Hirdetés
-
PROHARDVER!
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2024.04.20)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lasersailing
senior tag
válasz
szmorepapa #76973 üzenetére
Nekem szintén gigabites net, szintén DS118.
A 20 Megabyte azt jelenti, hogy egy 15 GB-os "linux disztro" lejön 12 perc alatt. Az nem elég? (Nem bántásból, őszintén kérdezem. Igaz én előtte routerrel, telekomos neten (10-15Mbit/sec) "dolgoztam": na ott napokra előre kellett gondolkozni, hogy még a normál netezéshez is maradjon
sávszélességsávkeskenység)
Amúgy a sebesség mindig függ attól, hogy hányan osztják meg és milyen sebességgel, de ez majdnem a legolcsóbb Synology a NAS, csodát ne várjál (várjunk
)
szerk: kb. én is ilyen sebességet tapasztalok, szerintem ennél több nem is fog kijönni ebből az eszközből.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Xbox tulajok OFF topicja
- Tudományos Pandémia Klub
- 15+ Windows TIPP, amit eddig SENKI nem mutatott meg!
- Linux kezdőknek
- Napelem
- További aktív témák...
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest