Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Milyen széket vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen házat vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2024.04.20)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zozy84
senior tag
válasz
Patice #15985 üzenetére
Még mindig nem jó.
Haverom áthozta a laptopját. Az ő beállításai alapján átnéztük az enyémet hát ha elnyomkodtam valamit. Nem lett jó. Majd hoztunk új routert. Azzal sem lett jó. Majd elvitte hozzá. Ott sem lett jó. 3x lett már újra telepítve az elejétől de még mindig nem jó. Meg csinálta úgy nála mint ha az övé lenne. Ugyan úgy. Az enyém úgy sem jó. Ugyan azokkal a routerbeállításokkal sem lett jó. Vissza dugta a saját DS211j-jét azzal rögtön jó volt. Tehát nem a router a hiba. Akkor meg MIII????
Főként azért vettem meg ezt mert nem akarok "programozgatni" meg "szöszmötölni" vele mert a Synology "konyhakész" és napra kész, stb. A kölcsön kapott "gagyi" kb 1/5 ennyibe kerülő D-Link gond nélkül ment.Holnap elviszem a szervizes haveromnak. Ha nem tudja ő sem megcsinálni .... akkor nem tudom.
2 Synology tulaj haverom is már feladta. (persze eddig naponta hallgattam, hogy csak a Syno)
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Robocop – Rogue City: Unfinished Business teszt
- Elektromos cigaretta 🔞
- Lexus, Toyota topik
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- BMW topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest