Új hozzászólás Aktív témák
-
KaraDani
addikt
válasz
dzsavermadar
üzenetére
Szerintem ha a hátsó régiókban küzdenék általában, akkor is így gondolnám. Sokkal nagyobb élményt tud adni, ha így szerez pontot valaki, mint ha 4 pontot kap 2 helyett mondjuk, mert úgyis mindenki kap. Én legalábbis amióta autóversenyt nézek, azt látom, hogy ha egy kis csapat megcsíp 1 pontot sokszor nagyobb a boldogság, mint annál a nagy csapatnál aki éppen nyert. És azt tartom, hogy a mezőnyből bárki képes lehet pontot szerezni, mivel tényleg csak pár embernél kell jobb versenyt futni, az meg összejöhet egy hibátlan versenyből is ahol az ember előtt levők hibáznak, vagy egy pályán éppen jobban megy valakinek. Abban igazad van, hogy a konstans teljesítményt, jobban mutatná, ha mindenki kapna pontot, csak szerintem akkora öröm nem lenne benne. De ha a következő szezonra többen úgy gondolják, hogy inkább kapjon a mezőny nagyobb %-ban pontot akkor nem leszek semmi jónak elrontója
De ilyet szezon közben tényleg nem szokás változtatni. -
JJános
addikt
válasz
dzsavermadar
üzenetére
Az egy biztos, hogy egy pontért szálltam síkra a hringen, és itt is pontot szeretnék kapni.
Ha 11. leszek akkor az 1 pont. Ha 12. akkor lelomboz, hogy nem kapok érte pontot, pedig egész héten ezért dolgoztam.
És akkor jön valaki aki egész héten nem volt itt, kilök, és búcsú az egy ponttól?
Új hozzászólás Aktív témák
- Vadonatúj, bontatlan iPhone 17 256GB kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- (Használt/Used) Huawei Mate 20 Pro - 128 GB - Midnight Blue (Unlocked/Kártyafüggetlen)
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 + MSI GTX 1650 Super 4GB
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 (3. gen) + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- ASUS TUF Gaming VG34VQL3A 34" Ívelt Gamer Monitor
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB ZALMAN Z1 Plus EVGA 750W
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 TI 16GB Gamemax Brufen C3 BG 650W
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

De ilyet szezon közben tényleg nem szokás változtatni.