Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple MacBook
- Gigabyte alaplap topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaraDani
addikt
válasz
N€T0X|N
üzenetére
Király
Kipróbáltam most a Gallardot, tetszik. 1:48.0 át futottam elsőre ringen, eszeveszettül gyorsul, és nagyon érdekes 600 pacival az összkerékhajtás, de simán kezelhető pont emiatt, elsőre nem volt vele gondom minden segítség nélkül (egyedül a gázpedálról leugrást kell bevezetni felváltásnál kanyarból kijövet, az autoliftet tényleg nincs pofám bekapcsolni, és ez már igényli azért néhol stabilitás szempontjából). Tegnapi replayeknél meg nem maradt semmi értelmes amiben csatáztunk is, nem tom mért 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Villanyszerelés
- iPhone topik
- Milyen routert?
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen RAM-ot vegyek?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- (Használt/Used) Huawei Mate 20 Pro - 128 GB - Midnight Blue (Unlocked/Kártyafüggetlen)
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 + MSI GTX 1650 Super 4GB
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 (3. gen) + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- ASUS TUF Gaming VG34VQL3A 34" Ívelt Gamer Monitor
- AMD Ryzen 5 5600/3080/1TB SSD/32Gb RAM/850W GOLD
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H170 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB ZALMAN S2 TG A-Data 600W
- iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3457, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3421
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Kipróbáltam most a Gallardot, tetszik. 1:48.0 át futottam elsőre ringen, eszeveszettül gyorsul, és nagyon érdekes 600 pacival az összkerékhajtás, de simán kezelhető pont emiatt, elsőre nem volt vele gondom minden segítség nélkül (egyedül a gázpedálról leugrást kell bevezetni felváltásnál kanyarból kijövet, az autoliftet tényleg nincs pofám bekapcsolni, és ez már igényli azért néhol stabilitás szempontjából). Tegnapi replayeknél meg nem maradt semmi értelmes amiben csatáztunk is, nem tom mért