-
PROHARDVER!
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2025.05.22)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csokifalo
senior tag
Csak egy kis szösszenet. 4 lemezes NAS, egyik lemezt kivettem ( el is romolhatott volna ),a másik 3 ment tovább. Fél napot... aztán össze fosta magát a háromból az egyik winyó.Fele cuccom ment a levesbe. Ennyit a biztonságról. Eddig 18 terrából 6 biztonságra ment el, de az biztos hogy ezentúl inkább kimentem külsőre a legfontosabb durván 1 terrámat a többi meg mehet védelem nélkül. Én még egyszer nem pazarlok el 6 terrát semmire...sőt más ne mondjak a NAS is ment a levesbe, raktam össze inkább egy ITX lapból egy kis gépet, feldobtam rá egy wint, és legalább nem 15 megával fut rajta egy torrent hanem full kakaóval,és a CPU is csak 20%-on jár.TeamViewer-el meg eléri a gépem aki akarja..Ha meg kiveszek egy winyót legalább az NTFS-t olvasni lehet máshol is, nekem ennyi volt a NAS-ozás Tudom most az jön hogy külső mentés "kötelező" de akkor meg minek a NAS-ban elvesztegetett tárolóhely.Sziasztok
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T570 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gar
- Samsung ME46B 46" LED Monitor
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest