb választás színek fekete és fényrő terén is meg alapból is egy jó model lett. -
Tompika777
senior tag
Igen, úgy lehet telepíteni az img-t.
Ha nem gond a teljes alaphelyzet, mehet az img telepítés is. -
ada19
őstag
A letöltött frissítő csomag OTA vagy sem?
Mert ha nem OTA a zip akkor hiába próbálod OTA módszerrel helyileg frissíteniKöszi, szerintem ezen buktam el, IMG változatot szedtem. Azt kicsomsgolva és TV bekapcsológombot benyomva tartva lehet csak telepíteni ugye?
Mivel csak megjelenítőként használom nem érdekel mi tűnik el róla, OTA vagy IMG frissítés ajánlott?
-
Lootolok
tag
Sziasztok.
Egy lassan masfél éves 75C805 TV-m van, és nemrég egy halvány, kb 10cm széles sávot fedeztem fel majdnem középen, függőleges irányban, végig a kijelzőn, ahol picit sötétebb volt minden.
Bárhova kapcsoltam, mindig jelen volt.
Mar kerestem a garancia papírt, de másnap bekapcsolva ez eltűnt, és azóta sem jött elő.
Ez már jó másfél hete volt, egyelőre nem tepasztaltam ismét ezt a jelenséget.Valakinek volt már hasonló? Ez lehet egyszeri megbolondulás, vagy egy hiba kezdete?
Köszi
-
Donki Hóte
veterán
Sziasztok,
C7K-t próbálok frissíteni v560-ra, de minden esetben verification failed-et ír. Próbáltam már:
-Pendrive és 2 különböző külső SSD-t
-Mindegyik FAT32-re formázva. Próbáltam TV-n is formázni, majd arra másolni
-Többször letöltöttem, különböző forrásokból - az md5 megegyezik ergó nem sérült
-Zip file a gyökérbenMit rontok el?
Próbálj meg másik csomagot telepíteni, sokszor volt itt linkelve a v590, az egy biztosan telepíthető csomag.
-
Tompika777
senior tag
Sziasztok,
C7K-t próbálok frissíteni v560-ra, de minden esetben verification failed-et ír. Próbáltam már:
-Többször letöltöttem, különböző forrásokból - az md5 megegyezik ergó nem sérült
A letöltött frissítő csomag OTA vagy sem?
Mert ha nem OTA a zip akkor hiába próbálod OTA módszerrel helyileg frissíteni -
.LnB
titán
1-szer írtam le.
Erről ennyit.
Pá...Olyan ismerős volt nekem ez az egész történet, mintha már láttam volna valahol. És beugrott! Az elmúlt pár hét történései: [link] Majd megtörténik a nagy váltás és visszajössz: [link]
Ajánlom is megtekintésre ezt a filmet, de csak valami 360-480p-ben, nem kell ezeket a mostani modern tévéket túlerőltetni. Na meg 43"-on biztos ezek is eszméletlen szépen néznének ki. -
ada19
őstag
Sziasztok,
-
Donki Hóte
veterán
Szerintem néhány napra be kéne zárni ezt a topikot. Aztán újra nyitni. Mert eléggé lement a színvonal. Pedig korábban igen jó volt. A hangulat és társaság is jól volt az elmúlt időszakot leszámítva. Én azt szeretném vissza.
Ha ehhez az kell akkor a Samsung-osok menjenek a Samsung topikba. Míg itt meg maradjanak a TCL imádók. Nekem mindegy de ez így most elég gáz....
Felőlem át is nevezhetjük a topikot TCL TV fun team -re. Akkor legalább a sok .... nem reklamálna hogy az itt lévő emberek szeretik a TCL TV-jüket... Ami egyébként mennyire botrányos egy TCL TV topicban.....Ha ehhez az kell akkor a Samsung-osok menjenek a Samsung topikba. Míg itt meg maradjanak a TCL imádók.
Nekem van Samsung és TCL TV-m is, akkor én hova menjek?
Ráadásul az egyiknek a képe a jobb, a másiknak meg hangja, nyissak egy speciális topikot?
-
.LnB
titán
Többen kíváncsiak voltatok, mi lesz a tapasztalatunk a visszaküldött 55" TCL C7K után érkező 43" Samsung QN90F tévével.
Nos, összehasonlíthatatlanul jobb az sd adások képe (persze a hd-vel sincs gond) és már a gyári beállításokkal is jobbak a színei (mellékes, de a sámson napelemes/tölthető pici, kevésgombos távirányítója is felhasználóbarátabb a C7K kattogós, bazihosszú távirányítójánál.)
Egyértelműen megérte a cserét az első napok alapján.
Lehet, hogy egyszerűen a kisebb képernyő miatt, de ebben se lennék biztos.
Kissé olyan kínai klíma vs japán klíma érzésem van: papíron nagyon jók és olcsóbbak a kínaiak, a valóságban viszont...
Új hozzászólás Aktív témák
-
45300 - 45201
46472 - 46401 46400 - 46301 46300 - 46201 46200 - 46101 46100 - 46001 46000 - 45901 45900 - 45801 45800 - 45701 45700 - 45601 45600 - 45501 45500 - 45401 45400 - 45301 45300 - 45201 45200 - 45101 45100 - 45001 45000 - 44901 44900 - 44801 44800 - 44701 44700 - 44601 44600 - 44501 44500 - 44401 44400 - 44301 44300 - 44201 44200 - 44101 44100 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Arc Raiders
- Thunder Pro néven jöhet az új HMD mobil
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AliExpress tapasztalatok
- Jelentősen ronthat a memóriahiányon egy holnap kezdődő sztrájk
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- HP EliteBook 845 G7 14" Ryzen 5 pro 4650U, 8-16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 266 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7430U, no GPU
- GAMER PC! Ryzen 5600 / RTX 3060 12GB / A520M / 16GB DDR4 / 512GB NVMe!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ha bekerül valami a megosztott mappába, ami meg van osztva a Kodival, akkor nem frissül autómatikusan a TV-n a lista?

65C7K tévéhez, jó az RC933A FUB1 távirányító? Működik minden gomb rajta?
)